- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
_Horka_
aktív tag
Debrecenben is gondok vannak. Remlélem, hétvégére összekapja magát a digi...
-
consono
nagyúr
válasz
Viktor77 #86789 üzenetére
De, sajnos lehet, hogy igen. Minden nagyobb játékmegjelenéskor minden szolgáltatónál meglátszik a forgalmon a felugrás, láttam diagrammokat. Most valószínűleg a CP volt az utolsó csepp abban a bizonyos pohárban... Simán lehet, hogy van 1-2 hálózati eszköz, ami nem bírja és amiatt van minden probléma, csak nem találják melyikek.
-
RpPRO
őstag
Csatlakozom, Veszprém szintén zenész. 680/323-at mérek, de egy hardverapró főoldal betöltésére várok fél percet...
-
Invi
aktív tag
Azért annyira extrém kiugrást nem látok
BIX -
jczettler
tag
válasz
tomiivagyok #86784 üzenetére
Tudnak a hibáról? Inkább elismerték...
-
Klikodesh
senior tag
Tenyleg egy jatek miatt hasznalhatatlan a digi halozata ?
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Lajosnagy17 #86774 üzenetére
1 előfizetőre vetítve nem is okozna problémát, de mikor több 100 vagy 1000 előfizető kezd el 4K-s anyagokat le vagy feltölteni a helyzet már könnyen kezelhetetlen szintre tud változni, vagy amikor gémer játékosok elkezdik a játék menetet streamel közvetítésben tolni, no ott is szépen meglátszik a hálózaton a terhelés, emlékezzünk vissza az év elejére mikor az online oktatás elindult, bizony ott is jelentős problémák voltak.
-
TeeJay
félisten
Továbbra is tartom hogy nem DIGI hálózaton belül lesz gond mert a sebesség jó FTTH-n
DIGI-nek kellene bővíteni a tárhelyszolgáltatók / más szolgáltatók és külföld felé aztán nem lenne gebasz -
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86781 üzenetére
nekem eddig 1 nap 5 hónap. Az a baj, hogy telekomnál midnig valami lokális gond volt a mi körzetünkben, amit mérnöknek el lehet magyarázni, üfsz leszarta, hogy minden este 17-22ig 30% loss. ők elintézték annyival, hogy látják a modemet és a speedtest ok.
-
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86768 üzenetére
én is voltam telekomos 10 évig. Csak 2x volt bajom velük viszont akkor 3 illetve 6 hónapig. Remélem az ért ez is lesz olyan stabil legalább
-
válasz
Gigi01 #86750 üzenetére
Nekem a telenornál az is vacakol, de tényleg nekem is jobb.
Egyébként én alapból inviteles voltam/vagyok nem is tudom.
(a hűségem már 2 éve lejárt, de a megújult ügyfélszolgálat arra nem volt képes, hogy meghosszabbítása a szerződésem többszöri beszélgetésre se) szóval most csak úgy vagyunk egymásnak. Amíg invitel volt, nem volt valami gyors (30/5mbites) , de legalább beton stabil, 10 év alatt szinte semmi kiesés sem volt. Mióta a digi bekavart azóta ugyanolyan lassú viszont sokkal instabilabb.
-
Lokids
addikt
válasz
Lajosnagy17 #86774 üzenetére
Hát.. ha folyamatosan pufferel a pocket loss miatt, akkor mindegy mennyit használ.
Bár nem tudom, hogy ezek a szolgáltatások mennyire töltenek előre. -
kevinium
aktív tag
Az még eszembe sem jutott, hogy mi lesz most, hogy megjelent Magyarországon a Stadia, amúgy olyan sávszélesség-igénnyel, hogy öröm nézni. Ez egy olyan szolgáltatás ami eddig nem létezett nálunk nincs rá használati "minta", valamint nem tudjuk, hogy hány ember kívánja majd egyszerre használni... Vagy ez már DDOS-nek számít?
-
adika4444
addikt
A 2018. október 23-ai hosszúhétvégén 2--3 napra a délutáni-esti órákra beleállt a földbe a DIGI. Azóta nem telik el úgy hónap, hogy legalább pár órára ne lenne ócska a szolgáltatás. Az utóbbi időben meg tényleg egyre rendszeresebbek a problémák.
A kommunikációjuk sajnos nagyon gáz. Én terveztem tőlük mobilt, de eddig is agyaltam rajta, hogy csak emiatt elmenyjek-e az Árkádba tesztről átváltani fizetősre, de az elmúlt két nap teljesen meggyőzött. Elég a vezetékes rész.
A külföld mostanság ugyancsak ingadozó, de az is vicc, hogy IPv6-on ugyanabba az irányba +10 ms a ping (pl. Telia pesti IP-je) és alacsonyabb sokszor a sebesség. Azt már átrágtuk, hogy nem Románián át megy az IPv6, de valami anomália akkor is van ott a routinggal és nem nagyon látom, hogy meg akarnák oldani.
-
Lajosnagy17
senior tag
További egy hónapig ingyenes a parkolás és az internet a digitális oktatásban részt vevőknek
-
Blaze_
aktív tag
[link]
Szép piros. -
-
Hegyirabló
veterán
Jaja, tudom, mindig van valami magyarázat rá, ha a Digit meg kell védeni... Például, hogy a többivel is ez van. Én mondjuk voltam a többinek is az ügyfele, ennyiszer ketten nem tolták a pofámba a szart, mint ahányszor a Digi, pedig a Telekom ellen 1,2 milliós pert nyertem.
-
kevinium
aktív tag
Fölvetném, hogy egy cég miért a facebook-oldalán keresztül kommunikál az ügyfeleivel, miért nem tudja a saját oldalára is kiírni? (De legalább és legelsősorban a saját honlapjára kiírni az országos hibára vonatkozó információkat?)
Kíváncsi lennék továbbá, hogy pontosan mi számíthat "extrém mértékű hálózatterhelésnek", és hogy a probléma megoldásának részét képezi-e, hogy megvárják amíg az emberek elmennek aludni, és utána azt mondjuk, hogy jó lesz ez így...
-
Invi
aktív tag
válasz
Hegyirabló #86762 üzenetére
Ez minden szolgáltatónál így van mobilon is, átlag felhasználás +10%-ra lőnek.
Ezért nem tudsz telefonálni mobilon szilveszterkor.
-
Lajosnagy17
senior tag
Belfast-based UK ISP Fibrus, which is deploying a new Fibre-to-the-Premises (FTTP) broadband network across Northern Ireland, have embarrassingly had to inform some of their customers in the South Down constituency that their speeds will need to be significantly downgraded due to a lack of network capacity
Remélem nem ez lesz nálunk is.
-
válasz
Killerlaca #86747 üzenetére
Erről szól a topik kb 2 napja... pont előtted is írták.
-
Foose
addikt
válasz
oehlergabor #86757 üzenetére
De vajon meddig lesz zavartalan? Kedden éjfél körül lehalt nálam a net. Mentem aludni,már nem foglalkoztam vele. Szerda este 6 körül megint lehalt. Fél óra telefonos beszélgetés közben jött helyre. Ma péntek van. Zavartalan lesz,de az ilyen előzmények alapján vajon meddig?
-
Lokids
addikt
válasz
oehlergabor #86757 üzenetére
Azaz többen is elkezdték használni azt a netet, amire előfizettek? Vagy mitől lett hirtelen extrém?
-
TeeJay
félisten
Mondom hogy valami központi gebasz lesz mert most is 300megabit felett van bőven a feltöltésem tehát nem a net lassú hanem a weboldalak nem töltenek be
az meg DIGI és a szerver szolgáltatók közötti gond. Ha jól tudom sok szerver a VH-ban meg Dataplex-ben van vagy többi nagy szolgáltatónál és ha megnézitek megint a DIGI BIX 100 gigás portot olyan 15-20gigabitek ugrálnak hogy öröm nézni -
Invi
aktív tag
válasz
tomiivagyok #86744 üzenetére
Mindenhol megvannak a problémák. UPC országosan fos, telekom kb ennyiszer.
-
eisento
addikt
ez nem tudom mennyire lehet valos a mostani helyzetben " Példátlan intenzitású DDoS támadás érte el hazánkat is az elmúlt időszakban."
7 oraja rakta fel faszbukra vmi invitech nevu oldal lehet bullshit az egesz
-
Gigi01
őstag
Sziasztok!
Most értem haza Ausztriából,komolyan a mobilnetem jobb?Eddig nem volt gond a Digivel,szakadjon rájuk az ég!
-
törölt tag
válasz
Lokids #86720 üzenetére
Én is pont erre kerestem a választ.
Pár óra után feladtam, a 15-20%+ packet loss már nem értékelhető `real time` progikban.
Kerestem a témában:
https://digi.hu/hirek/kozlemenyek
https://www.invitel.hu/ugyfelszolgalat/karbantartasi-informaciok.htmlJó lenne tudni mikor áll vissza kb.
Talán ennek az utórengései?
https://digi.hu/hirek/rendkivuli-halozat-karbantartas-orszagos-2 -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Csak nekem rosszalkodik a netem?
2 napja érzem, hogy elég lassú szinte képtelenség egy HD streamet nézni megállások nélkül. Plus ma már a weboldalak is sokszor csak töltenek vég nélkül.
Győr -
MNBT
tag
Budapest XI. kerület ismét rettenetesen rossz.
Baromira bosszantó hogy emiatt a sz@r szolgáltatás miatt nem lehetett normálisan dolgozni tegnap délután óta és az meg pláne bosszantó, hogy ezt a hibát nem is kommunikálják az ügyfelek felé se facebookon, se a weboldalukon. Ügyféllel való korrekt kommunikációból megbuktak.
Az meg vicces, hogy fizetünk egy internet szolgáltatásért, és sokan most arra kényszerültek (mint én is), hogy több mobilnet adatot vegyen miközben meg a havi számlát normálisan fizeti. Lemerném fogadni ugyan úgy lesz pofájuk a havidíjat úgy elkérni mintha semmi se történt volnaAugusztusban kezdődtek nálunk a problémák a DIGI-vel. Azóta 3x is volt a lépcsőházi elosztóban hiba, most ez hab a tortán és lehet ezzel beütötték az utolsó szöget a koporsóba nálam és váltás lesz.
-
TSanya
aktív tag
3. kerület, Békásmegyer, szintén elesett.
-
tomiivagyok
aktív tag
Nagyon durván érik a váltás nálunk is; az egyetlen probléma az, hogy ahol lakunk, csak a Digi tudja garantálni a gigabites sebességet. Az összes többi 100-as csomag, 8000 forintos havidíjjal; Digiért fizetünk összesen ennyit, telefonnal, kábeltelevizíóval együtt.
Körülbelül 1 hónapja volt egy olyan problémám, hogy konkrétan este 7-kor, esetlegesen 8-kor, de legkésőbb 9-kor a pingem felugrott olyan 8-900-as értékre.
Nagyon fun volt, amikor elismerték, hogy ja, náluk van a bibi, nem nálunk, de addig tolták, hogy hát ez lehet a probléma meg az, aztán mondták azt, hogy a 3 gépet szolgáljuk ki az 1 slotos Huawei routerrel (kábellel nyilván), mert ők nem tudnak adni, és csak arra tudnak garanciát vállalni, ami jön az _Ő_ routerjükbe. Tehát hatalmas agyf*sz.
De ez a jelenlegi helyzet még annál is rosszabb... Akkor legalább betöltött 4-5 másodperc alatt a hírfolyam, stb, most? 2 percig vártam, hogy betöltsön a topik... Utána updatelem, hogy mikor küldte el a kommentet.
Update: 40 másodperc. Karrier.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
Dragon3000 #86739 üzenetére
Megnéztem játékkal is, hát az még felejtős, de legalább az oldalak már betöltenek
-
consono
nagyúr
Az a fura, hogy ugyan ott, ugyan azon a hálózaton a notebookon a speedtest.net be sem tölt, vagy csak nagy nehezen és max 20 Mbps-t mér, míg a mobilon a speedtest App teljesen jól működik és 200/200-at mér.... Amikor meg betölt a Digis, akkor 2-5 Mbpst mér...
-
Dragon3000
nagyúr
Pécsett végre valami javulás van, mert stabilan tartja az 500/150-et, ez már sokkal jobb, mint az 1-2/50Mbps
-
ekkold
őstag
Pesterzsébet környékéről van valaki itt a témában? Az érdekelne, hogy csak nálam problémás a net, FTTH 1000/300 helyett 470/160 Ez önmagában nem aggasztana nagyon, ha nem akadna minden, de némelyik weboldal alig akar bejönni... Másnál is ilyen?
-
Norbeez81
csendes tag
Hát azért elég sok az a pár százezer magyar, aki most khmmm.... 57 gigabájtot letorrentezik... és nagy többségük úgy is hagyja a torrent klienst feltöltésen.
Szeged továbbra is halott, segélykiáltásunk Night City-ig hallatszik...
V
-
Szeged, 1000/300, szerda este kezdett szarakodni, totál kaotikus mint az előttem lévő 1000 hozzászólásnál, már én is mindent újraindítottam - mire feljöttem ide.
Akkor most már csendben várom a szebb időketÉn azért nem ekézném a Digit, mesze a legjobb szolgáltató szerintem, 10 éve nyomom velük, évente egyszer fordul elő üzemzavar, azt is gyorsan szokták javítani - ez most kivétel.
A többi rohadvány vérszívó szolgáltatót ki nem állhatom. -
krupitomi
tag
válasz
Phoen|x #86700 üzenetére
Tiszaújvárosban is fos... Netezni még éppen lehet. De online játékok felejtősek. Ja és múlt hónapban valamiért 1000fttal többet fizettem a szokásosnál de nem tudom miért. Az ügyfélszolgálat nem volt hajlandó válaszolni... Eddig imádtam a Digit de tavaly nyáron is sokat szarakodott most megint kezdni. Érik a váltás nálam is... Mobil részét fogom kicsit sajnálni.
-
kungzi
veterán
Debrecen is kuka! Egyszerűen használhatatlan...
-
válasz
zoli62 #86726 üzenetére
De engem, mint ügyfelet ez nem igazán érdekel. Én mindig időben befizetem a számlákat, attól függetlenül, hogy milyen a pénzügyi helyzetem. DIGI-t sem nagyon érdekelné, hogy kaptam-e fizetést, vagy sem. Szerintem elvárható lenne ettől normálisabban működő ügyfélszolgálat.
-
r0by
addikt
Digi facebook oldala is tele van panaszáradattal. Az utolsó bejegyzésnél lehet országszerte számonkérő kommenteket olvasni..
-
gedikart
aktív tag
Van telefonos beszélgetés időpontom, elküldött levelem a megadott mailcímre. Ha akarják kersessék vissza a belső rendszerükben. Nekem egyébként mondott valami számot, de elhadarta csak, de ez csak nekik fontos. Ha akarják, halgassák vissza a beszélgetést, nem rám tartozik a belső adatrögzítésük (kommunikációs hiánya).
-
Valter
tag
válasz
gedikart #86708 üzenetére
Gondolom a hiba bejelentésétöl számított időre gondolsz míg ki érkezik digis szakember, de ebben az esetben ez nem megy ezért: Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb elhárítani.
A tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Megértését köszönjük!
Az első hibánál beszéltünk telefon és megegyeztünk lezárja mert úgy tűnt jó. A másodiknál kaptam először a sablont, de nem értesítetek a hiba lezárásáról. Tíz nappal később újabb bejelentés és hivatkozva az előző hibákra kérve a hibajegyzék számát. Ez esetben is sablon üzenet nem válaszolva a kérésre.(72 óra az SLA idő)
Vagy ez arra vonatkozik, hogy 72 órája van a hiba elhárítására a dinginek? -
-
DarkChild
senior tag
Üllő - itt is fos úgy két napja
(Modem restart nem segített.) Sebességet nem mértem, de ez a topic kb. 2 perc alatt töltődött be, szóval nem mondanám, hogy hasít
Szerk.: most leteszteltem: 53 kbps a download / 73 kbps upload.
Hát ez messze van a gigabittől, na -
Viktor77
titán
19. kerület, KöKi környéke, elesett.
-
Peterhappy
őstag
Csatlakozom az elesett XVIII. kerületiek táborához.
Speedtestnél 82 Mbit/s - 1,3 Mbit/s (két perce még 82/82 Mbit/s volt... de akkor is ugyanilyen khm. rosszul működött.)
Szélessávnál:
1,24 Mbit/s - 0,29 Mbit/sA Testmy.net teszt el se tudott indulni
-
pigatt
őstag
Kecskemét is elesett, 1000/300 netem van, nagyon hosszú honlap töltési idők és óriási mértékű packet loss játékok alatt!
-
LSL1337
őstag
detto nálam is.
CoD is mutatja a packet loss-t, HLSW (game server-et pingel) is 40-50% timeout-ot dob.
weboldalak rohadtul nem reszponzívak...
de tegnap is este is Netflix beállt 2Mbit-re... Azt hittem csak AWS van rommá terhelve, biztos mindenki a szájbergyereket tölti, de ez a packet loss vmi elég nagy gebasz, nem a sima terheléstől lesz -
válasz
Valter #86706 üzenetére
Ez nem lehet kifogás. Konkrét kérést fogalmaztam meg, ne küldje ugyanazt a sablon levelet, amit reggel, hanem olvassa el azt azbegy mondatot, amit leírtam.
Az ügyfélszolgálatuk egy rakás sz@r. Számlázási reklamációmnál ugyanezt játszották el. Kb. az ötödik levelem került olyan ügyintézőhöz, aki el is olvasta, higy mot írtam. -
Invi
aktív tag
BP XVII. 1000/300-as optika. Minden ok volt kb este 6ig, akkor észrvettem, hogy csomagvesztéses a net, mert a weboldalakon kattintva néha instant nyíltak a weboldalak, néha meg várakozás a szerverre... Twitter alig jön be, instán a képek egy része nem jön be, YT random pufferel. Modem router reboot megvolt, utána mértem egy sebességet a stabil 950/330 helyett van ilyen stabil 500/150 de ugye az is laggol.
De ahogy látom nem vagyok egyedül -
-
4. kerület fttb szerencsére stabil 500/300 (kopkopkop). mondjuk elvileg ezres csomag, de olyan szépen koppan 500 fölött kicsivel, hogy szerintem rossz csomag van beállítva.
-
válasz
Valter #86701 üzenetére
Nekem is ugyanezt a sablon szöveget küldték a hibajegy szám kérésemre.
Következő mailem az lesz, hogy a hibajegy számán kívül annak rögzítési időpontját is fogom kérni.
Ha megint leráznak ezzel a sablon válasszal, akkor irány az NMHH...
Nem azzal van bajom, hogy hiba van, hanem azzal, hogy megint telibasz@rják az ügyfeleket. Először jönnek a hülyeséggel, hogy nincs hiba, aztán nem hajlandók hibajegy számot adni. Valószínűleg fel sem vettek ticketet rá.
Ja és telefonon nem is lehet elérni őket... -
-AD4M-
tag
BP 3ker FTTH is kuka
Speedtest @ JZT Informatikai Kft
380 kbit!! / 850 kbit!!
ugyanez ugyanakkor de nem digis hálózatból:
880Mbit/776Mbitmég néhány mérés
Digi honlapos sebességmérővel:
Teszt-szerver Ping Jitter Down/Up
Digi 2ms 1ms 470/160
Vodafone 4ms 241 ms 285/4
Telenor 6ms 48ms 420/3
Telekom 4ms 48ms 240/4Speedtest:
Teszt-szerver Ping Down/Up
Digi 2ms 480/160
Antenna Hungária 4ms 118/5
Opticon Kft 4ms 413/4 -
Valter
tag
válasz
Narxis #86698 üzenetére
Nem tudják, november 20.-án jelentetem először külföldi irányba rossza ping, aztán december elsején és december 10.- én. Kértem a bejelentésről hiba számot, szerinted adtak elárulom nem csak a szokásos szakszöveget
Tisztelt Ügyfelünk!
Rendszerünk információi szerint a hibajelenséget központi probléma okozza, melyet illetékes kollégáink igyekeznek a lehető leghamarabb elhárítani.
A tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.
Megértését köszönjük!Az első bejelentés óta volt 1-2 nap amikor úgy tűnt jó de nem.
21 nap nem volt elég a hiba elhárítására
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest