Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuhur
kezdő
Nem nagyon értem a vita tárgyát. Miután senkit sem kényszerít senki egyetlen egy gyártó termékének megvásárlására sem, így parttalan vita a "szemét-e a DJI árpolitikája" című vetélkedőn.
Ha megveszem, akkor annyiba kerül, ha nem akkor nem kerül semmibe. Vehetek bármi mást is akár drágábban akár olcsóbban. Mi itt a baj?Az én személyes tapasztalatom, -de ez egyáltalán nem irányadó- hogy a hasonló más cégek termékei nem hozták azt a minőséget mint a DJI. Igaz, hogy nekem Spark meg Mini gépeim nincsenek csak nagyobbak de akkor is ezt tapasztaltam. Apróságok voltak a különbségek, de éppen elegek ahhoz, hogy a döntésemmel elégedett legyek (mármint a DJI mellett történt döntésemmel). Általában a kidolgozottság jobb volt a DJI-nál, a stabilitás jobb volt a DJI-nál, a tényleges (nem a papíron hirdetett) üzemidő jobb volt a DJI-nál, az akku management szintén és ezek nekem elegek. De engem sem kényszerített senki mint ahogy mást sem.
És más kategóriákban -pl 20-30 grammos whoop- egyáltalán nem DJI-t választom. Mondjuk nincs is nekik ez a kategória de nagyon jó más gyártóktól lehet venni. Van is jópár (kb 15 db különféle gyártóktól és magam építette egyaránt) és nem hiányzik, hogy a DJI nincs ezen a piacon.
Tehát mindenki azt vehet ami a saját szempontrendszerei szerint a legjobb. Hol itt a baj

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mazda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED monitor topic
- BestBuy topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Smart home kiarusitas
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó újszerű Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB levendula / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest