Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt tapasztaltam, hogy elég harmatos az Inspire hatótávolsága; 1-1.5 km után már halálhörgés van és beindul a RTH, perdig néztem, hogy valaki 12 km-re is elküldte. Arra gondoltam első körben, hogy már megfáradt a rádió modul végfok része, vagy valami ilyesmi. Egy Samsung Tab A-t használok a távirányítóhoz. Este behoztam a tabletet és letettem az asztalomra és azt láttam, hogy magához rántott egy kis csavart. Ekkor alaposabban megnéztem és azt tapasztaltam, hogy a tablet hátulján 6 db brutál erős mágnes van beépítve feltételezem, hogy ez rögzíti a gyári tokot. Az egyik oldal kettő a másik oldal négy van. Kipróbáltam egy másik kölcsön tablettel amiben nincsen mágnem és máris el tudtam küldeni két kilométerre a villanymadarat minden hiba nélkül. Elmondtam egy barátomnak aki iPad-el használja az ő drónját és ő is azt tapasztalta, hogy nem mindegy, hogy hogyan teszi be az iPad-et a tartóba, mert az iPad-nek csak az egyik oldalt vannak mágnesei.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest