- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laleekiraly
újonc
Sziasztok.. Itt a nagy nesze semmi fogd meg jól-ba, miután kiderült, hogy jelenleg itt Magyarországon ellehetlenítik a drónozást, hobbi drónosokat is a fosásba kergetnek a szabályokkal stb.. Sokat folgalkoztam elméleti szinten a drónozással, míg rászántam magam, vettem egy mini 2-őt.. Ha nagyon repülni akar az ember, sajnos a mai helyzet szerin minden vacaknak meg kell felelni.. Jogsi természetesen osztrák.. Tegyük fel.. regisztrálom a drónt, magamat, kötök biztosítást, használom az applikációt, kimegyek a semmibe, nincs semmi korlátozói körülmény, bejelölöm a repülési szándékomat, majd feldobom a drónt elvagyok boldogan.. ez eddig stimmel. De mi van akkor, ha az udvaron vagyok, a gyerekkel játszok, regisztrált minden, appon nem jelölök, szomszéd leszarja hogy mit csinálok, számíthatok büntire? 🤭😄
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Napelem
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Peugeot, Citroën topik
- Orvosi kérdések
- További aktív témák...
- Nespresso Delonghi tejhabosítós kávéfőző - Bontatlan, 2 év garancia - Eredeti ára 125e!
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 6800 Gaming X / 32GB DDR4 / 500GB NVMe / 850W! BeszámítOK!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest