- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tirszin
senior tag
"Azért ez a "pár kis b@sz" egy eléggé kicsi és zárt helyen van összezsúfolva, a processzorral, ami dolgozik...."
Az rendben van, ha használod, akkor van energiaigénye és hőleadása is az elektronikájának.
De én azt írtam, ha fel sem szállsz vele vagy éppen csak sport módban használod. Akkor miért "pörög" feleslegesen pl. a képfeldolgozó védelmi elektronikája.
Mivel ez a cucc nem a konnektorból, hanem akkumulátorról működik, ha én belekezdek egy ilyen eszköz tervezésébe, az lenne az egyik első szempont, hogy azokban a módokban, ahol úgysincs haszna, leveszem a tápellátást azokról a komponensekről, amire nincs szükség. De az a minimum, hogy idle módban járatom őket. Levéve ezzel az akkumulátorról a felesleges terhelést, mert a lebegés eleve nem picit ró rá.
Ha már itt tartunk, az nem furcsa senkinek, hogy a Mavic 2-nek még a távirányítójában is aktív hűtés van? Ott azért már nincsenek azok a sokak szemében csoda védelmi elektronikáik.
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.
Amikor először bekapcsoltam, ezek láttán nekem azért elszálltak az illúzióim a céggel kapcsolatban, azért nem akkora spillerek, amennyire a köztudatban az van.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- További aktív témák...
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- SteelSeries vezeték nélküli fejhallgató Arctis 9
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És annak nem kell annyira könnyűnek sem lennie. A távirányítót pláne illett volna passzívra csinálniuk. Nincs óriási adóteljesítménye, stb-stb.