Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
Maxximus
üzenetére
Nyilván, ahány ember annyi felhasználási mód, de ez az oldal szenzor dolog olyan mint a népmesékben, hogy kaptuk is, meg nem is

Kaptuk, mert van, de csak tripod módban, illetve az intelligens repmódokban pld. Aktív tracking módban, kőrözés közben is használja...
De sima "P" módban nem lát csak előre meg hátra illetve lefelé a P4pro.....Tripod módban eleve olyan lassan repül a gép, hogy ha valaki ilyen sebességgel tereli neki bárminek a gépet,, hát az már tényleg ne repüljön ilyen géppel... De javasolt akkor inkább a papír repülő dobálgatás

Persze ahogy mondtam,, lehet hogy valaki hasznát veszi,, de én pld. Eddig egyszer sem használtam ki az "oldalra látás" csodás tudományát a gépnek

Akkor látnám értelmet ha "normál P" módban is látna oldalra a gép.... De sajnos nem így van....
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO LOQ 15AHP10 FHD Gamer notebook - R7 250 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 Max-Q 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest