- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandor01
őstag
válasz tipuka #30095 üzenetére
nem jo mert a H20-nak olyan aksidugoja van mint az E010-nek...
es nincs "okositva" sem azaz nincs bevágás rajta a két oldalán...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Arti1
aktív tag
válasz Petyuska111 #30078 üzenetére
Az X5c-hez jó az X8 táv, vagy az X5c-1-hez is? Az X5c-1-et a sima x5c nem irányítja, nem bindelhető.
Érdekelne, mert akkor nem kezdem el kibelezni az X5c-1 távomat router antennát építeni belehttp://www.shutterstock.com/g/Arti_Photo?rid=264901704
-
tipuka
addikt
szeretnék egy kis segítséget kérni, kérlek segítsetek már.
JJRC H20 aksijához jó a Floureon H101 usb kábel töltője?[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nem is tudtam, hogy a Phantom tud L:https://www.youtube.com/watch?v=onQDR0hko-Y]acro-t.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz Csigger #30092 üzenetére
Eachine E010, kicsi, elpusztíthatatlan, megbocsájtó.
Beltérben nagyon kutyaütő voltam, de ezt még a kicsi távjával is el lehet navigálni.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Csigger
őstag
válasz Petyuska111 #30090 üzenetére
Köszönöm a te ajánlásod is, már sok hszt végigolvastam vhol ezt a Symat vagy a H8Ct is ajánlották. Úgy tűnik jó áron szerzek egy Nihuit aztán meglátjuk, lehet többet is kipróbálok.
Apple and Android user
-
vandor01
őstag
válasz Klaymen #30089 üzenetére
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Petyuska111
tag
válasz Csigger #30081 üzenetére
Nem akarok beleszólni, azt veszel, ami tetszik, de ha teljesen kezdő vagy, sokkal jobban jársz egy Syma X5c-vel, mint egy Nihui U807-tel. Az irányítást sokkal könnyebb a Syma-val megtanulni, a Nihui makrancosabb. A Syma orientációja sokkal jobban látható napsütésben is, pláne alkonyatkor vagy felhős ég esetén. Az irányítás begyakorlásához pedig ez nagyon fontos. Jó gép a Nihui is, de máshogy. Nekem mindkettő van...
-
Telda
addikt
válasz Teréz Atya #30064 üzenetére
Én csak biztatni tudlak bennetek .
-
elszabi
tag
válasz Dji Phantom #30082 üzenetére
Van. Többünknek is. Gyakorlatilag bármi lehet, ha a yard rossz lábbal kel fel, v csak nem tetszik vkinek.
Nekem 2 komolyabb esetem volt. Egyszer majdnem meglincselt egy család, mert azt hitték, őket, ill a házukat videózom. Máskor egy önkormányzati területen nem tetszett vkinek és kihívták a rendőröket: elcsomagoltam, nem lett balhé.
Tényleg nem lehet előre tudni, mi lesz, ha felszállsz. A lokális populációval arányos, hogy nem sül el jól.
Jackal2: De ez az Apple. Ők máshogy marketingelnek. Nem úgy, ahogy a BG és a GB. Persze lehet mezei hívő is. De az sem jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz elszabi #30079 üzenetére
Nem állítom, hogy nincsenek fizetett hirdetések, de az, hogy egy cég cserébe mindig elvárja és a szerző szájába adja azt, amit hallani akar, baromira nem igaz.
A kínai webshopok erre elég jó példa, legtöbb esetben nem érdekli őket, hogy mit írsz az adott termékről és elmondom, hogy miért:
- vegyünk egy videótékát, bejön egy ember, megkérdezi hogy a Szájba rúglak 4 film Van Damme-al jó-e? Te azt mondod, nem jó, de tudsz ajánlani 4 másikat ami meg az. Erre az ember azt mondja, hmm: itt ez a csávó, látta az összes többi filmet, hagyom hogy ajánljon nekem valamit, hiszen ő valószínűleg ebben tapasztaltabb.Emberünk elvisz egy másik filmet és pont ugyan azt a pénzmennyiséget költötte el, vagy egy kicsit többet mert még rábeszélték valamire és még örülni is fog a végén, mert a film amit ajánlottak, jó volt. BG, GB, Ali stb. pont így működik, sőt még azt is megkérdezik, hogy mit szeretnél tesztelni, mert neked is könnyebb valamiról írnod, amiről azt gondolod hogy jó (ebből is látszik, hogy nem a JJRC fizet, mert hogy szétfikáztam pl. a H30C-t).
A másik dolog, amiért nem érdekli őket a dolog, az a hatások. Az Aliexpressen 2015 november 11-én 13 milliárd dollár forgalom volt, ez a Singles day. Mint tudjuk, az Aliexpress az Alibaba kiskerje, régebben néztem az Affiliate, tehát a cashback rendszerüket, bevágom a számokat:
minimum: - 0,5% visszaosztás havi 50.000 dollár
maximum: - 8% visszaosztás, havi 1.000.000 dollár !!!Ez a kisker, ízlelgessük ezt a számot, havi 280 millió forint. Na most tegye fel a kezét, akit ez érint, hogy ennyi forgalmat tud generálni...Ok senki? akkor ugorjunk. Érdemben ezt tesztekkel te nem fogod befolyásolni. Még Seby Docky meg Quadcopter 101 tevékenysége sem éri el az 1 millió dollárt havonta, de szerintem még az 50.000-et sem (az évi 600.000 dollár ami még nagyon durva Amerikában is), tehát ezek a szereplők porszemek a sivatagban.
A fizetett hirdetések jellemzően három esetben jelennek meg:
- valaki megvesz egy bloggert /újságot/médiafelületet egy adott cikk megírására, de az általában életidegen és kilóg a stílusból (pl. ha a Quadkopter blog holnap lakberendezési tárgyakról kezd el írni, amit az IKEA-ban lehet venni, akkor kezdhettek gyanakodni)
- nincs mögötte igazi teszt, csak a manual alapján bedobálják egy cikkbe a műszaki paramétereket, vagy ilyen rettenetesen semmitmondó dolgokat tartalmaz, hogy az ára ennyi, meg jól néz ki stb.
- ha saját terméket reklámoznak, pl. Hobbyking videók, hiszen a sajátodról nem fogod azt mondani, hogy ez szar, ne vedd megSzóval ennél lényegesebben árnyalt a kép és szerintem ki lehet hallani egy cikkből/videóból hogy mennyire valósak az elmondottak
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Dji Phantom
csendes újonc
Van köztünk akinek már meggyűlt a hatósággal a baja, reptetés miatt?
Volt már akinek elkobozták? Elkobzás után?
-
Csigger
őstag
válasz KaiotEch #30057 üzenetére
#30050 mobbo Köazi valszeg U807 lesz!
Neked is köszönöm a választ, most pont rá is haraptam egyU807 fekete modellre. Megvárom mi lesz belőle.
Racer az tőlem valahogy távol áll, inkább majd a légi felvételekre mennék rá egy komolyabb géppel, de ahhoz először tényleg kell egy kis rutin (meg nem mellesleg a jogi helyzet tisztázása).[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
elszabi
tag
-
Petyuska111
tag
Ez így nem igaz, hogy a Syma-nak nincs hatótávja! Az X5c hatótávja - igaz, nem a gyári távval - egy 3e ft-os X8 távval kb. 300-400 méter. Az X8-as gépek hatótávjára pedig azt írják a fórumokban, hogy jóval nagyobb, mint a megadott 100 méter, kb. 250 méter körül. Ez azért nem mondható rossznak! Ilyen távolságból már semmit nem látni a gépből... Egy kezdőnek nincs jobb az X5c-nél, táv nélkül 6-7e ft (BNF), plusz 3-4e az X8 táv hozzá. Kifejezetten kezes, stabil, könnyen irányítható. Tovább is fejleszthető, pl. mehet rá pl. egy eachine ef-01 fpv kamera, a gép aksijáról tápolva. Aksi, pótalkatrész is fillérekért van hozzá. Kezdőnek csak ezt.
-
Jackal2
senior tag
EZ de zsír, rákívántam egy ilyenre: FS Racing FS53692
-
mobbo
senior tag
ha piszkál az asszony a drónozás miatt vegyél neki egy ilyet
[link][ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Video arrol, hogy repul a JJRC X1 agymutet utan eros szelben. A PID-ek meg nem veglegesek, es en is kezdo vagyok a PID-ezesben, meg szel is volt, de mindegy, mert duplaflipp!!!
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
trialboj
őstag
Már jó ideje nem figyelem az újdonságokat ebben a világban, de egyre több videó jelenik meg youtubeon a legújabb dji reppenőről. Tök jónak tűnik meg minden, és már a 2- videóban hallom, hogy 100$ lesz az ára?
FliteTest első videója 3mpen belül mondja az árat.
Már csak azért is irreális ez a dolog, mert kb 2 éve mikor én építgettem a sajátomat egy szutyok gimbal 150 dodó volt, vagy a 4 motor és 4 esc, tehát ha ez mégis igaz akkor nem értem hogy mi van, Ennyire nem zuhanhattak le az árak.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Jackal2
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
Bakker, ettol eldurrant az agyam! A hsz-ek alapjan azonban tenyleg homeless lehet. Amugy ettol akarok megorulni a varosban. Ahol keves az ember, ott elobukkanak a homelessek, a drogosok meg az illegalisan szemetelok. Egyszeruen tenyleg ki kell menni a halal f*szara, hogy az ember nyugodtan roptessen.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Saccco
nagyúr
válasz Teréz Atya #30066 üzenetére
A Velcro is márka.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #30066 üzenetére
Szuper, köszi.
-
Teréz Atya
senior tag
-
Teréz Atya
senior tag
válasz KaiotEch #30040 üzenetére
Tadam, egy meter tepozar 3 dollar alatt. A Velcro, ugy tunik le van vedetve, minden eltunt a BG-rol, most "magic tape"-kent kell ra keresni.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz SpydeR3412 #30037 üzenetére
Alakul, alakul.
-
Teréz Atya
senior tag
Tehat akkor mostmar tudjuk, hogy a nagy teszteloknek mi jutott. Varjunk meg 1 honapot, amig a magam vagy Jackalfajtak irnak rola. Sajna Seby-nel a JJRC X1 es az XK X251 is fasza volt. Nalam az X1 kozepesen volt gagyi, _X10Dead_ meg az X251-el nem volt megelegedve.
-
kimista
aktív tag
fú de az ilyet szanaszét verném rúgnám törném mindenét hú komolyan csak felbaszott ez a videó
az a baj hogy kurvasok az ilyen noob csicska akik fosnak a technológiától és bármi van így reagálnak.. ezek hívják ránk a rendőröket is.. fú te.
[ Szerkesztve ]
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
qqzs
őstag
Ezt lattatok mar? Egy racer gyilkossag, csak mert bippeget szegeny, csak eros idegzetueknek
Eladó: GTS450
-
kimista
aktív tag
válasz Saccco #30054 üzenetére
véleményem szerint nem csak h lehet kapni, hanem kötelező. Rendeltem kínából ilyet, hát az elsőnél szétégett az egész, másodikat szétszedtem mielőtt bedugtam konnektorba, hááát, fogalmazzunk úgy hogy hamar ment a kukába az is.
A magyar legalább kicsit masszívabb volt, és jóesetben ezt is 1x veszed meg.Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
nagyúr
válasz Csigger #30048 üzenetére
Nihui U807, aztán a 2S-es gépeket(2 cellás akku) akár ki is lehet hagyni. Nagyságrendileg 2 részre lehet osztani a quadkoptereket. Kamera platform és racer. Előbbi lomhább stabilabb, a szomszédnéni is kb elvezeti, utóbbi meg a sebességről és az örökös súlycsökkentésről szól.
-
vandor01
őstag
válasz Saccco #30054 üzenetére
nem rosszak az arak... de a belga arak kicsit masok.... csak egy pelda...
ki szeret egy nagy vodor feher diszperzitert 10L/12L 50/60ejrot fizetni!
ami Mo-i tescoban 1500ft!!! szoval nem ugralok!
most de azonnal pisztolyt a BRICO-bol
es az is kinai lesz......CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Saccco
nagyúr
válasz vandor01 #30039 üzenetére
Ilyen ragasztópisztolyt lehet kapni bármelyik barkácsboltban is, nem nagy összeg, ha nem akarsz rá várni.
-
Zsee75
tag
válasz vandor01 #30046 üzenetére
nekem az első oldal alján lévő 5,55$-os van teljesen jó mindenre.
ajándékot is evvel csomagolok karácsonykormobbo: nekem a h31-nek sincs hatótávja, tettem rá 7db antennát avval most jó lett. (egyébként a távirányítót szétszedve még egy darabka antenna kábel sincs a nyákra forrasztva)
a syma x5 gyári távjával nem volt hatótávom nekem se, viszont a sokkal egyszerűbb x11-es távjával kipróbáltam, 150 méterre "kényszerleszálltam" a géppel mert elvitte a szél de végig tudtam irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Na mindegy csak erdekes mert epp a gimbalos kerdesere valaszoltam aztan mikor kuldtem mar nem letezett, eltunt minden hozzaszolasa, erdekes privatok megmaradtak, azaz mrrr74
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz SpydeR3412 #30047 üzenetére
megmelegited aztan odanyomkodod
elektromos cigivel nem jatszik?akkor barmelyik stukker lehet!?
kerdes, hogy 20W eleg-e vagy combosabb kell!
de jo lesz a filleres 20wattos... azt csokolom[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
Sziasztok,
kezdő Quadcopter pilóta lennék én is, cél majd a komolyabb kamerás gépek irányítása lenne majd, viszont végig szeretném előtte járni a szamárlétrát. Elsőként vmi kisebb eszközzel kezdenék. Erre mit ajánlotok?
Brushless motorosok esetén láttam a JJRC X1 lenne talán egy jó választás, most akcióban Banggood EU storeból be is lehetne szerezni, de látom sokan írjátok, hogy annál egyszerűbbel kellene kezdeni.
Syma X8?Előre is köszönöm!
Apple and Android user
-
vandor01
őstag
válasz SpydeR3412 #30044 üzenetére
azaz... melyiket erdemes rendelni?
-
vandor01
őstag
koszi... elmentettem... szuksegem lesz ra tuti
huu...
GB kidobott vagy 20 ilyen "pisztoyt" 3-20 ejro kozott!!
20watt es 150watt kozott?? vki tud bevaltat ajanlani?[ Szerkesztve ]
-
qqzs
őstag
Nektek is eltunt mrrr? elobb meg megvolt
-
nagyúr
Akartam is tegnap mondani, hogy rakd alulra az akkut és akkor nem kell mindig levenni a kamerát
Gyerekek hol van méretesbe ez a 3M-es tépőzáras cucc? Nehogymár 5db ilyen kis szar 1200Ft legyen.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
amit hasznaltok feheres kis gombocokban mint a ragaszto vagy gumian vagy szilopaszt... de annal kemenyebb de megse kokemeny.... van mikor a gyari cuccokon is van...
Na az mi?? Neve? Hogy keressem?
kosziii...[ Szerkesztve ]
-
mobbo
senior tag
válasz elszabi #30023 üzenetére
nem hinném, hogy szponzorált bemutató, csak kapott egy gépet tesztre, neki ebből a bevétel a megtekintésekből lesz, nem egy szaros 500 dolláros drónért fogja eldobni a feliratkozókat, szóval kényszer szerintem nincs rajta hogy hazudjon, de később biztos jobb drónok jönnek majd nem szarabbak így szokott lenni
egyébként meg vedd le a hangot és csak nézd az anyagot amit felvett, nem rossz
-
csmat
senior tag
Újra van banggoodon 11e ft-ért cheerson cx-33
-
Telda
addikt
válasz Teréz Atya #30017 üzenetére
-
_X10Dead_
aktív tag
válasz DanDeR #30014 üzenetére
Yizhan X6-om, nincs, úgyhogy csak áttételesen fogadd:
Syma X8-am van, ami a szentháromságból a leginkább ajánlott videóra. Nagy, erős, stabil, jó a hatótávolsága, egy 50-60 grammos a kamera nem nagyon zavarja. Rakhatsz rá egy könnyebb ptz-t is a rezgéscsillapítás miatt, így egy elfogadható minőségű kamerával egész jó felvételeket lehet lőni, de kb. ennyi, ami elvárható.
Egy 200 grammos gimbal már sok neki. Felviszi, de csak 10-20% ereje marad manőverezésre, így nagyon óvatosnak kell lenni vele, nagyságrendekkel tehetetlenebbül viselkedik, mint üresen. A leszállás külön móka, és sokkal több időt kell az ereszkedésre szánni, mint korábban.
Szóval, ha csak létra helyett kell, akkor oké, de jobban nem érdemes erőltetni.Egy 120 grammos Walkera 2D-vel már jobb eredményeket el lehet érni, azzal már mozogni is lehet.
