Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dances
tag
válasz arti1121 #7597 üzenetére
Elég brutál fényük van.
Te pontosan melyik T6-ost vetted?
A T6-818 -at, vagy a T6-850 -et?
Mert az előbbinél azt írják, hogy nem ajánlatos max fényerőn sokáig működtetni.
Ez azért lehet, mert a lámpatest súlya csak 347 gramm, és nem tudja elég gyorsan elvezetni a termelt hőt?
Egyébként ezeknek a 3 ledeseknek közepes fényerőn is használható fényük van? (na, ezt szép magyarosan írtam)Only the Good die young.
-
arti1121
senior tag
teszt keresd ki a 97, 101-es képeket és a lámpa név után katta ww-re. Etse megnézem majd öket. Én egyik havernak hozattam egy sky-ray 3xt6-ost de az erössebb volt mint egy kocsi fényszoroja, annál az erdöben sem kell több
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
dances
tag
válasz BigBlackDog #7592 üzenetére
Akkor erre:
"2.: valamint egy komolyabb, (lehetőleg esőálló) 2 akkusat túrázásokhoz, hogy minél tovább bírja szusszal (olyat, ami: közelre is szépen szórja a fényt ,viszont jól világít messzire is)."
a célra milyen lámpát lenne célszerű választani?
Olyan 2 akkusat, amiben 1 led van és kicsi a lámpafej;
vagy olyat, amiben 3 led van és nagy a lámpafej?A cél tehát nem az, hogy egy 200 méterre levő fa lombját kristálytisztán lássam,
hanem hogy az előttem levő 30-50 méteres útszakaszt megfelelően "bevilágítsa" és minél tovább bírja a lámpa.Only the Good die young.
-
BigBlackDog
veterán
Az 501b nem rossz választás zsebben hordáshoz. Ha esetleg 502b-t (vagy 503b-t, 504b-t) látsz, azok sem rosszak, sok különbség nincs köztük. Arra figyelj, hogy XML-T6-os led legyen bennük, sajnos néha egész régi ledekkel is megtalálható.
STL-V2 kifejezetten thrower lámpa, azaz távolra nagyon jó, de közelre már zavaró használni. Nagyon kicsi és fényes a hotspotja, közelre használva zavaró, szinte vakít.
Mások remélhetőleg tudnak majd ajánlani egy jó pilácsot, ami megfelel a 2. pontban leírtaknak. -
dances
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni magamnak 2 db ledes lámpát (lehetőleg az elérhető legújabb led-del), és mivel nemigen értek hozzá, ezért segítséget kérnék a tapasztaltabbaktól:
1.: egy kicsi, olcsóbb, zsebben is hordhatót ház körüli teendőkhöz;
2.: valamint egy komolyabb, (lehetőleg esőálló) 2 akkusat túrázásokhoz, hogy minél tovább bírja szusszal (olyat, ami: közelre is szépen szórja a fényt ,viszont jól világít messzire is).A topikot olvasgatva én a következőket néztem ki:
1.: Ultrafire wf-501b
2.: Trustfire x8 vagy Skyray stl-v2Ezekről szeretnék véleményt, tapasztalatot kérni.
Mennyire felelnének meg ezek a fentebb vázolt célokra?Főleg a 2. pontban szereplőkről, mert én úgy vettem ki, hogy ezek a lámpák ugyan jól világítanak távolra, de azt nem írják sehol, hogy rövidebb távon (20-30 méter) mennyire használható a fényük az erős fókusz miatt.
Tehát kb. mekkora területet világítanak meg ilyen kis távolságon?Segítségeteket előre is
Only the Good die young.
-
belsodavid
aktív tag
Én a vaterán vettem, de külföldi áron jutottam hozzá 3 akksiva és töltővel. Az eladó nem igen igyekszik, pedig vállalt egy hét garanciát. Ha nem jövök ebből a bakiból ki jól, nyilvánosságra fogom hozni a nevét, címét. Ne szórakozzon már. Az STL V2-t meg oda adtam papának, ugyanis neki jött a trustfire. Most lámpa nélkül maradtam és a pénzem is elcsorgott. Remélem mihamarabb reagálni fog a levelemre.
-
korn
aktív tag
válasz belsodavid #7588 üzenetére
Még szép, hogy meg kell reklamálni, sokat nem veszíthetsz.
más, $7 körül van a lángnyelves TF 2400mAh dino-n.
kupon: RETAILMENOT10OFFKorábban is pont ezt a sku számú akksit rendeltem és "eredeti", valami 2300-2400 körül mértem a kapacitást.
[ Szerkesztve ]
-
korn
aktív tag
válasz belsodavid #7586 üzenetére
Szerintem nem lehet. Esztergályos.
Mi is a probléma? Átugrik a menet, vagy szorul? -
belsodavid
aktív tag
Halihó! Trustfire TR-j12 alkatrészeket lehet kapni? Konkrétan kapcsolóház kellene, mert valami miatt nem tudom megszorítani a kapcsolóját, pedig a menetek épek. Hogy lehet ezen segíteni? Ha kapni, akkor vennék, vagy esztergáltatni egy másikat? Vagy a régibe egy menetes perselyt? Fogalmam sincs mit tegyek, itt egy 22-ezres csomag és használhatatlan.
-
Cyborg
őstag
[Olight-SR95-SR95UT] - Beamshotokkal kiegészítve
-
Mittu88
senior tag
Ha valakit érdekel nagyon minőségi 18650-es akku, írjon PM-et, meg tudom adni a srác elérhetőségét. Kb. 8,4$-ra jön ki darabja, de kicsit biztos lehet alkudni az árból. Laptopakku-építéssel foglalkozik, egyik ismerősöm vett tőle akkut. Azt mondta nem gondolta volna, de gyakorlatilag össze se lehet hasonlítani a gyengébb ultrafire és trustfire akkukkal.
-
arti1121
senior tag
szerintetek az Olight SR51-NÉL A 900 OTF lumen mennyi ANSI lumen lehet?? talán 820 ANSI lumen??
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
belsodavid
aktív tag
Komplikációk jöttek létre, nem lesz este teszt
-
belsodavid
aktív tag
Na megjött a TR-J12. Este próba. Minden szép és jó, csak egy kisebb fúrcsaságot vettem észre. A kapcsoló egy teljes fordulaton és egy negyeden fog csak. Mind a toldón, mind a lámpán. A toldó frankón passzol a lámpához. A menetek épek, nem tudom ezek ilyenek? Kicsit fura, de működik.
A toldóval rettenet hosszú a lámpa!
-
sanzi89
addikt
-
sanzi89
addikt
Miért szoktak aksi végére mágnest rakni?
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz belsodavid #7571 üzenetére
Az olcsóbb védett aksik közül én nem a kék TF-t venném, hanem inkább a 3000-es "lángnyelves" verziót. Kb. 2600 mAh-t tud ténylegesen.
Most nézem van belőle 26650-es méretben is. DX
[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz belsodavid #7569 üzenetére
Tovább bírja majd, mert a 26650 akksi nagyobb kapacitású.
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
belsodavid
aktív tag
Mi a különbség ha egy TR-J12-t 3db 18650 helyett 3db 26650-el üzemeltetek? Erősebb lesz a fénye?
-
gepeszgyerek
csendes tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne ,hogy dealextreme, manafonton is a vásárlás védve van mint amikor ebayen vásárolok, itt is visszalehet kapni a pénzt ha nem jön meg a termék.
Pont most jártam így a TRUSTFIRE 2500-as védett akkukkal, hogy nem érkeztek meg és egyből visszakaptam a pénzt.
Csak nem nagyon találtam most ebayen jó árban belőle, meg nem is nagyon van csak a szürke színű változat. -
BigBlackDog
veterán
válasz belsodavid #7566 üzenetére
Szerintem nem, mivel több aksis. Több aksis lámpáknál nem szokott csökkenni, legalábbis ezt olvastam több helyen is.
-
belsodavid
aktív tag
A tr-j12 fénye csökken az akkuk merülésével?
-
Cyborg
őstag
Ja, kicsit olyan, mint a Maglite ,2D, 3D, 4D, semmi nem változott, csak toldottak rajta.
Közben akad itt floodra még egy jelentkező:
[SKY RAY king]
Veri a DRY-t, jobb az üzemidő is, és itt elérhető neutralban is.Tényleg, az hogy van, hogy pl a cnqualitygoods-on, meg az intl-outdoor-on pl rengeteg neutralos lámpát lehet kapni, még módot is lehet választani, a manafonton, dx-en pl. meg nem, csak hideg fehéret?
Nem hiszem, hogy hátul a garázsban pákáznák át nekünk a hideg fehér lámpákat neutralra. -
Cyborg
őstag
" Tail Cap current
2xTrustFire Flame 4.15V 4.15V
Hi = 920 mA
Low = 250 mA "Bad heatsink
-
Cyborg
őstag
2012 májusi Beamshot adag.
Szereplők:
ThruNite TN30
ThruNite TN31
ThruNite Scorpion V2 with turbo head
Fenix TK35
Fenix TK41
Fenix TK60
Fenix TK70
Klarus XT20
NiteCore TM11
Olight SR51
Olight SR92 -
kowik
tag
válasz BigBlackDog #7551 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy mit írnak oda. Nálam járt már kb. 20 db és mind lekapcsolt.
-
-
Zsolt74
senior tag
Ezek az akkutöltők elég lassan töltenek ,nekem van egy metabo akkus fúró ami 14,4 V-os és 2,2 Ah-s Li-ion , valószínüleg 18650-es a méretéböl ítélve. A töltője ezt az akkut max 3/4-óra alatt feltölti, igaz hogy ventillátor hűti az akkukat. Az én Soshine töltőm 4 akkut több mint 3-órán át tölti, pedig ez már nem a gagyi olcsó töltők közé tartozik. De sajnos a Metabo töltő porig alázza. Ja és a Metabo 3év garanciát vállal az akkura. Ez a nem semmi. Játszadozunk itt a töltőkkel pedig csak egy ilyen töltőt kéne átalakítani, igaz hogy egyszerre csak 4 akkut tudna tölteni.
[ Szerkesztve ]
Zsolt
-
zoli03
őstag
válasz BigBlackDog #7553 üzenetére
Ipari cellák oda szokták írni, hogy hány C-vel lehet tölteni. Általában 0,7-1C szokott lenni. Az 1A-es töltőáram a 2500mAh-s TrustFire akkunál ha 2Ah valós kapacitással számolok, akkor is csak 0,5C.
-
BigBlackDog
veterán
Elfogadom az érvet, az csak az én véleményem. Személy szerint szeretem kisebb árammal tölteni az aksikat. Tapasztalatom alapján AA-s méretű aksik fényképezőben tovább bírják, ha kisebb árammal vannak töltve (tudom, azok nem lítiumos aksik), meg jobban is kíméli talán az akkumulátort. Bár ez csak saját vélemény.
-
zoli03
őstag
válasz BigBlackDog #7551 üzenetére
De a TR-001-be alig lehet belerakni a védett 18650-et, meg csak 0,5A-rel tölt, az nagyon kevés.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
"If you remove batteries immediately after green LED comes on, then voltage of battery will only be around 4.15V. It is required to keep the batteries charging for an additional 30 mins after that to top up to 4.2V fully."
Ez alapján nem gondolnám, hogy teljesen kikapcsol. -
kowik
tag
válasz BigBlackDog #7543 üzenetére
Az OEM is kikapcsol.
-
dances
tag
válasz BigBlackDog #7543 üzenetére
Ugye ezzel a Trustfire töltővel protected-es akkuk gond nélkül tölthetők?
Only the Good die young.
-
-
zoli03
őstag
válasz arti1121 #7544 üzenetére
Szerintem inkább a lehető legolcsóbb alkatrészekből próbálják összerakni a drivert. Ha már 0,1 USD-dal kevesebből is meg tudják csinálni a drivert (sok lámpánál sok pénz), akkor úgy fogják, az se számít, ha rosszabb. Meg így majd többen vesznek normális drivert bele.
[ Szerkesztve ]
-
QWAZU
csendes tag
-
arti1121
senior tag
nézegettem ma az ilyen kompakt lámpákat és ennek a zebralight sc600-nak nagyon barátságos a mod kiosztása. nem tudom hogy a valoságbe ez a 0,09lumen mit takarhat. egyébklnt az adat szerint 80napig birja. azért ez nem rossz
-
Cyborg
őstag
Egyébként az igazság az, hogy még csak most barátkozom a 3 ledes lámpákkal is, nehogy az 5- 7-ledesekkel. Valahogy nem tudom, sok, teljesen szembe megy a józan , paraszti érzéseimmel.
Mindenestre már kíváncsian várom az új, 24 ledes trustfire-t, vajon hogyan fog kinézniKöszi a linket Arti, közben visszakerestem már nap közben, csak nem volt még időm áttanulmányozni.
-
arti1121
senior tag
cyborg itt vannak a 120 beamsoot képnek a linkje taschenlampen- forum
-
QWAZU
csendes tag
A Sunwayman-ok nekem is nagyon tetszenek, képekről is tisztán látszik, hogy jó minőségű lámpák. A T40CS akkor tetszene igazán, ha a hátsó kapcsolóját nem lógatták volna ki... Viszont a V60C szerintem egy igazán jó lámpa lehet, csak annak meg az árcédulája nem tetszik...
-
Cyborg
őstag
Igazad van, valóban, nem tudom miért, de kisebbre emlékeztem a Stl-v2 fej átmérőjére.
Igen, belinkeltem olyat is, ami drágább, mint 100, a T40CS valahol 102, valahol 101dollár, a MF-on 118 dollár, de biztos lehet abból is faragni, ha jobban szétnéz az ember.Elsőre a T40cs fogott meg, 500m-t írnak rá, meg olvastam, hogy nem is olyan hideg a fénye, meg hát mégiscsak egy sunwayman, csak gondoltam bevonom a többieket is,kinek mi a véleménye, akinek van kedve megosztani.
Az EDC lámpákat már úgyis szétveséztük, a Balder SE-2 most a bestbuy, fejlámpában a Spark , vagy Zebralight. Persze tudom, ez is egyéni, de fejlámpából nem nagyon van neutral, dolgozni/közelre meg csak az való.
-
QWAZU
csendes tag
Ez a "gyönyörű nevű" ZHI JUN JD-9668 elég jó lámpának tűnik. Először is szimpatikus, hogy vélhetően nem hazudnak a 850 lumennel, mint sok más gyártó. A fejméretből adódóan is jó thrower lehet. Ráadásul a "nevenincs" gyártók közt nem sok gyárt olyan lámpát, amelyiken így normálisan van elhelyezve a kapcsoló és nem a végére tették, idióta módon. Hab a tortán, hogy még töltője is van és nem kell mindig szétszedegetni. Ha akku állapotjelzőt is tettek volna bele, szinte tökéletes lenne, főleg ennyiért... Nagyon örülnék, ha valaki rászánná magát egy ilyenre, mert szerintem (is) jó vétel lehet!
-
QWAZU
csendes tag
Szia! Az általad belinkelt throwerek közül kettőnek nagyobb a fej átmérője, mint a skyray stl-v2-nek(de ezeknek is csak 2mm-rel), a többi vagy ugyanakkora(62mm) vagy kisebb. Hogy ezek közül valamelyik is jobb thrower-e, nem tudom, de nem lepődnék meg, ha páran nem érnék el az stl-v2 képességét sem. Árban kivétel nélkül mind jócskán feljebb vannak, mint az stl-v2, ketten pedig az általad szabott 100 dolláros határt is elhagyják... Sajna nem tudok Neked 100 dollárig olyat mondani, amelyik biztosan veri az stl-v2-t(fejméretben és fénytávra), de szerencsére vannak itt nálam sokkal hozzáértőbbek, én is kíváncsi vagyok, hogy mit ajánlanak!
-
Cyborg
őstag
Jó reggelt!
Kitaláltam a hétvégén, hogy megkeresem, melyik a legjobb thrower, és a legjobb a flooder, és megszabtam neki max. 100 Dolláros határt. Aztán rájöttem, hogy ehhez én marha kevés vagyok egyedül, és szeretnék egy kis segítséget kérni, aki ráér, és van kedve beszállni a kutatásba.
Elvárás nem nagyon van, az összeghatárt kivéve, csak, hogy 18650-el menjen, és előny, ha vmi elérhető neutral, vagy meleg fehér leddel. Ja, és stl-v2 nem játszik, szólok előre, direkt nagyobb fejű lámpákat keresek (60mm=<)
Találtam pár lámpát, de igazából sokat nem tudok róluk, csak ami le van írva, uh szívesen veszek minden ötletet, akár új lámpa, ami elkerülte a figyelmem, akár tapasztalat, észrevétel, satöbbi bármi.
Én eddig jutottam.
Throwerek:
[SUNWAYMAN T40CS] - garantált minőség, kidolgozás, nem lehet mellényúlni, olcsóbb, mint a T20CS Arti , de azért nézzünk szét még
[Shadow TC500] - T40CS klón, de van belőle neutral, ez poz.
[Balder BD-4] - ez is márkás, van meleg fehér is belőle. 35700 lux
[Crelant 7G5-V2] - semmit nem tudok róla, de van belőle neutral ledes is
[Trustfire X9] - erről se hallottam még
[Ultrafire UF-T60]Flooderek:
[TrustFire TR-J12] - kicsit sok led, kicsit hosszú, de láttam élőben, és gondoltam berakom ide, amúgy marha jól terít
[Ultrafire UF-T70]
[SKY-RAY King]
[Sky Ray G36]
[SolarStorm 5xCREE XM-L T6] - neutralban is elérhető
[DRY] - szintén elérhető neutralban, ezeket amúgy jobban csípem, mint a 30centis "vascsöveket"
[4xCREE XM-L T6] - ennek még márkája sincsd4d, ha nem baj, ezt a másik fórumra nem teszem be (így ebben a formában nem is tudnám), de azért rád is számítok
Várom az ötleteket, javaslatokat!
[ Szerkesztve ]
-
zoli03
őstag
válasz gepeszgyerek #7521 üzenetére
Van multimétered? Ha igen, mérd meg mennyi áramot vesz fel. Könnyen lehet, hogy eléggé alul van hajtva. Korn belinkelte az övét, amit átalakított, úgy jóval erősebb.
-
arti1121
senior tag
válasz gepeszgyerek #7519 üzenetére
lehet vele tölteni 2db elemet mivel 2csatornás. Kicsit szoktak melegední.
-
gepeszgyerek
csendes tag
OEM töltővel 2 védetlen elem tölthető egyszerre?
Ezeknek a LI-on elemeknek töltés közben szabad melegedniük vagy teljesen hidegnek kellene lenniük töltés alatt? -
gepeszgyerek
csendes tag
válasz gepeszgyerek #7517 üzenetére
Most már abba hagyta, teljesen csendben üzemel.
-
gepeszgyerek
csendes tag
Amit linkeltél töltőt,ugyanolyan töltőm érkezett most kettő, de az egyik amikor beletettem a két elemet tölteni erős ciripelős hangot ad ki, a másik teljesen hangtalan, szerintetek valamilyen baja lehet?
Trustfire TR-3T6 valaki tud hozzá valamilyen üzemidőt 2 illetve 3 elemmel üzemeltetve?
Plusz kinek hogy melegszik hosszú távon a lámpa világítás közbenElőre is köszi
-
tjano8
csendes tag
válasz sanzi89 #7515 üzenetére
Köszi a segítséget, azt tényleg nem figyeltem, hogy milyen színnel világít a led, és hogy ez már a feltöltöttnek a csepptöltése xD, de akkor megvan, hogy milyen töltőt veszek. Ebayen találtam is egyet $5,5-ért [$5,5-ért].
-
sanzi89
addikt
A zöld jelzés azt jelenti, hogy a töltés kész. Ezt bizonyítandó mérte meg a V-ot. Utána betette az aksit, ami érzékelte, hogy fullon van az aksi, ezért csepptöltés üzemmódba lépett, ami 100mAh. Szerintem ez pont, hogy sok egyébként,
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
tjano8
csendes tag
A link alapján, amit küldtél, ez a töltő elég gyengécske: 100mA/h-val tud csak tölteni sajnos. De Laptop akkut ki fogom próbálni, kösz.
-
Cyborg
őstag
Egyébként 1,2Amperrel nem lesz 658 lumenes lámpa, és egy ilyen cég nem szokott hazudni. Annak a T20cs-nek is muszáj 2amper körül mennie.
-
arti1121
senior tag
ha tudsz szerezni olcson olyan laptop akut amit mások kidobnának abban lehet olyan 18650 ipari cella ami jo a c8-ba. én van mikor 6db jo cellát vaszek ki belöle. töltöböl ezt szoktuk ajánlani töltö . ha kifogod a laptop aksit valoszinüleg errösebb akut veszel ki belöle mint a piros ultrafire.
-
tjano8
csendes tag
Üdv! 18650-es akkura és töltőre lenne szükségem.
Eddig ezt a töltőt néztem. Akkunak meg sima piros UltraFire aksikat néztem. Ezekről van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg javaslat, hogy mit érdemes venni (tőltő, akksi).
Egyakksis C8-asba kellene. Ha jól tudom ebbe nem kell védett. Amúgy a védett akkuhoz más töltő kell? Vagy a simához való töltő is jó hozza? -
belsodavid
aktív tag
Nem rossz ez egyáltalán. Szerencsés helyzetben vagyok, mert azt tartom meg amelyik jobban tetszik (családban marad mind a kettő). Szerintem A Tr-j12 is tudja a 150-200m-es távolságot és mellette az udvarban is tudom használni. Igaz nincsenek nagy igényeim, de kipróbáljuk. Szerintem jobban használhatóbb mint az STL. A lámpa a gazdájának pedig kukoricást bevilágítani kell, amire az STL nagyon megfelel, mivel próbáltam az adott területen. Én meg annak ellenére, hogy a z STL egy brutális lámpa igényt tartanék egy kicsit nagyobb szórt fényre, a távolság csökkenése nem nagy dolog, mivel nekem annyira nem kell a 335m-es távolságot világítanom.
Valaki konkrétan írna a TR-J12-ről bővebben? Érdekelne egy kisebb leírás, a képek ellenére.
-
zoli03
őstag
válasz belsodavid #7502 üzenetére
-
belsodavid
aktív tag
De igen, csak sajnos nevetséges ajánlatokat kaptam egy 1 hónapos lámpáért. Ebben az időszakban nem igen használom ki, inkább télen használtam. Az nem feltétlen baj, ha nagyot terít, de ha majdnem tudná mellette azt távolságban, mint az stl v2, akkor tetszene. Igazából kukoricást kellene vele bevilágítani. Az 5x Q5-ös trustfire majdnem tudja azt mint az sky ray. Mondjuk az 250m-ig erőteljesen világít! Sz Stl-el megvolt a 334m.
-
zoli03
őstag
válasz belsodavid #7500 üzenetére
Keresőlámpa alatt tudtommal a minél inkább thrower lámpákat értik (nekem legalábbis így logikus). A ZY-T620 szerintem gyengébb thrower lenne valamivel, az nem lenne előrelépés. A TR-J12 meg nagyon flood lámpa, teljesen ellentéte a másik kettőnek.
Egyébként nem úgy volt, hogy eladod az STl-V2-öt?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Saab, Volvo topik
- EA Sports WRC '23
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest