Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jackal2
senior tag
Ezt bírja. De ha nem akarsz letallózni a cikk közepére akkor itt a direkt link:
39 gramm, egy Mobius Action cam súlyával tesztelve
115 gramm, kb. egy GoPro Hero súlyával tesztelve40 grammos Mobius Action camet még elviszi, vagy a Runcam HD-t.
A gond nem a kamera, hanem a stabilizáció. Jah, mellékesen tegnap csináltunk egy fél perces videót arról, hogy repül, csak olyan szar, hogy szégyenlem feltenni
[ Szerkesztve ]
Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu
-
Imy
veterán
En mar az X600-al szemezek. MJX X600 banggood.
Ez nagyobb terhet bir mint az X800, nem?
-
krisztianAMG
senior tag
Hogyan kell a H8 Mini 3D-n bekapcslni a headless módot? A leírás alapján képtelenség megérteni...
-
szacsee
nagyúr
Üdv Urak!
Lenne egy kérdésem.
Még mindig táp.
Van köztetek valaki, aki használ turnigy reaktor akkutöltőt, vagy figyelemmel kísérte a tesztjeit?
Találtam egyet használtan a környéken, de nem tudom mennyire jó minőségben.
SkyRC Imax B6 szintet megüti, vagy inkább alatta van?
Elnézve iCharger koppintásnak tűnik.
Vélemények? -
Büszke
csendes tag
Hali.
Rendeltem egy X800-at kamerával.
Köszi a segítséget.Évekkel ezelőtt kicsit belekóstoltam az offroad rc-be. Egy HPI Baja 5B-vel, ami benzines.
Kicsit off kérdés:
Gondoltam veszek egy olcsó elektromos autót.
9.6v akksival Ebayről
7.2V akksival Aliexpresszről
Elvileg ugyanaz a típus GPTOYS S911Az alis az olcsóbb, de lehet hogy hamisítvány?
Kevesebb Volt, kisebb erő gondolom.
Köszi[ Szerkesztve ]
Honda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
Allien
veterán
Többnyire BG-ről rendelek, bár vannak kivételek. Van, amikor ha türelmes az ember, ölébe pottyan valami akció, de van, ha gyorsan akar valamit, később relative, de sokkal olcsóbban is megkapná. US$29.99 volt az ára, fehérbe rendeltem. Az X900-, és X600 fekete. Először természetesen beltérben fogom reptetni, és megpróbálom az akksiját lemérni, hátha van hozzá még akksim pluszba. Mint pl az X600-hoz jó az F46 helim akksija is...
Ami amúgy a rendeléseket illeti, GearBest-ről rendeltem "véletlenül". XTAR VC4-t, mert valahogy bugos lett az ára. Kuponokat próbálgattam, és $22.58 lett mindennel együtt, ami nem volt rossz ár érte (akkor még 30 dolcsi volt minimum). Mondjuk, a BG EU raktárából se drága jelenleg 26.55 kódok nélkül (pl -6% mindenre kóddal).Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Saccco
nagyúr
válasz wyattthoearp #7171 üzenetére
Egy kicsit nagyobb, 275mm a motortávolság átlósan, keresztben 210mm, eleje hátulja között 180mm.
(#7173) SpydeR3412:
Most, hogy összeraktam nagyon tetszik. Kicsit kisebb, mint gondoltam.(#7175) Pikachu24:
Ez pont dupla annyiba kerül.(#7177) shaddam:
Nincs mihez viszonyítanom, amennyire meg tudom ítélni egész stabil. Nem nyeklik tekergetésre se.(#7180) jony77:
Annak már egy hónappal ezelőtt le kellett volna verned az árát az eladón, majd rendelni egy másikat máshonnan.█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Jackal2
senior tag
Voltunk ma kint Marciarttal reptetni a madarakat. Az MJX X600 tökéletesen működött, annak ellenére hogy én ragasztottam meg a törött vázat. Egyáltalán nem hajlik, nem instabil, csak a nagy szelet nem szereti ami volt (35-40 Km), tök stabilan repül. Kicsit gyenge, nehezen tudja leküzdeni a szelet. Pont azt beszéltem Marciarttal, hogy a 820-as motorokat nem lehetne valami erősebbre cserélni? Nem tudom mi a következő méret, esetleg belenyomunk egy nagyobb akksit oszt kész. Vagy ehhez ESC-t is kellene cserélni?
Csináltunk távolság tesztet, amit nem nagyon hittünk el. Úgy csináltuk, hogy elkezdtem elhátrálni az MJX-től, majd megpróbáltam megemelni a gépet. Kb. 200 méternél már alig láttam, de még mindig emelkedett. Majd átmentem egy úton, 250 méter, még mindig felszállt, na mondom fasza, átmentem egy töltésen, csak sajna alacsonyabb volt, ezért kezdtem nem látni Marciart-ot. Nagyjából 350-400 méterre már annyira alacsonyan voltam, hogy nem láttam a mezőt, csak azt, hogy full gázra kicsi pontként kibukkan a kopter TEHÁT MÉG MINDIG VOLT JEL. Komolyan, olyan hihetetlennek tűnt, hogy elhatároztam, legközelebb kiviszek egy lézeres távolságmérőt és megnézem mennyi. A terep teljesen sík volt, semmilyen növényzet nem takarta, szóval aki aggódott a távolság miatt, az ne tegye.
Mellékesen láttam repülni a Cheerson CX-20 átbrandlet változatát egy Quantum Novát és nem ájultam el tőle. Az érezhető hogy sokkal erősebb az MJX X600-nál, meg nem ez a brushed köszörülős szörnyűség a hangja, de nem repül szépen, olyan mint ha folyamatosan rángatná valaki a pitch kart, berogy repülés közben. Ami viszont durva, hogy a súly mennyivel növeli meg a szélállóságot, gyakorlatilag, ahol engem elvitt a szél, ott a Nova meg sem mozdult.
Kivittem az Eachinet is, ha lenne valami durva crash, azt is reptettük, kültéren is nagyon nagy móka Képek majd a blogon.
[ Szerkesztve ]
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok.
Ilyen saját tengely körüli forgást okozhat az, ha a nem jól lettek feltéve az óramutató járásával megegyező és ellentétes forgású rotorok? Azaz egymás mellé azonos forgásirányóak lettek bekötve?
Köszi
MJX X600, nem saját -
peestheee
tag
ebben az árkategóriában nem sokat számít a kamera, először repülni tanulj meg egy könnyen kezelhető géppel, ez a lényeg
ez is jó egyébként, úgy látom az aksi nem 7.4-es, ami a jjrc változatnál a motorhibát okozta, ennyiért megéri, de mostmár válassz valamit
ajánlom egyébként mindenkinek ezt a youtube csatornát, naponta kerülnek fel új tesztek:
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
H8C kamerás, 18cm nagy. Erről vélemény? 28$-ért (-15%) azaz 24$-ért milyen vétel?
-
peestheee
tag
hehe, én vittem el az utolsó darabot onnan, jó döntés volt hogy nem vártam meg végül a black fridayt
a zoknizáshoz annyit, hogy nyilvánvaló hogy nincsenek meghatározva a cuccok helyei kattintás előtt..megkapsz valamit amit épp abban a pillanatban tesz a rendszer megnyerhetővé, vagy épp az a következő a nyerési sorrendben, tökmind1 melyikre nyomsz, a többit meg random legenerálja a többi helyre..
gondolom minden nyereménynek megvan a kvótája, és az van naponta valahogy egyenletesen elosztva[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
válasz wyattthoearp #7181 üzenetére
Ez az, hogy nem tudom. Van olyan hely, ahol olcsóbb?
-
Imy
veterán
válasz SpydeR3412 #7178 üzenetére
28$-ért találtam Gearbesten X800-at. Innen érdemes, rendelni?
-
SpydeR3412
aktív tag
Minőségre jó szerintem: egyszer úgy nekizúztam egy játszótéri keritesnek teljes gázon, hogy alig tudtam lehámozni rola, de csak az egyik propvédő, három tartójából az egyik tört el. Azóta is rajta, észre sem lehet venni. Az illesztések is jók.
Nekem olyan 8-9 percet repül.
50-100m-t írnak hatótávnak. Én nem mertem nagyon tovább vinni, mint amíg látom (kb. 70m). De eddig semmi jelvesztés, reakció késés nem volt.
Innen rendeltem. -
Minstrel
senior tag
válasz wyattthoearp #7171 üzenetére
Akkor csináld meg a 6 pontos kalibrálást, keress rá youtube-on ha nem tudod, hogyan kell, de nem bonyolult.
-
Imy
veterán
válasz SpydeR3412 #7172 üzenetére
Milyen minőségre, mennyi ideig repül egy töltéssel, mennyire irányítható, milyen távolságra jó a távirányítója... kb ennyit, még nincs velük tapasztalatom.
Illetve honnan rendelte, s most honnan érdemes rendelni.Erre majd veszek kamerát, ha beválik.
-
SpydeR3412
aktív tag
Én ajánlom! Nagyon jó kis kopter. Stabil de a szél tudja vinni, bár nekem a tegnapi ''orkán"-ban egész jól elvolt.
Ellenben amit linkeltél (és ha jól láttam, h nincs hozzá kamera) majdnem kétszeres ár!
Én 33$-ért vettem akció nélkül.Imy: mit szeretnél róla tudni?
[ Szerkesztve ]
-
wyattthoearp
tag
Tök jól néz ki összerakva! Ez 250-es méretű?
Minstrel:
Köszönöm megpróbálom. Most olyat csinál, hogy a horizontális irányt vezérli a digitális iránytűvel, pedig ez csak 2 tengelyű... A bólintás működik, de ahogy fordulok vele a szobában, döntögeti jobbra-balra. Elég beteg 😃[ Szerkesztve ]
-
molnigee
aktív tag
http://www.gearbest.com/rc-quadcopters/pp_186259.html
Innen ez akkor biztos megjön karácsonyig?
--> http://dronearena.hu/ <--
-
206 cc
senior tag
Sziasztok!
Ez jó vételnek tűnik...ajánlanátok kezdőnek??Nem teljesen kezdő vagyok ugyan,mert már mini drónom volt-van.....ilyen "tescós" akcióban múlt évben vettem egy szobai cirkálót .Szeretném azonban a szabadban is kipróbálni és ehhez keresnék valami jól irányítható nem túl drága (max.10-12.000.-ft) lehetőleg kamerás drónt.
Olvasgatom a fórumot de egy-két segítő hozzászólás jól jönne!!Amit említenek páran nyerős "zoknis" lehetőség arról lehetne érdeklődni,mi is az hol található???
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Allien
veterán
Pedig most érdemes kukkolni, mert "cyber sale" van. Pl 250-s váz 18.70 helyett 4.23 EURO. Érdemes lehet átnézni a listát, még vannak, amelyek nem fogytak el.
Az meg ott egy töltő.[ Szerkesztve ]
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Saccco
nagyúr
Azt nem is néztem, ez Aliexpressről jött.
€72 ez a váz HK-n... $18-ért vettem...
Bár látom a különbségeket.szerk.: ezmiez?
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
ViZion
félisten
Többen leírták előttem: a legrosszabb eshetőséggel kell kalkulálni. HA mégsincs vám, akkor meg bódottá van, ennyi. De jó tudni és kalkulálni kell vele, ne legyen kellemetlen meglepi a végén. Hogy ki hogy oldja meg, milyen % csúszik át, az utána már irreleváns -hiszen kalkuláltunk vele. Én inkább EU raktárból rendeltem, amúgy sem tudok heteket várni
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Saccco
nagyúr
Megjött a Robocat váz, amit rendeltem összeraktam a poén kedvéért:
Az alkatrészek:
Összeállítva:
Összehasonlítás:
Robocat vs FQ777-124 (CX10 méret)
Robocat vs FQ777-124 (CX10 méret)
Robocat vs H8 mini 3D (nagyobb mint a sima H8)█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
Allien
veterán
Bár óvatosan KELL fogalmazni, mert ugye fórum, és SENKIT sem bátorítunk semmilyen formában csalásra, meg mittomén milyen törvénytelen dologra. De tegyük fel a kérdést. Akik már rendeltek sok-sok mindent Kínából, mennyire volt jellemző a vámoltatás eleve (ami ráadásul autómatán történik, nem MI hágjuk át az előírásokat). Levél küldeményként érkeznek többnyire. Pl az én MJX F46-s helim is, igaz, már eleve átcsomagolták kínában. Egy nagy hungarocell dobozban érkezett (kb 60 cmx30x30 a doboz), nuku egyéb csomagolás (pontosabban ragasztó szalag több rétegben).
Eddig a sok-sok kütyü közül egyetlen egynél fordult elő, hogy el kellett küldenem a paypalos igazolásomat. Az adott összeg kb 1 dollárral lépte túl a 45-s határt asszem. Még sem áfáztak rám semmit se, hanem egy hét múlva kaptam csak meg. Többször tévesztették el inkább a Posta emberei, hogy melyik kerületbe is kell küldeni a csomagot, és volt, hogy a Nyugati téri postára küldték, pedig a külvárosban lakom. Reklamáltam, és így kb 2 hét csúszás után vehettem át a csomagot.
Ergo, igen, fel KELL hívni rá a figyelmet, hogy hivatalosan mire lehet számítani, nehogy valakit is váratlanul érjen, ha áfázzák, esetleg ha vámolják. Ha ráadásul gyorspostával hozatja (EMS, DHL stb), akkor szinte tuti, hogy vám elé állítják...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
tibibi
őstag
na most fizettem csak az x6 lett vajon mikor ér ide
[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
Azt nem figyelted, hogy a Syma-hoz csak sima kamera van, az X800 meg fps. Igen, a Syma-hoz is lehet külön venni fpv-s kamerát, de az adott típus csak a sima kamerával jön. Ergo, az X800 alapban nem rossz választás. Ami a kamerát illeti. Jelenleg van a C4005 30 dodó, a C4010 35, de ez 720P-s legalább, és rögzíti is mikro sd-re is, meg fpvs. A Syma-nak is vannak külön kamerái. Az egyik legjobbnak tűnő cucc SKU242028 52 dollár, de van monitor is hozzá! Ráadásul, a Syma-hoz sokkal több kiegészítőt lehet venni, pl alu koffert, vagy sima vászon koffert, 3 lapátos propellert, meg mittomén mi mindent.
Én holnap veszem át az X800-t a postán, ezt tudom...Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Jackal2
senior tag
Nyilván, csak viszonyítás miatt mondtam, hogy ha százezrek játszanak már akkor is milliós tételben kéne nyerni Eachinet. Egyébként sehova nem írták, hogy a képen látható arányban lehet nyerni kupont, eachinet vagy bármit. Azt pedig sosem fogjuk megtudni, hogy mennyi arány az annyi
-
törölt tag
válasz Teréz Atya #7002 üzenetére
Köszönöm a választ és Minstrel-nek is.
Most volt még csak időm újra próbálgatni a dolgokat és közben meg is jött az a bizonyos H8 mini is ami véletlenül lett akciózva. Annak az akkujával gond nélkül működik.
Csináltam egy kisütést az akkunál, újratöltött minden, de csak ugyanez a hiba még mindig. Szóval biztos, hogy az akku ment tönkre.
40 percet töltött kb 0.1A-al és csak 85mAh-t vett fel ( a 150mAh-bol ) az imax szerint, de már akkor elérte a 4,2 V-ot és lekapcsolt.Ugyanígy elkezd pici idő után leereszkedni és merült jelzést adni...újra összedugom és megint repül normális erővel, majd újra leereszkedik.
Hétfőn viszem is kidobni a gyűjtőbe. Gondolom ezt nem lehet javítani.
Ui.: köszönöm a segítséget a múltkori töltő vásárlásnál. Nagyon megérte! Szerencsére vámot sem kellett fizetnem érte , így még jobban
Azt gondolom, hogy nem kell sajnálni azt a 15e Ft-ot a töltőre, hiába csak egy 30e ft-os koptere van az embernek, mert ahogy magamon érzem, ebből nincs kiszállás és úgyis mindig feljebb lép az ember egy szinttel. Szóval ez csak befektetés és ha mégis úgy alakulna, hogy valami miatt nem lesz rá szüksége az embernek, még mindig el tudja adni, hisz ezek tartják az árukat véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
Allien
veterán
válasz Jackal2 #7155 üzenetére
Nem hinném, hogy százezres a játszó emberke, inkább pár milliós. Mivel ingyé van. Pl kollegáim (mivel szóltam nekik) rendeltek 1 centes "ajándékot", és rendeltek mobil appon keresztül -10%-rt is, pedig eszük ágában nem lett volna rendelni. A zoknikról nem is beszélve...
Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
Minstrel
senior tag
válasz wyattthoearp #7121 üzenetére
Lehet. RC settings fülnél az alsó részen RC control-nál. Gondolom a bólintást vezérled, szóval akkor a pitch-nél kell tudod állítani a minimum és maximum szöget. A sebességét pedig a Pitch PID beállításoknál tudod állítani az I érték változtatásával.
-
Jackal2
senior tag
-
ViZion
félisten
Nyilván csalnak. Nem gondoltad, h egyforma az esély? Van óránként egy limit, h mennyit lehet drónból "nyerni". Ha benne vagy, benne vagy. De többnyire nem vagy... én sem...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
drnet
aktív tag
Nem hiszem el, hogy nem manipulálnak a Bangoodos zoknikkal.
Kb. 15-ször pörgettem 3-at. Az 45 pörgetés. Mindig a bal felsőre klikkelek. Nem jön össze a H8 mini. 1-a 9-hez az esély, és 45-ből egy sem.[ Szerkesztve ]
-
-
ViZion
félisten
De ez már nincs EU raktárban, szal. valószínűleg +ÁFA +VÁM...
-
Imy
veterán
válasz Jackal2 #7149 üzenetére
Ez nem jobb áron van? Ha van az embernek elég pontja, akkor -15% al olcsóbb. És napi 50-100 pontot lazán lehet nyerni a zoknis játékkal.
-
Jackal2
senior tag
Figyi, nem nagyon van más, de már annyit linkeltem, ha elolvastad a cikkeket, már nagyon képben vagy
Mindig lehet csalni az áron pár ezer forintot és találni fogsz egy új modellt. De ezek soha nem fognak normális képet adni. Vedd meg a Symát első kopternek, strapabíró, van hozzá alkatrész olcsón és egy hét alatt itt van.
-
tibibi
őstag
erre a cyber monday-ra érdemes várni szoktak lenni leárazások?
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Ilyen nincsen. Egy jut eszembe, kis hunyorítással: Syma X5, ez amit linkeltem, EU-raktárból jön, biztosan nincs vám.
Vagy van a tegnap leírt MJX X800, 11-ért, kamera nélkül.
A tegnapi ÁFÁ-s kérdésedre pedig itt egy cikk. Kb. ez az a határ ahonnan érdemes itthonról is venni cuccost.
[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
-
kriszand1
csendes tag
[link]
Ha volt már, akkor sorry[ Szerkesztve ]
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Jackal2 #7141 üzenetére
Hehe, lassu vagy. En mar 2 hete megtalaltam.
A JJRC X1 masneven YIFEI M / Parrot YIFEI M-250.Rakerestem, es Seby mar le is tesztelte.
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Sajna lejárt a 15 perc ezért már nem tudtam megszerkeszteni az előzőt, na de ez mi ez?
JJRC X1 brushless 35K-ért?
-
Jackal2
senior tag
Leárazták a Syma X8G-t 38,000-re. ez elég bomba ár az 54.000 után
-
Jackal2
senior tag
-
Saccco
nagyúr
Összefoglaló?
Ismertebb és ajánlott szénkefés multikopterek
5.000Ft-ig
DHD D1 Drone
Cheerson CX-10
FQ777-124
Eachine H8 Miniszerk.: Ebből neked utóbbi ajánlott, szerintem.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
válasz bull84ghia #7133 üzenetére
Biztos rosszul mondták, 22 euró a határ. 6000ft.
3000ft áfa határig eltekintenek tőle.
Közbe megelőztek.[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
ViZion
félisten
Parancsoljatok. Ez az aktuális.
-
Imy
veterán
válasz Jackal2 #7131 üzenetére
Most nézegettem, és lehet először csak tanulni, szórakozni kellene. Később kellene valami komolyabb modelbe befektetni.
Mit lenne érdemes venni? Olcsó, és alkatrész is legyen hozzá, szabadtérben lehessen vele szórakozni. (sztem max 5e) Illetve leygen hozzá pótaksi, illetve bármi más olcsón.
-
Jackal2
senior tag
válasz bull84ghia #7133 üzenetére
Erről van hivatalos infód is? Mert az érdekelne. Eddig biztosan 32 USD volt de örülök neki, ha felment
-
Teréz Atya
senior tag
Van hozza aftermarket 5.8 gigas FPV kb 50 dolcsi. Van egy olyan erzesem h az mjx valameyik Wi-Fi kamerajat is ra lehet hekkelni, csak megfelelo feszt kell neki adni. Az kb 20 dolcsi + ha nagyon szukseges valmami fesz konverter. Ezt olyan 2-3 dolcsi korul lattam. Felvenni meg ugysem ezzel fogsz.
Az 5.8 gigas analog FPV mellett szolna a kisebb delay, meg a mas freki miatt sokkal kisebb az eselye h beleszol az iranyitas frekijebe. Meg nem a telefonoddal kell zsonglorkodni, mivel van sajat kijelzoje.@ Imy - U807 tudja a 100 m-t, meg elbir egy kisebb kamerat is. Az egy mas kerdes h mire addig eljutottam, h ilyen messzirol egy ilyen kis gepet mar tobbe-kevesbe mefelelo onbizalommal iranyitok mennyi mindent tortem ossze. Nekem az az alapvetesem, hogy olyan geppel kell kezdeni amitol nem kapsz szivdobogast ha odacsapod. Az, hogy most ez 10-15 dolcsi (h8 mini/cx-10) vagy 40 (u807 / syma X5), neked kell tudni.
[ Szerkesztve ]
A hedonizmus egyetlen elfogadható formája a kvadkopterezés! - koptergeza.blog.hu - www.youtube.com/channel/UCLtnLDubykhLEvDX0ZVUM8w - www.facebook.com/koptergeza
-
Jackal2
senior tag
Értjük, szóval mindent tudjon, ingyen legyen és tegnapra
Mit értesz az alatt hogy túl kicsi? 5 centi? 15 centi? 30?
A vám az EU-s raktárakból nulla, de többe kerül, külföldről behozva 32 USD-ig nem kell vámolni, de ennyiért nem fogsz olyan drónt kapni, ami az igényeidnek megfelel.
10 percet kb. az alábbi modellek tudnak:
- MJX X600
- Syma X5 megnövelt akksival
- JJRC H11C talán
- nagyobb gépek 30-40.000-től fölfele a csillagos égig
- minden modellre pimpelhetsz nagyobb akksit, ha szerencséd van, lesz 10 perc repülési idő, de lehet nem. Nagyobb akksi nagyobb súly, szóval ezt egyedileg kell számolnod.Az alkatrészek akkor lesznek drágák, amikor elkezd nőni a drón és drágulni a technika:
- Eeachine H8 mini motor 800 Ft
- Syma X8 motor kb. 1500-2000 Ft
- DJI Phantom motor 4000 Ft
- Walkera Runner motor 5000 FtUgyan ez igaz az akkumulátorra, meg minden másik alkatrészre.
A kamerás kopterek minimum 17.000-től kezdődnek (GW007), tehát az már ELVILEG vámköteles. Hogy ne legyen vámköteles ezért akkor olyan modell kell neked, amire utólag lehet venni kamerát. Milyet? Gyárit vagy jó bármilyen? Felfogatás? Gimbal? Hogy adja át a képet? Wifi vagy 5.8 GHZ vagy elég ha rögzít SD kártyára?
A holt meghatározza az, hogy EU-n belül akarod-e venni, Magyaroszágon akarod-e venni vagy EU-n kívülről (Kína)?
Én jelenleg egyetlen olyan modellt sem ismerek, ami biztosan vámmentesen (33USD=9700 Ft) bejön, lehet hozzá venni kamerát utólag, elmegy 10 percet és nem túl kicsi. Ezek nagyjából kizárják egymást, úgy hogy a kérdésedre nincs válasz.
Azt kéne meghatároznod, hogy összesen mekkora költséget vagy hajlandó rászánni, mert úgy is ez dönt el mindent.
Ha ezt itt végig olvasod, akkor nagyjából meg tudod majd határozni, hogy pontosan mit szeretnél. Ami fontos és ezt tedd is fel magadnak:
- mennyit vagy hajlandó rászánni?
- hol akarod használni? Kint vagy bent
- mire akarod használni? Légi fotó vagy versenyzés vagy csak játék?[ Szerkesztve ]
-
Imy
veterán
Milyen drónt, és hol érdemes venni?
Ha lehet ne extra kicsi legyen, és egy töltéssel menjen kb 10 percet is akár. 100m körüli hatótáv sztem elég akár. Akksi, és alkatrészek ne legyen hozz drágák.A drón se legyen drága. legyen rajta kamera, vagy lehessen rá venni. Ha külön lehet rá venni az sem gond, mert ha túl drága, akkor akár drága lehet az áfa, vám. -
Büszke
csendes tag
És egy vámos kérdés, mert eddig csak kicsi és olcsóbb dolgokat rendeltem.
Kifizetem a szokásos módon.
Mikor a vámosok kitalálnak rá egy árat azt mikor, hogyan kell fizetni?
KösziHonda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
Büszke
csendes tag
Sziasztok.
MJX-eknél láttam, hogy telefont lehet tenni a távirányítóra és élőképet mutat.
De ha én Ezt tarantulát venném meg aminek elvileg elég jó kamerája van, akkor ugyanezt a telefonos dolgot hogyan oldhatom meg?
Külön kellene vennem másik távot?
KösziHonda VFR800 Vtec Annyi a világ, amennyit látsz belőle!
-
nagyúr
válasz Teréz Atya #7124 üzenetére
Ennyi pénz kilapátolása után, látva a nyitott motor rézhuzalozást, nulla drón használati tapasztalattal, szerintem orbitális hülyeség lenne szakadó esőben gyakorolni vagy este tesztelni a follow me működését.
Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Teréz Atya
senior tag
válasz Williamgrant #7122 üzenetére
Ha ram jon a kesztetes en kimegyek este esoben is roptetni. Meg viharban.
Mas: epp a LiHV-rol olvasgatok. Elvileg 4.35 V feltoltve es kisebb tomegben valamivel nagyobb kapacitast kinal. Valaki mar probalta?
-
shaddam
aktív tag
Akciós gimbal. Egy tízessel olcsóbb mint amikor vettem. Van súlya, de ennél olcsóbb működő gimbal nem hinném hogy van. Ma miután ismét működik az enyém annyit "modoltam" rajta hogy megfordítottam a kart, így az android app képe alapján nem lógnak bele a lábak. Holnap ki is próbálom élőben
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
nagyúr
Vettem egy drónt 3 napja, erre azóta szakad az eső... Már az összes tutorial videón túl vagyok, itt volt a hétvége és nem sikerült szabad térre mennem.
Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D
-
Teréz Atya
senior tag
No, errol nem is tudtam h van. Nezem a tavjat, nagyon ugy fest h syma PCB-jet valahogy beleszuszakoltak az mjx tavjanak a boritasaba.
-
Allien
veterán
Találkozott már valamelyikőtök az MJX 705C-vel? Melyik átszitázása lehet?
-
Teréz Atya
senior tag
42 hsz az utolso belepesem ota? Hat porog ez a topic mint a motolla.
BTW ami a Banggood-nak az Eachine az a Hobbyking-nek a Turnigy. A legszebb, h mindketten aruljak a sajat markajuk alatt a FlySky FS-i6-ot.
Amugy van egy erzesem h a JJRC is csak atbrandel, valszeg tobb OEM-tol rendel. Lenyegeben egyik gepuk sem kompatibilis a masikkal a hasznalt taviranyito protokollt tekintve. Vagy ott van az FQ777-124. Az alaplap konkretan a CX-10-bol jon. Meg ra is van szitazva.
Viszont, ha jol tudom az osszes MJX-t lehet iranyitani a masik tavjaval, es a Syma-k is elegge kompatibilisek.Jo, oke a fillerb*s masik vegen meg a Cheerson van, ami ugyanazt a modellt (CX-10) kepes volt valami 3 (talan tobb) alaplappal szallitani, h sporoljanak par centet. Igy van belole kegyetlenul jol repulo, nagy hatotavu, eros ledekkel szerelt meg gyengen repulo, max 5m-es hatotavu, szentjanosbogar edisun. Nekem volt szerencsem mindkettohoz.
[ Szerkesztve ]
-
Jackal2
senior tag
Offtopic, de akinek kellene, 20000mAh-s Powerbank, 10 dolcsi a TD-n, itt
Jó lesz tölteni vele valamit a túrán. Gondolom akksi töltésre szar, de majd meglássuk
[ Szerkesztve ]
-
shaddam
aktív tag
válasz Minstrel #7111 üzenetére
A -Z tengely volt a ludas a dologban. Valahogy elszálhattak a beállítások, eddig sose dugtam még pc-re a cuccot. A beállításaid lemásoltam, kösz most úgytűnik működik
RájzenHét 1700|GTX 1060 #TeamZsarnokgyík #Internetesvérpistike Retro multis mókák---> http://szondi.ninja
-
veterán
válasz bull84ghia #7112 üzenetére
Létezik, de ahogy látom ez eredeti.
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
bull84ghia
őstag
Hello
Kisfiamnak szeretnék venni valami repülő okosságot. Aliexpressen néztem egy syma x5c nevű drónt.
Létezik ezekben hamisítvány?Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Minstrel
senior tag
válasz shaddam #7107 üzenetére
Próbáld meg újra rátölteni az fw-t és utána egy 6 pontos kalibrálást csinálj. De amúgy ezekkel az értékekkel működött normálisan? Mert szerintem ezek az alap beállítások, motorerő elég gyenge egy ilyen kamerához. Nekem ilyen értékekkel jó a hasonló cnc gimbal-om [link]
-
Jackal2
senior tag
Nagyon is. Jó gép. Ezeket is nézd meg azért, ha ebben gondolkodsz:
- MJX X101
- Syma X8Én nem tudom melyiket választanám. Talán az MJX-et Mo.ról 35.000 ért, abban nincs vám, besétálsz hétfőn és a tied
jah igen, ez nem jön át levélként, csak mondom, mert túl nagy.
-
Saccco
nagyúr
válasz wyattthoearp #7103 üzenetére
-
shaddam
aktív tag
Elkezdett hülyéskedni gimbalom. Hiába kalibrálom össze vissza rángat. Rádugtam gépre hogy ránézek szoftverrel és ez fogad, miközben a gimbal így van. Próbálgattam invertre rakni a pitchet, de maradt fejen állva. Rá lehetne valahogy erőszakolni hogy ismét tudja merre van a lent?
-
mm89
őstag
válasz wyattthoearp #7103 üzenetére
Pedig de, az eachine a banggood saját márkája
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Pikachu24
aktív tag
válasz wyattthoearp #7101 üzenetére
És hol tudok rákeresni? Az előző bejegyzést kicsit át írtam.
Bocsi, látom szerkesztetted már. De végül is a kérdésem még él.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● DJI topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Hecht GG 950 aggregátorok
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest