- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
válasz
4Grider #87995 üzenetére
Gyengébb, mint tegnap volt.
Ma az icmp fordítva megy, telekom BIX-e 182-es vég felől (51-es most van utána), nem tüskés de tegnaphoz képest van kis packet loss, a digit most a 184 felől közelíti, ugyanolyan tüskés, de kevesebb a packet loss tegnaphoz képest. Prohardver stb. útvonala is mind változott, akkor nálad most lehet 184 és 53 fele megy?
TCP csomagok esetén továbbra is van vesztő, tegnap kicsivel sűrűbb volt. -
KD6-3.7
őstag
Bridge mód keres után a saját routerem ethernet bemenetét kell használni és a ZTE DIGIs eszközön meg az egyik lan Porto? Aztán mehet a PPOE csatlakozás és ennyi?
-
Laccoss
addikt
válasz
hajraolaj1 #87992 üzenetére
Akkor menj rajta végig egyenként, és nézd meg mi nem jó.
Tűzfalad van? Azon át van engedve a kliens/port?
-
válasz
BullKoxa #87990 üzenetére
Igen, 1000/300-as netem van FTTH. Rámértem az Antenna Hungária szerverére Speedtest programmal: 932/326 - 10 ms ping. A ping lehetne jobb, de nem nagyon foglalkozom vele.
Érdekes, hogy a szelessav.net oldalon viszont botrányos a mérés: 52/326 - 9,5 ms.
Speedtest CLI szintén Antenna Hungáriára mérve: 924/317 - 7,58 ms.
Gyakorlatban jó a sebesség, úgyhogy egyelőre azt mondom, hogy rendben van.
-
xDiESEL92
tag
Ha a szerverplex-re vagy ZNET-re mértek nálatok is 100 körül van csak az eredmény?
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Hogyan lehet a Digi onlinet használni AndroidTV-n?
Anyámnak van tv+internet előfizuja és az ö online-át akartam használni, de a playstorban nem találom az alkalmazást.
Vagy TV-re nem lehet használni ezt az alkalmazást? -
válasz
janakbacsi #87986 üzenetére
Akkor azt tudod tenni, hogy az szelessav.net oldalon beregisztrálsz, majd igényelsz egy mérődobozt. Ezzel 1-2 hónapig méred a sebességet és, ha soha (éjszaka sem) nem mér 900 Mbit/s közeli eredményt, akkor jelzed a DIGI-nek a problémát.
Ha megpróbálnak elhajtani azzal, hogy a garantált megvan, akkor hivatkozz az alábbi NMHH állásfoglalásra. Ezt anno nekem válaszolta a Hatóság, amikor konkrétan rákérdeztem a garantált és a kínált sebességre vonatkozó szolgáltatói kötelezettségekre."...Az internet-hozzáférési szolgáltatásnál a szolgáltató nem csak a garantált sebességre szerződik. Az igaz, hogy a garantált sebességnek kell minden időpontban rendelkezésre állni (kivéve a leállásokat) de az nem, hogy hogyha a garantált sebesség ugyan mindig megvan, de annál több sosem, akkor az teljesen megfelelő teljesítés lenne. A szolgáltatónak ilyen esetben is fel kell vennie a hibabejelentést és el kell végeznie a behatárolást..."
Gondolom közvetlenül kábelen mérsz és kellően erős hardware-rel rendelkező géppel. -
-
Gyurka6
őstag
válasz
BullKoxa #87980 üzenetére
Hali!
Remélem nem kell ezt túltolni, átállás van másik techológiára, minden fejlesztésben van kockázat. Pláne ha jóindulatúan néhányszor 10 milkát kivesznek mondvacsinált ürüggyel, amit esetleg anyagbeszerzésre fordíthattak volna pl. (nálam most 50 a letöltés, most akkor? jeleztem gondolom jó lesz nemsokára.) -
BullKoxa
őstag
Mindenki jeleze a hibát nekik, mert ezek azt hiszik hogy minden kurv@ jó a Diginél ,még mindig. Enyit a nagy fejlesztésbe, vissza fele sül el nekik.
. Grat nekik, kíváncsi leszek meddig maradnak kussban Diginél. Egyszer ki kell álniuk hogy mi a gond vagy volt mert a felhasználó fizet , ha azt kapja amit igértek neki , vagy továb áll.
-
gxyb
aktív tag
Sziasztok!
Minket is átkötöttek optikára, kaptunk egy zte f618 nevű eszközt.
Ez már wifis így nincs már szükségem a routerra amit eddíg használtunk.
Bridge módot hogy lehet visszaállítani hogy csak a szolgáltató eszközét használhassam? Nyomok resetet a zte-n vagy ügyfélszolgálatot hívjam és ott is mondjam el mit szeretnék?
Köszönöm! Kellemes ünnepeket! -
válasz
janakbacsi #87973 üzenetére
Szia!
Saját routert használsz?
-
Gyurka6
őstag
válasz
janakbacsi #87973 üzenetére
Amennyiben tartósan (soha) nem éri el, lehet a "hatósághoz" fordulni, kis vigasz számodra, hogy nálam 50 a letöltés 280 a fel irány. Gondolom az ilyen kis hibával nem tudnak foglalkozni ameddig még vélhetően nagyobb területen sincs meg a minimum.
-
Loup.dante
újonc
válasz
MasterMark #87966 üzenetére
Ja, az nullán volt mindig is.
Közben a TP Link is szakadt egyszer, de azt csak logból látni, újracsatlakozott...
-
tixem
addikt
válasz
MasterMark #87970 üzenetére
talált, süllyedt
nem tudom mi lelte, eddig is ezzel használtam, na de a lényeg, hogy meglett a hiba
-
tixem
addikt
Diginet 1000 ftth, a legutóbbi win telepítés után a jóistenért sem mér 100 mbps-nél többet se speedtesten, se digi sebességmérőn. Hálózati központban 100 mbps-t mutat, pedig 1,0 gbps teljes duplexre állítottam, kapott google dns-t. Eddig ennyit elég volt beállítanom és ment rendesen. Most hiába. Driverek up to date. Asus m5a97 r2.0 (Realtek® 8111F, 1 x Gigabit LAN), FX-8320, 8 GB ram, win10, alatta ssd. Fiberhome AN5506-02-FG ONT. PC-be menő kábel cat-5e. Hardverügyileg is rendben vagyok elméletileg. Mit nem csinálok jól?
-
Laccoss
addikt
válasz
hajraolaj1 #87967 üzenetére
Nem. Egy portot állítasz be a qbittorrentben, és azt nyitod meg az ONT-ben. Ahogy látom, fordítva gondolkodsz.
Itt minden le van írva: [link]
-
MasterMark
titán
válasz
Loup.dante #87965 üzenetére
Asus-ban talán úgy van hogy disconnect after x idő múlva, az 0-án legyen, meg azt hiszem azt is írták, hogy az internet detection-t is disablálni kell.
-
Loup.dante
újonc
válasz
MasterMark #87963 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
(Tényleg úgy tűnik, most betettem egy TP Link routert tesztelni, itt is volt szakadás, de újrakapcsolódott gond nélkül.) -
Laccoss
addikt
válasz
hajraolaj1 #87962 üzenetére
Nem nyitott portot kell találnod, hanem egy portot beállítani a kliensben, és az ONT-ben portot nyitni a géped belső ipcímére a qbittorrentben lévő portra. Ez a port bármi lehet, de inkább 50000-65535 közötti szám ajánlott, de a lényeg, hogy olyan legyen, amit más program vagy szolgáltatás nem használ.
-
MasterMark
titán
válasz
Loup.dante #87960 üzenetére
És mire van állítva a kapcsolat? Mert nekem ez olyannak tűnik mintha on-demand kapcsolódna csak akkor ha kell.
-
hajraolaj1
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne, mi okozhatja azt, hogy a port checker oldalakon sehogy nem tudom elérni, hogy nyitott portot találjak? Ma felhívtam a Digit, NAT mögül kivettek, de így sem jó. qBittorentet szeretném beállítani, de nem sikerült szerintem, uTorrenten ugyanis jobb volt valami miatt a feltöltési sebesség, még akkor is, amikor NAT mögött voltam.
Tűzfal beállításokat is nyomogattam, engedélyt is adtam a programnak, de vagy nem jól állítottam be, vagy nem tudom, mi lehet a gond. Portnak 55555-öt állítottam be, ez lehet gond? Letöltéssel semmi gondom nincs, a feltöltési sebesség viszont elég alacsonynak tűnik ahhoz képest, hogy van 270 torrentfájl a listában. 1 MiB fölé nem megy soha kb., pedig 5 MiB a max amit beállítottam feltöltési limitnek. nCore látja amúgy, hogy fut a 270 torrent, tehát nem tudom, mi lehet a gond.
Előre is köszi az ötleteket, min kéne változtatnom, mit ellenőrizzek stb.
Saját routerem nincs, a szolgáltató által adott ONT-ot használom (Huawei HG8247H), kábellel van összekötve a PC-vel. -
xDiESEL92
tag
válasz
Loup.dante #87960 üzenetére
500-ast nettel megint alig mérek 100-160 között.
-
Loup.dante
újonc
Asus AC68U vs Digi...
Napi legalább kétszer van a log alapján Modem hangup, ami után két módon tudom visszaállítani a kapcsolatot:
- vagy router újraindítás
- vagy windowsban rabökök a hibaelhárításra, az varázsol valamit és utána magától megjavul 20 másodpercen belül
De magától nem kapcsolódik újra a szakadás után. Láttatok már hasonlót? -
Dragon3000
nagyúr
Eleve nem használnám router módban a szolgáltatói eszközt, beállítod meg minden és akkor rakja alapállapotba a szolgáltató, amikor akarja, ő dönt arról, hogy mikor van firmware frissítés, ami kitudja, hogy a beállításaiddal mit csinálna, akkor ha van valami gond, annyi a válaszuk, így jártál kérd bridge módba (volt is itt, aki így járt)..... Sokkal jobb a saját eszköz, amit nem tud basztatni a szolgáltató.
-
the.odzsy
aktív tag
Egy mai történet.
Haver Budapestről Szegedre költözik, egy újabb építésű társas házba. Be ment a szegedi üfsz-re. megrendelte a nekem csomagot és kis utána járást követően a mai napra kapott időpontot a bekötésre. FTTH hálózat. benne a weboldali címtárban is. Dél fele ki is jött a szerelő, a párja volt otthon. A szaki megnézi az osztót, majd visszamegy a lakásba és közli, hogy nem tudja bekötni az optikát. mert 10-es osztó van és nincs üres hely (10es osztó 12 lakás). Mondja a jó ember, hogy ez qva jó, mert őt Békéscsabáról küldték, hogy az ünnepek előtt be tudják kötni az ügyfeleket és milyen jó hogy megkötik a szerződést és fingjuk sincs arról, hogy az osztó betelt. Úgy hogy elköszönt és ment is.
A haver felhívta az üfsz-t és kérdezte, hogy miként kötöttek vele szerződést, amikor nem tudják a szolgáltatást bekötni, nem hiszi el, hogy adott címen 10-es osztó van és tízen már rá vannak kötve. Erre a válasz: hogy ők azt nem látják, mert ez más tartja nyilván. Haver kérdése: hogy hogy? Mire a válasz: ha ezt is ők vezetnék, akkor már mindent nekik kéne csinálni.
Na mindegy. 45 napjuk van, hogy felül vizsgálják a dolgokat és eldöntsék, hogy bővítik-e az osztót.
Mi rá az esély? Illetve hogy ha úgy döntenek, hogy nem, miként lehet őket inspirálni annak kivitelezésére? Illetve mi van ilyenkor felmondják egyoldalúan a szerződést és ennyi? Semmi retorzió?
Más szolgáltató nem nagyon játszik (T koax, más nincs). -
Kekmen
senior tag
válasz
adika4444 #87954 üzenetére
Az enyémnek is. Az Invitel anno megvette a Fibernetet, a Digi meg az Invitel ugye fuzionált, ezért maradtak meg azok a tartományok. Gondolom nem bajlódtak, hogy átírják a rekordokat. Én olyan területen lakok ahol anno Fibernet volt, azóta is mindig olyan címet kapok. A mindiget mondjuk úgy kell érteni, hogy kb másfél éve fix címem van, csak akkor változik, ha más eszközt kötök a modemre, de akkor is marad a tartomány.
-
adika4444
addikt
Vannak a DIGI-nél is feledékeny emberek. A mostani IPv4 címem RDNS-ének a vége fibernet.hu
-
Kekmen
senior tag
válasz
Lajosnagy17 #87948 üzenetére
Kétlem, hogy Magyarország rosszabbul állna szakemberek tekintetében. Valószínűleg csak olyan összetett problémáról van szó, aminek idő kell megtervezni a javítását, majd kivitelezni.
-
Lajosnagy17
senior tag
Én egyet nem értek. A DIGI-nek van a legnagyobb hálózata Romániában. Én 100%-ig biztos vagyok benne, hogy megfelelő szakemberekkel rendelkeznek és ha a magyarok nem tudják mi a probléma oka, akkor az anyacég egyszerre küld segítséget.
-
DiGoo
újonc
Üdv!Ma hozzánk is elért a hálózat fejlesztés....egy Fiberhome Hg6544c formájában.Eddig Plexen keresztül filmeztünk,most viszont nem találja a szervert...Van valakinek megoldása,hogy a routeren mit kell állítani hogy működjön?A régi routert helyhiány miatt nem szeretném sorba kötni.
-
TeeJay
félisten
válasz
4Grider #87942 üzenetére
Azért szakad be ennyire mert a hiba miatt nem BIX 100gigás porton megy az adat hanem a DIGI és x szolgáltató közötti közvetlen kapcsolaton át.
Szerintem erre írta dchard hogy oké hogy BIX-en 100gigás port van de lehet DIGI-nél a core eszköz nem bír ennyit átvinni és össze vissza osztja a terhelést amiből meg jön a szívás...
Ez már hónapok óta ilyen csúnya grafikon még a 40gigás port esetén is ilyen volt de mostanában 15-20gigabites szakadékok vannak benne
Jó lenne már tényleg ha megcsinálnák -
4Grider
félisten
válasz
zoli62 #87941 üzenetére
Néhány nagy felé (pl. Antenna Hungária, Telekom, Invitech), akikkel közvetlen összeköttetése van a Diginek, nem is nagyon van probléma. A gond a budapesti adatcserélő központon (BIX) átjövő csomagok azon részével van, amelyek a hibás ágon jönnek a Digi előfizetők felé. Hogy az a Digi előfizetők hány százalékát érinti, az jó kérdés. De mindenki számára rögtön kiderül, aki az Antenna Hungária után mondjuk rámér a Telenorra, Vodafone-ra, vagy a szerverplexre.
-
zoli62
addikt
Mondjuk ez nem olyan rossz a Digi saját mérőjével. [link]
-
4Grider
félisten
válasz
xDiESEL92 #87937 üzenetére
Amikor sok-sok ezer előfizető terhel egymástól függetlenül egy lábat, akkor nem szabad fűrészfogasnak lenni a grafikonnak, hiszen elvileg kiegyenlítődik a terhelésük. Persze vannak kivételek: EB selejtező, meccs kezdődik, félidő kezdődik, meccs vége, de ezek ritka események, egy este nem szabadnak sok ilyennek lennie.
-
xDiESEL92
tag
Valaki el tudná nekem mondani, hogy a BIX statisztikáknál mit jelent, amikor visszaesés van?
- "fűrészfogas" és melyik az optimális görbe? -
válasz
4Grider #87924 üzenetére
A hibát nem megoldották, hanem menedzselik, nálam szelessav.net napok óta 20-30Mbps, kb. mióta "fixálták a BIX görbét".
A digi BIX IP címe pingplotterrel nézve icmp elég tüskés magas kiugrásokkal, az átalgos ping így 30%-al magasabb, mint a minimális (ilyet UPC-nél láttam az intel puma chip végett), 78.131.3.182 cím van a BIX előtt, a Telekom BIX IP címét nézve minden rendben van, 78.131.3.184 és 78.131.3.53 felől megy. -
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000 #87925 üzenetére
Akkor te a szerencsésebbik útvonalon vagy. Mondjuk logikus, hogy egy ekkora szolgáltatónak redundáns a kapcsolata a BIX felé, csak épp lehetne failover is, hogy ne csak az egyik ág szívjon 20-70 Mbps-on.
-
Gyurka6
őstag
Gyöngyösön is 60/270 le/föl, reggel még 50/270 volt, tegnap késő este 150/250.
Legalább a honlapukra írnának v.mit, hogy készülék hiba v. még sem jó.... -
zsolt_64
senior tag
biztos hogy valami nem stimmel mert a bix grafikon megint fűrészfogas
-
Narxis
nagyúr
válasz
Dragon3000 #87930 üzenetére
Én még leragadtam Battlefield Bad Company 2-nél meg Team Fortress 2 /Classic-nál, ott nem okoz gondot.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
wwenigma #87929 üzenetére
Multis játéknál okozhat gondot, pl warzone, nekem alacsony ping (35-50 között, közben a torrent is megy a nason, igaz ilyenkor korlátozva 50/10MB/s-re) és packet loss nélkül szokott menni, haveromnak, meg magas ping (50-200 között, közben minden más ki van kapcsolva) és sokszor packet loss is van, neki is digi van. Én pécsi vagyok, haverom meg budapesti.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dragon3000 #87928 üzenetére
Jaja, viszont nem veszem eszre normal hasznalatnal vagy letoltesnel sem hogy _most_ "rossz". Nyilvanvalo hogy akinek jo nem fog idejonni es beirni csak akinek eppen problemat okoz.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dragon3000 #87925 üzenetére
Miskolcról Opticon fele 50/300 most.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
pinnacle #87917 üzenetére
Kipróbáltam, úgy néz ki a Cloudfare tényleg gyorsabb.
-
4Grider
félisten
-
-
4Grider
félisten
válasz
Dragon3000 #87920 üzenetére
Nekem is sikerült az esetek 2%-ában jó sebességet elérni, tehát látszik, hogy küzdenek vele. Pl. a szokásos 600 GB-os BIX-es szervermentésem 2 napon keresztül jött le, majd a felétől egyszer csak beindult, és egy óra alatt lent volt. De most megint híg fos a BIX ide irány.
-
4Grider
félisten
-
pinnacle
nagyúr
Itt is a Cloudflare-t dicsérik, igaz maguk írják.
Az viszont érdekes, hogy nem adják tovább az ügyfelek adatait hirdetőknek. Akkor lehet a legjobb beállítás Cloudfare az elsődleges, Google a másodlagos DNS.
-
válasz
Cr00py #87905 üzenetére
Köszi, ez rendben van, 1000/1000 Mbps-t mutat.
Nálunk az ONT a padláson van, gondoltam jó helyen lesz ott. Onnan megy le egy kábel a routerhez, egy meg vissza a padlásra egy switch-hez, hogy a melléképületben is legyen net. Az két UTP kábel, és még a TV koax kábele. Kábelcsatornában vannak ezek is a falban, de nem volt egyszerű belegyűrni mind a hármat.
-
sch_a
addikt
válasz
xDiESEL92 #87909 üzenetére
Mivel hozzád a Digi DNS szervere lesz "legközelebb", az is fog leggyorsabban kiszolgálni. Kicsit túlmisztifikáljátok egyébként ezt a DNS témát. Én primary-nak meg szoktam hagyni a szolgáltatóét, másodlagosnak pedig beállítom mondjuk a google-ét. Kétlem, hogy az ms-nyi különbségeket te észreveszed böngészés közben, főleg hogy sokat dolgozik cache-ből is. Évente párszor előszokott fordulni, hogy lehal az ISP saját DNS szervere, azonkívül nem veszed észre, hogy éppen mit használsz.
-
ekkold
őstag
válasz
BullKoxa #87888 üzenetére
És akkor mi lesz, ha egyszer a T-s neten jön majd elő valami műszaki probléma? Akkor majd egy T-s fórumba írod be, hogy
megyek mondjuk a UPC-hez, vagy mobilnetre váltasz? Biztos ott is annyira fognak majd sajnálni mint itt. Ja, lehet, hogy nem.
Amúgy az 572:1 arányon azért elgondolkoznék, mert esetleg ennél más se tud jobbat. -
BullKoxa
őstag
válasz
viktorhu #87890 üzenetére
Hello! Nálunk 5700 a THome alap net, de ha jó és lehet játszani akkor azt veszem, nem vagyok a szopós típus !
zsolt_64 #87891 : Hát ha nem tudom arra használni amire legfőképp van akkor azért nem fizetek! A Digi biztos tudja hogy baj van ,de nem mondanak semmit sem !
-
xDiESEL92
tag
válasz
MasterMark #87908 üzenetére
Régen igazából mindig full stabil volt, azóta látom ezeket az több 100 mbit-es különbségeket, amióta lezsibbadt a hálózat 1-2 hete.
Gyors kérdés még, mert régóta keresem a legjobb DNS-t. A DIGI mellett a Hurricane Electic DNS szerverét használtam, irgalmaltan gyors, még rá is merném mondani, hogy a Cloudflare-t is kenterbe veri.
Nem tapasztaltál Cloudflare-nél olyat, hogy néha random félig vagy nem töltődik be egy oldal, vagy hogy nagyon sokat gondolkodik, amire megnyitja az adott oldalt? Ez nálam előjött 20 alkalomból legalább 2-3 alkalommal. Azóta nem használtam huzamosabb ideig.szerk: Valamint Te gyorsabbnak találod a DIGI-s szervereknél a Cloudflare-t? DNS Benchmark érdekesen mindig a DIGI-t hozza ki leggyorsabnak.
-
xDiESEL92
tag
Nálam 500/200-as net van, napközben 200 körül mérek, estére 300-450 körül. kora reggel 540Mbit. Elég instabil még mindig.
Ti milyen DNS szervert használtok? Hagytátok az alap DIGI-n? Érdekes módon, most a Secondary szerver IP-jét kapja meg a router elsődlegesként és az elsődlegest másodlagosként. -
Cr00py
senior tag
válasz
Dragon3000 #87886 üzenetére
Amikor még HDD-t használtam, akkor még igazán volt gigabites internet sajnos, itt ezen a környéken biztosan.
Már a NAS-ban is SSD-k vannak, onnan is száműztem a HDD-ket.
Sőt..torrentet is csak elvétve használok, így ezekkel nincs friss tapasztalatom. -
Cr00py
senior tag
válasz
Dark Archon #87884 üzenetére
Egész pontosan így.
Ha itt 1 Gbps van, akkor gigás a link.
FTTH-n már csak ez az 1 csomag van, így ha nem azt mutatja, akkor valami gebasz lehet a kábelekben.
Én is azért kértem abba a szobába a routert, ahol a gépek vannak..ne kelljen kibontani a fél házat, ha véletlen kábelt kell cserélni. A kis vékony pigtail pedig kábelcsatornában van. Ha azt kellene cserélni, az 5-10 perc, és nem kell bontani.
Kábeleket én is magam csinálom..megszokás. ( Kell is, hisz 2db 32U rack majdnem tele van itthon. ) Régen, még FTTB-s időkből volt pár érdekes story-m mikor jöttek bekötni, avagy kábelt cserélni. Nekem valszeg pechem van az ilyen bekötésekkel, mert FTTH-ra való átkötés is parádés lett. Itt le is írtam röviden a lényeget.
GF Now-t nem próbáltam soha, így azzal nincs tapasztalatom. Minden elfut a gépen. -
CSiPet2
tag
válasz
zsolt_64 #87901 üzenetére
Nekem van mindkét hálózatban digim. A volt inviteles hálón múlt héten 3-4 napig voltak gondok bix-en, de azóta megjavult. Pesten meg fttb-n több szerver megy 24/7-ben és ha ott a legkisebb csuklás van, egyből jön az értesítő és semmi nem jött 3 hete...
A 2 site 2 pfsense-e között még site-to-site vpn is van és az is stabilan üzemel, megnéztem a logokat utolsó újracsatlakozás 47 napja... Lekopogom, de nálam nincs gond. Sample size 1 alapján úgy tűnik, hogy a problémák nem az invitel/régidigi töréspontnál keresendők, valami más alapján van a kinek megy, kinek nem.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest