Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #58976 üzenetére
Én ilyet használok. Árban 20-25 euró közt van, függően attól, honnan veszed.40-ért van négyes, de nekem ez a kettes is bőven elég.
Brand: Nitecore
Type: Charger
Model: SC2
Charging Cell Type: LiFePO4,Lithium Ion,Ni-MH,NiCd
Compatible: 10340,10350,10440,10500,12340,12500,12650,13450,13500,13650,14350,
14430,14500,14650,16340 (RCR123),16500,16650,17350,17500,17650,17670,18350,18490,18500,18650,
18700,20700,21700,22500,22650,25500,26500,26650,AA,AAA,AAAA,C,D
Charging Cell Qty: 2
Input Voltage: AC 100~240V 50/60HZ,DC 12V
Output Voltage: 4.35 / 4.2 / 3.7 / 1.48V + / - 1pct, 3A + 2A (max); 5V 2.1A (USB)[ Szerkesztve ]
-
fape
senior tag
válasz Minstrel #58982 üzenetére
Bár az opus az atyaúristen a piacon. Ha sokallod érte a pénzt még érdemes megnézni a LiitoKala Lii-t is. Az nincs otthon, nem is próbáltam de jókat lehet róla olvasni.
Nem ezeket a drónokat keresik!
-
Teréz Atya
senior tag
-
twine
veterán
válasz Minstrel #49817 üzenetére
aaz Respect pasztmek
Amúgy meg tényleg... Azt mondják manapság ami nem kínai az hamisítvány[ Szerkesztve ]
-
GeorgeRobert
újonc
válasz Minstrel #43659 üzenetére
Bérelni ? Oké, hogy most tudom, hogy szombaton lesz egy esemény, de utánna, ha bármikor beesik valami akkor naponta 20 ezer ? akkor 7 alkalommal megtérülne, meg ha összetöröm akkor 140 ezer ugrik , és tudom, hogy Én hibám, ha meg egy bérelt valamit ami 200-300 vagy nem tudom, mennyi akkor meg idegbeteg, hogy duplája. Öszintén, mint a legelején írtam, kettő dolog a lényeg, autómatikusan le, felszáll, és NEM MOZOG ahol éppen van. Jó leírok egy sztorit: Csináltunk egy Scam kamerával egy munkás napot, felraktuk egy daru horga feletti részre (ahol a csiga van ) 3 óra akku volt benne, otthagytuk, mikor visszamentünk, már láttuk hogy valami nem stimt, furán köszönt a művezető. Az egyik munkásnak nem tetszett, hogy mikor akasztott ott volt a kamera, fogta és csak úgy szeretetből a mocskos kezével összemaszatolta a tokot, nem tett kárt, nem sérült, csak vége volt a felvételnek. Na ez volt az első és utolsó (drónozás) azóta a legmagasabb a 2 méteres állvány+ szelfi bot kombó volt amire felemelkedett egy kamera.
-
Peaceliker
addikt
válasz Minstrel #42106 üzenetére
sajna nem, azt ha jobban meghúzom, akkor már leemeli a fejemről.
(#42107) Baku
én épp azért vettem ezt, mert mondták, hogy eachine d2 nagyon kicsi, ez jóval nagyobb...de nekem haver vr009 e ami kisebb marha kényelmes.
de lehet megpróbálok majd körbe rakni még szivacsot.(#42108) Arti1
úgy vettem észre, hogy az utoljára beállított (előző rendelésnél választott) postázási módot dobja a következőnél.
"Oh my Goa'uld!"
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40732 üzenetére
Ez van a QX80-ban, 11 dolcsi, de ha nem kell, csak 1 UART, akkor az ólomveréb FC-je is jó. EZ utóbbiról tapasztalatból tudom h mindenképpen jól bírja a 2S-et.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #40653 üzenetére
Dehogy is. Ha most otthon lettem volna, amikor ma megkapom az értesítőt és egyből vissza is küldöm a cuccokat, szerdán nálam lenne. Csak tegnapelőtt fogták meg, de ma már kaptam értesítést. A tracking szerint is így van. . A tilt rotornál is 3 nap volt az egész. De nem mondom, hogy nincsenek anomáliák.
Amúgy egyértelműen a méretre mennek. racer 130, teleporter v5 no problem. Sőt... De egy 26 eurós játék az iigen. .
[ Szerkesztve ]
-
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40520 üzenetére
Hmm, akkor elég durván tolják már felétek is.
Felénk meg elkezdte a posta elveszteni a küldeményeket. Ma fél órán át győzködtem a postást h náluk van a csomagom. A végén előkaptam a telefonom, megkértem h nézze már meg a rendszerükben a tracking numbert, Mancika bepötyögte, és jé, tényleg náluk van, ki hitte volna. Egy percen belül előkerült a csomag.
Ebben az évben egy kulcskészletet, egy TX48 kamerát és egy 20-as csomag 3,3V-os regulátort vesztettek el.
Tavaly elvesztettek 4 szervót és az ólomveréb alapjának szolgáló brushed Naze FCB-t. Előtte soha semmit nem vesztettek el.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40392 üzenetére
Jahogy a fatbee? Azon hol a tökben is van a serial port?
NightHawk 280-nál valami nagyon halvérű ráforrasztott az IC lábára, onnan vezette ki az egyik serialt, de szerintem nincs itt a fórumon olyan, aki ezt bevállalná. Ha mégis van, mesteremnek fogadom az illetőt![ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40389 üzenetére
Persze, arra az UART portra kell kötni, ahol be volt kattintva az MSP. Ja, meg azt a sebességet használni. BTW milyen FC?
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40149 üzenetére
Ha biztos vagy h nem xart be rajta a BEC, akkor elobb szurj ra akkut, majd ugy dugd PC-re, ha eleg bator vagy.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #40135 üzenetére
Ha túl sok minden van az FCB-n az USB már nem tudja meghajtani. Talán az USB 3 már elég neki, de én inkább lekapnám a LED-et és úgy csatlakoztatnám.
-
maximilian4
addikt
válasz Minstrel #39377 üzenetére
Én meg akkor jelzem ezt a felsőbb vezetés felé, miszerint ez önkényes tevékenység. A szabályzat egyik pontjába sem ütközik, nem hirdetés, se nem eladás. Bocs hogy az 1 hónapos várakozási időtől szabadulni szeretnék, hátha valakinek lenne eladó és jelezné felém.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #39220 üzenetére
Ha a távon egyszer megnyomod röviden a piros gombot, finoman, de elkezdenek forogni a propok. Amolyan alapjárat. Nem hangos, nem gyors, tetszik. Hosszan nyomva disarm. Én biztos meghagytam volna, ha megtartom a gépet. A raceren is az armolás után nekem (is) foroknak a mocik. Meg gondolom, majd mindenkinek.
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #39160 üzenetére
A QX90-hez is adtak, no meg két akkut is, és az szerintem fényévekkel jobb gép. Karbon váz, és nem pille könnyű, a szél sem viszi annyira közel sem, mint ezt a műanyagot. Amennyivel az többe kerül és amennyivel többet adnak hozzá, annyival jobb is. Szerintem. Bár akkor már ugye sokkal inkább QX105Bat.
-
syler123
veterán
válasz Minstrel #39154 üzenetére
A Fatbee alapból 2s. Mondjuk a motorokat nem tudom, miben különböznek. Amúgy nagyon agyalok rajta hogy én is veszek. Csak fene tudja hogy kell-e még egy kacat
Árban ez a 10k kamerával, vtx-el, 4 motorral, 2 akkuval nem lehet rossz.
Lehet tudni milyen ez a kamera? De pl ez a váz nagyon nem jön be, akkor azt is kellene venni másikat. De lehet még így is megérheti.
Meg még ott az alkatrész utánpótlás, 1200ft 1db motor, a Falcon 180-hoz meg 1800ft-ért vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #39154 üzenetére
Koszi.
A 2S 0820-as mociknak mas a csevelesuk, igy alacsonyabb kv ertekkel birnak. Az MJX X600 nem hajlando felszallni 1S 0820 motorral, csak 2S-el. Ja, meg mintha picit masszivabb kefekkel birnanak. De csak kiegett motort neztem meg, igy ezert az allitasert nem harapnam meg az ujjam. Es meg van cserelve a +/- a normal motorokhoz kepest a dugaszokon. Tomegben nem tunnek tobbnek, de delutan megmerhetem.[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #39141 üzenetére
Hat en is ezt neztem. Meg CF alatt mintha VCP mellett ott lenne mindharom serial port. Namost eleg egy is, akkor lehet ra micro serial vevot rakni. Ami nekem van FS-RX2A olyan 100m-t tud fakkal! megrakott parkban!
Ha a tegnapi vidi nem veszik el, megmutatnam!Nekem marhara tetszik a 2S Olomverebem 300mAh 2S 35C KingKong akkuval. Megy mint a mergezett eger. Sajna a punchout nem brushless, de egye fene, parkba jo az.
Ja, legolcsobb 2S mocik - Alin MJX X600 / X601h mocik. Le kell kapni fogaskereket egy kozonseges villaval es kesz. Eleve dugasszal jon, csak be kell rakni, ra a propit, mehet a zuzas!A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
syler123
veterán
válasz Minstrel #39081 üzenetére
Köszi!
Neked van ilyen, próbáltad?Azt látom, hogy még az antenna csatlakozó sincs ráforrasztva, mert még antennám lenne is itthon, gombaantenna is. Milyen antennát vettél rá ha volt már ilyened? Csatornaváltás még annyira nem is szükséges, mert az Ev 800-al könnyen bekeresem.
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Minstrel #38431 üzenetére
Így van!
(#38432) syler123
De erről van valami árlista?
Mert én a DHL oldalán sem találtam ezt a díjat.
Ráadásul ehhez a szállítási módhoz külföldi oldalak EMS gyorspostát írnak sok helyen azok közül akik banggoodról rendeltek, nem DHL-t. És az EMS-t azt a MP nyomja. Nekem kva nagy kavarodásnak tűnik az egész. Majd kiderül....Már csak arra lennék kíváncsi miért nem engedi ez a szerencsétlen a refund-ot.
Akkor megrendelném mégegyszer más szállítással.Maxi
-
-
vegyszer
addikt
-
vandor01
őstag
válasz Minstrel #37643 üzenetére
eleg sokat kene nepszerusiteni, hogy valamelyikunk lecsapjon ra potom 3kiloert
de meg a tizedeert is batoritani kene azokat akik kinabol vasarolnak
de az ar egy dolog...a VICC inkabb ez: Xk X251 gép a gyári vázzal nem repült szépen emiatt cseréltem egy merevebb kis méretü Carbon vázra. Sokkal stabilabb lett
Lehet stabilabb lett?
de a kb 3cm szeles labak es aprocska gyenge motorok miatt ezt ketlem sot mivel tulvagyok egy hasonlo projecten... sajnos ez szarabb mint a gyari...[ Szerkesztve ]
CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
.DLL
veterán
válasz Minstrel #37643 üzenetére
Más portékáját be szabad linkelni, ha nem fűződik hozzá semmilyen szinten. Ennyi erővel az összes kínai eladót is népszerűsítjük akiket itt nap-mint-nap belinkelünk, de pl. azok közül is tilos a ref-linkes oldal, ami a linkelőjének pontokat vagy kedvezményeket nyújt.
(P.H.)
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #37348 üzenetére
Amíg nem kezd el imbolyogni (folyamatos korrigálás miatt) addig nem is szorul. A legrégebbi H36-omnak is hihetetlen hangjai vannak, de még repül. . Nem úgy, mint új korában, de repül. Ő lesz az alany, amit átépítek a racestar mocikkal és F3.as vezérlővel, etc.. ha hazaértem.
-
kimista
aktív tag
-
BPéter1984
tag
válasz Minstrel #37313 üzenetére
Szia , először is kb igen levettem a gázt , inkább lezuhantattam mint elmenjen távolra.
Nem éreztem rá az irányításra mikor merre áll , de olyan mintha nem is akart volna arra menni amerre szerettem volna. Legegni és nyugisan repkedni nem is sikerült vele mert mihelyst egy kicsit is aföld felett volt már tért ki valamilyen irányba.
Ezért gondoltam a komolyabb drónra mert azokban több az elektronika ami segíthet a repülésben például a gps és a hazatérés mód.
A syma megvan még , nem törtem össze csak 2 rotorvédőjét más baja nincs neki.VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X , Galaxy S20 ultra 5G
-
Jackal2
senior tag
válasz Minstrel #36647 üzenetére
Szerintem mindegy, hiszen a chip ugyan az. Itt nem az a trükk, hogy ez valami síklencsés cucc? No fisheyet ír, szóval szerintem ennyi
A látószög viszont így csökken, 90-re tehát pont drónra nem olyan jó, viszont nem is húzza a szélét
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #36054 üzenetére
Szerintem Teréz Atya cikke kavarhatta meg, amiben példaként említi meg a failsafe beállítását drop helyett landolásra. Amúgy nem védeni akarom, de ti alapvetően versenyeztek a géppel és vagytok nagyjából max másfél méteren többnyire, de free-ben én is fel szoktam rántani néha elég magasra. Nem mindegy, hogy honnan droppol a verda.
[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz Minstrel #35698 üzenetére
Bocsi, ilyen a csavar, és lehet rosszul kérdeztem, de nem arra gondoltam hogy milyen csavar, hanem hogy milyen eszközzel csavarozzátok fel
Ehez képest a válasz tökéletes, pont ilyen motor lefogót kerestem.
Én egy 5ftos raktam a motoron a kis kiálló részhez, azzal támasztottam meg hogy ne forogjon el, de persze le lecsúszott, összekarcolva a motort!Ez a cucc amit linkeltél viszont pont az amire gondoltam hogy jó lenne
Csavarozó cuccnak meg egy ilyet néztem ki: Dys Wrench--> http://dronearena.hu/ <--
-
Saccco
nagyúr
válasz Minstrel #35022 üzenetére
Nekem is megjött az akciós akku.
Nem kicsi dobozban érkezett :Még szerencse, hogy a polaritás fordított rajta. Nézegettem a töltőt, na mondom ez fordított nem szabad bedugni. Erre 1-2 perccel később rápróbáltam a H8mini 3D alaplapjára, kb. 2 másodperc után le is rántottam róla, jó forró lett az akku illetve jött a finom illat az alaplap felől...
A vevő rész megfeszült rajta, LED-ek mennek, de nem bind-del.Megfordítottam a polaritást és leteszteltem az épített quad-dal, simán felszáll vele. Viszont sajnos sikerült földhöz verni, a védőkeret széttört, két propeller is.
Eztán gondoltam akkor feldobom a H36-ra, nagy meglepetésemre a gyári H36 simán repül vele. Még az akkutartóba is passzol, csak a hossza miatt ki kellene vágni a keret végét.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Minstrel #34717 üzenetére
Nekem nem számítanak a kábelek, meg tablet sem kell.
Csak levágnám a táskára a telefont, aztán vegyen amit lát. Én meg úgy is szemüvegben repkedek.
Viszont most felmerült a kérdés: Ha hívás jön, nem áll le a felvétel (mondjuk arra meg ott a repülő mód)?
Melyik appot használod hozzá?(#34718) Teréz Atya: Én is ugy látom, hogy a qx-hez adott kamerák sokkal rosszabb minőségűek.
Nem olyan erős az a ragasztó. Egy kombi fogóval simán ki lehet tekerni. Vagy az egész lencse tokot. Kifelé kell pattintani.[ Szerkesztve ]
-
Geller72
veterán
válasz Minstrel #34517 üzenetére
Észrevettem. . De köszönöm. Sőt. Amire azt írták, hogy feladták, tracking numberem is volt, de nem találtam a rendszerben, pedig nem free-be jött. Aztán érdekes módon egy későbbi csomaggal együtt láttam viszont a rendszerben valósan. Ugyanaznap feladva.
[ Szerkesztve ]
-
vandor01
őstag
válasz Minstrel #34088 üzenetére
enyemek uton vannak rendeltem párat.... itt jopáran hasznaljuk ezt a markat
igaz a kékes brand csomi alat ugyanolyan csikos a csomagolásaamikor 3.76 dollarert kinaljak akkor elcsabul az ember a GB-es 1,5dolláros
akcios 500/680mah-os akukhoz aztan jön a csalodás es
a HK-as akcio! 1.29-ert.... nos ekkor mar nincs mese EZT kell vennix100hoz hajtok 10db 300-ast... 1x-uen nincs jobb alternativája főleg az
ilyen 1-2dolláros szegmrensben... érzésre duplán jobb mint a gyári vagy
mas csikos fos......
x251-es hez is hajtok 5gyárit es 5Turnigy-t de ég és föld!
nem minden aksi 1forma a 10 aksi 10 kulönböz teljesitménnyel
de a legjobb gyari TALAN = a legrosszabb Turnigy-vel....nemtom milyen az az "Eachine féle 600mah 25c"??
de én már nem probálkozom vele ... mert EZ csak igy simán: ajanlottCSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #33739 üzenetére
Fuha, ez jo kerdes. En Radeon 280-al probaltam es felvetel mellett megvolt 40-48 FPS.
Grafika fullon, FullHD-ben.Ha nem akarsz szemrakot kapni az FPV Freerider-tol ott van az FPV Freerider Recharged. Kisebb a hardverigenye mint a Liftoffnak. Heten dobok fel gameplayt.
@Zoty4 - Hat, az Acro mar jobban megy mint a semmi. Sajna most elesben nem tudom osszehasonlitani egy racerrel, mert az osszes szet van robbantva a szereloasztalon, de emlekezetem szerint kb. megfelel egy valodi gepen az Acro-nak.
[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
válasz Minstrel #33371 üzenetére
Más baj van azzal a kamerával, nem a képalkotás.
Ok, 520tvl, de az csak a felbontás. A kép átvitele az, ami kritikán aluli. Hasonlítsd össze ezzel. Pedig itt a monitoron sem volt tökéletes a vétel (amúgy azt észrevettem, hogy az Ufo Diy vevője, sokszor sokkal szebb képet fog be, mint sok drágább társai), de mégis fényévekkel jobb. A tiednek is legalább ilyennek kéne lennie. Ahol nekem elmegy a végén a kép, ott bemegyek egy kis kőépület mögé, tőlem 100-150m-re. De előtte ott sem volt ilyen gondom, úgyhogy valami zavar is lehetett a dologban.[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
válasz Minstrel #33312 üzenetére
Jóm csak arra megint várni kell 3 hetet
Vettem én jobb propot rá, AndyRc ezt javasulta és jól megy vele, csak a prop védő kicsi hozzá, lakáson belül meg nem árt ha fent van. Így egyenlőre marad a gyári proppal való repülés, amíg nincs jobb...--> http://dronearena.hu/ <--
-
molnigee
aktív tag
válasz Minstrel #33142 üzenetére
Nem, stabilizált, még nem repültem sose acroba, de ezzel fogom elkezdeni
Az erkély meg a 6.on van, inkább nem mennék kiSacco: igen, megfavult a dvr, nem tudom mi volt vele...
A kamera meg ilyen ratyi... egyébként most olvastam utána, másoknak is ilyen, bepanaszolták bg-nél, és kaptak újat
Szerintem én is megírom nekik, hátha kapok másikat vagy refundot...[ Szerkesztve ]
--> http://dronearena.hu/ <--
-
kriszbon
őstag
válasz Minstrel #32747 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nekem [ilyen] vezérlő lesz, csak még nem ért ide.
Így fogalmam sincs róla hogy mit hogyan és merre, meg amúgy sem sok van róla, most "kóstolgatom" csak ezt az építgetés részt a tél miatt(meg kíváncsiság is).(#32748) Teréz Atya:
Köszönöm neked is a választ.
Azért rendelek egyet, mert ki tudja mit hoz a holnap, és enni nem kér ha van.
Meg nem túl nagy összeg, már ha jó egyáltalán nekem az a 3. amit mutattam.[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Minstrel #32747 üzenetére
Csak akkor, ha blheli bootloader van rajta, es nem raktak az FCB es ESC koze mindenfele szuroket.
@kriszbon- a legtobb esc-et mar ugy aruljak h kvadkopterhez vagy ropcsihez, helihez konfigoltak. Ez esetben semmit nem kell allitani, csak kalibralni. Oke, damped light, azaz a motorfek ki-bekapcsolasa lehet meg erdekes.
-
vandor01
őstag
válasz Minstrel #32677 üzenetére
csak az a 2 szemcsivel van akcio?
UFO V3 ra nem jatszik
vagy tud vki vmi jo kis kuppont ra?CSAK az INNOVACIO jegyeben! dr Palkovics: "Továbbá Magyarország, legalább régiós szinten, vezető szerepet kíván betölteni a dróntechnológia elterjesztésében, mivel a technológia térnyerése számos további előnnyel, kedvező hatással jár egyebek mellett a szoftverfejlesztésben és a mezőgazdaságban."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Steam Deck
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest