- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
gahor72
aktív tag
válasz
headhunter86 #84792 üzenetére
A diginek kb tavasszal volt pár hónapig 200ft-os kedvezménye e-számla esetén. De aztán egyszer csak abba maradt. Írtam nekik, azt válaszolták, h covid kedvezmény volt vagy mi.
-
headhunter86
senior tag
Most nézem összefoglalóban a DIGI-s mérés van berakva. Kipróbáltam és 470-at mér csak, míg közvetlen utána a Speedtest 800-at. Többször is futtattam.
Mindkét esetben HostingBazis Bt.-t mértem. -
Márton
nagyúr
Mivel én tisztában vagyok, hogy működik a dolog, hisz írtam is:
"most húzhatnak mellé még egy kábelt a teló miatt"
Ezért nem értettem a #84739-es hozzászólásod, miszerint haverodnál "rákötötték az utp-re"
Plusz infót nekem ez nem adott, ellenben kicsit félrevezető volt a megfogalmazás. -
canniball
nagyúr
válasz
headhunter86 #84792 üzenetére
Úgy látom ezek szerint fttb-n is két árral dolgoznak és ftth-n is, szóval megnyugodhatsz: legfeljebb 2900-at számláznak a 3100 helyett.
-
-
canniball
nagyúr
válasz
TeeJay #84766 üzenetére
Nekem meg ez:
DIGINET 1000 - FTTH 2019
2020-05-13-tól
3100 Ft
Eddig azt hittem mindenki ugyanannyit fizet... 🤔
Persze vannak itt érdekességek.
Pl. amikor megrendeletem a szolgáltatást a kutya nem kérdezte mikor születtem; aztán jött a szerelő a szerződéssel, rajta egy hasraütésre beírt dátum.
Vagy a másik: a kezdetektől elektronyosan fizetek, eleve így rendeltem, mindig is mailben jött az értesítés, postán sosem kaptam tőlük semmit; most meg mit látok az ügyfélkapun: az e-számla igénylés nincs aktiválva.
Úgy tűnik az adminisztráció nem az erősségük... -
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Intruder2k5 #84687 üzenetére
Nekem gyorsak voltak. Negyed 7-kor hívtam fel őket, mindenféle egyeztetéssel együtt kb negyed órát beszéltünk. Miután letettem, 5 percen belül jött az SMS, és a wifi is eltűnt a mobilomról.
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #84785 üzenetére
Nem ismered a nyugdíjas néniket.
-
TeeJay
félisten
válasz
Dr Bubo #84784 üzenetére
Erre az lenne a megoldás hogy nem 8-16között kellene szerelni hanem 12-20között és előre egyeztetni a komplett tömbben hogy 10szerelő leáll a tömb elé ahol van 440lakás és gyorsan megcsinálják. Meg persze be is dobálhattak volna szórólapot hogy hamarosan hálózat átalakítás és aki nem adott meg még telefonszámot az hívja a DIGI-t aki adott meg azt meg keresni fogják időpontegyeztetés miatt.
Ha akarnák egy tömb 440lakásból legyen a fele aki DIGI-s azt a 200-240usert 10szerelő pár nap alatt letolná és mehet a következő, plusz ahol végeztek már egy pár ember bonthatná le az FTTB-t és állhatna le a fizetés az áramfogyasztásra.
Persze ők tudják hogy csinálják de az fura hogy hozzám jött 12:00-ra és 12:35körül már ment is csak éppen nem a telepre hanem másik kerületbe bekötni -
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #84780 üzenetére
Remélem leírják az átállás értelmét, mert nincs kedvem mindenkinek elmagyarázni.
Amikor 3*3000 Ft volt a hűségre, akkor soknak szóltam, hogy kössön új szerződést.
Az egyik azt mondta, majd meggondoljuk. -
TeeJay
félisten
válasz
Cr00py #84776 üzenetére
Ha pontos számot szeretnél akkor a lépcsőházi kötődobozokat nézd, ha abból jön ki optikai vékony kábel akkor azoknak van már FTTH
Nálunk 11 emelet van mindegyik emeleten van kötődoboz és 4lakás/emelet
Van olyan emelet ahol senkinek nincs DIGI és van olyan is ahol 4lakásból 3-nak már FTTH vanmpo:
Én beszéltem a szerelővel aki nálam volt magában és ő mondta hogy napi 6 címet kap mindenki aztán azok ritkán esnek ugyanarra a lépcsőházra sőt telepre is... Mondta hogy miután végzett velem mehet erzsébetre családi házast kötni szóval még csak az sincs hogy 10-20 szerelővel nekiállnának egy telepet fullra letudni. Sokkal gazdaságosabb lenne egy lépcsőházat végig nyomni aztán következő és így tovább. Jóval kevesebb kiszállás és nem napi 6címet tudnának így hanem 15-öt is hiszen kb fél óra egy lakás. Persze ők tudják.Írtam itt hogy nálunk facebook csoportba írta egy srác hogy FTTH-t megrendelte erre kijöttek már van FTTH és bekötötték FTTB-re neki
Majd hamarosan jöhetnek ki hozzá ismét mikor átkötik FTTH-ra -
Dragon3000
nagyúr
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #84777 üzenetére
De ugye nem azt akarod mondani, hogy egyesével igénylik a lakók és egyesével kötik be őket?
-
Cr00py
senior tag
Nem tudni. Ez egy 3 emeletes társasház.
kb 2 héttel előtte tették fel a fehér kis dobozokat emeletenként.
Napi szinten néztem neten, mikor lesz elérhető. Amikor már FTTH-t írt, mentem is be átköttetni. Szóval a fehér dobozok megjelenése után 2 héttel már FTTH-m volt.
Szórólapot még nem dobáltak itt.. gondolom még mindig emberhiány van.
Az ajtóknál látszik, hogy pigtail megy-e be, avagy a szokásos koax/ UTP páros.
Ezek alapján következtettem ki, hogy itt csak nekem van FTTH jelen pilanatban.
A szomszéd házakban is érdeklődtem, de ott sem kötöttek még át.
Előbb-utóbb biztosan jönnek majd, ha elkezdik bedobálni a szórólapokat. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
Cr00py #84772 üzenetére
Értem, akkor ez is egy jó dolog, hogy a régi ügyfelek is kapnak kis kedvezményt, mondjuk nálam a tv már 2-3 éve le lett mondva, de még mindig nem kapcsolták ki, mondjuk nem is nézem, így nem is érdekel, szerződésem nincs rá, ha lelövik az fttb-t, akkor úgyis megszűnik a tv is.
-
Cr00py
senior tag
válasz
Dragon3000 #84758 üzenetére
Nálam is ennyi.
2850 tv, 2900 a net.
Nincs telefon , nincs hűség.üfsz-n azt mondta a hölgy, kapok egy kis kedvezményt, mivel már régi ügyfelük vagyok. Személyesen voltam szerződést kötni az átkötéssel kapcsolatban, így gyorsabb volt, amint neten elérhető volt az FTTH, mint opció. Másnap már mentem is. A házban még mindig csak nekem van FTTH, mindenki más FTTB-n van, megnéztem.
-
gahor72
aktív tag
Hülye ötlet, de digimobilt felhívva, nem írja ki a digi vezetékes számát a mobil?
-
Dragon3000
nagyúr
Telefon nincs mellé? Mert azzal együtt kijönne az 5999Ft. Vagy valami miatt az akciós árat kaptad meg és a telefont nem kell fizetned?
(#84764) pinnacle
A tv fttb és ftth esetében is ugyanannyi, nálad az látszik, hogy a tv+net+telefon hármas miatt akciósan szerepelnek ott az árak. Ftth esetében annyi a különbség ilyenkor, hogy 100-as net helyett 1000-res van. -
Márton
nagyúr
válasz
Dragon3000 #84761 üzenetére
egyrészt másokra is tekintettel kell lennem a lakásban, másrészt kihangosítva jellemzően hangosabban kell beszélnem, hogy értse is a túloldal. #nemszeretem_max_autóban
-
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000 #84761 üzenetére
Úgy bizony, mivel vezetékest sosem használtam így sosem volt még róla részletező így mai napig nem tudom mi a DIGI telefonszámom
gyereknek vissza fogom mondani a DIGI mobilt lehet akkor szerzek valami régi vezetékest és rádugom az ONT-re hogy legalább haza lehessen csörögni ha valamit akarunk.
-
cof
veterán
válasz
Dragon3000 #84758 üzenetére
Passz. Ennyi van a számlán. Van egy augusztusi részösszeg, meg szeptember, október egész összeggel.
-
Dragon3000
nagyúr
Ha nem használja a telefont, akkor hívásrészletező sincs, így a telefonszám se fog látszani.
(#84760) Márton
írtam, pl. én jobb szeretem hosszabb ideig a vezetékest a fejemhez tartani, mint egy mobilt.Ha sokáig beszélek, akkor itthon kihangosítom a mobilt, sokkal kényelmesebb, egyelőre még ingyen a digimobillal.
-
TeeJay
félisten
válasz
Márton #84755 üzenetére
Nincs más rokon akinek DIGI lenne így nem hívom vezetékesen, meg miért is tenném amikor az összes rokon Telenor flottában van és ingyenes korlátlan beszélgetés van mindenkivel. Mást meg nem hívok, de mivel DIGI-nél jobb ha kéred a telefont így legyen benne a csomagban és 6ezres ár akkor jobb mintha nem kérem. Azt sem tudom amúgy mi a DIGI vezetékes számom mert nem látom online felületen sem szóval fura hogy a DIGI ezt sehol sem jelzi
-
Márton
nagyúr
válasz
TeeJay #84753 üzenetére
Mondjuk azt vágom, hogy 2020 van, de nem értem miért "fél" a többség ennyire a vezetékes telótól. Nekünk nagyon jó, stabil az is és felénk gyakoriak a hosszú beszélgetések, ilyenkor azért mégiscsak jobb érzés a fejedhez tartani mint egy mobiltelót. A percdíjak pedig igazán méltányosak, hálón belül és digimobilra ráadásul 0Ft/perc. Ezt is kihasználjuk. Bármilyen mobilt hívni pedig 6Ft/perc. T****nor épp most küldött sms-t, hogy áttett a Hello Kártyásba, ami 25Ft/perc. Hát köszi. Mondjuk én sokat vagyok itthon, bárkit hívnom kell, eszembe sem jut, hogy mobilról hívjam, mikor ott a kedvező vonalas megoldás (persze ha nem közeli ismerős az illető, így nincs viber, messenger kapcsolatunk..).
Szóval értem hogy nem mai technika, de mi a konkrét baj vele, ha még olcsó is? Az, hogy helyet foglal az asztalon? Ha igazi vezetékes, még konnektort sem igényel. -
TeeJay
félisten
Tehát akkor újra
[link]e-számlával, 1 év hűséggel
DIGI NEKEM csomagban:az első hónapban 3000 Ft/hó
a 2. hónaptól 5999 Ft/hó 1év hűséggele-számla nélkül, 1 év hűséggel
DIGI NEKEM csomagban:5999 Ft/hóÉn ennyit fizetek igaz azóta már váltottam e-számlára úgyhogy kaptam egy kedvezményes hónapot
Azért kérünk telefont is mert úgy a tripla szolgáltatás olcsóbb pedig sosem fogom bekötni mivel nincs is vezetékes telefonom.
Tehát továbbra is olcsóbb mint előtte amikor is 6400-at fizettem -
Dragon3000
nagyúr
-
mpo
veterán
válasz
Dragon3000 #84748 üzenetére
Spórolhat még egyszeri 3000 Ft-ot is, ha mindhármat kéri és a 12*200-at, összesen 5400 Ft-tal olcsóbb.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz
Dragon3000 #84748 üzenetére
Igen írta is, hogy csak net és tv. A kábeles telefon meg nem kell neki mert idézem: "nuku teló,mert nem kell a vonalasuk,nem az őskorban élünk " így hát akkor annyi az annyi.
-
nyikszi
őstag
OK, köszönöm. Az IP címek amit beállított maradhatnak? Digié: 192.168.100.1 Tp-link: 192.168.100.2
Mondjuk gondolom az probléma lesz, hogy a digi router az ott van közel az egyik szobában, ahol bejön a kábel, a másik meg jó messze. Na ezt én már nem tudom megoldani így. Marad a bridge mód? -
canniball
nagyúr
válasz
Márton #84732 üzenetére
Az M1 nézhető online, ha csak ennyi az igény akkor a tv-t le is mondhatod.
-
TIT
veterán
válasz
TeeJay #84729 üzenetére
Honnan veszed,hogy nincs tv-m?
6500.-kb volt eddig nuku teló,mert nem kell a vonalasuk,nem az őskorban élünk és nomadikus nincs.
Milyen 1000 éves?
Ez van a neten most és 1 hete fizettem be,az nagyon régen volt tényleg és a csávó is 6200-őt mondott.
Nem kéne a másikat hülyének nézni. -
nyikszi
őstag
Ez az, ő akarja mindkettőt (ne kérdezd miért, azt mondta 20 méterre van, lehet ezért) mindenre használni. Erre van megoldás?
(#84735) CoF: Ezt a digin lehet állítani? Bocs, de sokkal egyszerűbb lenne az életem, ha tudnám mit tud a digis router és mit nem
Akkor ezt leírnád részletesen? Mit hova dugtál és mit állítottál? És akkor neked nem bridge módban van? -
cof
veterán
válasz
nyikszi #84730 üzenetére
Nálam úgy nincs net ha statikus IP-t adok meg a routeren a WAN kapcsolatra, csak DHCP kapcsolat esetén működik. Bár lehet, hogy routere válogatja.
Nálam pont fordítva van, a Digi ONT 192.168.1... tartomány, saját router meg 192.168.0-as tartományból kapja az IP címeket. De így is elérem a router után is az ONT webui-t a 192.168.1.1-en, mivel a router WAN portnál ezt az átjárót vette fel DHCP-vel.
-
Márton
nagyúr
válasz
TeeJay #84729 üzenetére
Engem is most hívtak az fttb->ftth átállás kapcsán.
Nekem is drágább lesz sajna a havidíj. Ugyanis alig tv-zünk (de egy picit igen), így a Digi Mini csomagon voltunk évekig, ami tökéletesen megfelelt. Amikor ezt pár hónapja megszüntették, átmentünk a közszolgálatiba, így volt hogy 5 ezer sem volt a számla (net+tv+teló), de most ez a csomag is megszűnik, marad a 100+ csatornás (amit még végiggörgetni is nehéz). Lemondani nem akarjuk, mert azért jó nézni néha az M1-etÉs eddig ugye bejött a szobába 1 utp-n a net+telefon, most húzhatnak mellé még egy kábelt a teló miatt. De lehet megoldom okosba', mert Pana vezetéknélküli készülékünk van, 2db és csak az egyiknek kell az ONT-ra dugva a lenni, a kettő már kommunikál egymással. Na, úgy tervezem az egyik kimegy a kisszobából a folyosón lévő hűtőre, ahol az ONT lesz, a másik, szobai teló meg már tud kommunikálni ezzel
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Adott egy digi router 192.168.100.1-es IP-vel. Illető vett egy Tp-link C6-os routert és szeretné tovább vinni a netet elsősorban kábelen. Beállította a 192.168.100.2-es IP-re, de nem látta kábelen keresztül, viszont a WIFI ment, igaz csak 90 Mbps-mal(amúgy digi 1000-es van neki). Mondtam nézze meg eléri-e egyáltalán a gépre közvetlenül dugva. A Tp-link valami 1.1-et adott neki automatikusan, mert IP cím ütközés volt (gondolom 192.168.1.1, de nem tudtam kisajtolni belőle, teamviewert meg nem engedi). Aztán valahol látta, hogy a telefon kapta a 192.168.100.2-es IP címet. Kikapcsolta a digis routert, majd Tp-linken beállította a 192.168.100.2-es IP címet. Aztán már csak annyit mondott, nem éri el a routert, de mennie kell. Tudom nehéz, de mit ronthat el? Nem akaródzik elmenni hozzá, elég messze lakik.
-
TeeJay
félisten
Bocs de nekem FTTB-n is 1000-es net volt + TV + telefon és 6400-at fizettem
FTTH-ra kötéskor 1év hűséggel 6ezres ár lett erre szóval 400-al kevesebbe kerül
Az hogy te csak netet fizettél és ezer éves csomagárat nézel a mostanival azt hagyjuk
Sőt a kedvencem mikor a 100-as csomag árát nézik az új 1000-es FTTH-val csak elfelejtik hogy közben 10x gyorsabb netet kap még ha 100-200 forinttal drágább áron is -
TIT
veterán
válasz
TeeJay #84697 üzenetére
Hát a 3100.- nem olcsóbb a 2935-nél.
janakbacsi: detto,hol 500 hol 900 instabil az egész,fttb jobb volt,az alkalmazással meg 200-al kevesebbet mér.
Nekem a phenomIIX4 925 is kihajtotta a gigabitet.
MikaVejneGI: Persze,hogy csúny a kábelezés mert amatőrök jönnek,hozzánk is 2 román jött,franc tudja miért,a dagadt eltörte kábelt behúzás uán,lehetett mindent újrakezdeni,az ajtónál a csatornát nem merte levenni és a szélére rögzítette persze 2m-es távolságba,nagyon szép lett.
Aztán 1 órát még lehetett takarítani utánuk.
Netet is úgy kellett külön belőni,tv detto,vissza is kellett jönni mert a tv szellemképes volt. -
cof
veterán
Van választék bőven ma már, de ha CPU terhelésrő van szó akkor valóban az átalad említett rangsor szerint kell haladni sebességmérésnél.
Mondjuk az ember szerintem egyszer az elején megméri aztán jó napot, ha nem érzi lassúnak csak használja, bár lehet, hogy vannak akik folyamatosan méregetik mert 10 Mbit/s-el kevesebb most mint az előző mérés.
-
Dragon3000
nagyúr
Chrome esetében se mindegy, hogy melyik, mert korábban pl chrome-nál született sok embernél nagyon lassú eredmény. Nekem egy ryzen 7 2700 van a gépben böngészős mérés közben csak 12%-ra terhelődik és chrome/firefox/edge esetében is megvan a 930/330Mbps, igaz az alkalmazás 4%-ig terhel, a parancssoros megoldás esetében nem éri el az 1%-ot sem
-
4Grider
félisten
Nem kell ahhoz cmd mágusnak lenni, hogy valaki feltelepítse a Microsoft Store-ból a speedtest alkalmazást, majd elindítsa és kijelölje benne, hogy melyik szerverre kíván mérni. És mivel független alkalmazás, csak a rendelkezésre álló erőforrások befolyásolják a vele mért eredményt.
-
cof
veterán
válasz
4Grider #84720 üzenetére
Aha most rápróbáltam Firefox alatt 5-ből 5 mérésnél nem ment 650 Mbit/s fölé egy kicsit jobban terheli a CPU-t, Chrome alatt rendben van a sebesség. Legközelebb majd a végéreírom, hogy +Chrome.
De a szelessav.net+Chrome páros nyugodt szívvel ajánlható aki nem CMD mágus neki pláne. Az én gépemnél gyengébbek itt aligha vannak FTTH internettel.
-
szaboi6512
őstag
válasz
szaboi6512 #84719 üzenetére
Már megvan, köszi.
-
Laccoss
addikt
válasz
szaboi6512 #84719 üzenetére
speedtest.exe -s 3715
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
szaboi6512 #84713 üzenetére
Az exe mappájában kell lenned, hogy el tud indítani.
De ha többször elindítod, akkor véletlenszerűen váltogatja, szóval többszöri próbálkozással ki lehet mérni a valós max sebességet. -
Laccoss
addikt
válasz
szaboi6512 #84713 üzenetére
Használsz Totalcommandert? Belépsz a mappába ahol a speedtest van, beírod, hogy cmd majd enter, és a megnyílt ablakban már írhatod.
Ha start menüből nyitod a parancssori ablakot, akkor el kell lépegetni a mappához, ahol a speedtest található
cd.. egy mappa visszalépés
cd/ visszalépés a gyökérkönyvtárba
meghajtóbetűjel: meghajtó váltás
cd mappanév adott mappába lépés -
4Grider
félisten
válasz
MikaVejneGI #84707 üzenetére
Össze kell kötni az ont LAN1 vagy GE portjával és előtte a telefonos ügyfélszolgálaton át kell kérni az ONT-ot bridge (modem) módba. Ezután úgy használható tovább a routered, ahogy eddig.
-
pw12345
aktív tag
válasz
szaboi6512 #84706 üzenetére
Ne az exe-re üss ENTER-t ember, a parancssorba írod, hogy speedtest.exe -s szerverID
A parancssort, meg asszem cmd -vel indítod. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Nyitsz egy parancssor ablakot, és ott beírod, hogy
speedtest.exe -L
Kiválasztod a szimpatikus szervert, megézed az ID oszlopot. Utána pedigspeedtest.exe -s=ID
-
4Grider
félisten
Én csak azért nem, mert a böngészős sebességmérés eléggé kiterheli a processzor, nálam pl. a szelessav.net I7 procit 16 GB fizikai ram mellett 90%-ig kiterhel Firefox alatt, míg a speedtest alkalmazás 25%-os CPU használatig megy csak el. És ha valakinek nincs erős gépe, akkor egyértelmű, hogy a CPU lesz a szűk keresztmetszet, azaz fals lesz a mérés eredménye.
-
Laccoss
addikt
válasz
Nyiss egy parancssori ablakot külön, és abba írd be.
@MikaVejneGI: witchet? ONT-t át kell kérni bridge módba, majd a Asus routeren beállítani a pppoe kapcsolódást (felhasználónév és jelszó a szerződésen, vagy ügyfélszolgálattól kérhető), az ONT-ből meg egy utp kábelt dugni a wan portjába..
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap voltak nálunk a digisek csinálni az optikát. Sajnos a páromnak azt mondták , jobban járunk ha egy konektort raknánk a spájzba, mert ott jön be az utp kábel , ott behozná az optikát ,oda felrakják az ont+modemet , mert ha nem akkor nem lesz szép a kábelezés,párom ezt nem szeretné. Megbeszéltük , szerzünk villanyász aki megcsinálja a konetktort. Kérdésem . Ha nem vennék plusz witchet , akkor mit kell csinálni meglévő ASUS RT-AC58U routerrel , hogy müködjön minden?
Köszönöm. -
cof
veterán
Tízből kilenc lan kábel, biztosan ezt ajánlja: [szelessav.net]
-
Laccoss
addikt
válasz
szaboi6512 #84703 üzenetére
speedtest.exe -L
Majd ott listázásra kerülnek a szerverek, ID-t kell majd beírni: speedtest.exe -s [ID]
-
szaboi6512
őstag
válasz
Intruder2k5 #84701 üzenetére
Jó ez, csak azt tudnám szervert hogy lehet rajta módosítani, hogy ne az általa betöltött legyen....
-
janakbacsi
őstag
válasz
Intruder2k5 #84701 üzenetére
-
Tíz fogorvosból kilenc, biztosan ezt ajánlja: Speedtest® CLI
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Elektromos cigaretta 🔞
- E-roller topik
- Google Pixel topik
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Intel Core Ultra 9 285K 24-Core 3.7GHz LGA1851
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest