- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
tirszin
üzenetére
Én egyszerűsítem az efféle történeteket...
Mivel én nem tudok ilyen cuccot tervezni, úgy, gondolom,nálam jobban értenek hozzá a mérnökök akik az adott készüléket tervezték...
Egyszerű logikammal azt gondolom,ha ez ennyire egyszerű lenne,hogy kikapcsoljuk a komponensek áramellátását, majd vissza egy kapcsolóval mikor pld. sport modbol vissza állunk normál repülési módba,,, és ezzel megoldható lenne a hűtés probléma köre,akkor azt szerintem ig, oldanák meg,,és nem plusz alkatrészel, stb... Abban a világban,és iparban ,ahol egy darab diodaval,vagy akár csavarral is spórolnak a gyártók... feleslegesen nem szoktak alkatrészt beépíteni..amin tudnak , spórolnak...A cég nem fizet nekem semmit,sajnos nem is szponzorál, és markafetisisztanak sem tartom magam,,ellenben azt gondolom egészen addig "elég nagy spilerek" ,amíg ők a piacvezető gyártók... egyszerűen nincs, vagy nagyon hajszál vékony az alternatívák szelete a piacon....
Én így gondolkodom erről,,,

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Eladó OSRAM Night Breaker LED izzók - H4 + W5W
- Nokian WR SUV 4 XL 255/65 R17
- Sage Barista Pro - SAGE SES878BTR - 3 év garancia
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest