Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laleekiraly
újonc
Sziasztok.. Itt a nagy nesze semmi fogd meg jól-ba, miután kiderült, hogy jelenleg itt Magyarországon ellehetlenítik a drónozást, hobbi drónosokat is a fosásba kergetnek a szabályokkal stb.. Sokat folgalkoztam elméleti szinten a drónozással, míg rászántam magam, vettem egy mini 2-őt.. Ha nagyon repülni akar az ember, sajnos a mai helyzet szerin minden vacaknak meg kell felelni.. Jogsi természetesen osztrák.. Tegyük fel.. regisztrálom a drónt, magamat, kötök biztosítást, használom az applikációt, kimegyek a semmibe, nincs semmi korlátozói körülmény, bejelölöm a repülési szándékomat, majd feldobom a drónt elvagyok boldogan.. ez eddig stimmel. De mi van akkor, ha az udvaron vagyok, a gyerekkel játszok, regisztrált minden, appon nem jelölök, szomszéd leszarja hogy mit csinálok, számíthatok büntire? 🤭😄
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Tőzsde és gazdaság
- Androidos tablet topic
- Google Pixel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző, Fiorenzato AllGround kávéőrlő
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Segway KickScooter F2 Plus E
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest