Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
forceberg
üzenetére
Az air is a hivatalos viszonteladóknál még mindig 270 környékén mozog fmc-ban. Ehhez mérten szerintem nem drága.
A hangja? Hát...olyan teljesen más.
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.jozsi252 Mindenképp fmc-ben veszem majd, másban nem is gondolkodnék. De ez majd csak jövőre lesz tavasz környékén, addig az air-t nyúzom ami hála istennek kitűnő-újszerű állapotban van még mindig (kop-kop-kop). Soha sem akartam két drónt, de szerintem el sem fogom adni, mert annyira sajnálnám. Nagyon szeretem. A drónos cimborám is mondta, hogy jó kis gépnek tartja, persze nem pl a macic 2 pro-hoz vagy még jobbhoz kell hasonlítani...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Retro PCI-E videókártyák
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kisebb fordulaton dolgozik valamivel, és a propellerek hangja is másabb. Mondanám, hogy mélyebb, de az olyan hülye szó lenne rá.
Más. Az biztos, hogy nem olyan magas hangon muzsikál mint az air, és halkabbnak is tűnik.