Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
viccnek szántam, nem támadásnak azért van ott a vigyorgós smiley

Pont jól jött ki...ezért írtam és fogalmaztam úgy ahogy...Én nem ismerem a világ összes országának légtérhasználati engedélyeit...
Nem tudom a válaszokat,,, itthon próbálok szabályosan repülni amikor csak tudok...
Az osztrákoknál van évente egyszer melóm...akkor kockáztatok....
De most már tudom, miért csodálkozik ennyire rá az osztrák átlag ember a drónra, és a pilótára(rám)..
AZ első alkalommal mikor kint voltam Salzburgban "simán" megrepültem a Mirabellplatz-ot,meg a város egy részét...,

F@sz voltam, de eleinte én is f@sz voltam mint mindeki,akinek ujdonsága drón...fiss drónnal repültem a 7.ker fölött....ma már relative sok tapasztalattal a hátam mögött nem csinálnék ilyet,legalábbis "hobbiból biztos nem....ha meló van az más, akkor még csak a youtube-ból indultam ki és azt gondoltam az enyém a NASA legujabb fejlesztése,,azóta már tudom, hogy ez is csak egy játék...relative drága, de mégsem NASA technika van a kezünk alatt)
Kicsit féltem ugyan a büntetéstől, de talán akkor még jobban féltem attól, hogy megbüntetnek e a hotel előtt ahová parkoltam
Aztán a következő évben kevésbé féltem mert nem városi repülés volt, de az emberek úgy néztek a phantomra mintha ufót látnának...fizetni akartak a videóért ha átküldöm nekik, stb...
Nem is értettem , hogy egy Magyarországnál jobban élő társadalomnál miért olyan nagy mutatvány egy ilyen madár... 
Aztán kértem az egyik ismerőst nézzen már utána mi újság Ausztriában ezzel a repülés dologgal...
Azóta hálát adok a jóistennek, hogy nem kellet otthagyni a fizetésemet "sógoréknál"...Én itthon sem vagyok "papír náci",,,ismétlem nem azért mondtam amit
MIndenki azt csinál amit akar...
ÉN inkább a gyakorlati biztonság, és mondhatni iratlan törvények betartása mellet vagyok....
Amit ha meló van, én sem mindig tudok betartani....de ha tehetem betartom....
MOndhatni az épeszű repülés mellet kardoskodok....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- OpenWRT topic
- AMD FX
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- Filmvilág
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R5 1400 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem is értettem , hogy egy Magyarországnál jobban élő társadalomnál miért olyan nagy mutatvány egy ilyen madár... 
MIndenki azt csinál amit akar...