Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Nem nagyon értem a vita tárgyát. Miután senkit sem kényszerít senki egyetlen egy gyártó termékének megvásárlására sem, így parttalan vita a "szemét-e a DJI árpolitikája" című vetélkedőn.
Ha megveszem, akkor annyiba kerül, ha nem akkor nem kerül semmibe. Vehetek bármi mást is akár drágábban akár olcsóbban. Mi itt a baj?Az én személyes tapasztalatom, -de ez egyáltalán nem irányadó- hogy a hasonló más cégek termékei nem hozták azt a minőséget mint a DJI. Igaz, hogy nekem Spark meg Mini gépeim nincsenek csak nagyobbak de akkor is ezt tapasztaltam. Apróságok voltak a különbségek, de éppen elegek ahhoz, hogy a döntésemmel elégedett legyek (mármint a DJI mellett történt döntésemmel). Általában a kidolgozottság jobb volt a DJI-nál, a stabilitás jobb volt a DJI-nál, a tényleges (nem a papíron hirdetett) üzemidő jobb volt a DJI-nál, az akku management szintén és ezek nekem elegek. De engem sem kényszerített senki mint ahogy mást sem.
És más kategóriákban -pl 20-30 grammos whoop- egyáltalán nem DJI-t választom. Mondjuk nincs is nekik ez a kategória de nagyon jó más gyártóktól lehet venni. Van is jópár (kb 15 db különféle gyártóktól és magam építette egyaránt) és nem hiányzik, hogy a DJI nincs ezen a piacon.
Tehát mindenki azt vehet ami a saját szempontrendszerei szerint a legjobb. Hol itt a baj

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 26
- Mesterséges intelligencia topik
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Bittorrent topik
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- KIA RIO 1.4 - 82760 km - eladó vagy csere!
- ParkSide digitális forrasztó 48 W PLSD 48 B2 használt
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest