Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DIEGO15
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Szia. Nem értek egyet a többiekkel. Ha neked a videó készítés a cél, akkor igenis fontos a színkorrekció. Én Minivel repülök csak és én is csak kapargatom a felszínt ha a szerkesztésről van szó. Szerintem ha érdekel, akkor feküdj rá a témára nézz videókat amik ezzel foglalkoznak és próbálgasd a beállításokat. Én azzal kezdtem, hogy gyűjtöttem a lutokat.
Ez a konkrét videó amit linkeltél szerintem is rossz irány. A videó legalább felén durván túl van tolva a szaturáció és még ki tudja mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- DeLonghi Caffé Venezia I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Dyson Purifier Humidify+Cool PH2 De-NOx (White/Gold)
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest