- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Azt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy van egy kis 80-90 grammos szerkezetem, amivel nem 100, 50 méterre nem merek elmenni, mert önállósítj magát már 30 méter távolságban is, és mindig úgy repültem, hogy párom figyelte, hogy mit csinál, meg az egész szerkezet valami huszonegykét ezer Ft volt (igaz azért, mert akciós volt, de nem 90% volt az akció
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.
Valaki tud abban segíteni, hogy most mit kellene betartani a kis 80-90 grammos DJI Tellomnal? Mert nem tudok eligazodni ezen a dróntörvényen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.