A legnagyobb szabad emelőereje ezek közül a mai napig az MJX 101-esnek van, ha mindenképp gimbalt kell rárakni, akkor én azzal próbálnám meg.Végszó: Komolyabb gép begyűjtése előtt érdemes megfontolni a beszerzésüket, mert a méretük, tömegük miatt már a nagyokhoz hasonlóan viselkednek. (A Syma X8 már 600 gramm). Ezekkel viszonylag olcsón kiderítheted, hogy tényleg érdekel-e a dolog, és ha lezuhansz (márpedig lezuhansz), jobb egy ilyet odaverni, mint egy sokszáz dolláros csodát.
(Jól tudod, nem direkt hajtásúak)
[ Szerkesztve ]
LiftOff: https://youtu.be/MQknbMvMpGc
-
Teréz Atya
senior tag
válasz SpydeR3412 #30031 üzenetére
A hang kicsit csuszik. Meglepodve konstataltam, hogy a falcon 180 kozvetit hangot is a videojel mellett.
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #30028 üzenetére
Azt nem igazán tudom, mert eddig nem találtam olyan kapcsolót.
A másik szemüveg rendesen rögzíti, csak ez nem, épp ezért nem értem.
Már reseteltem is ami a menüben van, de akkor sem történt változás.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Plasticbomb
addikt
válasz Teréz Atya #29992 üzenetére
Mostmár tudom, ki miatt kellett az emaxtól copnom rendeléssel... Ha lesz kedvem, akkor kell még egy teljes vázat rendelnem, darabonként, mert egybe csak komplett gép van...
Jaah. És én voltam olyan rendes, hogy hagytam még pár cob ledet a bangoodnál, hátha valaki akar venni még fehéret. Halkan megjegyzem, csak fehéret kapni már rég.
[ Szerkesztve ]
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
kriszbon
őstag
válasz Teréz Atya #30025 üzenetére
Gondoltam, vagy is inkább a menüből tippeltem arra, meg pont olyan a képminősége.
Most ugye be tudtam állítani ahogy molnigee írta, de egyszerűen levágja szerintem a kép alját, na szóval mindegy hogy VGA-D1-HD van beállítva, hiányzik a kép alja.
A fájl mérete különbözik, képminőség is kicsit egyre jobb, de nincs a kép alja(nekem jól jönne a kordináták miatt).
Mit rontok el, vagy mit csináljak vele szerintetek?Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Jackal2
senior tag
Nekem van, egy rakás szar az anyaga, megy mint az állat mert könnyű, de három aksinként egy fogaskerék szett csere.
Jah és miközben repül, hullik szét, amit a plusz gimbal és egyéb vackok gyorsítanak. Mellékesen egy 15K-s gépre raknál egy drágább kamerát és egy gimbalt, ami a gép árának akár a 3x-osa is lehet? Felejtsd el...
Sosem fogsz megtanulni vele kamerázni, mert nincs élőképed, csak repülsz valamerre, amerre a dolgok vannak, de ebből értelmes kép nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
-
kriszbon
őstag
válasz molnigee #30022 üzenetére
Ohh... nagyon szépen köszönöm, valóban állítható rajta így.
Szerintem ez olyan lehet mint ami a szemüvegben van amit most vettem, tehát sokat valóban nem várok tőle.Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
elszabi
tag
nekem ezek mind erősen szponzorált videóknak tűnnek. ezek az emberek mondják mindig a legújabb termékekről, hogy a legjobb, amit valaha láttak. aztán fél év után dobják a szemétbe, mert jön ki belőle az újabb kiadás. megy a nagy hype, meg kell hagyni... kell még egy kis idő, hogy független, valódi userek véleményéből is legyen pár.
-
molnigee
aktív tag
válasz kriszbon #30019 üzenetére
Dugd rá a dvr-re a másik kábelt felülre, amin video és audió kimenet van, azt meg dugd be egy tv-be pl.
A középső gombot hosszan nyomva jön be a menü, ahol már be tudod állatni a felbontást.
Én is ma csináltam meg
Azért sokat nem várj tőle, nem sokkal lett jobb a minősége...--> http://dronearena.hu/ <--
-
kriszbon
őstag
Sziasztok!
Ma én meg szétborítottam a Kylin szemüveget és ráberheltem az [Eachine ProDVR-t] sajnos nem tudom állítani a felbontást (640x480), se semmi mást, mert a [videóban] nincs róla infó hogy azt hogyan lehet.
Szerintem így sehogy, mert csak feszt kap, meg a videó jelet kapja meg. [kép] [kép]Amiről nem csináltam képeket az a másik új szerzeményű szemüvegem, amit szintén szétszedtem, na meg jól szét is vágtam.
Kivágtam azt a nagy orr részt belőle, hogy a lencsét hátrébb tudjam hozni(valóban lencse amúgy).
Rettentő közel van téve a kijelzőhöz, ha maxra van állítva az is még nagyon közeli(talán 4cm), és nekem az nem jó.
Így hátrahoztam teljesen, új tartófület ragasztottam az állítóra, most teljesen betolt állapotban van úgy a lencse mint előtte maxra állítva és így lehet pluszba állítani.
Még így is kevés nekem, csak ha azt akarnám hogy aránylag jó legyen, a lencse már kívül lenne a szemüvegből.Most a szemüveg darabolásnál gondolkodtam el kicsit, hogy hova is jutottam tavasz óta mikor véletlenségből/tévedésből megvettem a SHENGKAI D97-t, most meg már 20 ezres szemüvegeket meg 100 ezres gépet furkálok fűrészelgetek szét.
Elég elvetemült lettem tavasz óta, biztos ez a fórum teszi rám ezt a hatást.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Teréz Atya
senior tag
tarantula x6 - kent probald. Kefes motorok - > ha terheled korai csere.
Sztem jobban jarnal egy CG035-el (brushless), de vard meg a teszteket.[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz Dji Phantom #30011 üzenetére
Sástó.
-
DanDeR
csendes tag
Sziasztok!
Yizhan x6 tarantulárol mi a véleményetek?
Egy gimbalt szeretnék majd rá rakni a késöbbiekben és egy kamerát !Olvastam már róla hogy elvileg elbírja , de mennyire megy ez a gép rovására? Pl motorok? Jol tudom hogy a propellerek nem a motor tengelyen vannak hanem fogaskerekek közvetíti az erőt? Nem szeretnék tulzásba esni az árral kapcsolatban, komolyabb gép a késöbbiekben lenne esedékes ha ezzel meg tanultam már normálisan repülni és kamerázni. Esetleg hasonló árban tudtok quadcoptert ami képes ezekre a dolgokra?
Próbáltam a keresőbe beírni de nem talál semmit...szerintem nálam van a gond pedig asztali modban próbáltam telefonról.. Erre tudtok valamit mondani hogy miért van? -
kimista
aktív tag
válasz Dji Phantom #30002 üzenetére
Azért van még mit tanulni, össze vissza rangatod a stickeket
Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
Meséljetek már nekem, mert eddig csak buta kütyűim voltak. Ezek a gépek, mondjuk itt kimondottan a - DJI Mavicra gondolok majd - tudja azt, hogy ha akadály van előtte megáll vagy kitér mondjuk ha én irányítom? Vagy erre ekkor nem képes mert kezemben a táv vagy a sebesség a baj? Akkor az érint és repül üzemmódban legalább képes erre? A követős dologgal kapcsolatban is vannak kérdéseim. Videókon láttam, hogy ha kilép a látókörből a tárgy akkor megette a fene. Mi az eljárása ilyenkor a gépnek? Forog és keres vagy ott lebeg még meg nem mentik? Gyakorlati példa: Van egy nagyon gyors kutyusunk, versenyeket nyer. Ő úgy vált 90 fokos irányt, hogy lekövetni nehéz. Képes ez a kütyű lekövetni ezt vagy megmakkan ha kikerül a képből? Akkor ha követésre van állítva előtte meg kell neki mondani milyen magasan tegye? Illetve ilyenkor kitér ha tárgy akadályozza? Mert valljuk be ez a cucc közel 400k lesz és ha potty akkor sírora áll az ember szája, ha csak nem tapossa még jobban meg.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
molnigee
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
válasz JJani68 #29994 üzenetére
Google Nexus 7 II. Ár/érték arányban messze a legjobb. Erős hardver, szaggatás mentes kép, kompakt 7"-os méret. Sajnos már csak használtan lehet kapni, vagy van eBay-ről refurb verzió (én olyat vettem). A DJI hivatalos kompatibilitási listájában is szerepel.
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
FID
őstag
válasz Dji Phantom #30002 üzenetére
Olyan a felvétel mint ha 1 fps hiányozna. Az én kamerám 50I-ben rögzít tehát 25fps. És akkor látom ilyennek, ha 24p-be konvertálom.
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
-
faresz5
senior tag
Drónbicaj:
[link] -
Dji Phantom
csendes újonc
Kihasználva még a jó idő utolsó perceit.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic