- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
U807-hez néztem gyári kamerás videókat, nem mondanám annyira rosznak. 808 #16 kamerának azért jobb a képe, és ezt bármelyik quadra rá lehet tenni (már amelyik elbírja), U807 elvileg simán, úgyhogy inkább ilyet rendeltem mellé. Banggood-on ez 12k, 630 pont felhasználásával 10k felett lesz kicsivel, ezeket a pontokat pedig itt egy 10 nap alatt össze lehet szedni. Ennyit szerintem megér.
Kamera nélküli U807+808 #16 még bőven 26 alatt van. Legalábbis volt, most látom hogy GB-n felment az ára, de Banggoodon 11k az U807. Kettő együtt 22k.
Javítsatok ki ha ennyiért van jobb kombináció, nekem most ez lesz ha megjönnek jövőre[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
-
Jackal2
senior tag
Szerintem ha meg akarsz tanulni repülni, meg trükköket csinálni, akkor egy számmal nagyobb, olcsó kopterre válts ami mozgékony, pl:
- Nihui U807
- XK Alien
- WLtoys V686 (az alap, ne vigyen terhet magával), csak nem tudom van-e belőle alap verzió- a Nihui a legsportosabb és a legrondább, viszont iszonyat olcsó
- az XK Alien a legkülönlegesebb (akar lenni) és jól is néz ki
- a WLtoys meg a szokásos variálhatóságot nyújtja, van belőle WIFI, FPV, meg mindenféle verzió (ahogy az XK-ra is áttehető, ugyan az a csatlakozókészlet)Én a Nihuit venném, annak lehet a legjobban nyomni
Esetleg ha kicsit több pénzed van, akkor a JJRC X1-et az már brushless.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
válasz dudicukrasz #8591 üzenetére
Nekem is kamerás van, az én mércémmel ezek nem képek... de gondolom ez szakmai ártalom is. Saját képet raktam fel, ráadásul már azt átméreteztem és közben kapott egy jpg zajszűrést is, de ettől még sz@r, tele artifactel, és láthatóan az interpolálásból adódó hibákkal.
"Poénnak ,kezdésnek teljesen jó." igen, ennyi.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
jony77
tag
Nehezebb quadcoptereseknek lehet ez érdekes gépük megmentésére érdekében.
[Quadrocopter failsafe algorithm]
Arra lennék kíváncsi ha ilyen esetbe ,manualba elkezdenénk forgatni a gépet akkor is így reagál?
Elméletben igen,persze ha marad elég felhajtó erő?!Szerintem az ötlet nem rossz ,menteni a menthetőt -
Teréz Atya
senior tag
válasz kimista #8590 üzenetére
Az atvitel 5.8 GHz, analog PAL / NTSC. Tehat kell vevo es egy monitor is. Mobilra talan at lehetne loni valami analog-digitalis konverterrel, de gozom sincs, hogy arulnak-e ilyet keszen, vagy neked kene valamit mokolni pl. egy Arduino-val.
Amirol tudom, hogy egy az egyben atlovi a kamera jelet mobilra az a DJI Lightbridge rendszere. De az meg nem 5 filler.Legolocsobb / egyszerubb a Syma aftermarket 5.8 gigas FPV-je. 2 het mulva referalok, h milyen. Sajat akkuja van, fuggetlen, tehat akar egy bilire is felszerelheto.
Ja, meg vannak a Wi-Fi kamerak, dehat a kesleltetesuk es hatotavjuk miatt a vicc es rossz vicc kozti tengelyen laviroznak.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Epitsd at a H8 mini-t egy szammal nagyobbra.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
HKorn
veterán
válasz Jackal2 #8581 üzenetére
Köszi a tippeket. Egy H8 minim van most, irányítást tanulgatom, meg kóstolgatom a kopterezést. Eddig tetszik, azért gondolkodok rajta mi lehet a következő szint.
Lényeg hogy kezes legyen, H8-nál nagyobb, kamera nem kell. FPV nem lenne rossz, de gondolom az kicsit drágább móka.
Kint is használnám szélcsendben.
Run&Ride
-
Teréz Atya
senior tag
Hat, csak annyit, hogy brushless gepek. Ajanlom az osszefoglalot.
Mas: amugy nagyon kezd az az erzesem lenni, hogy a Phantomnak lenyegeben nem nagyon van konkurenciaja a maga kategoriajaban. Ugy ertem, keszre van szerelve az egesz, kiveszed, mukodik, kamerazol. A kamera kepetol meg nem kap az ember sirogorcsot. Tevednek?
-
Ahogy írták is előttem, nem az a baj, h van kamera, hanem az, hogy kb. az első kamerás (muhahahaaa) mobilok minőségét hozza.
Parancsolj, egy mai "kép". SW-vel húzza fel a méretét, az érzékelő sztem MPixelben nem is mérhető...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Jackal2
senior tag
Mert nagyon rossz minőségű a kamera, élvezhetetlen lesz a kép. Ha 25-ért akarsz mindenképpen kamerásat és FPV-zni is akarsz, akkor WLtoys V686G, vagy rádobsz még 7.000-et és 32.000-ért veszel egy Syma X8G-t.
Itt egy cikk arról, hogy mit lehet venni 25.000-ért ami kamerás.
Ha a kamerázást komolyan gondolod, akkor az úgy kezdődik, hogy 100.000.
- alap gép minimum 60K de inkább 70K
- 20 a gimbal
- 20 a kameraÉs még nincs FPV-d.
-
Jackal2
senior tag
válasz killerhagyma #8579 üzenetére
Hkorn: fejlesztési lehetőség a gépre értendő? Mert olyan nem nagyon van, esetleg lehet hozzá venni kamerát és FPV szettet, erre tökéletesen alkalmas a Syma X5.
- EU raktárból, Tiny Dealről
- FPV szett, BanggodrólAz a baj, hogy ha ezeket összeadod (30K) akkor már megint egy másik kategóriáról beszélünk. Ez így meg tovább a végtelenségig árban.
Azt is el kell döntenetek, hogy kültéri, beltéri, sportos vagy videós legyen, kicsi-e vagy nagy? Legyen valami speckó bennük, pl. hexakopter, Y3 elrendezés, air pressure sensor gravity control és még lehetne folytatni a végtelenségig a sort
-
15k-ig a kamera nélküli Syma X5C-1 nem rossz, nekem is ezt ajánlották. Kamerásat vettem, de a kamera minősége kuka. BG EU raktárból 12,5 k volt.
-
HKorn
veterán
15k körül mit érdemes nézni ami kezdőnek megfelelő, de van benne tartalék későbbi fejlődéshez is?
Run&Ride
-
peestheee
tag
az alap kamerával készített képeket/videókat nem menti el a kártyára
x5c-ről van szó, rövid nyomásra képet csinál a jobb gombbal, hosszúra elkezdi meg befejezi a videót igaz?
a távot vagy a gépet kell előbb kikapcsolni, hogy megmaradjon a felvétel? -
Minstrel
senior tag
válasz scarabaeus #8568 üzenetére
Ez a 3D nyomtatott váz is hasonló, már kinyomtattattam, tavaszra összerakom talán. [Hovership MHQ2]
-
kimista
aktív tag
üdv
ha otthon akarnék egy fpv-t mókolni, ennyi cucc elég lenne?
transmitter, kamera, az egész a drón aksijáról. a képet pedig bedugom valamibe (telefonra valahogy rá lehet hekkelni?) olcsóbban és könnyebbet esetleg? vagy érdemes szettben venni egy kész cuccot? DIY kamerából is van ezer féle..Jackal, lehetne ez a köv témád. házi fpv
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
dudicukrasz
tag
válasz scarabaeus #8568 üzenetére
Mit is kellene itt nézni?
-
válasz Teréz Atya #8569 üzenetére
OK, meggyőztél, marad a kisebb akku, igazán azt bánom, h kamerásat vettem, mert sokat nem vártam tőle, de még így is csalódás... kuka gyakorlatilag.
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Teréz Atya #8569 üzenetére
Nekem a 650mAh syma akku 17gramm, az u807 akku is 650Mah és 19 gramm. Ezeket én mértem, nem internetes adatok.
-
Teréz Atya
senior tag
touché
Hmm, nekem ketsegeim vannak, h az Eachine akku ugyanugy 750-es es ugyanannyit nyom mint az 500-as Syma.
Negy dolgot tudok elkepzelni:
1. Kozmetikazott az akku teljesitmenye
2. Kozmetikazott a tomege
3. 1.+2.; dehogy valamit javitsanak 4.26 - 4.28 V-ra engedi az elektronika tolteni az akkut, mint a legtobb H8 mini eseteben
4. Fejlett akkut adnak nagyon olcson - > ha ez igaz akkor en is veszek, de sztem ennek nagyon alacsony a valoszinusege. Osszehasonlitas keppen a 700-as Dromida Ominus akksi 24g. Elektronikat nem tartalmaz.Masik meg az, h az emlitett Dromidaval repkedtem 1200-as akksival. A repulesi ido kitolodott, de a vegen csak szenvedett a gep. A hasznalhato repluesi ido, amikor nemcsak totyorogni lehetett meg 1-2 perccel volt hosszabb, mint a stock akkuval.
[ Szerkesztve ]
-
scarabaeus
őstag
Véletlenül bukkantam erre, ahogy nézem, még nem esett szó róla. Ebben a kocsiból készült videóban láttam, ott van a srác weblapjának a címe is. ProGo 280, GoPro cipelésére kihegyezett minimalista FPV racing drone. Bár úgy látom, ezt a verziót már abba is hagyta időközben, már újjal jön elő nemsokára.
Quoth the Raven "Nevermore."
-
Pikachu24
aktív tag
válasz wyattthoearp #8565 üzenetére
Bocsi, nem figyeltem hogy vizion-nak írtad.
-
válasz Teréz Atya #8549 üzenetére
Nem sértődöm meg, bár kicsit erős volt ilyen travi névvel poénkodni...
Az is megvan ugye, hogy a 750-es is csak 17 g? [link], az 1000-es 27 g, ami kamera nélkül 1 g extra súly -sőt ennyi sem, mert az akkufedelet is le kell dobni, de a védőkeretek sincsenek rárakva, ami szintén van pár g.
Erre jött a fentebbi kérdés, rákeresve ez 40 g (kevesebbre gondoltam valóban), egy próbát megérhet.
Ha nem dolgoznék, akkor megmérném együtt a kamera, memkártya, védőkeret kombót, h mégis mi súlya van. A szél a legnagyobb baja, dobálja erősen. Ma délután jó idő volt, nagyon jól repült, lebegni is tud így szélcsendben.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pikachu24
aktív tag
válasz wyattthoearp #8562 üzenetére
Ez komoly? Még száz forintot sem ér.
-
Hurkafej
aktív tag
Valakinek nincs felesleges JST csatlakozója? Kifizetném, vagy adnék másikat helyette, ha megérkezik az én rendelésem.
-
dudicukrasz
tag
válasz Teréz Atya #8559 üzenetére
Hát sajnos fogalmam sincs többről,csak hogy ilyen,nézegettem a képeket,az ölemben a symával,ez az a csati,de többről fingom sincs.
50pár=14dolcsi,ennyit látok.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dudicukrasz #8558 üzenetére
Kiraly! Ez a Molex PicoBlade? Lehet tudni, hogy honnan szerezheto be?
Amit talaltam alin, ott 6 dolcsi volt 10 darab, azt hittem ezt is hozzam vagjak 1,5 dolcsiert mint a 10 piros JST csatlakozopart.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
dudicukrasz
tag
válasz Teréz Atya #8556 üzenetére
-
Minstrel
senior tag
válasz Teréz Atya #8556 üzenetére
Nem igazán találtam jó képet a kamerák csatlakozóiról, de valami micro jst szerűség.
-
Teréz Atya
senior tag
Sajna nem, ez az akkukon a balancer plug. Tudom, mert van ilyenem.
Am. mi a tokert offtopic a kamera / kopterek video plugja? Johogy mar a hexak nem szamitanak off-nak.[ Szerkesztve ]
-
cris78
őstag
Legjobb akciók Kínából: https://www.facebook.com/groups/192131087874217
-
Allien
veterán
válasz Teréz Atya #8550 üzenetére
Most nincsen előttem a kopter, se a kamera. De talán EZ? (SKU297226 JST XH)
[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
Najovan, tessenek most nekem segiteni. Hogy hivjak a Syma, MJX, etc. kamerak csatlakozoit. Az X600-ra akarom ragyogyitani a Syma FPV szettet, de nem akarom szetkapni az egesz gepet es atforrasztani a csatlakozokat.
-
Teréz Atya
senior tag
X5C? Az megvan h az X5SC kameraja is csak 9g, 500 mAh LiPo meg 17g.
Meg ne sertodj, de vadasz, vadasz...A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
válasz wyattthoearp #8547 üzenetére
Gramm nem téma, kamerát lekapom úgyis
Mibe kerülne?Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Teréz Atya
senior tag
válasz szacsee #8544 üzenetére
Nem kell ezt tulbonyolitani.
Tipikus elkopott kefes motor szindroma. Esetleg eleresztett a cinezes vagy a kabel van elvekonyodva.
Legegyszerubb akkura dugni magat a motort es megnezni, mit csinal.Ha nem kefes, akkor passz.
@ Saccco - jaja, valoszinu.
-
szacsee
nagyúr
válasz nabeton #8543 üzenetére
Quadcopter típusa, ha épített, akkor vezérlő típusa, esc típusa?
Minden motor leáll, vagy csak az egyik karon levő?Ha csak az egyik, akkor cseréld fel másik motorral, ami nem szokott leállni.
Ha úgy is csinálja, akkor azon a karon levő esc, vagy egybegép esetén olcsóbbnál rep vezérlő csere, drágábbnál esc csere megoldhatja a dolgot.... gondolom én. -
nabeton
újonc
sziasztok!
Olyan problémám van hogy a drónom motorja leáll ,nem megy de ha ujjal meglököm akkor van hogy elindul
Csinálta már ezt de akkor nem szaroztam kicseréltem akkor utána repültem vele 1-2 napot aztán most az uj motor is ezt csinálja :/ kb az új motor 1,5 -2 órát repült :/
Valami ötlet ?
Előre köszönöm
Tomi -
jony77
tag
Gondoltam csinálok egy ilyen közösség kovácsolót.
Hátha leszünk egy páran
[Szabolcsi drón csoport][ Szerkesztve ]
-
válasz szacsee #8539 üzenetére
Magam is arra gondoltam, h kicsit átalakítom... a befőttes vagy "postás" gumi csodálatos dolog.
750-est találtam Syma X5C-nek legnagyobbat, illetve van egy relatíve olcsó 1000 mAh-s [link], csati jónak tűnik.A fentebb ajánlott 1200-as aránytalanul drága, majdnem duplája az 1000-nek.
-
Teréz Atya
senior tag
Ha nem szamit a meret akkor a Nine Eagles Galaxy Visitor 3 akkuja 1200 mAh es kb 8 euro, ha jo helyrol veszed. JST csatlakozos.
-
Lipo akkura valami gyors beszerzési forrás van?
3,7V és sok mAh legyen...[ Szerkesztve ]
-
Büszke
csendes tag
Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
szacsee
nagyúr
Pápa mellett, de nem tudom van-e itt valakinek a környéken.
Ma már nem látok V6-os recreiver-t sem. out of sold státusz.
GB-n pedig zöldek vannak és azt sem tudják hanyas verzió.
Szerintem berendelek egy BNF-et, ami a kék távval is megy, ha az sem jó, akkor egy távot.
Ha úgy sem megy semmi semmivel, akkor tökön szúrom magam. -
válasz szacsee #8526 üzenetére
Hol laksz? Nem tudjuk tesztelni? Közeledben nincs valakinek?
-
Drenadar
veterán
válasz Teréz Atya #8525 üzenetére
köszi
éééés... itt is van valami kalibrálás? hogy a gyro megoldja magának a dolgokat? neten rákeresve nem nagyon találtam semmit
-
kimista
aktív tag
jackel, kössz a cx-20 cikket. ennek ellenére szerintem maradok a cx-20 mellett, az x380 jelly-je engem zavar.
amiket meg linkeltél videókat, azon sztem nem nagyon van gimbal.. én csak normalis videokat talalok cx20+gimbal kereséssel.. ellenben a x380+gimballalVan pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
szacsee
nagyúr
válasz Teréz Atya #8520 üzenetére
Videót is linkeltem, leírtam hogy mikor vettem át a terméket 3 napon belül vagyok.
Az oldalukon reklámozzák, hogy ha rossz, sérült a termék, akkor visszafizetik, vagy cserélik. 70 dodóig nem kell visszaküldeni az árút. (gondolom ez a rész mese habbal)
Szóval balhé is van mert visával fizettem... lehet itt vagy a külföldi topikban írták, hogy olcsóbb mint a paypal. Gondoltam mindenki dicséri az X5-öt csak nem futok bele egy fosba... hát de.
Angol tudásom nem valami jó, sőt inkább semennyi, bár a HK-s live chaten is lerendeztem a dolgot, így lehet itt is rájuk kellene koppintani chaten.
A legközelebbi kisvárosba ha bemegyek és hazajövök kb 1000Ft, ami 5 dollár, ami egy fc ára az X5-höz.
Nem hinném, hogy próbálgatással sokra mennék, hacsak nincs tényleg valaki aki 5-10 km-re lakik tőlem.
Nem láttam errefelé quadcoptert reptetni de még a környéken sem, akit meg ismerek egy nagyobb fotós géppel tolja, szóval az hogy olyan távja van ami bindeli a symát az kb kizárt.
Szerinted mi az amit felajánlanak és mi az amit elfogadjak?
100 ponttal és pár dolog levásárlásával kitörölhetem a seggem, attól még nem fog repülni (kár hogy ezt nem tudom leírni angolul)
Ha még küldenének távot, fc boardot, akkor is babrálni kell vele jó 2 órát (feltéve ha jót küldenek).
Nem beszélve arról az időről amit pl szereléssel töltenék, de ugye feltételezzük azt, hogy full analfabéta vagyok hozzá, így max egy BNF + táv a minimum amivel tutira repülni tudnék. Kíváncsi leszek mi lesz a vége. -
Drenadar
veterán
Az normális, hogy van hogy nagyon sokáig kell várni hogy a távirányító és a x600 egymásra találjon??
-
Allien
veterán
Amúgy több féle buzzer van. Jellemzően az akksi merülésére figyelmeztet. Ergo, amikor eléri a szintet, relative de erősen sipákolni kezd. Ergo, még ha le is pottyan, előbb-utóbb, de megszólal, mert az akksi lemerül bekapcsolt állapotban. Például ilyen, de vannak pl bluetoth-osok is, csak ehhez kb 10 méterre meg kell közelíteni. Pl ilyesmi. De nagyobb kopterre meg lehet, kibeleznék egy ilyen gps-s cuccot.
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Teréz Atya
senior tag
válasz szacsee #8519 üzenetére
BG volt.
Akarmit irsz videot kernek.
Video feltolt pl. youtube-ra.
Eloszor megprobaljak kiszurni a szemed valamivel.
Racsapsz az asztalra.
Valami ertlemesebbel kinalnak.Ha nem vlaszolnak nyitsz egy Paypal claim-et es mindjart pattognak mint a nikkelbolha.
Wi-Fi mericskelessel sztem semmire nem fogsz menni, gondolom a droidos merok 802.1a/b/c/n/ac szabvanynak megfelelo jeleket merik csak. Ez meg nagyon nem ugy nez ki, mert proprietary syma protokoll. Annyiban hasonlit a Wi-Fi-re h ugyanazon a frekin megy. Dehat a mikro is. Ha van elektromagnetikus sugarzas meresere eszkozod nem szoltam.
Amugy a legtobb epitett gepen a vevon van egy pin ami a jelerosseget mutatja. Nemtom, h ilyen kis gepeknel kivezetik-e.De miert nem keritesz egy tavot vagy keresel fel valakit, akinek symaja van. Lassan minden masodik bokorban lesz egy.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
Karácsonyra lehet drón nélkül maradok.
X5C-nek már YT-os Uri Geller féle mukodj videókat mutogatok, de semmi.
X5 akksik feltöltve, villog mint az állat
Táv először ceruza akksival volt kipróbálva, majd vettem alkáli elemet, de egyikkel sem bindel.
ViZion felvetette, hogy az X5 elektronika szart be, de láttam ezt a videót és kétségeim vannak.
Valami módon nem lehet meglesni, hogy mi a rossz? (bár gondolom itt nincs elektro guru, mert eddig sem kaptam választ).
Droidon nem tudtam mérni wifi-t mert nem sugárzóként működik, lehet egy usb kulccsal és egy progival kellene ránéznem és mint névtelen kliens látná... vagy fene tudja. Kapcsolást már találtam a neten, amivel lehetne mérni az antenna erősítő működését, de nincs kedvem megcsinálni.
BG-nek tegnap írtam levelet kora délután, még semmi válasz nem jött, gondolom majd szokásos terelés fog menni. Minden cuccom itt van az országba, már csak abban reménykedem, hogy a H8mini megjön karácsony előtt.
Volt már valakinek garis / cserés ügye itt a fórumon? Mennyi idő amíg válaszolnak? Először leírják az opciókat vagy terelnek még egy sort? -
Imy
veterán
válasz Teréz Atya #8513 üzenetére
De töltés után már biztonságosak ugye? Nem gyulladhat ki állásban?
-
Teréz Atya
senior tag
Vigyazz, 2-fele C van. Az egyik a kisutesi a masik a toltesi.
Itt egy pelda.Ahogy latod 35C-vel lehet kisutni, de csak 5C-vel tolteni. Az ujabb akkuk tipikusan birjak az 5C-t, az 1-2 eves tipusok, amiket lattam 3C-t tudnak. Nezd meg az akkun, gyartojanak honlapjan h mit ir az adott tipusra.
A legtobb Imax B6 max. 5A-t tud, elvileg nem kene tullepned a max. toltesi aramot.
Remelem nem a szonyegen toltod.
Nem kell felned, de tudnod kell, h lehet akarmelyik akku selejtes, vagy valami gebasz lehet egy baleset miatt.
A litium alkalielem, reakcioba lep a vizzel. En femdobozban toltom az akkujaimat.
RCGroups-on sokan homokot ontenek egy femfobozba es azon toltik.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
Peros szigszalagot hasznalok, emigye:
Ne felj kislany nem lesz baj,
a szigszalag eltakar,
majd az mindent eltakar,
ha akar.Am az MJX X600 feketeben jobban tetszik, de amikor fel oran at kerestem a dzsumbujban az egyik gepet melo elott meg a fekete szin feltalalojat is elkuldtem a meg nem mondom hova.
-
TromF
tag
Elso korben en is erre - pontosabban a modern valtozatara gondoltam, a bluetoothos kulcskeresore, csak attol tartanek mivel relative keveset lenne hasznalatban biztos elfelejtenem ellenorizni az elemet benne es amikor egyszer kellene, tuti le lesz merulve Ugyhogy inkabb a dron akksijarol szednem le az aramot.
-
DougButabi
tag
-
synar
őstag
válasz Jackal2 #8505 üzenetére
Köszi a választ! Leginkább kipróbálni szeretném, hogy milyen a repkedés és akkor már nem lenne baj, ha van lehetőség valamilyen videózásra is, csak a poén kedvéért. Auchan nem játszik, ezért nem utazok fel Pécsről, de azért köszi az ötletet. Ha megjön a kedvem legfeljebb tovább lépek, meg gondolom jövőre még nagyobb lesz a választék, ha meg beleunok, akkor megúsztam 15K-ból és legfeljebb a továbbadom. Egyelőre itt tartok a témában.
-
Jackal2
senior tag
Szia, az teljesen jó kezdésnek, a kérdés az, hogy neked mik az igényeid. Ha esetleg nem jönne meg, akár az Auchanba is bemehetsz és megveheted a Syma klónt, repültem vele, semmi baja, gyanítom, hogy Syma alkatrészekből van, mert szinte ugyan az, csak nincs ráírva. Szépen, lassan, komótosan repül, nagyon stabil, gyakorolni tökéletes.
A kérdés a kamerázás, hogy akarsz-e egyáltalán vagy inkább nyomnád neki a gázt mint az állat és valami sportosabbra vágysz?
-
-
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Vettem én is az akciós U807-ből eddig 4x reptettem. H8 mini után kicsit lassú de teljesen meg vagyok ezzel is elégedve. Ami a nagy gondom, hogy miként jelzi hogyha merülőben van? Kb érzem, hogy mikor merül le de jó lenne előre tudni. Egyszer úgy a tetejére esett hogy 2 tengely kicsit meggörbült.
Illetve néztem a 808-as kulcstartó kamerát de élég változatos áron adják (2-12k) Azt látom, hogy a drágábbikban széles látószögű a kamera. Az olcsóbbik fajta nagyon gagyi lenne?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic