Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• twine

veterán

válasz Teasüti #1804 üzenetére

viccnek szántam, nem támadásnak azért van ott a vigyorgós smiley ;)
    Pont jól jött ki...ezért írtam és fogalmaztam úgy ahogy...

Én nem ismerem a világ összes országának légtérhasználati engedélyeit...
    Nem tudom a válaszokat,,, itthon próbálok szabályosan repülni amikor csak tudok...
    Az osztrákoknál van évente egyszer melóm...akkor kockáztatok....
    De most már tudom, miért csodálkozik ennyire rá az osztrák átlag ember a drónra, és a pilótára(rám)..
    AZ első alkalommal mikor kint voltam Salzburgban "simán" megrepültem a Mirabellplatz-ot,meg a város egy részét..., :W :B
    F@sz voltam, de eleinte én is f@sz voltam mint mindeki,akinek ujdonsága drón...fiss drónnal repültem a 7.ker fölött....ma már relative sok tapasztalattal a hátam mögött nem csinálnék ilyet,legalábbis "hobbiból biztos nem....ha meló van az más, akkor még csak a youtube-ból indultam ki és azt gondoltam az enyém a NASA legujabb fejlesztése,,azóta már tudom, hogy ez is csak egy játék...relative drága, de mégsem NASA technika van a kezünk alatt)
    Kicsit féltem ugyan a büntetéstől, de talán akkor még jobban féltem attól, hogy megbüntetnek e a hotel előtt ahová parkoltam :DDD
    Aztán a következő évben kevésbé féltem mert nem városi repülés volt, de az emberek úgy néztek a phantomra mintha ufót látnának...fizetni akartak a videóért ha átküldöm nekik, stb... :Y Nem is értettem , hogy egy Magyarországnál jobban élő társadalomnál miért olyan nagy mutatvány egy ilyen madár... :F

Aztán kértem az egyik ismerőst nézzen már utána mi újság Ausztriában ezzel a repülés dologgal...
    Azóta hálát adok a jóistennek, hogy nem kellet otthagyni a fizetésemet "sógoréknál"...

Én itthon sem vagyok "papír náci",,,ismétlem nem azért mondtam amit ;) :R MIndenki azt csinál amit akar...
    ÉN inkább a gyakorlati biztonság, és mondhatni iratlan törvények betartása mellet vagyok....
    Amit ha meló van, én sem mindig tudok betartani....de ha tehetem betartom....
    MOndhatni az épeszű repülés mellet kardoskodok....

Új hozzászólás Aktív témák