- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabó András
tag
Azt egy kicsit túlzásnak érzem, hogy van egy kis 80-90 grammos szerkezetem, amivel nem 100, 50 méterre nem merek elmenni, mert önállósítj magát már 30 méter távolságban is, és mindig úgy repültem, hogy párom figyelte, hogy mit csinál, meg az egész szerkezet valami huszonegykét ezer Ft volt (igaz azért, mert akciós volt, de nem 90% volt az akció
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.
Valaki tud abban segíteni, hogy most mit kellene betartani a kis 80-90 grammos DJI Tellomnal? Mert nem tudok eligazodni ezen a dróntörvényen.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen hangkártyát vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 4K Konferencia Kamera - Aver VC540 -új dobozos - Új ára 1,2 Milió
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), és ha most jól értem erre is vonatkozni fognak olyan szabályok ami Európában példátlan. Bár nekem a tervezet sem egyértelmű. Abban a tudatban vettem vagy 3-4 hónapja, hogy erre nem kell engedély meg miegymás. Nos a végkövetkeztetésem már sokadjára az, hogy nem örülök, hogy ebbe az országba születtem, persze nem lenne jobb Líbia, vagy Csád, és hasonló országok, de valami Finnországot, vagy Norvégiát, vagy hasonlót nagyon el tudnék magamnak képzelni, persze ha oda születtem volna.