Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi72
senior tag
131 lumen a csomagolás szerint
De hidd el, megvilágatja.Egyébként én is fikáztam egészen addig amíg sógórtól nem kaptam egyet.
Mert hogy mindenki szerint szar. Akkor meg pláne nem adok ki érte 15k-t.
A 10 év garancia sem véletlen!
Kisebbekre liftime gari. Mer ugye azzal nem csapkodsz.
3D mellett van még Mini-n 2*AA LED. Az alább linkel kicsikínai fényben veri de a kidolgozása, megbízhatósága stb azért ott van. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
Zsolt74
senior tag
válasz csaszi72 #8491 üzenetére
Hát a kollégámnak van egy Maglite led. egy luxeon led van benne ami ha jól tudom 150 loment tud ,mert ráadásul nincs rendesen meghajtva. A luxeon rebel led max 230 lument tud ha jól emlékszem. Nekem is van egy átalakított luxeon ledes lámpám, hááát elég gyengusz.
Zsolt
-
zoli03
őstag
-
macikos
addikt
-
csaszi72
senior tag
-
arti1121
senior tag
(#8483) PHM arra hogy a lámpa rest végén ahohva a kupak megy rá milyen vastag az átméröje, illetve ha megtudud állapitani mekkora menet emelkedés. nekem ezek az adatok azért lennének fontosak mert egy Trustfire X8-ra keresek nyomáskapcsolot vagy csak kupakot a végére. már rendeltem egyet csak az nem volt jo és nem szeretnék 5 külömbözöt rendelni mire jo lessz. mert csk kimondottan X8-ra nincs ilyen . köszi a fáradságot elöre is.
üdv: Arti
[ Szerkesztve ]
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
macikos
addikt
5darab AA akkuval működő XM-L T6-os lámpa: [link]
-
veterán
Nemfontos hogy trustfire legyen, lehet bármilyen csak 18650-es legyen.
Illetve trustfire bevált, azért ajánlják sokat a fórumba. De persze vannak jobbak is amik valójában tudják a 3000mA környékét.
Illetve 18650 a magasabb fesz miatt is kell, illetve a fő ok a li ion technológiában rejlik, sokkal jobbak mint a nimh akkuk.
iPhone 16 Pro Max
-
flash-
veterán
sziasztok
elemlámpát szeretnék venni:
fontos szempont:
80-100 méterre szuperül világitson olyan formában,hogy az emeletről meglássam éjszaka azt aki 80 méterre van tölem.milyen lámpát tudtok erre a célra ajánlani?
-
arti1121
senior tag
van közületek valakinek ultrafire c1
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
arti1121
senior tag
a batteryjunction.com -rol senki nem rendelt még?
-
szbalogh
addikt
Vagy teflonszalag
Nick: HE_Storm
-
Gibbs
csendes tag
válasz Zozzant #8464 üzenetére
Ez a menet bizony inkább csak "körmenet". Ha nem akarsz a visszaküldéssel sz.rakodni, akkor vágj egy kb. 1cm széles alufólia csíkot és azt tekerd rá szorosan a menetre, majd utána csavard fel a kupakot. A fólia menetek számának változtatásával el tudsz érni egy olyan állapotot, amikor a kupak megszorul. Ha a menetes cső szimmetrikus, akkor célszerű a rokkant menetet a fej felőli oldalra tenni, így akku cserekor nem kell ezt a herce-hurcát megismételni.
-
Cyborg
őstag
-
@
csendes tag
Sziasztok!
Most találtam ezt a topikot nem is gondoltan,hogy van ilyen zseblámpákkal is foglalkozó rész.
Én minap kaptam egy Fenix TK 35-ös lámpát (2db 4000mA akkuval és töltővel) de csak néztem ,hogy miket tud.
A lámpa fény erejét mivel lehet megmérni ? Vagy mi az a lumen mivel mérik ami biztos eredményt ad?"Ha minden ésszerű lenne a földön, akkor nem történne semmi." by @
-
M_o_g_y_i
őstag
Telefonról néztem, akkor nem tűnt olyannak.
Bár a kép kicsi mélységélessége miatt nem is látom rendesen...
Na, EZEN a képen már látom miről beszélsz, tényleg olyan.
Szerintem nincs az letépve, csak simán x@r a menet rajta.
Ez esetben is a kaidomain-t meg kéne keresni, mert mégiscsak ők küldték a használhatatlan cumót.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
dale74
tag
Az ebay megadta a full refund-ot a breeze-es témára. A paypal valamit bűvészkedett az átváltással, ott az egyenleg most nulla, és elvileg átküldte a kártyámra. Viszont a kártyán még semmi nyoma. Mennyi idő után várható ez?
-
-
-
Virág et.
senior tag
-
arti1121
senior tag
vásárolt már valaki a batteryjunction-rol? A szállitási költségre lennék kiváncsi.
-
Virág et.
senior tag
-
wargabcy
csendes tag
Nos sajnos már megvettem a töltőt, meglátom milyen lesz :-/
Olyan kérdésem lenne, hogy akkor ezek az OEM töltők? ezeket hova dugja az ember? (lehet hülyének nézni )
Nos eleve nem akartam sokat költeni lámpára, már most sikerült a lámpa+elem+töltő trióval, de ha a töltő is szar akkor szeretném normálisan megúszni a dolgot már
-
veterán
Sziasztok
OEM töltőre az van ráírva hogy kimenet 1A*2. Tehát ha 1 elemt töltök csak vele akkoris 1A-el tölt, meg ha 2 akksit töltök akkoris 1A-el tölt?
Vagy ha 1 akksit töltök vele akkor azt 2A-el tölti?
iPhone 16 Pro Max
-
-
Zozzant
addikt
válasz M_o_g_y_i #8450 üzenetére
Nézd csak:
"Some of C8 has the same problem like this one. Please use large strength to swirling the tail switch. And try to use the flat-head battery."
Erre azért megírtam neki nyomatékosan hogy akksi NÉLKÜL sem marad rajta a hátulja...
Szóval másoknak: a kaidomain-os c8-akat inkább kerüljük.Egyébként most azon filózok, hogy vannak ilyen "extender"-ek amivel meg lehet a lámpatestet hosszabbítani hogy 2 akksi belemenjen... egy ilyen jó lehet az eredeti test kiváltására, mert ugyanis azon nem jó a menet?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
g@bo
nagyúr
a voltcraft ugyan nem kínai hanem német, de tény, hogy Kínában gyártják...
egyébként láttam lcd kijelzős full kínai töltőt, profi, ára is volt... tudnak ők /is/ minőséget, de nem feltétlen 5-6 dollárért.....
én lámpában is inkább minőségibbet vettem, KLARUS-t, ami méd in hong kong... 40-100+ dollár egy pilács, amit nem értek.
ok, hogy a lámpa tényleg igényes kidolgozású, de 4* annyiba kerül mint egy 502b például, és nem látok 4* minőséget és végeredményben az is kínai. sumákok ezek.kínai webshopok is lehúzosak, ugyanaz a klarus x10 lámpa egyiknél 72 usd volt másiknál akcióban 90. azért 18 usd kinában komoly pénz. főleg árdifiben.
-
Zsolt74
senior tag
Milyen tapasztalataid vannak az Imax B6-os töltővel, mert gondolkodok rajta hogy veszek egyet,mert akkus sövényvágóba kéne vennem li-polimer akkut,ès azzal tudnám tölteni.(azèrt li-polimert mert jóval olcsóbb mint a li-ion ès 4000ft èrt lehet olyat kapni ami 12v -os 2200mah-s ès 20-30C vel lehet kisütni ami sokkal több mint a li-ion akkuknál).
[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
kowik
tag
Valaki írta, hogy az IMAX-ot több akku töltésére akarja használni. Viszont ez a töltő ha jól emlékszem csak 100mA-t tud óránként balanszolni. Ami azt jelenti, hogy márkásabb akkuk közül ha az egyik csutkára lemerült, a másik viszont 1/3-ig van, akkor a balanszolás akár 10 órát is tarthat mire elkezdi tölteni az akkukat.
-
-
-
BaLee
addikt
Köszönöm a linkeket, berendelek egyet.
-
Zozzant
addikt
Hát én vettem ilyen 001-et, a mozgó része annyira be volt hajlítva gyárilag hogy nem ért hozzá az akksi seggéhez, csak ha nem tettem bele teljesen. Próbáltam visszahajlítani kicsit és olyan rideg anyag hogy megtörött, azóta egy csatornás a töltö A védett 18650 alig fér bele, úgy kell benyomorgatni. Vettem "oem" töltőt is, annak meg a pozitív érintkezőjét nem érte el az akksi, kicsi volt a "bogyó"... agyrém...
https://logout.hu/bejegyzes/guga/az_utolso_kivansag.html
-
BaLee
addikt
Valaki le tudná írni, hogy Imax B6 töltővel hogyan kell tölteni ezeket az 18650-es akksikat? Mit kell rákötni, mit kell beállítani stb?
-
Gibbs
csendes tag
válasz wargabcy #8402 üzenetére
Ezt a töltőt ne vedd meg! Nekem van ilyen (is), de a védett 18650-es akkukat úgy kell bele- és kifeszegetni, nem támasztja meg a 16340-es akkukat, továbbá igen hosszú a töltési ideje, nagyon alacsony a töltőáram.
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor vegyél TrustFire 001-et, de ennek is alacsony a töltőárama. Ennek van egy újabb változata is, az már tud 1A-el is tölteni. Kicsit drágább az UltraFire UF-188, ezen a töltő feszültség és a töltő áram is állítható. Ha jó és megbízható töltőt akarsz, akkor vegyél Xtar WP2 II-t. Ezt itthon is kapsz, ha nem akarsz külföldről vásárolni.
http://vape42.hu/termek/xtar_wp2_ii_.html#termekKepek -
tbesze
tag
Azt szeretném kérdezni azoktól, akiknek Sysmax Nitecore I4 töltője van, hogy mit jelent ha beteszek egy akksit, és a töltésjelző három led, folyamatosan villog?
Köszi. -
d4d
tag
újabb eladó lámpák
-
arti1121
senior tag
-
arti1121
senior tag
XENO F7 NEUTRAL :
rámértem high-1.42A
mid-0.430A
low-0.020A(20mA) bármilyen akuvaLmost nézem hogy a dobozán ez áll : LED: cree xm-l 3C T6. NEUTRAL WHITE
NEM 390 OTF, hanem 420 OTF lumen
[ Szerkesztve ]
-
arti1121
senior tag
Nagyon tetszik. ez is egyben van. a külsö bevonat hibátlan , a refi tiszta 28mm széles és kb 27mm mély is ami meglepö volt mert nem gondoltam volna hogy a méretéhez képest ilyen mély lessz. egyedül ami zavar az a forward clickly kapcsolo de hát embere válogatja. kár hogy ajándékba lesz és nem tarthatom meg. kiváncsi leszek a neutral fényére a szabadban. a menetek is tökéletessek, nem lötyög. amit nem irtak a leirásba az hogy elölehet hozni belölle SOS, strob, és egy olyat hogy 2 villant majd pici szünet majd megint 2 villantás.
-
Mittu88
senior tag
Hja igen, azt még el is felejtettem írni. Mondjuk a zoomolható lámpák védelmére legyen, hogy csutkára zoomolva egy Q5 ledes police lámpa fényereje felér egy T6 ledes 501b fényerejével. Igaz, hogy egy ~tized akkora területen, ami ráadásul téglalap alakú, de mégis. Ja és a spot köré nem terít fényt, hatalmas negatív.
Az első lámpája amúgy sokaknak zoomos, mert praktikusnak hangzik. Magam sem gondoltam, hogy nem fog hiányozni egy "sima" lámpa után. -
Zsolt74
senior tag
Ezeket az akkukat nézzétek, csak kár hogy nem sok lámpába férnének bele.
Viszont nagyon jó árban vannak.Zsolt
-
korn
aktív tag
válasz Mittu88 #8406 üzenetére
Ja, az 1800 lumen fele igaz lehet, ha kihajtják a maximumot (ami még nem csökkenti a led élettartamát) a ledből.
A felének a fele, ugyanis a lencsésekre jellemző, hogy egy csomó fény nem érkezik meg a lencsébe, és elvész. Ha meg nincs kihajtva a led, akkor lehet az akár 300 lumenes is.
-
arti1121
senior tag
ma megjött a hkequipmenttöl a XENO F7 xm.l neutral. sosem fogom megérteni hogy mér ebben a madzagos sz@r boritékba küldik. csak éppen az nem nyitja ki aki nem akarja. én a szomszéd városba se küldeném igy nem hogy 11000km-re.
-
Mittu88
senior tag
válasz wargabcy #8402 üzenetére
sanyo jófajta, ezek általában nem flancosak. A töltő nagyon jó áron van, nézem is, hogy mitől, de passz. Best buy, én venném a helyedben
zoli03: igaz, ráfogom a fáradtságra.
Kerio: én kihagynám, de ha hosszú üzemidő kell, akkor végül is jó vétel. Zoomosat nem vennék, általában ilyen szinten nem olyan vízállóak, mint a sima társaik. Konkrétan ezt egy nagyobb esőbe nem merném kivinni.
Szakik javítsatok, ha tévedek.
Ja, az 1800 lumen fele igaz lehet, ha kihajtják a maximumot (ami még nem csökkenti a led élettartamát) a ledből.[ Szerkesztve ]
-
Kerio
őstag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek?
-
veterán
Nemtudjátok véletlenül Manán lenne lehetőségem üveg lencsét rendelni C8-hoz? Kezd karcos lenni, bár nemtudom miért, mert amikor takarítom akkor nagyon finoman szoktam, egy nem olcsó löttyel illetve nagyon puha kendővel dehát...
iPhone 16 Pro Max
-
wargabcy
csendes tag
válasz Mittu88 #8394 üzenetére
Köszönöm szépen az eddigi segítségeteket, már csak ellenőrzésképp szeretném megkérdezni, hogy akkor ezek jók lennének-e a drágaságomhoz :
(más... az normális, hogy a Sanyo-n nincs márkajelzés meg semmiféle felirat? fura, hogy egy tudtommal neves márka nem ad ennyit a dologra...)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- XPEnology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest