- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az air is a hivatalos viszonteladóknál még mindig 270 környékén mozog fmc-ban. Ehhez mérten szerintem nem drága.
A hangja? Hát...olyan teljesen más.
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.jozsi252 Mindenképp fmc-ben veszem majd, másban nem is gondolkodnék. De ez majd csak jövőre lesz tavasz környékén, addig az air-t nyúzom ami hála istennek kitűnő-újszerű állapotban van még mindig (kop-kop-kop). Soha sem akartam két drónt, de szerintem el sem fogom adni, mert annyira sajnálnám. Nagyon szeretem. A drónos cimborám is mondta, hogy jó kis gépnek tartja, persze nem pl a macic 2 pro-hoz vagy még jobbhoz kell hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- kompakt csúcstablettel készül a Lenovo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Milyen processzort vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.