Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
helltp
aktív tag
válasz
alpe1503
üzenetére
E011-hez én Eachine 260mAh 45C-s akkukat használok, 1 grammal könnyebbek mint a gyári, viszont sokkal jobban megy vele a drón, a menetidő 6 perc (kamerával). A zöld töltő amit hozzá adnak is nagyon rendben van, áram/feszültség görbe egész jó, és 4,1V-ig tölt csak.
Motorom meg pont most döglött meg, kb 50 lipo lehet benne. A Saccco által ajánlott Boldclasht rendeltem helyettük.
-
alpe1503
csendes tag
válasz
Saccco
üzenetére
Szia/sztok!
Köszönöm a segítség(et)eket.

Megjött mind a 3 kicsike (E011, F36, H801). Szobába, mindegyik jó kis móka. Akik kapták nagyon örültek, mivel kezdőknek is nagyon jól, és könnyen repülhetőek.
E011 FPV-sítés is megkezdődik lassan.
Meddig bírhatják a motorjaik, és milyen csere motorokat javasol(sz)/tok? -
dalamarrr
csendes tag
Üdv,
csak egy kis infómorzsa BG rendeléssel kapcsolatban, hátha számít valamit, de lehet csak én vagyok mázlista. Jan 12-én feladott, CH-ból rendelt QX7 sallangmentesen megérkezett tegnap, juh héj.
A feladó Belgium volt...#52059: Nagyon babán repked a srác! Kicsit vártam néha egy jobbra kanyart, tisztára elferdült a nyakam!

-
-Ronnie-
csendes tag
Akciózni fogják a leader120-at. 81usd lesz.
-
Saccco
nagyúr
válasz
helltp
üzenetére
Ez ilyen megdöglős nap akkor... nekem is beadta a kulcsot az egyik hátsó motor.

Az E011/H67 eredeti motorjai szerintem csak 14500kv-sek.
4pcs BoldClash BWoop B03-07 716 61500rpm 3.7v - $7 ~ 1.800Ft
RPM: 53500rpm(3.7V)/60000rpm(4.2v)4x CM-03 716 Insane 19000KV - $8.5 ~ 2.150Ft
Speed:70000RPM±15%/(4.2V) (No Loaded)-> itt valami kicsit sántít
KV: 19000Kv±15% (4.2V)Ez nagyon megtetszett...

BWhoop B06 Brushless Whoop FPV Racing Drone ARFF3 XM Frsky BLheli ESC

Features:
1.Extremely Lightweight:27g (w/o battery),40g(w/ battery)
2.Brushless motor:0703 15000kv brushless motor;No sodering,easy change motor!
3.Power System:4-6 minutes flight time, 80C/160C 3.7V 450mah 13.3g battery supplies more powerful flight experience; High-Current PH2.0 supply consistent current to motors.
4.Camera & Video Transmitter:25mw 800tvl 120° Cam&VTX FPV AIO;Select button to change channels from the hood top; 10°camera angle make FPV easier;No sodering,Cam & VTX connect Flight Control directly;Super light 5.5g with canopy
5.Durable: PP material EDF airframe more;canopy fully protects the camera, video transmitter, and flight controller
6.Betaflight Flight controller comes pre-flashed SPRACING-F3;4 in 1 BLheli 2A PWM oneshot125 Integrated FC & Esc
7.4.58g lightest amount, no soldering, easy installation
8.Official Spracing-F3, latest BF firmware
9.Esc each port send continuous 2A, Max 3A output
10.Silica gel shock absorption pads helps to filter MPU noise, making your flight more stableSpecifications:
1.Wheelbase: 77mm
2.FC: F3
3.ESC: 4 in 1 BLheli 2A Brushless ESC
4.Motor: M0703-15000KV
5.VTX: 25mW 48CH
6.Camera: 800TVL 120°
7.Receiver: XM(Frsky)/DSM2(Spektrum)/FS-RX2A(Flysky)/FM800(Futaba)/Without
8.Prop: 40mm
9.Battery: 3.7V 450mAh 80C
10.Dimensios: (3.94 x 3.94 x 1.45)" / (10 x 10 x 3.68)cm (L x W x H)
11.Weight: 0.93oz / 26.5g(Without Receiver and Battery)A BWhoop B05 V1 Brushless Worlds Lightest BNF Brushless FPV Drone is akciós, ~20eFt.

-
SpydeR3412
aktív tag
-
helltp
aktív tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
-
helltp
aktív tag
válasz
Saccco
üzenetére
Megérezte a vesztét, estére ki is égett az egyik motor, most akkor egy hónap szünet.. Mindegy, úton a BeeCore V2, meg a Boldclash kit, ha megjöttek, gyakorlatilag megszűnik E011 lenni. Egész jó áron vannak a dolgok boldclash-on, 8 prop 2 frame meg 4 motor 9$.
Szerk.: Boldclash motorokra 61k rpm van írva 3,7v-on, a gyárira meg 60k rpm, de nincs megadva, hogy milyen feszültségen, nem tartom kizártnak hogy ezek ugyanazok, de majd kiderül.
-
Baku
aktív tag
-
twine
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Megmondom nekik, vagy küldenek 2 új xt30-as akksit... Vaaaagy ok,,, forrasztok szívesen, de az pénzbe kerül,mer'az mifelénk munkának számít... És nincs pákám sem,, úgyhogy,,, plíz küldjenek ajiba egy ts100-at, meg két xt30 csatit egy elnézést kérünk kedves kis kártyával, és nincs harag... Szívesen megcsinálom a cserét

-
Baku
aktív tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Perszehogy lehet. Nem azt írtam, hogy nem lehet, csak annyira kicsi az eltérés, hogy alig látszík, hogy a vonás egy hangya@sznyit odébb van, aztán a tizedeket már nem is keresgéled ....
Szemre meg aztán tényleg meg nem mondod .... -
twine
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Bekaphatják ezek a rhdt ferdeszeműek... Hát hogy van ez, hogy már tényleg nem lehet tudni honnan rendeljen az ember... Egyik kutya, másik eb...
Eddig GB-re ugattam, de most végre megjött a BG-ról 2db 550-es 3S Infinity...
Mivel küldték a gyökerek?
JST-vel... Pedig elég egyértelműen XT30-al rendeltem...Szét kur az ideg... Nem egy nagy mutatvány atforrasztani, de na de na... Attól még fortyogok a dühtől... Mindegy majd dobnak valami pontokat ,'oszt akkor majd nem haragszom

-
lipothp
tag
Sziasztok
Segítséget kérnék
Van egy Bayangtoys x16 gps-es dronom, de iszonyat lomha.
Neztem modokat hozza, de az csak a gps nelkuli verziohoz van (sponge mod)
Arra gondoltam, hogy amugy us szeretnek epiteni egy dront, es ez egy jo kiindulasi alap lenne.
Szeretnek venni egy taviranyitot, illetve hozza valo vezerlo elektronikat.
Fpv-re hasznalnam.
Volt egy syma x5-om is, ami ezerszer furgebb volt mint ez a brushless gep.Koncepciom a kovetkezo: semmit nem cserelnek egyenlkre, csak a vezerlot es a tavot, majd aprankent kicserelgetnem nagyobb teljesitmenyure a motkrvezerloket, majd uj motorokat stb stb.
Viszont segitseget kernek.
Mit javasoltok?
Milyen vezerlot/tavot vegyek?
Nem szeretnem a legdragabbat, de a leggagyibbat sem.
Esetleg ha van itt a csoportban valakinek elado, azt szivesen meghallgatom lrivatban.
Koszonom -
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hát pedig én sokszor semmit sem várok a cserénél, mert elfelejtem, vagy nincs kedvem hozzá.
Nyáron azért jobban megnézem, hogy mennyire forró a moci, ha nagyon akkor várok vele 1-2percet. De sokszor tényleg csak annyit pihennek, amíg aksit cserélek. Amiből van bőven.(#52065) Baku:
Analóg tolómérővel simán lehet mérni 0.2mm-t is, de nem szoktam méregetni őket.
Azt nem állítom, hogy nem úgy van ahogy írod, de mindenesetre már több féle motort is volt szerencsém kipróbálni (RacerStar, Chaoli, XK, Mjx, Syma,...) és egyik sem dobálta le a propikat és különbséget sem éreztem köztük, hogy mennyire szorulnak. Kivéve a fekete KingKong 65mm-est, mert azt dobálja.
Viszont a 2s, már volt hogy alapjáraton (fel sem szálltam vele) elhajította.
Lehet hogy a 2s-nek vékonyabb a tengelye?
-
Teréz Atya
senior tag
Nah, hosszú idő után össze tudtam kalapálni egy vidit, ahol Racer 130-al ökörködöm. Nincs kifejezett koreográfia, csak ahogy kiadta még a nyáron.

-
vandor01
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
ki tudja melyik gyarto hogyan meretezi a sajat gepeinek a tegelyt... sok 8520-ra megy fogaskerek es nem abban gondolkoznak hogy az ejropai user propellert akar ratenni
ott van pl mjx x600 2s 8520 fogaskerekkel [link] ez valoszinu 1mm-es de nem aggodok ha a fogaskerek leoperalasa utan kiderul hogy 1,2mm legalabb raszorul a propeller 
-
Geller72
veterán
-
Baku
aktív tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Csak halkan jegyezném meg, hogy 8520-as motorokból létezik 1mm- es, 1.2mm- es, és 1.5mm- es tengellyel is (előfordul, hogy oda sem írják a tengely méretet, és olyat küldenek, ami épp készleten van). Eléggé valószínű, hogy a propok furatai is hasonlóan készül, és hasonló "gondossággal" értékesítik ...
0.2 mm eltérést viszont nem hogy szememmel nem, de még analóg tolómérővel sem nagyon veszel észre, hacsak onnan nem, hogy baromi nehezen megy fel a prop, vagy az első gázfröccsnél leugrik .... -
Geller72
veterán
A Dji- nál 19 óra 22 perc múlva valami nagy bejelentés lesz.
Mailban jött értesítő/meghívó az eseményre... -
Geller72
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Szerintem sokkal jobban ki lehet fektetni azzal, ha rögtön, vagy majdnem rögtön rátolsz egy másik akkut és már repülsz is vele. A kefés gépekből ilyenkor nálam kint van (vagy bent) 2-3 db és a gépeket cserélem. Mire megint az első jön, addigra lehűltek a motorok.
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Meg azt el felejtettem írni, hogy szerintem ennél nagyobb aksit nem is érdemes a nyakukba akasztani.....
Lehet ezért nem hullnak nekem a kefés mocik, másoknak meg igen?
-
varadigabor
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Szokott lenni 1300 mah GNB Randys. Abból vettem 2 meg még úton van 2. Így lesz 9 nagy aksim de jó lenne még olyan 5-6 db. Ja meg van 2db 1000mah 4s aksim, de azt nem tudom mire fogom használni ha át építem a 4" gépem. Lehet csinálni kell egy új 4 collost

-
AMDaZERG_1
senior tag
Erre felbuzdulva vettem még kettő 3S 450mAh tattut

Látom lelki szemeim előtt, hogy holnap megkérdik béna vagyok -e a dupla rendelést látva ahelyett, hogy küldenék... A múltkor is eljátszották az emax motoroknál. Amúgy ezek tuti eredetiek?
Vagy a hamis hanyadik változata?
Gondoltam megnézem milyen árat dob, ha nem kettőt, hanem hármat rakok kosárba Randy kóddal.
Vagy nem él már a kód, vagy bűvészkedik a GB. Az utolsó lehetett, amit rendeltem még olcsón.
2db akku 5 195
Ebben 1 234Ft szállítás 332Ft biztosítás. Darabja 1 815Ft -
twine
veterán
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Én is beadtam a derekam GB-nek...rhdjnk meg :/ ugyanezt én is berendeltem múlt héten... Még szállítási költséggel együtt is nagyon jó árban van... 2db/vásárlástól... Úgy voltam vele, leszarom mikor jön meg... Ma jött két csomagom,, az egyik aksi, vagy aksik lesznek, a másik az R-XSR...
Így már nyugalom van...
Cca. 2800Huf/db-ért lesz@rom mikor jön meg... ugyanezt hosszukasban 4rugoert vettem Bg-on.. -
Geller72
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Ha nem a 600-as akkut tolod 1s-en alá, hanem mondjuk 400-ast, egészen máshogy muzsikál. Bentre simán vállalható.
Én pl. 600-as akkut 1020 alatt nem raknék ilyenre 1s-en. -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Sajnos még bőven kell vennem akkukat. Majd figyelem.
-
varadigabor
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Majd sztem lesz dinogy akku közös rendelés drh-n. Remélem olcsó lesz
Ha bem lesz olcsó akkor majd rendelek Dogcom akkut. -
stefi81
tag
Egy gyors teszt.
Rádobtam a leader120-ra a HMDVR-S DVR -t
Nagyon tetszik és a Gemfan 2540 meg oltári jó propp, csak ajánlani tudom annak aki ilyen géppel repül! -
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Végül rendeltem 2db 450mAh 3S Tattu akkut... Remélem nem kezdődik megint egy szórakoztató adok-kapok... De az 1234 Ft szállítási költség elég hangulatromboló.
Mellesleg az EMAX motorok 2018.01.10-én lettek rendelve és elvileg már az országban vannak, míg a Banggoodtól rendelt 3db Eachine motor meg 2017.12.27 -óta semmi jelét nem adják, hogy közelítenének. Vagyis fordult a kocka. Agyrém ez az egész
-
Jackal2
senior tag
Jah de mégis, kitettem a két darab 4K kamera szétlövését. Megsíeltem a kicsiket, mondjuk ha valaki jelentkezik, feldobhatnánk egy drónra is, kíváncsi vagyok, felülről mit tudnak

(#52044) AMDaZERG_1 : melyiket várod? Rendelést felveszek

-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
Jackal2
üzenetére
Ugye Te nem abba az elitbe tartozol?!

Neked szoktam olvasni az írásaid, nézni a videóid, bár megjegyzem várom némelyiknek a folytatását!
Rendelést... Az úgy nem izgalmas
Amúgy ígérted a Taranist, BetaFlight.Más:
Gondoltam akciós tattura benevezek... Ja, csak aztán a postaköltség jött szembe velem (GB)
Lassan már kezdenek úgy "kialakulni" az árak. Amúgy ez az "EU registered" ugye nem az, amelyik alapból vámol? -
Jackal2
senior tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
erre nem tudok mit mondani

-
Geller72
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
Hogy megfelel e, az majd kiderül. Nekem meg. Jó passzos. A 20 db ennyi. Nem tudom, nagyobb vázon, nagyobb súllyal milyen. Bár, amire a 8520 jó, arra ez a prop is elég. A QX9x gyáriját váltottam le vele, miután az egyik elszálló prop majdnem kiverte a szemem. Átmenő furatosak, kúposan szorulnak.
-
Geller72
veterán
válasz
SpydeR3412
üzenetére
8520-as motorokra nekem van. Alig bírom leszedni. Igaz, kicsi, hármas propok. QX9x szériára. De 8520-ra. Viszont nem törik, hanem puhább, könnyű visszaállítani.
-
helltp
aktív tag
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Fogselymesre tudnál dobni egy linket?

-
Peaceliker
addikt
válasz
SpydeR3412
üzenetére
Van neten fogselymes hekkeles az állítólag jó. Amúgy sztem nagyon nincs megoldás. Illetve olyat láttam hogy prop szoros nagyon és kinyomta forgó részt motorból rárakás közben , szal kuka lett...
-
SpydeR3412
aktív tag
2s, 120-as kefés géphez találkozott már valaki olyan proppal, ami nem akar már az első gázadásnál leugrani?
-
fape
senior tag
-
-Ronnie-
csendes tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
nincs, csak HK.
-
-Ronnie-
csendes tag
válasz
AMDaZERG_1
üzenetére
Köszi az infókat. Cyclops lenne nálam is befutó, főleg az állíthatóság miatt. De 20 EUR a szállítás, azzal együtt picit soknak tűnik. Nézem már egy ideje, de csak nem akar freeshipping lenni...

Várok még és küzdök tovább a szimulátorral.
-
válasz
Teréz Atya
üzenetére
Úgy sajnálom, hogy az a Nihui már nem kapható, az egy nagyon jó kis kezdő gép!
-
vandor01
senior tag
haat igen.... kimenni reptetni minimum 2vel megyek!
10-15 aksival es mivel szenkefesek ezert reptetesenkent cserelgetem
ha esetleg valamelyik elvesz? fen akad a fan? megeszi a kutya.... +1db kell tarcsiban
eloszor rendeltem 1db-ot... nem azt kuldtek hasonlot de ugyanolyan szart
aztan rendeltem 2db-ot abbol amit kivantam.... aztan ezek befostak
gondoltam en vagyok bena elkurtam oket
aztan rendeltem megint kettot..
hipp hopp mar meg is van az 5db....
Na de most fogsz sokkot kapni...

a kesobb vett occobol is van meg 5db.... 2 log a falon 2 jar velem repulni
1db egy dobozban varja hogy besorozzam repulesre
2-ot most ajandekoztam el.... szoval ez eddig 7....
de elotte 1 elszallt... 1 elajandekozodott 1-et tonkrevagtam
szoval az occo 7ejros boardbol is beszereztem sum 10db-ot!szoktam elajandekozni is hol ide hol oda mikor van 7ejros dron
akkor berendelek... legutobb 2db F36 4db H8 mini....
hetvegen lesz vmi gyerek partyja asszony agaboga viszek 1-et!
vagy megunt/felesleges gepeket aki ep eszembe jut kap belolle
de azert ezek mar nem zsirujak.... valamint atalltam Frsky-ra
szoval a mostaniakbol mar nemigen ajandekozodik.....Legutobb vasarnap giga reptettem 25 aksit tapsoltam el...
8db-t 750-est Leader tipusu gepben... 12db-t 2S szenkefesben...
Na es ezek kozt a szem pihentetese kepen 1-1 aksit H8 miniben
szoval 2 boronddel 2 szemcsivel 4geppel mentem ki....
szemcsibol is kell plus 1 ha jon valaki erdeklodni fejebe nyomom a szemcsit
valamint mar irtam 1 nyillal es 3nyilvesszovel es 20meter damillal
aki occo/egyszeru geppel hajtja annak ilyen ez a sport.... -
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
A kicsi pepperF1SH böszme ám... pontosabban a pepperFIISH...
70g HD-CAM VS 29g Drone — no way!
How to build a 2S pepperFIISH pocket rocket — Shopping list & Recommendations
In the end you end up with ~280g thrust on a 27g + 17g (battery) = 45g quadcopter (6.3:1 thrust to weight ratio).

szerk.: Itt van egy elkészült példány...
A new pepperFIISH is born — Successful reproduction by jaap -
twine
veterán
MOst fogtam fel amit írtál...
"repult is kb 30 percig azt befosott... 5db-om volt belolle minus 100euro..."5db....
Na itt akadok én el....

De persze kezdem érteni,,,
horgászni sem egy horoggal megyünk,hanem tele van rakva minden méretből a horgos doboz 
Neked így esik jól, hogy ha kimész reptetni, legyen legalább 4 tarcsi board a farzsebben

-
Geller72
veterán
-
stefi81
tag
válasz
-Ronnie-
üzenetére
Akkor már inkább a Quanum Cyclops V2 ami most jó áron van.
De az lenne a legjobb ha vennél Quanum Fatshark Genesis HD ami most szintén jó árban van és te mesélnéd el nekünk hogy milyen...
-
Geller72
veterán
válasz
csakszabi
üzenetére
Itthon az fpvshop.hu árulja a fatshark szemüvegeket (is). Ha az EV100-at nem tudtad belőni, akkor mindenképpen próbáld ki, amit meg akarsz venni. Nekem volt FS szemüvegem is, eléggé hasonló volt a szemtengely része. Az EV100-on is állítható egymástól függetlenül. Én rövidlátó vagyok, mint nagyjából mindenki az lesz, aki a 40-ez elkerüli, így én rendeltem a fatsharkhoz korrekciós lencseszettet is, ami érdekes módon mégsem kellett. Ahogyan az EV100 is jó volt ezen a téren. Ha tudsz, mindenképpen próbálj előtte. Nem csak a szemed miatt, hanem lehet, hogy nem fog bejönni az adott szemüveg valami más okból sem.
-
csakszabi
csendes tag
Halihó srácok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, éppen fpv szemüveg vásárlás előtt állok.
A problémám a következő: próbáltam egy ismerősöm EV100-át, sehogy sem sikerült összehoznom a két képet, hogy egy legyen belőle, nem tudom ennek mi lehet az oka, aggódom, hogy a szűk IPD-m miatt lehet.
Viszont a szemüvegek amiken gondolkodom a fatshark HD3, vagy az aomway commander.
Nem szeretném blöffből megrendelni egyiket sem, nehogy a végén használhatatlan legyen.A kérdésem az lenne, esetleg tudtok-e tanácsot adni, mi lehetett a problémám.
Illetve, hogy van-e lehetőségem kipróbálni valamelyik szemüveget Budapesten vagy környékén, amiről esetleg nem tudok, esetleg üzlet vagy klubb, ahol ilyeneket árulnak/hsználnak.Köszi előre is a válaszokat

-
vandor01
senior tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
akkor twine venned kell egy 220-as racert is!

na es ez? ezt hogy magyarazza meg az nyugger?
[link]valszeg joparan hasonlo cipoben jarunk csak epitsunk

-
twine
veterán
válasz
vandor01
üzenetére
igen azt hiszem, ez a probléma,,,de azért mert félre érthetően fogalmaztam...
A "technikailag időtálóbbat", én nem csak a technológiára értem, hanem az ember és a gép kapcsolatára....HOgy is mondjam...
ismét magamból kiindulva a példa...:
Azért nem akartam eredetileg a GT-R90-nél nagyobb gépet, mert lövésem nincs eljutok e arra a szintre repülésben, hogy ezt a "gyenge kis szart" is kimaxoljam....Addig míg ki nem maxolom,,,nem érzem, hogy nagyobb géposztály kellene....
Amiért mégis elgondolkodtam, az csak és kimondottan meló szempontjából érdekes, mert a kis fos megkotlik egy Gopro alatt... a nagy meg nem....Példa ugye a motorok....ez nagyobbat emel,,az nagyobbat....vegyünk még egy motor szettet...
De az előzőt már kinőtted? Ugy érzed többet adna a repülésedhez?
De nagyjából megkaptam a válaszokat,,,
csak elölről kezdenénk fűrészelni a f*ngot....
Birtoklási vágy,,,és hobby....és a vásárlási függőség...

MInt a csajok a Jimmy Choo honlapján...

A fent említett TBS Vendettáról semmit nem mondtatok...
Azért is kérdeztem, mert ezekről a gépekről itt egy szó sem esik...
Akár csak pletyka szinten,,,,hogy "úúúúramisten,,,ez besz@rás,,,vagy hogy elmennek ezek a kurv@ anyjukba,,ezért a raklap szarért ennyi pénzt elkérni"

Érdekelne ez a kategória is...
De tudom "nyitva a zinternet", majd olvasok máshol, csak furcsálltam, hogy szó sem esik az un. "felsőbb kategóriákról"
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
varadigabor
üzenetére
Blogerek többsége így csinálja. Bagóért, vagy ingyen megkapja a szemetet. Mond valami nagyon jót róla, sok hülye meg elhiszi, és rohan venni

-
Saccco
nagyúr
válasz
Saccco
üzenetére
Korábban ez volt, talán még emlékeztek rá.

http://fishpepper.de/ is jó oldal, tesztek, infók.
-
AMDaZERG_1
senior tag
válasz
-Ronnie-
üzenetére
Sajnos a plusz dioptria lencse sem oldotta meg teljesen jól az "öreg szem" problémából adódó életlen képernyővel reptetést. Szerencsére csak szimulátorral próbáltam ki... 28 órát reptettem eddig Quanum Cyclops V2 szemüveggel, de elején egyszer volt hosszabb szimulátorozás után, hogy a gyomrom kicsit megpörgött, de ennél. Le kellett feküdnöm, mert olyan rosszul lettem, pedig csak kb 10percet használtam. Ami még gondom, hogy rettenetesen kényelmetlen Cyclops után, így amikor rendbe jöttem felraktam a Cyclopsot a fejemre és nyomtam néhány kanyart, de olyan érzés volt, mintha a "Kajla nugát" után beleharapsz egy Belga "Sheashells" csokiba
Az árkülönbség kézzel fogható 
-
Saccco
nagyúr
válasz
Peaceliker
üzenetére
Én most ezt csinálom... naponta forrasztom a H67-est.

Mondjuk a hétvégén egyszer kellett... a kamerát fixre.---------------------
Más:
Boldclash-éknek is van mindenféle jó cucc a Whoop kategóriához.
Ezen kívül van még a BetaFPV és a Micro Motor Warehouse (MMW).Akciós náluk az 1S töltő:P01 WhooPower1S LIHV/LIPO Intelligent Charger MAX 1A MCPX MCX $16 free shipping

Hoppá!
Fish FC01 V1 F3 FC Frsky receiver tinyFISH/revision 0.2b/1.62g 16*16mm
Fish ESC01 V1 4-in-1 1S tiny PEPPER v0.5/16*16mm/D-shot 600/4A Blheli_S -
twine
veterán
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igen,,,reagálva a mondandódra,,én nem értem félre,,és nem is sértődök meg azon, hogy én nem vagyok modellező....tényleg nem vagyok modellező

Nem is kívánom ezt a részét de ezt már sokszor elmondtam...
Azzal sincs bajom,hogy valaki szeret építeni...De ami a legfontosabb,,,nekem semmivel nincs bajom ami itt folyik a topicban....hiszen semmi közöm hozzá, ráadásul amatőrként sok segítséget is kaptam....feltettem a kérdést, "hogy miért?" úgy csinálja, ahogy...
Mert szeretek beszélgetni...most volt időm melóban,,gondoltam megkérdem, és (fél)offban beszélgetünk róla kicsit....

-
vandor01
senior tag
na itt a problema : mondjam....technikailag időtállóbb
ilyen nincs... megrendeled meghozza a postas es mar van ujabb jobb szebb gyorsabb faszabb a kinaiaknal... aztan van ESC bol/boardbol/toronybol 4az1ben az alapartol a csillagos egig...
20x20 FC toronybol van 20 ejrotol 100-ig.... de aki csak repulni akar? es ha nem fosik be 6honap utan a draga is "elavult" lesz vagy az en esetem kisgephez vettem a "draga" 20ejros boardot mert sokkal ujabb meg jobb meg csatik meg buzzer rajta.... csak ra kell motorokat dugni az repul.... repult is kb 30 percig azt befosott... 5db-om volt belolle minus 100euro... aztan vettem a fel eves modelbol a legolcsobb fost 7euroert... es meg mindig repul.... sajnos nem lehet megmondani a tutit mindenkinek ki kell probalnia ezt is azt is jarja a sajat utjat kozben falon lognak a sok "technikailag időtállóbb" cucc... vagy eladja elsefteli.....

-
SpydeR3412
aktív tag
Én igyekszem nem felhalmozni a dolgokat, nem csak a pénz miatt. Hanem mert rossz látni, hogy nem használom őket. De most is van vagy 10gépem. 1s-2s-3s. Van ami egyben, van ami nem.
Inkább alkatrészeket (motor/aksi/propp) szoktam venni, de néha-néha megtetszik nagyon egy váz is. És akkor az alkatrészekkel már megint egy gép.
Eladni/odaadni nem szeretem őket, csak ami nem tetszik annyira. Mert mindegyikben van valami, ami a többiben nincs.
De van aki eladogatja őket, van aki meg gyűjtő.... -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker
üzenetére
Egyébként régebben úgy is ment hogy ez a topic vt az arf/rtf és felső tagozat az úgymond "hc" építkezős eszelősök gyülekező helye és akkor senkit nem bkrzasztott el a majdnem kész build újra szét és össze rakása 42x 0 repülés mellett

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max újszerű, 29 hónap garanciával 160 000 Ft
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Philips EP5330 digitális automata kávéfőző tejtartállyal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség

A feladó Belgium volt...