Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz Silent77 #7997 üzenetére
Szerinted én milyen ideges voltam mire felraktam a propvédőket azokkal a pici csavarokkal ráadásul olyan fos anyagból van ,hogy felhajlik a propeller alá és az meg beleakad . Az egyik lyukba meg beleszakadt a csavar .Szóval veszem is le a francba kintre úgyse kell.
Teréz Atya
GrandeP egy rohadt nagy troll ki is lett tiltva a ph-ról most más néven fut ismerem személyesen[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
Varom a postast mint a telapot, de nem jon. Felmegyek Banggood-ra, erre milyen kommenteket latok a snap-up alatt:
By: GrandeP2015-12-11 02:45:56
Bojler eladó!By: mekosy GrandeP 2015-12-11 02:58:48
Combi or flat? What is the minimal price?A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
tibibi
őstag
válasz Silent77 #7994 üzenetére
Rárakod és eltolod hátra ,de ezt gondolom tudod ha púpos az akku akkor nem csúszik rendesen .Ahogy néztem tegnap nekem is púpos kicsit szóval elég szoros ezért vágtam ki a helyét a töltő vezetéknél és kihúztam kintre.
Ne keljen mindig kiszedni az akkut,de akkor meg kapcsoló kellene rá.[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Szerintem ezzel a vámos-áfás dologgal és az ajánlott akkutöltőkkel ki kellene egészíteni a topik összefoglalót. Ajánlott gépekre is lehetne frissíteni kicsit, vannak itt tapasztalt "quadrokopteresek" (eeegen, egy ősi magyar szó... ), ha időtök engedi, akkor légyszíves frissítsétek. Azért sokan megszokták már, hogy ott kell kezdeni, szerintem hasznos dolog, sokunknak segített.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
veterán
Megjött a tarantula, de sztem púpos az akku, mert a fedelét nem tudom rátenni.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
szabacsik
őstag
Na jó mostmár tényleg nem értem. Inkább azt mondjátok meg légyszi, hogy a kopter+propellerekért 6040Ft-ot fizettem. Akkor számolhatok valami plusz költséggel amikor átveszem?
/\____/\
-
csmat
senior tag
Ezek a pindurka akukat, ami pl a cx10 ben is van, hogyan kell tárolni, ha huzamosabb ideig nincs használva? Havonta tegyem töltőre pl? Vagy elvan akár 1 évig is töltês és használat nélkül mint pl egy telefon aksija?
-
tibibi
őstag
válasz Turbobacsi #7986 üzenetére
Igen ez olyanoknak mint Én ha valaki látna U807-et BNF verzióban jó áron kérem ossza meg velem
Jackal hogy áll a v686g? Nálam még processing nem volna baj ha csak 20-a után jönne. Ezt is a DHL hozza? -
Teréz Atya
senior tag
leirasbol:
BNF - Bind and Fly - Távirányító nélküli verzió, a már meglévő távirányítóddal "bindeled", párosítod és repülhetszPackage Included:
1 x SYMA X5 Quadcopter
4 x Propeller Guide
2 x Landing Gear
1 x BatteryA hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
SLYM
veterán
sziasztok, karácsonyra vennék drónt, ezt néztem ki [link]. láttam, hogy ebben nincs kamera, de mivel free shipping van, először nélküle próbálnám ki, aztán ha több, mint 2x lesz használva, akkor rendelek hozzá valami jófélét, mert olvastam, hogy ehhez alapból elég gyenge minőségű jár. annyi lenne a kérdésem, hogy ehhez van minden, ami kell a repüléshez, mert pl a képen nem látok hozzá távirányítót? nem értek ezekhez, csak itt olvasgattam a topicban és láttam, hogy sokat vettetek ilyet, gondoltam az nekem is jó lesz akkor, de nem tudom honnan és miket kellene még hozzá rendelni, hogy működjön. kösz a választ
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
És nem így van.
A 45 eur magánszemélyek közötti adás-vételre vonatkozik, ami a büdös életben nem fog bekövetkezni egy kínai WEBSHOP és közted.
22EUR-ig nem kell vámot és áfát fizetni, DE ha a vámkezelés költsége meghaladná a beszedett összeget, nincs értelme vámolni, mert veszteséget okozna az államnak, ezért kitaláltak rá egy remek jogszabályt, és a 10 EUR-nál kisebb vámot nem kell kifizetni, vagyis nagyjából 33$ ig mindenki leszarja. Na ezért van minden csomagon 32USD-s érték feltüntetve.
Itt van róla a cikk amit írtam, de nem akarom elvenni a logout érdemeit, az eredeti itt olvasható
Ez persze csak a történet egyik fele, a másik a levél méretű küldemény. Ennek ellnére jött már be Cheerson CX-20 vám és áfamentesen, pedig az se nem 32 USD se nem kicsi, szóval kb. attól függ hogy Sanyi a vámos mennyire szarik bele aznap az ellenőrzésbe.
Jellemzően nem a magánembereket vegzálják.
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
-
Allien
veterán
válasz szabacsik #7970 üzenetére
Nemnem! NE keverjétek mán! CSAK áfát KELL fizetni ezekre a gépekre maximum! Elvileg 45 ojróig semmi (EUn kívülről), illetve, ez céges küldeménynél a fele (22 €). Innentől ÁFA!!! Az ezeket meghaladó összeg esetén 150 euró értékig vámmentes a küldemény, de 27 % ÁFA terheli.
[link]
Mondjuk, ez lehetne az első hozzászólásban is.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Viktoár
addikt
Köszi mindenkinek,akkor egy H8 minit fogok rendelni.
Üdv:Viktor
-
Saccco
nagyúr
válasz szabacsik #7970 üzenetére
A H8 mini 3D nagyobb is, mint a sima mini. A propellerek is más anyagból vannak, nem törnek, hanem hajlanak. A vázak sem egyformák, nem csak méretre. Valamint a távirányító is nagyobb.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Jackal2
senior tag
válasz kimista #7971 üzenetére
Állítólag "elég" jó. Ami nekem nem tetszett benne:
- a kamera egy integrált, fix szögben álló valami
- a design egy DJI koppintás a rosszabbik fajátbólAmi tetszett:
- nem okos akksisRcgroups elemzés itt. A lényeget ide vágom:
PROS
+ Power full quadcopter
+ Compatible up to 9 inch props
+ Very well built (clean assembling)
+ Good packaging
+ APM/Arducopter
+ Nice radio working @433Mhz
+ Powerful Lithium batteries for the radio & FPV monitor
+ DVR included in the FPV monitor
+ Powerful VTX (400mW)
+ uFL antennas connectors (for both the 433Mhz and 5.8G parts)
+ Good FPV camera (good light sensitivity, approx 110-120 degreees of FOV)
+ OSD information via minimOSD
+ Easy mantenance
+ PriceCONS
- No FTDI cable to connect to the "Mission Planner" software (important to calibrate accelero and compass)
- Too sporty flight caracteristics out of the box
- No VTX frequency's DIP switch on the quadcopter (but can be installed, 1.25mm pitch)
- FPV camera orientation (fixing the ground)
- Default PIDs values (some unstabilities/woobles especially in altitude hold/GPS modes)
- GPS sensitive to RF interferences (HD cam ?, metallic structures ?)
- No advanced instruction manual in the box (attached below but in chinese only)
- DVR included in the FPV monitor buggy (can't correctly stop file's recording)
- FPV monitor menu navigation and stop recording keys combinaison
- No pot switches to control gimbal (but maybe it's possible to add some)Én ezt venném most helyette:
- XK Detect X 380 Gear Besttől
Esetleg ezt: Cheerson CX-20 szintén Gear BesttőlIlletve dupla ennyiért van még ötletem
Elkezdtem írni egy cikksorozatot ezzel kapcsolatban, csak hát pfűűű, csak ha mindent leírok ami információ, az 20 oldal
-
wyattthoearp
tag
-
-
kimista
aktív tag
üdv
ez? nem sokkal drágább, mint most a cx 20, de vajon jobb?Van pár versenydrónom, menő telefonom, atomerős gamer laptopom, kocsim, motorom. Ide ezeket kell írni, nem?
-
szabacsik
őstag
válasz Viktoár #7968 üzenetére
Én pont tegnap rendeltem egy h8 3d-t szintén első gépnek. A kettő között annyi a különbség hogy a 3d tud fejjel lefele is repülni (már ha ez számít) meg picit nagyobb az akksija ahogy látom de azért rendeltem mellé még egy akksit meg foszforeszkáló propellereket.
(A 13ezres gépnél azt hiszem már kell áfát és vámot is fizetni azt is számold bele)
Más : motort nehéz cserélni? Kell forrasztani vagy "plug&play"
[ Szerkesztve ]
/\____/\
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Első gépezetnek tanulásra alkamas lenne egy Eachine H8 3D Mini ~6500Ft-ért?
Vagy inkább egy Eachine H8 Mini ~4100Ft-ért?
Vagy esetleg a Syma X5C-1 ~13500Ft-ért? Bár ez már nagyobbacska így lakásban nem hiszem hogy használható/tanulható az irányítás.
Mit javasoltok pót alkatrésznek illetve kiegészítőnek hozzá amit kapásból érdemes rendelni?
Üdv:Viktor
-
dudicukrasz
tag
válasz Jackal2 #7966 üzenetére
Ebből a fajtából,már ami a motorokat illeti szerintem nincs olyan ami gimbalt érdemben hordozni tudna,ez csak játék,egy sportkamerát elbír,ebből is csak a syma8 ami érdemleges.
A többi csak görcsöl vele.
A Tarantula alapból eszi a motorokat,elég törékeny is.[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz Silent77 #7965 üzenetére
Taranturha? Nem rossz az a gép és még jó hogy elbírja 120 grammot, mert ennyi a legkönnyebb gimbal üresen. Szóval tegyetek rá 200-grammot, mert kisebbel tesztelni sem érdemes, ennyi egy gimbal és egy Xiaomi Yi együtt. Ha ez megvan akkor meg kell nézni, hogy:
- mennyire csökkent le a repülési idő
- mennyire változtak meg a repülési tulajdonságok
- mennyivel gyorsabban pusztulnak a motorokAz alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #7955 üzenetére
Én sem azt veszem, hanem az Eachinet
-
Jackal2
senior tag
Mármint fel tud vele szállni, mert mondjuk repülési tulajdonságai khmm... kissé megváltoztak nem? Ne mond hogy nem érzed. Repülési idő?
Illetve ez most melyik? Mert minden látszik rajta, csak az nem, hogy melyik gép
[ Szerkesztve ]
-
dudicukrasz
tag
válasz Teréz Atya #7958 üzenetére
Nem lehet gyárilag kikapcsolni nincs rajta?
-
tibibi
őstag
válasz dudicukrasz #7957 üzenetére
Ja ,hogy az rakott rá egy kapcsolót, nekem személy szerint jobban tetszene ha lehetne áramtalanítani és nem kellene az akkut lehúzogatni franc tudja meddig bírja a forrasztás
Közben erre a kérdésemre is választ találtam .[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz dudicukrasz #7957 üzenetére
A videos foszer gyogyitott a Tarantulajara egy kapcsolot.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
tibibi
őstag
válasz Teréz Atya #7953 üzenetére
látom nem csak nekem hiányzik a másik felét megoldottam egy késsel
-
Teréz Atya
senior tag
Az MJX heppje ez a kapcsolos, toltos ize. En jobban szeretek akkut cserelni.
Amugy csinalsz vagy veszel egy JST kikapcsolot es a problema megoldva. Az akkut gondolom a balance plug-on toltod.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
tibibi
őstag
válasz Teréz Atya #7951 üzenetére
drága az áram már töltöm csak kérdezte valaki mennyit bír
Viszont felmerült pár kérdés
Miért nem raknak kapcsolót a gépre ?
Az akku töltő csatiját nem lehet valahogy kivezetni ,hogy ne keljen kivenni az aksit a töltéshez?[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
nem a videóa lényeg hanem a 135 gr kamera
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz SpydeR3412 #7947 üzenetére
Nem sajnos.
Azt megköszönöm, csodálom, hogy még nem készült hozzá magyar fordítás. Sokkal egyszerűbb lenne.
-
Jackal2
senior tag
válasz SpydeR3412 #7944 üzenetére
nem tudom mit szaroztok, át kell repülni, 90KM nem lehet akadály
-
veterán
válasz SpydeR3412 #7942 üzenetére
Nekem szolnoki kéne.
Francé vagyunk ilyen messzi.[ Szerkesztve ]
-
SpydeR3412
aktív tag
Rendelkezik valaki Budapesten Walkera Runner-el?
-
tibibi
őstag
válasz Teréz Atya #7939 üzenetére
Na ez már nem lesz kalibrálva valamelyik szomszéd tologatja a parkettán
Kipróbáltam Kodak zx3 elbírta ,de gyorsan lemerült .mindjárt felrakom a videót.
Szakszerűen fel hekkeltem.
Mindjárt lemérem mennyit nyom,de nem ezzel fogom használni szegényt[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Teréz Atya #7939 üzenetére
Tudom, de még az is nagyon elmarad a hubsantól.
Persze nekem bőven elég.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #7938 üzenetére
Bal felso gombbal valtasz sebesseget. 3 csipogas a max.
@ tibibi - akkor ott valami nem volt jol bekalibralva. Nekem a magassagon kivul siman megall a levegoben.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
-
Jackal2
senior tag
Voltál kint vele a szabadban? Hidd el, amikor 100-200 métert repülsz át vele, az az igazi királyság. Vidd fel 20 méter magasra, fordítsd meg, majd ejtsd le, mint a lecsapó sas közepes gázzal de totálisan kitolva az irányt és mielőtt elérnéd a földet, full gáz és kezd el fordítani, szépen kihúzzák magukat. Ennél nincs jobb, ez simán übereli az összes szobacirkáló érzést. Szerintem egyébként azért jobb, mert a sebesség baromi sokat hozzátesz az élményhez, meg az, ahogy uralod a teret
Nézted mennyit tud emelni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Teréz Atya #7932 üzenetére
Meg nem hozzá való, és lehet a wifis másképp van bekötve.
De így semmit nem ér, írok nekik valami szépet.tibibi: Mesélj, hogy értve?
[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #7929 üzenetére
Lehet h rosszul van bekotve a kamera vagy a gep.
Altalaban 3 vezetek van:
tap +
tap -
jelA felvetel ugy indul h a jel-et vagy a +ra vagy a -ra koti a gep rovid idore (250 ms tipikusan). Itt lehet h valami el van szabva es a + - kotodik ossze.
A syma FPV-t azert lehet mindenre rahenkolni, mert csak a jelet es foldet hasznalja. Ha egyszer megjon akkor majd rahekkelem az MJX X600-ra.
-
veterán
-
veterán
válasz Teréz Atya #7928 üzenetére
Nem.
cx10, h8, hubsan, walkera, h8 3d ezek jól működnek.
Mindegy, rossz kamerát küldtek, nincs miről beszélni, csak gondoltam kipróbálom.
Amint megnyomom a videofelvétel, vagy a fénykép gombot, potty.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #7927 üzenetére
Nem lehet, h feletek akkora a hattersugarzas h mindent megbolondit? Nem jarkalnak kint tulmeretezett csotanyok meg skorpiok. Bocs, tul sok volt a Fallout mostanaban.
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Silent77 #7899 üzenetére
Kb. harmada, negyede reklamacio? AztaQ. Nekem eddig osszesen 3 reklamaciom volt Banggood-on, Gearbest-en meg egy sem.
@ tobbiek: sokan kerdezgetitek az Auchan-os gepeket h megeri-e. Hat nem probaltam, csak itt egy-ket forumozot latok, h eddig megy nekik. Ezzel kapcsolatban oket kene kerdezni.
A kisebbik ami X5C kopinak tunik szerintem megeszi az X5C alkatreszeket, de ez csak egy tipp.
Van egy tulfujt ami 2S (7.4 V) akkuval van szerelve es a muanyagja alapjan valoszinu 0820-as coreless motorokat kapott. Ha ez tenyleg Phantom meret, akkor kerulnem, mert az MJX X600-as is eszi ezeket a motorokat, pedig kisebb, konnyebb es +2 propellere van. Ha nem igy van, es nagy vasmagosak a motorok, akkor mar megfontolando, de mivel hasonlot sem lattam, nem tudom honnnan lehetne bele alkatreszt szerezni.A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
válasz Silent77 #7924 üzenetére
Ez most melyik gép? AZ U807, a Tarantula, a Walkera vagy melyik?
Mutatok valamit: Amit tegnap rendeltem éjszaka a WLtoys V686-hoz, már shipped állapotban van:
CN Ft1,925 Dec 09 2015 Shipped RI779681770CN View ReviewA kopter még nem
Szóval nem mondanám lassúnak, csak azt számoljátok bele, hogy +8 órában vagyunk szóval este rendeljetek, mert akkor már éjszaka elkezdik feldolgozni a dolgokat, nekik akkor kezdődik a munkaidő, amikor itt kb. éjfél van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Silent77 #7915 üzenetére
Gondoltam kipróbálom a kamerával.
Amint bekapcsolom a videofelvételt, a kopter lezuhan. El is tört az egyik villogó bizbasznál.
Persze nem vesz is fel semmit.
Lehet megírom nekik, küldjék vissza a pénzt, ezt meg darabokra töröm egy videó kíséretében.
Mindjárt hulká változok olyan ideges vagyok.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Jackal2
senior tag
válasz marciart11 #7916 üzenetére
Ó máj gád Nálatok nincsen egy kölcsönben?
-
dudicukrasz
tag
válasz marciart11 #7916 üzenetére
-
marciart11
aktív tag
válasz Jackal2 #7911 üzenetére
[az ára Matrice 100 nak]
3500 dollár az alapár de ehez kell még gimbal stb[ Szerkesztve ]
-
veterán
Most kapok agyfaszt.
Ez hibás kamerával érkezett. írtam nekik, semmi gond újraküldik a kamerát.
Ma megjön, nem tudom, de rossz érzésem volt vele kapcsolatban.
Kiderült, hogy sima kamerát küldtek ami a DM007 változathoz van.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Jackal2
senior tag
Igen, jó sok elemet, 6 db 2A D legalább is én ezt értettem SebyDocky elemzéséből.
Propeller védő a csomag része a videók szerint, de én nem tenném fel kültéren, mert már többször akadtam bele fába vele, ha meg leesik, úgy sem véd.Én ezt vettem akksinak: 3x WLtoys V686 780mAh, esetleg egy dolgot lehet, a tesztben SebyDocky megmérte tolómérővel a pontos akkumulátor méretet, szóval ha ebben a méretben van nagyobb 1S (pl. JJRC H12C) akkor az lehet belemegy, csak figyelj arra, hogy JST csatlakozós (piros, vékony) legyen. Sajna az akkubefogadó belső méreteit nem találtam meg a neten
-
csmat
senior tag
válasz Jackal2 #7893 üzenetére
Ugye jól látom, hogy alapvetően van minden hozzá, ami a repüléshez kell, (aksi, töltő, stb) max nem fogok egyszerre túl sokat repülni vele, az 1 db aksival. Azzal meg megvárom, hogy mik a tapasztalatok, milyet érdemes venni.
A felsorolásban nem látom a propellervédőket, az is benne van a csomagban?
A kijelző a távirányító elemét használja?
-
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #7909 üzenetére
Mennyi egy ilyen "matrica 100" ?
-
Jackal2
senior tag
válasz marciart11 #7908 üzenetére
Látjátok, ezt mondtam, itt van Marciart, aki első kézből meg tud erősíteni. Szóval aki megveszi a Cheerson CX-20-at, ő csak azt látja, hogy 63.000-be kerül, ehhez képest a végösszeg meg 130.000, nem mindegy. Viszont a Naza-s Cheersonod szépen repül, szerintem kb. szebben mint bármi ebben a kategóriában, az ugye még 30.000.
És akkor úgy jársz mint én szombaton, hogy béna vagy, felakad a fára és alulról nézel 130.000 forintot
-
dudicukrasz
tag
válasz Jackal2 #7904 üzenetére
A 3d solo beférne hozzám a polcra,ott csak árképzési probléma van/számomra/
Ott nem mi filmeztünk,mi csak kiemelt veszélyességű üzemeknél,mezőgazdasági károknál,tüzeknél vagyunk ott vele,ott is csak feltérképezésre,belső használatra van.
TF-nél mi voltunk,nem fimezni ,a fotós gép Matrice 100as volt,egy komplett Sony Alpha7-est cipelt kétkezelős felállásban.
Persze megnéztem közelről,legalábbis azt hogy mim nem lesz sanszosan soha,bizonyos tecnikai okok miattAz már nem a mi világunk,amúgy RTL-klubos gépezet.
[ Szerkesztve ]
-
marciart11
aktív tag
válasz Jackal2 #7893 üzenetére
Hát ha normálisan akarod használni akkor drágább a szett:
Cheerson CX20 70k
FPV adó 6000 600mW
FPV vevő 7000
gomba antenna 2000
Xiaomi yi 18000 memória kárta nem árt bele
két tengelyes gimbal 12000
4 aksi nem árt 2200mah turnigy kb 4000Ft 4*4000Ft=16000130000Ft evvel már tudsz repülni
De ha ningy Lipo Balancer töltőd +9000
Valami ben hordozni is kell tehát táska is kell 15000
propellerek elöregednek +3000 -
veterán
válasz Jackal2 #7901 üzenetére
135 és 4 hónap, most megnéztem.
Ennek a legtöbbje snap up filléres cucc.
Van benne minden, magam sem tudnám felsorolni.
Mind megoldódott eddig szerencsére.
Most is van kilátásba több reklamáció. Led lámpa, nem érkezett meg. 25-én vett kabátot még nem adták fel, harmadjára módosítanak időpontot. karácsonyi ajándék lenne, de nem lesz belőle semmi.
Tegnap jött egy pulóver, ami olyan silány, hogy 2 óra hordás után kibolyhosodott + fehér minta helyet szürke, és csillámos.[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
válasz dudicukrasz #7903 üzenetére
Rendben, majd beírjuk az első hozzászólásba, hogy ajánlott vagy sem.
Amire én most csorgatom a nyálam az a 3D Solo, édes istenem az de durva gép, meg azért az sem mindegy hogy a 3D Robotics Pixhawkot használ. Szerintem már az Iris3 is egész elfogadható gép, csak nem szeretem ezt a sok okos akksi, okos ez okos az dolgokat, de ha ránézel egy kínai "drága" drónra meg egy Solora, akkor azért van különbség Igazából ezek simán DJI kategóriák már.
Vagy ott a Zero Explorer, abban azért van innováció, csak hát megint, okos akksi, minden moduláris, speciális illesztő felülettel stb....
UI: TF-es tűznél a képeket Inspirel csináltátok?
-
dudicukrasz
tag
válasz Jackal2 #7900 üzenetére
Én a két véglet kategóriával repülök,a cx-20 és társai kiesnek nekem,50-60-70 körül sanszosan már valami tarot szerű épített gépben gondolkodnék,vagy racerben,bár én inkább a nyugodtam filmezős holmit díjazom inkább.
Viszont mindenképp számolj be mire jutsz vele,eggyel több típust pipálhatunk ki,vagy értekezhetünk róla. -
shaddam
aktív tag
A gearbest már több mint egy hete ül a robocat vázamon hogy processing. No nem baj, legalább tudok agyalni a többi alkatrészen. Mondjuk ha rendelek 4 ESC-t, meg 4 motort akkor tuti az egyik fog késni hogy csak nézhessem
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
Jackal2
senior tag
válasz Silent77 #7899 üzenetére
117 rendelés 2 hónap alatt úristenD Mit tudtál ennyit rendelni?
20-30 reklamáció az nagyon sok szerintem, lehet én eddig szerencsés voltam, nekem olyan 20 körül van amit rendeltem ugyan ennyi idő alatt és 0 hiba eddig (sőt kaptam kupont is).
Mellékesen mennyi oldódott meg a 20-30 reklamációból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest