Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lionshamlet
senior tag
Drón videokkal készült felvételek utómunkálata/színezése
Sziasztok,
Dji Phantom 4-gyel készült fotók/videok színezésével vagyok bajban, valahogy nem tudom tetszik e amit szerkesztek
Szoval leginkább nem vagyok elégedett.- A fotók "nagyjából" olyanok szerkesztés után amilyeneket elképzeltem, főleg azért mert túl van szaturalva, de ez a természetestől messze van.
- A videók színezésével viszont abszolút tanácstalan vagyok.
Alapból nem vagyok benne biztos, hogy a mar felvett anyag technikai oldala működőképes-e?A kérdés, ki hogy csinalja, milyen napszakhoz milyen Nd filterrel, kamera beállításokkal.
Az en setupom a következő.
- D-log
- iso100
- feheregyensuly: 5300
- kontraszt,stb -3, -2, -2
- ebben a kevesbe napos, inkabb felhős időben nd8 filter/polarproKérdés, van e itt valaki akinek elküldhetek egy ket fotot, es egy rovid videót, amit ő kiszínez, hogy kideruljon mennyivel másabb a végeredmény mint amit en csinálok.

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Disney gyerek elefántos falióra
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook S14 WQXGA OLED 120Hz Ultra7 258V 32GB 1TB SSD Intel Arc 140V 16GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest