Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz runner 125 #9399 üzenetére
Ez egy jónak számító lámpics, csak hát az ára nem a legalacsonyabb.
Az alapvető különbség a kínai és a márkás lámpák között az ár és a minőség. Korábban itt voltak összefoglalva, hogy miért is éri meg többet áldozni egy Fenixre vagy JETBeamre.
Egy TK21-eshez hasonló teljesítményű kínai lámpát megkapsz a feléért-negyedéért külföldről, viszont minőségben bőven nincs ott, ahol a Fenix (ennek ellenére azok is jól használhatóak a mindennapokban). MO-n szörnyen drágák a márkás lámpák a kínaiakhoz képest, ha márkásat rendelsz külföldről, akkor már egy fokkal jobb az áruk. Viszont a kínai csodáknál a garancia azért nem a legbiztosabb dolog.[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz BigBlackDog #9398 üzenetére
Köszi.
FENIX TK21 U2 - ez szimpatikus.
Általános használatra, kocsiba, motorba jó választás? Vagy van jobb ezért a pénzért?
Fontos, h ne legyen bumszli, a fentebbi méret környékén volna jó találnom valamit.
Utóbb említett, amcsi lámpák szimpatikusabbak, úgyhogy azokból szeretnék találni valamit."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
BigBlackDog
veterán
válasz runner 125 #9397 üzenetére
C8 távolabbra visz, az 502b nem annyira, de utóbbi általános használatra ajánlottabb. Ezek a pilácsok (ultrafire, sky-ray, trustfire) kínai gyártmány, míg a többi felsorolt márka (jetbeam, olight, fenix) már nem kínai gyártók terméke. /*Persze elképzelhető, hogy ezeket is a távolibb keleti területeken gyártják.*/
-
runner 125
nagyúr
válasz macikos #9392 üzenetére
Oké, köszi.
Méretet illetően nem akarok bumszlit. Olyan kellene, ami alapvetően zsebben is elfér, szóval 15cm-nél ne legyen hosszabb, és a max átmérő mondjuk 5,5cm legyen.
Az általad említett típusokat kik gyártják? Ezek kínaik? Ha, jól látom ettől függetlenül már ezek is alu házasak igaz?
UltraFire WF-502B és az Ultrafire C8 közül melyik nyerőbb?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Auratech
őstag
Mondjuk ez:
3600-talán elég lesz.
Ennek van elég fénye, hogy megfelelő diffúzorral video segédfényként, vagy fotózáshoz is használjam, persze nem direkt, csak fóliatükörrel. Mivel nem gond neki a kapcsolgatás, mint a HID lámpának, nem kell folyamatosan égnie két beállítás között, tehát akku kímélő is.[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
Auratech
őstag
Asszem nem picsázok. A bicajra valamelyik brutális fényű megoldást teszek. Valamilyen 3-5 XM-L T6 ledes megoldást, akku packkal. Szükség esetén pedig videó segédfényként fogom használni, diffúzorral persze. Aztán hátra irányítva még tol is a bicajon a foton-hajtómű....
[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
csaszi72
senior tag
válasz runner 125 #9387 üzenetére
MAGLITE 3D LED, imádom.
LED mini 2AA, hát kinai Q5 Cree jobb fenyu és joval olcsobb.
EDC-nek azt hasznalom. Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij)
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #9390 üzenetére
Ez még nem is a legrosszabb MagLite, de attól még van ennél olcsóbb és jobb fényű lámpa bőven vagy pedig ugyanennyiért minőségi, komoly lámpa.
Kevesebbért tudsz venni Ultrafire C8-at XM-L leddel vagy 501-502B-t, nagyon nagy fénnyel vagy STL-V2-t, ami egy szuper keresőlámpa 500méteres hatótávval! Plusz az árból kijön két 18650-es Li-ion akku+töltő ami sokkal jobb, mint AA elemekkel vagy akkukkal szórakozni.
Vagy a kisebb lámpák közül Fenix, akár még JETBeam, stb. lámpák közt is vannak ennél jobbak. -
runner 125
nagyúr
válasz macikos #9388 üzenetére
Okés, köszi.
Ez is gyenge eresztés? Vagy, mi az oka, h szarfos?
Fényerőt és méretet tekintve ez elég meggyőző. Itthon 16-17k.
Köszi!
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #9387 üzenetére
A Maglite szarfos. A Surefire nagyon jó (a LED-es lámpáik. Izzósat ha még van, ne vegyél, idejétmúlt!). Minőségben a leglegleg, csak nagyon drága.
Szívesen elfogadok egyet, ha erre vagy kíváncsi
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Hi,
Maglite és Surefire elemlámpák milyenek?
Köszi!
-
tbesze
tag
válasz macikos #9385 üzenetére
Hát megmondom őszintén, hogy nem tudom hogy mi kellene ahhoz, hogy én ilyen drága cuccot vegyek. ( Persze tudom,,,,, egy zsák pénz! ) De én nálam zsebre a c8, távolra az stl-v2, közepes távra és közelre teríteni pedig a több ledes lámpák a nyerők. A mostani UF 3×U2 is tökéletes a munkámhoz. A most rendelt TR-J18-tól pedig sokat várok. A lámpákat beltérben és kültéren is sokat használjuk.
-
macikos
addikt
Vehet ilyet is: [link]
Alig 13 dollár, XM-L LED, 18650-es akkuval megy. Világít meg minden, még tetszeni is fog neki (mert még nem látott jobbat) csak mondjuk soha nem lesz olyan fénye, mint egy komoly, nagy üveglencsés lámpának, amiben nem vész el a fény nagy része+ szép a vetített kép.
ARCMania X6, Microfire Pioneer 2 és 3. Ezek 100-200ezres lámpák, de olyan a minőségük is.
Szóval ezekhez képest az a Tank007 nem is drága.
[ Szerkesztve ]
-
Fotozgato
tag
Köszönöm szépen.
Akkor ez a typ LED részemről satír.Még mindig vacillálok egy fókuszálható lámpával, ~20 000 Ft. körül, de nem bírok dönteni,
mert annyi-féle van itt a NET-en.Ezek a pici lámpáim vannak [link]
és egy 3 elemes Mag-Lite még hagyományos izzóval. Azt kb. 15 éve vettem még Ausztriában, a mai napig jó. Önvédelemre is.Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
BaLee
addikt
Ilyen, mint ez
De a helyedben inkább vennék valami olyan töltőt hozzá ami tölt 26650-et meg visszafelé más méreteket is mert ezzel az imax-al elég szívás tölteni ha nincs hozzá Case Holder márpedig 26650-es méretben nincs...
Szerk: jah látom neked van korrekt töltőd, sztem azt használhatod hozzájuk nyugodtan...
[ Szerkesztve ]
-
Fotozgato
tag
Sziasztok!
Ez nagyon gagyi?
http://kinaipiac.com/TrustFire_TR-1200_5_Cree_Q5_5-Mode_1200-Lumen_Memory_LED_Flashlight_Torch_(3_18650)
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
tbesze
tag
válasz belsodavid #9368 üzenetére
Tudnád linkelni hogy melyik az?
Köszi. -
BaLee
addikt
-
rii
nagyúr
köszönöm a válaszokat
és bocsesz, h rossz helyre írtam, elfelejtettem h olyan topik is van
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
szbalogh
addikt
Nemrég szétszedtem egy UltraFire 3600-as akkut. Ennek kopogott valami a belsejében.
albumNick: HE_Storm
-
BigBlackDog
veterán
Az NiMH-ra van kitalálva. Ha discharge-ra állítod, akkor elvileg lemeríti csurig, majd feltölti teljesen. Legalábbis nálam az ikertestvére (bc-700) így csinálja.
A topik az talált, az tény. Inkább itt kellett volna.[ Szerkesztve ]
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
az IPC-1L akkutöltő tud nimh akkukat lemeríteni, majd úgy feltölteni?
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
belsodavid
aktív tag
Szia! Nekem Zoli03 Intl-Outdoor-os akkukak hozott, nem volt olcsó, de 2db-al is kifogástalan azóta a TR-J12. Ez 18650-es. Azt hiszem a védelme ennek kapcsol le a legkésőbb. Kék Trustfire-val lekapcsolgatott a lámpa, azt hittem azzal van baj, de csak a védelem szólt közbe.
-
SzalaiG
addikt
Kérlek ajánljatok lámpát ami 3,7V aksival megy!
-
tbesze
tag
Légyszi ajánljatok a TR-J18-hoz ipari aksikat. 18650-est, és 26650-est.
Köszi. -
macikos
addikt
-
macikos
addikt
Ma 50 éve, hogy feltalálták a LED-et!
Szóval ma mindenki világítson egy sort!
-
Ádyka
őstag
-
Mittu88
senior tag
válasz belsodavid #9358 üzenetére
Ádykánál nézd meg, igaz az biciklire van. Nem tudom milyen vastag a kormány a motorodon, de biztos tud méretet mondani, ami alapján el tudod dönteni. Nagyon masszívan fogja az 501b-t, arra lett kitalálva. Én mondjuk egy kisebb lámpával használom, ami alapból nagyon lötyögne benne, de egy fél zsepit beteszek és nagyon patent lesz tőle
-
BaLee
addikt
Enyém is megérkezett ma. végre. Érdekes, hogy előbb rendeltem és 1 héttel később jött meg de a postán én már nem csodálkozom. Megláttam a csomagot, majd kézbe vettem és semmi súlya, mondom tök jó hogy megküldtek valamit, vagy az akksit hozzá mert ez kizárt, hogy a lámpa. És mégis...
Nagyon korrekt kis darab és tényleg semmi súlya és akkora, hogy bárhol nálad lehet. A holdfény mód is egy olyan extra amit hasonló lámpákon még nem láttam.
Ez a 2m vízállóság meg eléggé mozgatja a fantáziámat, hogy milyen lehet víz alatt, ki kell majd próbálni.De a posta tényleg képes bravúrokra, a vele együtt megrendelt akksinak amit ugyanott adtak fel ugyanakkor még mindig semmi híre.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! Valaki tudna mutatni egy olyan stabil lámpatartót, ami motoron is használható? 501B-hez kellene, az sem baj, ha jobbra balra lehet fogatni a tetejét. Nagyon stabil, nagyon erősen fogja a lámpát, nehogy leessen, valamint olcsó is legyen, és M.O.-n szeretném beszerezni.
-
zoli03
őstag
Én pár hete vettem onnan, az 3A-val volt meghajtva.
SzalaiG: nézd át jól a lámpát, hogy mindenhol jó-e a kontakt (házon, kapcsolónál). Nekem a legutóbbi eBay-es 501B-mnél le volt festve ott is a ház, ahol nem kellett volna. Egy kis csiszolás után tökéletes lett.
[ Szerkesztve ]
-
sanzi89
addikt
Olvass vissza a topikban, pont erről volt már szó. Egyébként a lényeg, hogy neten találtak tesztet, ami alapján max fokozatban megvan a 3A, de semmi garancia nincs arra, hogy ami lámpát te veszel - még akkor sem, ha ugyan az a típus - is 3A tud majd a drivere.
Más. AA aksi vásárlás előtt állok, ugye csak a Sanyo Eneloop jöhet szóba, de nem tudom, hogy a sima 2000mAh-s vagy az XX-es verzió 2500mAh-val. Ár különbség kb mindegy, inkább a lényeges különbség a +500mAh, és az 500 vs 1800 töltési ciklus.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
vettem egy ilyen lámpát, de sajnos hiába a T6 led, gondolom vmi gyengusz regulátor lehet benne, mert szemre kb 250 lument tudhat (van egy XR-E ledes lámpám, kb egálban vannak). Azt akarnám megérdeklődni, h az 501-es családból tud vki egy olyan linket adni, amiben tuti vmi bivaly regulátor van?
Ez pl tényleg 3A lehet v csak marketing bullshit?
Köszi előre is.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
tomcsi23
veterán
Itt egy kis vidi, "ócó" T6 Ledes, zoomos lámpicsek, 1x 18650 akksi.
A villódzás szépen látszik. Első fény közép, majd gyenge, strobi, ill. sos, a legvégén a max fényerő. Utóbbin maradt.
Messze nem látszik belőle annyi, mint élőben, de a tyúbon még xarabb volt (ahogy átkonvertálta)....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
SzalaiG
addikt
Hali!
Megjött az ebay-ról rendelt lámpám. CREE XM-LT6
Csalódás.
Nem világít. Lötyög az üveg.
Mi lehet a gond? Mi szokott?
-
d4d
tag
válasz belsodavid #9340 üzenetére
Hátrány akkor, ha észreveszed, ha nem akkor örülj neki. Engem eléggé zavar, mert sokszor használom beltérben a lámpákat. A Klarus XT sorozatnál pl van pwm villogás kivéve a legnagyobb fényerőt, de ez nem vigasztalt. Igaz, hogy nem volt durva, de akkor is volt..
Spark, Sunwayman, Xeno, Jetbeam, Nitecore, Fenix stb ezeknél már nem fordulhat elő ilyesmi. A Sparkoknál nem csak szabad szemmel, de fényképezőben sem látni semmit egyik fokozatnál sem. Természetesen a driver is kussol minden módnál.
[ Szerkesztve ]
-
tbesze
tag
válasz belsodavid #9340 üzenetére
Én speciel ebből szabad szemmel semmit nem látok. Így nem is zavar. Igaz szemüveges vagyok!
-
belsodavid
aktív tag
Valami hátrány adódik, ebből a "villogásból"?
-
d4d
tag
Vagy pl fürdőszobában vagy ahol sok a fényes felület amiről visszaverődik a fény, ott is látni, hogy nem olyan "nyugodt" a fénye, mozgásnál. Szabadtéren nehezebb észrevenni. A Balder SE-2-nél egyébként nincs pwm gond, hibátlan a fénye. Nálam kb ez az első amit megnézek egy lámpánál, lehet akármilyen minőség, ha gond van a fényével akkor tökmindegy.
[ Szerkesztve ]
-
tbesze
tag
válasz belsodavid #9336 üzenetére
Egy fényképezőgép, vagy a telód fényképezőjén keresztül nézd a lámpa fényét. Így meglátod miről is van szó.
-
PHM
addikt
válasz belsodavid #9336 üzenetére
Amikor a driver nem maximális árammal hajtja meg a ledet,
ezt úgy teszi, hogy gyorsan ki-be kapcsolgatja azt.
Attól függően, hogy milyen fényerőt akar elérni, rövidebb, vagy hosszabb
ideig tart egy cikluson belül a bekapcsolt állapot.
Így lehet kis veszteség mellett szabályozni a fényerőt.
Magad is megtapasztalhatod, ha valamelyik kisebb fokozaton gyorsan
mozgatod a lámpát.
Nem folyamatos fényt, hanem felvillanásokat fogsz látni.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
QWAZU
csendes tag
válasz Auratech #9327 üzenetére
Feltüntetve. Ferdeszemék a csillagokat is lehazudják Neked az égről, csak vedd meg a terméküket. Azon csodálkozom, hogy nem 50000 Lument hazudnak rá egy ekkora kis picsányi lámpára... Sajna még a sokkal nagyobb, nevesebb gyártók is ferdítenek az adatokkal kapcsolatban... A valóság azonban merőben más. A kis Balder a keményebb versenyző, bár igaz, hogy 3x annyi az ára. Minőségben és fényerőben is veri az 501-et. Neked kell eldönteni, hogy melyiket veszed. Azért azt hozzáteszem, hogy van olyan lámpa is a kategóriában, ami az SE-2-nél is majdnem 3x többe kerül a maga 100 USD körüli árával(minőségben sokkal jobb is nála), de fényerőben az is gyengébb. Ez a lámpa a Spark SL6S-800CW, az én nagy kedvencem. Ez a best kislámpa az 1 db.18650-es akkuval hajtott lámpák közt.
-
Auratech
őstag
Köszi a segítséget mindenkitől. Az 501-es jóval erősebbnek van feltüntetve a z Se2-nél. Inkább kellene. Vagy az 1200lumen csak elméleti maximum? Az nem gond, ha csak egy órán át bírja egyszerre max. fényerőn. Az 501-es favoritnak látszik. Közben hazaértem. Száraz úton elég a 200 lumen, de megfertőződtem Kell a több!
Auratech Field Recording
-
zoli03
őstag
válasz Auratech #9318 üzenetére
Van HID lámpád? Erről miért nem írtál eddig? Vagy csak én nem olvastam?
Amúgy én SMO-s 501B-t vennék a helyedben, lightmallson olcsó és amit én vettem egyszer, az jól meg volt hajtva.
Bár egy Balder SE-2 se lenne rossz, az egész sokáig tartja a fényerejét. Az általad írt keretbe az SE-2 is belefér, és neutral leddel is lehet kapni. -
tbesze
tag
Befizettem egy TR-J18-ra! Nagyon kíváncsian várom. Remélem 2-3 hét alatt ez is ideér.
-
Auratech
őstag
A korábbi álláspontom felülvizsgálatra szorul. Száraz időben elég a 200lumen, amivel a lámpám világít. Most, hogy betekertem eső után 2000 lett volna elég.
Az ázott aszfalt sötét volt. Jóval erősebb fényt is elviseltem volna. Szerintem 8-900lumen körül van az a fényáram ami ilyenkor megnyugtatóan bevilágítja a pályát. A HID- lámpám az brutál jó(3200lumen) de ott van a kilós akku...Talán mégse eszkábálom bicajra.
Mit ajánlotok 7-10e-ig bezárólag. Akkum van már három 46gr-os ultrafire. Arra nem költenékAuratech Field Recording
-
macikos
addikt
válasz Fotozgato #9313 üzenetére
20ezer alatt nincs jó fókuszálható lámpa. A LedLenserek vannak, de azok idejétmúlt gyenge vackok.
Jó fókuszálható lámpát tegnap linkeltem, 165 dollár, de az tényleg komoly.
20ezer forint alatt egy STL-V2 szerű lámpa az 500 méteres hatótávjával, akkuval, töltővel 15ezer forint körüli vagy alatti árával a legjobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Fotozgato
tag
Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
Fotozgato
tag
Max. 20 000 Ft-ig milyen aksis lámpát ajánlanátok?
Szempont, a fényerő, fókuszálhatóság.
Más kikötésem nincs.Samsung Galaxy Note3 (T-Mobile-H), Samsung Galaxy Tab Note Plus 12.2" P901
-
korn
aktív tag
válasz rayoliviero #9308 üzenetére
A cella védelme letilt nagyobb áramoknál. Jobb akksit kell venni, vagy védelem nélkülit.
-
BigBlackDog
veterán
Átkerültünk a "fáradt gőz" gyűjtőtopikba, látom. Vajon miért?
[ Szerkesztve ]
-
rayoliviero
veterán
válasz rayoliviero #9280 üzenetére
Erre valaki?
-
Auratech
őstag
válasz Mittu88 #9306 üzenetére
Bringázás közben kétféle módon használom. Az egyik városon belül, magam elé terítve a fényt, kb a fókuszgyűrű fél-állásban, halványan, olyan 6-8m-re. Ilyenkor a lényeg, hogy lássanak és legyen egy kis segédfény, néha villogva.
Városon kívül a fókusz 1/3-ra van nyitva és kb-20m-re elém világít. Ez sebességfüggő. Ilyenkor nem takarékoskodom a fényerővel, élvezem a jó fényt, a biztonságos belátást. Különösen lényeges ez, mikor a szembejövő kocsik vakítanak és az útból jóformán semmi nem látszik, ha gyenge a világítás. A lámpának köszönhetően ilyen nincs már.
Azért figyelek arra is, hogy a szembejövő bringásokat ne vakítsam, mert képesek elvakultan pont nekem jönni...Tehát nem refizek vízszintesen csak néha-néha.
150fokot mire használjak? A fókuszgyűrűt kitekerve a bringa előtt az út szélességének duplája kerül bevilágításra, pedig nem hinném, hogy 40-50foknál nagyobb a látószöge. Legfeljebb macskaijesztegetésre... Amúgy nem félek a sötétben..Auratech Field Recording
-
Mittu88
senior tag
válasz Auratech #9305 üzenetére
ugyanilyen tartóm van, azzal az "extrával", hogy a teteje forgathatós fokozatosan. Én nem használom ki a forgathatóságot, de ha esetleg 2 ilyened lenne, állíthatnád úgy, hogy az egyik kicsit jobbra néz, a másik kicsit balra. Így kb 150fokot bevilágíthatnál 2 lámpával. 501b/2b lámpák tökéletesen passzolnak bele, no meg a police-ok is.
Ádykától vettem, 300Ft körül volt. -
Auratech
őstag
Nekem is ilyen van. Főként bicajjal használom. A végtelen egyszerű bepattintós, bólintható tartójával és a fókuszálás-terítés lehetőségével maximálisan kielégíti a kerékpár világítással szemben támasztott elvárásaimat. A tartót mindenképpen ajánlom, mert pici és annyira praktikus. Egy mozdulattal kivehető a lámpa és mégis kifogástalanul stabilan ül.
Auratech Field Recording
-
PHM
addikt
válasz Kalandor #9299 üzenetére
Én egy ehhez hasonló szettet vettem 2800 Ft-ért.
Tudni kell róla, hogy az akku messze nem tudja a ráírt kapacitást,
valamint a töltő is kisebb árammal tölt, mint ami rá van írva.
Viszont korrekt az összeszerelés minősége és ebben a kategóriában
szerintem a fényerő is megfelelő. Kezdő lámpának ideális.
Erősebb akkut mindenképp érdemes hozzá beszerezni,
+ esetleg később egy combosabb töltőt.
Ha gondolod, akár meg is tekintheted személyesen.
Szerk: Összehasonlítási alapul Ultrafire C1 és Ultrafire WF-501B is van.[ Szerkesztve ]
Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- De mennyi az annyi?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest