Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
kungzi
veterán
üdv
nincs itt valami illetékes, aki debrecenben dolgozik? lenne hozzá kérdésem! pm-be válaszoljon pls
köszike
-
kungzi
veterán
Ez érdekes, mert nálunk itt a Vargkertben (Bán utca) családi házas környezet és most építette ki a Digi az optikai hálózatot és már lehet is köttetni, és villanyoszlopon hozta a kábelt. Jut eszembe, a szoboszlói úton is kiépítette.
Augusztus 1-el megyek is át a Digihez a UPC-től.
-
kungzi
veterán
Sziasztok
A Topnetet nem lehet olcsobban megrendelni huseggel? Nekem csak a net kellene, huseget is vallalnek naluk.
-
kungzi
veterán
hali
albérletbe költözöm, ahol Digi van
1 évig fix, hogy maradok az albérletbe, 1 év után nem tudom, hogy itt maradok vagy sem, de megkötném ezt a 2éves akciós csomagotaz lenne a kérdésem, hogy a szolgáltatást lehet költöztetni más címre, ahol esetleg van Digi kiépítve?
-
kungzi
veterán
családi házas részen lehet úgy kérni 500-s vagy 1000-s netet, hogy nem kérek zte "csodát"?
-
kungzi
veterán
Üdv
Debrecenben kb mennyi idő alatt kötnek be megrendelés után? Családi házas optikai hálózat. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Debrecenben mostanában mennyi idő alatt kötnek a szerződés megkötése után? Elég fontos lenne tudnom. Köszönöm előre is
-
kungzi
veterán
válasz gyáliSanyi #32342 üzenetére
A GOOGLE Fiber ad 10gbit/s netet havi 400$-ért. Én eddig csak Koreában láttam gigás netet.
-
kungzi
veterán
üdv
ha kötök 2 év hűséggel csomagot, de mondjuk 6 hónap után meg kellene szüntetnem a szerződést, akkor csak az igénybe vett kedvezményt kellene visszafizetnem ugye? Tehát mondjuk a listaár 6000ft, a kedvezményes ár 4200ft, akkor 6*1800ft-ot? Jól gondolom? Az ÁSZF-ben nem találtam egyéb bírságot ilyen esetre.
előre is köszi
-
kungzi
veterán
válasz Con Troll #33478 üzenetére
Nálam augusztus 27-én jár le a upc hűségem, de már múlthéten megkötöttem a Digi-t. Biztos, ami biztos augusztus 27-én jöjjenek bekötni. Jó, hogy nem halogattam, így még 30%-al kaptam meg a 2 év hűségre. Áldom az eszem, valahogy megéreztem, hogy most kell megkötni a szerződést.
-
kungzi
veterán
válasz worxland #33485 üzenetére
Így ahogy mondod.
DonMaster
Ha te tudnál választani a -30% és a -20% között, akkor melyiket választanád? De főleg azért kötöttem meg a szerződést, mert augusztus végén jön a sok diák albérleti bekötése és hogy legyen addigra fix bekötési időm. A plusz 10% pedig csak hab a tortán.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
Üdv
Nálunk 3 éve kábelezte be a upc a házat jó minőségű koaxal. Mikor jön a digi kötni az optikát (családi ház), akkor az ont-t oda kérem ahova akarom, azért nem kell még fizetnem anyagköltséget. A tv-t nem kell kábelezni, mert le van minden szoba, a telefon meg ott lesz az ont mellett a saját kábelével. A noti is saját utp minőségi cat6-s kábellel lesz összekötve.
-
kungzi
veterán
Hagy kérdezzem már meg, hogy FTTH környezetben hogy alakul a sebesség elosztás? Annyi sebesség jut egy utcára, mind FTTB-nél egy társasházra? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
-
kungzi
veterán
Debrecenben inkább Digi-s szerelők vagy alvállalkozók kötnek ftth környezetben?
-
kungzi
veterán
válasz Andrew1982 #34146 üzenetére
Többe fog neked kerülni, ha elkezded manipulálni az ont-t, mint hogy vennél egy jó routert 12-13k-ért.
Mondjuk gondolkozhattál volna. 100-as netnél nagyobbatt rendelni erre a routerre. Nem is értem mire gondoltál.
[ Szerkesztve ]
-
kungzi
veterán
-
kungzi
veterán
válasz szabonagyur #34399 üzenetére
Alig várom az aug. 27-t, mert akkor kötik az 500/200-t ffth területen
-
kungzi
veterán
üdv
4 éve kb lett bekábelezve az új építésű családi házunk koax-al, jó minőségű, mert upc csinálta. Ugye nem kell a Digi-nek újra kábelezni az egészet? Minden TV-hez ott van a koax, csak rá kellene csatlakozni a padláson a központi csatlakozóra. Az ont a dolgozó szobában lenne, onnan menne a koax fel a padra és csatlakozna az elosztóhoz. A router-em a dolgozóban van, azért kellene oda az ont, + a padon nincs konnektor
-
kungzi
veterán
ez tényleg elég hülyeség, hogy csak személyesen lehet
Neten miért ne lehetne módosítani? Mondjuk elküldöd az oldalukon, hogy mit szeretnél módosítani, ők erről kapnak egy értesítést és telefonon tudnád véglegesíteni a módosítást. Nem egy nagy dolog lenne ezt megcsinálni. -
kungzi
veterán
válasz < CyberBob > #34924 üzenetére
A 4 éves upc koax szerited jó, vagy újra kábeleznek majd?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- RAM topik
- Ukrajnai háború
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest