Hirdetés
- Tökéletes töketlenség
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Virág et.
senior tag
-
Virág et.
senior tag
-
Gibbs
csendes tag
válasz wargabcy #8402 üzenetére
Ezt a töltőt ne vedd meg! Nekem van ilyen (is), de a védett 18650-es akkukat úgy kell bele- és kifeszegetni, nem támasztja meg a 16340-es akkukat, továbbá igen hosszú a töltési ideje, nagyon alacsony a töltőáram.
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor vegyél TrustFire 001-et, de ennek is alacsony a töltőárama. Ennek van egy újabb változata is, az már tud 1A-el is tölteni. Kicsit drágább az UltraFire UF-188, ezen a töltő feszültség és a töltő áram is állítható. Ha jó és megbízható töltőt akarsz, akkor vegyél Xtar WP2 II-t. Ezt itthon is kapsz, ha nem akarsz külföldről vásárolni.
http://vape42.hu/termek/xtar_wp2_ii_.html#termekKepek -
Mittu88
senior tag
válasz wargabcy #8402 üzenetére
sanyo jófajta, ezek általában nem flancosak. A töltő nagyon jó áron van, nézem is, hogy mitől, de passz. Best buy, én venném a helyedben
zoli03: igaz, ráfogom a fáradtságra.
Kerio: én kihagynám, de ha hosszú üzemidő kell, akkor végül is jó vétel. Zoomosat nem vennék, általában ilyen szinten nem olyan vízállóak, mint a sima társaik. Konkrétan ezt egy nagyobb esőbe nem merném kivinni.
Szakik javítsatok, ha tévedek.
Ja, az 1800 lumen fele igaz lehet, ha kihajtják a maximumot (ami még nem csökkenti a led élettartamát) a ledből.[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
válasz wargabcy #8389 üzenetére
A lámpa fain, akkuból 10 $/pár ár alattit NE vegyél, ja és védett legyen (protected, vagy PCB felirat jelöli), szerintem kezdőknek jobb az, nehogy túlmerítsék. A Ni-MH töltő sem jó. Ráadásul sima elemmel ezek a lámpák nem is mennek, mert csak 1,2-1,5V feszültséget adnak le, ezek a 18650-es akkuk meg 3,7V-ot.
Panasonic (prémium, annyit tud nagyjából, amennyi rá van írva), Sanyo (prémium, annyit tud nagyjából, amennyi rá van írva), Trustfire (3000mAh-s olyan 2400-2500 körül tud, 2400-as meg 2000mAh körül), ezek a jobbfajta akkuk, töltőből Ultrafire gyártmányt nézz, az a megfizethető kategória.
Az akkun ne spóroljatok sokat, ezek az 1-2 dollárosok gyakran 500-600mAh-t tudnak (gyakorlatban az 20 perc körül bírja max fokozaton).
Megbízható oldalak: manafont.com, lightmalls.com, kaidomain.com, dinodirect.com. (a sorrend nem a minősítése az oldalaknak, csak felsorolás)
Megbízható oldal, de eléggé lassú a szállítás: dealextreme.com
Aki tudja kiegészítheti. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Karácsonyi, szülinapi, évfordulós és egyéb AJÁNDÉK ÖTLETEK!
- E-book olvasók
- Tökéletes töketlenség
- War Thunder - MMO Combat Game
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest