Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Reag3nS
senior tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
amit pingelt az nem is amcsi szerver, hanem német

-
Bischof
csendes tag
ha simán nem megy 1 másik gépen router nélkül akkor vmit rosszul csinálsz mert ha 1 gépen megy akkor kell hogy menjen másik gépen is ha jol van beirva a jelszo meg a felhasználónév.
Bischof
-
banpity
tag
Simán gépbe dugva szakít mint álat
De ahogy atdugom a routerbe meghal.Már 3 routert is kipróbáltam sőt ugyanazzal a beállításokkal 3 laptopot is és egyik sem akar menni. -
banpity
tag
McLaca
Nincs hibaüzi.Csak egyszerűen nem tölt le semmit egyik gép sem még mobiltelefon sem.Felcsatlakozik de 1bit sem jön le
Bár az előbb jött cucc de kb 10 éveel ezelötti sebességgel
Vagyis szinte semmi www.speedtest.net 3-as ping letöltést még csak csak mérte de a feltöltés már el sem indult
-
McLaca
őstag
válasz
Mewryck
üzenetére
Ezt a nagy pinget a windows saját ping parancsával is produkálja? Ekkora pingnél ugyanis már elvész a 20Mbit gyakorlati hatása, egy aprólékosan felépített weboldalt betölteni kínszenvedés lenne.
brd: lehet, hogy félrement a válasz, de nincs az a pénz, hogy visszakeressem, lusta vagyok.

Viktor77: a kábelmodemes digi netnél most is úgy van, de a LAN-nál felesleges.
banpity: a router logjában mi a hibaüzenet, avagy hol akad el a dolog?
Service name téma: nekem ez jelenik meg a router statjában:
"Remote message: Connected_to_DIGIKabel^J" - azt a ^J-t nem igazán értem, dehát ő tudja...

Üdv!
-
banpity
tag
cannyon;xabolcs ment pü
-
Atapi
senior tag
válasz
Bischof
üzenetére
service name mezőbe nem valamit kell irni, hanem pontosan annak a szolgáltatásnak a nevét, amihez csatlakozni szeretne az ember. ha nem megfelelő nevet ir be, akkor garantált hogy nem lesz nete. ellenben ha üresen hagyja, az eszközök többsége a betárcsázás után először válaszoló szolgáltatáshoz fog kapcsolodni, ami ebben az esetben nem lehet más mint a digi.
win xp is ugy csinálja, hogy service name üresenhagyásával probál meg csatlakozni, ha nem sikerül neki, az ujra probálásnál beirja az előzőleg először válaszoló szolgáltatás nevét. esetleg meg lehet probálni szgépen, hogy ilyet ki lehet-e szedni valahogy a hálózati státuszból csatlakozás után, és ha igen, azt beirni a routerbe.
de többnyire a helyes megoldás az, hogy üresen kell hagyni a service name mezőt.üdv
-
cannyon
aktív tag
énis 18 ba lakok de ilyet hogy nem lehet beállitani még nem tapasztaltam
-
Bischof
csendes tag
nem kell a router nem kap IP cimet mert nem kommunikál a switch-el végső esetben le kell cserélni sorry (TP-LINK-et ajánlom)
-
Bischof
csendes tag
válasz
banpity
üzenetére
ma rákérdeztem és esetleg segíthet ha beirsz vmit a szolgáltato névehez (a routerbe ahol a jelszót és felhaszn névet irod) pl: Diginet
ha ez nem segit akkor TP-Link routert ajánlom azzal mennie kell max elékötöd
hmmmén is sok routert állitottam be (próbáltam) amivel nem ment
ha igy megy irj vissza
Bischof
PS mac cim biztos nem kell nem kábel modemes
-
banpity
tag
Sziasztok.
A XVIII.kerben lakom és 4 napja kötötték be a diginetet.Próbálom szétosztani wifi routeren de az istennek sem akar menni pedig minden beállítás jól van megadva.A gépek látják a wifi-t de net semmi nem jön.Ha esetleg tudnátok segíteni nagyon megköszönném mert lassan kikapcsolják a T-fos netet és ha csak az asztali pc-n lesz netünk a családom ki fog nyírni.Mert az asztali pc-n simán megy de routeren keresztül már nem akar menni.Már 3 fajta routert is kipróbáltam de egyikkel sem akar menni.1/SMC 2/Linksys WRT54GL 3/ASUS és mindig ugyanaz vagyis semmi net.Már 2 ismerősöm is megpróbálta megcsinálni (és ők azért értenek is hozzá) de nekik sem jön össze.A diginél széttárják a kezüket és azt hajtogatják hogy "a net ott van" a többi az én bajom
Hát igen a net télleg itt van de csak az asztali pc-n hajlandó menni ahogy routerbe van dugva még az asztali pc sem megy.Ebben kérném a segítségeteket.Előre is köszönöm a segítségeteket.
(ha valaki esetleg segítene msn-en nagyon megköszönném) -
Dany007
veterán
Mostmár nekem is... :
Microsoft Windows [Version 6.0.6001]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\Administrator>ping www.index.hu
Pinging www.index.hu [217.20.130.97] with 32 bytes of data:
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=3ms TTL=58
Reply from 217.20.130.97: bytes=32 time=4ms TTL=58
Ping statistics for 217.20.130.97:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 3ms, Maximum = 4ms, Average = 3ms
C:\Users\Administrator> -
Bischof
csendes tag
ja ez jol néz ki
-
FNZ
őstag
válasz
Imi Csabi
üzenetére
nálam ilyen ping van most és általában ilyen is:
www.index.hu [217.20.130.97] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 217.20.130.97: bájt=32 idő=1 ms TTL=57
Válasz 217.20.130.97: bájt=32 idő=1 ms TTL=57217.20.130.97 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött = 4, fogadott = 4, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
minimum = 1ms, maximum = 1ms, átlag = 1msés ilyen egy ámerikás:
e2021.b.akamaiedge.net [92.122.32.101] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:Válasz 92.122.32.101: bájt=32 idő=19 ms TTL=54
Válasz 92.122.32.101: bájt=32 idő=19 ms TTL=54
Válasz 92.122.32.101: bájt=32 idő=19 ms TTL=54
Válasz 92.122.32.101: bájt=32 idő=19 ms TTL=5492.122.32.101 ping-statisztikája:
minimum = 19ms, maximum = 19ms, átlag = 19ms -
xabolcs
őstag
most neztem a bix-et.
digieknek miota van 30gbit?
es meddig fognak elmenni? ilyen sokminden osszejon a 2500/3500 ft-okbol?

-
Atapi
senior tag
válasz
Dany007
üzenetére
nézd meg bix statot. kb 8kor van csucsidő, éjfélre majdhogynem a felére esik vissza a forgalom!
ha jol nézem a rácsokat, akkor digi forgalma 9-10között ~2Gbit/s-vel csökken. azért az nem elhanyagolható csökkenés, ha valahol csucsra van járatva egy eszköz. és ugye nem kell félterhelésre állni ahhoz, hogy visszaálljanak a ping értékek, elég a torlódásnak megszűnnie, amihez szvsz akár elég is lehet az emlitett forgalomcsökkenés.
én továbbra is amondo vagyok, hogy jelentsétek be hibának. nyilván én nem náluk dolgozom, ugyhogy lehet hogy mellé lövök a tippemmel, de szvsz van reális esélye annak amit irtam.üdv
-
Dany007
veterán
válasz
Dany007
üzenetére
egyszer régen volt hasonló eset. Amikor egy német game serveren, ahol átlagban 45-ös volt a ping hirtelen felment 110-150 körülire... Aztán egy térképes tracert programmal rájöttünk, hogy azért van szívás, mert valahol hamburgban egy switch rossz felé irányított, és anglián keresztül értük el a stuttgarti servert... valami hasonló volt a városok már nem ugranak be annyira...
szal így majdnem 2x akkora utat tett meg a jel mint kellett volna. -
Dany007
veterán
Ugyan az mint tegnap... : s

-
-
Atapi
senior tag
válasz
Imi Csabi
üzenetére
szvsz ha ilyen csucsidő tájékán jön elő a ping emelkedés, akkor valamelyik eszköz szorulhat bővítésre. jelezzétek a hibát digi felé, ők többet tehetnek mint a fórumozok.
esetleg meg lehet probálni winmtr-rel tracerout statisztikát csinálgatni. a prog reportján látszodhat melyik eszköztől kezd el nőni a ping, könnyebben detektálható lehet a gyenge láncszem.üdv
-
bossvico
senior tag
Nálam most teljesen hibátlan, 0 ping és 20/13 megvan.
és nincs ledobálás se. -
Imi Csabi
tag
válasz
Dany007
üzenetére
Hát hallod passzolom a kérdést, semmi logika nincs a dologban... Normál esetben délután és este kellene összeszarnia magát a rendszernek, ha nem bírná a terhelést, mert akkor ér haza a sook kis user és ráveti magát a netre, oszt töltenek mindent szépet és jót

Ma pl. "még" semmi jele nincs a lassulásnak...
www.index.hu [217.20.130.97] pingelése 32 bájt méretű adatokkal:
Válasz 217.20.130.97: bájt=32 idő=4 ms TTL=58
Válasz 217.20.130.97: bájt=32 idő=3 ms TTL=58
217.20.130.97 ping-statisztikája:
minimum = 3ms, maximum = 4ms, átlag = 3ms -
Dany007
veterán
válasz
Imi Csabi
üzenetére
Amúgy az a dúrva, hogy olyan fél 9-9 fele kezdett helyreállni a rendszer...
Ugye a max az 90-98ms volt Budapest Veszprém.
Aztán 9 fele elkezdett javulni a helyzet... 80, aztán 68, majd 56, majd 48, és végülis olyan 10 fél 11 fele beállt a normális értékre, 20-23ms-ra. És akkor már megszűnt a lag is. Lehetett normálisan küdni a neten...
Na most ez mit jelenthet? Lehetséges, hogy tényleg le van terhelve a rendszer? És estére szép fokozatosan felszabadul?
De ez is érdekes, hogy egy óra alatt hirtelen mindenkinek elege lesz a netből meg a letöltésektől....? Ez se túl logikus... -
Mewryck
tag
ahogy nézem,elég alacsony pingetek van,nekem a kezdetek óta 300 vagy afölött van
amikor bekötötték,a gépre fogták a dolgot...érdekesmód winreinstall után is ez volt a helyzet(routerrel és anélkül is)
-
-
Gyufaaa
veterán
válasz
Bischof
üzenetére
speedtest nem mutat normát. FTP-vel teszteld. Nagy csomagot le/fel. A 10 emeletes lépikben DLink Gigabites switcheket használnak. Egy kicsit másképp kevés lenne a sávszél. 4 emeletesekben van csak 100Mbit es. Persze ha mindenkinek bekötnék ott is kevés lenne. De ez csak egy eszközcsere és ki is van küszöbölve. A Többieknél ha 10-esben laknak előfordulhat, hogy még nem volt eszköz cseréjük. Lehet elfogy a sávszél.

-
Dany007
veterán
Na most áll helyre a dolog...

-
piRAnNya
csendes tag
Sziasztok!
Én is most szeretném lecserélni diginetre a drót-net-es internetemet. TP-LINK WR542G-s routerem van, kell majd állítani rajta vmit? Kispesten lakom, esetleg a környéken van vkinek tapasztalata a szolgáltatás minőségéről? Köszönöm! -
Thrawn
félisten
30/20

-
bossvico
senior tag
Nekem már harmadszor dobálózik le a netem 1 óra alatt.
Valami itt se kóser. De újrakapcsolódik és megy tovább
ezmiez?mérés szerint semmi gáz

-
Imi Csabi
tag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Nem tudok arról. hogy a mi lépcsőházunkban másnak is ilyen gondja lenne. A szomszéd panelban lakó havernál is ez a helyzet, sőt a székesfehérváron lakónál is csinálja, ami azért nem a szomszéd ház...
Látom közben haver is befutott
Gépek terén nem vagyok kezdő
, az első dolgom vírus és trójai keresése volt, utána pedig vissza ghostoltam az egész winfost. 
Üdv.: IMi
-
Dany007
veterán
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Biztos h nem az ő gépe...
150-200-as pingem van olyan szervereken, ahol 40-45 a normális.A www.index.hu, ami Budapesti szerver 90-es pinget ad! 90-es! Ami normál esetben 20-asnak kéne lennie!
És kipróbáltam több gépről is, az eredmény ugyan az.
Vagyis a hiba a rendszerben van. Csak kérdés, hogy meddig tart ez még... -
Imi Csabi
tag
Sziasztok!
Nem tudom mi lelte a környékünkön (veszprém) a digit, de az elmúlt 3 napban elég érdekes dolgokat produkál...
Most lesz 1 éve, hogy bekötötték, eddig az égvilágon semmi probléma nem volt vele.Le és feltöltési sebességek messze elmaradnak a megszokottól (20/10 Mbit). Online játékokban az eddigi 15-ös pingem helyett 100-150-es pingekkel játszom. Időnként eldobja a kapcsolatot... A probléma nem csak helyi lehet, mert szinte az összes digis ismerősömnél ugyan ez a helyzet.
Ki mit tud erről? Esetleg van-e olyan, aki szintén ilyen problémával küzd?

Üdv.: IMi
-
Hobbbyt
őstag
Uhh bakker

Ma jöttek hogy írjam alá.. valami 26 szavazat kell ahoz ,hogy meglegyen az elegendő aláírás.. (a 20 ezres lakótelep..a közepe fele lakom..Huh.. még a Wikin is fent vagyunk
) Ami szerintem jó jel.. Hála istennek itt sok a fiatal.. és középkorú.. akik értik már a dörgést.. vagy legalábbis azt látják ,hogy a jelenlegi szolgáltatások minden téren silányabbak és drágábbak.Mint amit a Digi kínál.
A mi közös képviselőnk.. hááát.. eléggé furcsa egy ember... Ami az ő érdeke is.. azért képes Foggal-Körömmel harcolni... Remélem a Digi az ő érdeke is..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem pár hónapon belül én is Digiről fogok írni
-
McLaca
őstag
válasz
Gyufaaa
üzenetére
Picit én is belegondoltam, hogy a jól megszokott és bejáratott dolgokat felrúgva változtatunk, dehát a pénz beszél, és váltani mindig lehet később is.
Viszont az elgondolkodtató, hogy pl. a szüleim az egésszel nem foglalkoztak volna. Eleve egy félig-meddig véletlen folytán jöttem rá, hogy gyakorlatilag a küszöbön van a digi és a szomszéd házakban hónapok óta be van drótozva és már szerződni is lehet, de ez hosszú sztori... Ha nem vagyok kíváncsi típus és nincs időm munkában csak úgy adatokat keresgélni, akkor lehet, hogy még mindig ADSL van. Most viszont van a házban 3 tv-net-telefon szolgáltató (DIGI, UPC, Dual) + ADSL, úgyhogy lehet választani.
Az egyik szomszéd házban (az utcában most már az egyetlenben) viszont csak a UPC, meg az ADSL elérhető. A tetőkön a kábelek is szépen kikerülik, amúgy is félreeső ház. Na ott is érdekes lehet a közös képviselő.Üdv!
-
Bischof
csendes tag
Sajnos elég sok ilyen közös képviselő van aki nem foglalkozik, az új szolgáltatókkal hiába keresik meg. Több helyen beszéltem lakókkal akik szintén a sarkukra állva harcolták ki hogy meg legyen akár az 50%+1 szavazat a bevezetéshez. Főleg az idősek állnak nehezen kötélnek, "Nekik nem kell a Digi!" aztán elsőnek kötik be a Tv-t meg az ingyen telefont.

-
McLaca
őstag
Én nem emlékszem, hogy nálunk az ÁSZ kötötte volna a drótot, tekintve, hogy a társasházi elosztódobozok még nem plombáltak, 25 éve ez még nem volt szokás. Emlékeim szerint simán a digisek kötöttek a méretlenre, az viszont biztos, hogy már jóval előbb fizette a digi a mi házunkra is a teljesítménydíjat, mint ahogy valójában fogyasztott (ezt első kézből tudom
)
Nálunk eleve érdekesen alakult az egész, mert a mi közös képviselőnk nem szerződött a digivel anno, én viszont utánajártam és elértem, hogy kösse meg (gyakorlatilag miattam van a házban digi
), így 2 hónap alatt megvolt a lépcsőház drótozása, az engedélyek is, és lehetett szolgáltatni, mivel a mellettünk lévő házakba már vagy egy éve behúzták az optikát, szóval nálunk picit máshogy indultak a dolgok, de a lényeg, hogy már több, mint 1 hónapja - most már - gond nélkül használjuk... 
Üdv!
-
Bischof
csendes tag
Ez igencsak változó, a legfontosabb, hogy a lépcsőház be legyen kábelezve illetve ki legyen építve a gerinchálózat a környéken (földmunka). Ha ez meg van akkor 1 nagyobb terület elkészülte után pár hét alatt bekapcsolják az egészet. Néha az Áramszolgáltató szokott keresztbe tenni, mert nem hajlandóak áramvételezési pontot kiépíteni a netes és telefonos switcheknek. Szóval türelem.... pár hónap, vagy több

-
Hobbbyt
őstag
-
Bischof
csendes tag
hát ezek szerint ezt nehéz megmondani, de szerintem 15e Ft feletti ujabb routerek jok lesznek, főleg ha n-es akkor wifi-n is többet tud. de nézd meg a linket a sebesség táblázathoz (feljebb "frászkarikát") ezek szerint az én WRT160N Linksys-em 88Mbit-et tud.
-
törölt tag
Nos akkor tudnátok olyan routert mondani, ami BIZTOSAN működik a digi pppoe-vel és BIZTOSAN tudja a 30/20Mbit/sec WAN-LAN átvitelt?
-
McLaca
őstag
válasz
Konflikt
üzenetére
Amit beszúrtál dőlt betűvel, az továbbra is WLAN-ra vonatkozik. Csúnya lenne, ha WAN oldalról még 12Mbitet se tudna egy router.
Amúgy bocs a - szerinted - "flame"-ért, nem tudtam, hogy téged pisztollyal szoktattak bilire... (Helyesebben: I didn't tudtam, hogy téged with gun szoktattak bilire...) Amúgy meg peace van!
Atapi: olcsó húsnak...
Bischof: az enyém 28 rongy volt, igaz, nem ma vettem. Eddig jól szolgált, a digi sebességétől sem ilyedt meg. Nem firmware-es, hanem linux fut benne. Lehet, elvégzem a fentebb linkelt oldal módszerével a WAN-LAN tesztet kíváncsiságból.
Üdv!
-
Bischof
csendes tag
hát lehet hogy a régebbi routerek nem birják csak 10 Mbit ig, akinek kell a nagy sebesség vegyen rendes routert csak ennyi tudok hozzátenni, vagy kösse közvetlenül a gépre. az én WRT160N- es routerem birja a 100 Mbitet Wan on is igaz hogy most 20e Ftba kerül kb.
-
Atapi
senior tag
tud a frászkarikát! az ujak megközelitik maximum, de igen nagy a szorás. tehát nem árt utánanézni, mert többtíz mbit/s csomagokat nem tud mindegyik kütyü kiszolgálni.
üdv
-
-
Konflikt
addikt
válasz
Konflikt
üzenetére
jah, 20-25 kozott van, 23,1-et mertek.de alljon itt meg par masik soho router throughputja, FYI:
In CNET Labs' maximum throughput tests, the D-Link DI-524 AirPlus G router earned a mediocre maximum speed of 23.1Mbps. That's a more impressive score than those from the likes of other routers such as the Linksys WRT54G, which earned a slower 15.6Mbps. But the DI-524's maximum speed is slow compared to that of another D-Link router, the DI-624 AirPlus Xtreme G, with its 44.4Mbps. However, the two achieved exactly the same 11.6Mbps score in our Labs' mixed-mode tests--again, that's faster than the Linksys WRT54G but nowhere near the Dell Wireless 2300's 18.2Mbps mixed-mode speed.
-
Konflikt
addikt
válasz
üzenetére
ha jolemlekszem a WAN throughputja valahol 20-25 Mbit kozott van egy teszt szerint (nemreg egy ismerosom is ilyet akart, akkor olvastam rola)
@McLaca: igen. tan esetleg vmi problemad van?
mod:
@Bischof, #3414: "kábelesen a routerek viszik 100 Mbitig a sebességet,"
igen, LAN-LAN kozott. WAN-LAN kozott altalaban kicsit mas a helyzet. -
Hobbbyt
őstag
Hi all..
Nálatok a szórólapok megjelenése és az igénybe vehetőség között mennyi idő telt el? -
Bischof
csendes tag
ha biztosra akar vki menni akkor a TP-LINK routereket ajánlom 100% hogy menni fog
-
Bischof
csendes tag
az 524-es dlink rendben van, 624essel voltak problémák illetve az SMC-kkel
kábelesen a routerek viszik 100 Mbitig a sebességet, Wlan-on ne várjatok 7-8 Mbitnél többet az 54 Mbit arra vonatkozik ha több gép van a hálózaton akkor 54 Mbitig képes kiszolgálni összesen.Ha van kérdés nyugodtan
Digi szerelő
-
törölt tag
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Értem, köszönöm. DLink DI-524-ről van szó, és 30/20-as net lenne. Ezzel a routerrel van esetleg negatív tapasztalat? Továbbá: vajh' wan oldalon viszi a 30 megabitet?

-
törölt tag
Routert lehet applikálni digi lanra? Tehát ha én routerbe dugom az utp-t, és beállítom, hogy pppoe kapcsola (mint anno adsl-nél), akkor menni fog?
-
ZaXXoN
tag
PPPoE? Ja, logikus. Ha nincs mindenkinez hozzárendelt mondem, akkor a pppoe autentikációval tudják csak az egyes user-eket megkülönböztetni, forgalmukat mérni, stb. De akkor legalább nincs az a MAC address regisztráció szenvedés, mint a modemes kábeleknél (pl. upc, t-com). Jól sejtem?
És ha kábeltv-t is kér az ember, akkor adnak egy utp-t meg egy koaxot is?
-
Gregorius
őstag
Egy hete igényeltem online BaseNET-et, de fel sem hívtak, semmi...
Jobban jársz, ha keresel egy üzletkötőt, vagy elmész a helyi kirendeltségre. Az online visszaigazolás kegyetlen lassú. Nekem is csak jópár héttel késöbb jött a visszahívás.Bocs a láma kérdésért, a digilan esetén nincs is semmi beltéri "modem", csak bevezetnek egy utp-t a lépcsőházi router-ből?
Igen. Csak utp. Viszont PPPoE betárcsázás az van, tehát nem plug&pray. -
ZaXXoN
tag
Bocs a láma kérdésért, a digilan esetén nincs is semmi beltéri "modem", csak bevezetnek egy utp-t a lépcsőházi router-ből?
-
gg72
veterán
Sziasztok! Egy hete igényeltem online BaseNET-et, de fel sem hívtak, semmi... Ilyen lassú az ügyfélszolgálat?

-
Snipee
csendes tag
Nekem az összes monokróm LCD-m szemből látható jól és oldalról kevésbé, ez meg pont fordítva működik, ezért furcsa! Szemből szinte olyan mintha ki lenne kapcsolva!
Új számot kértünk, és jött is a szerelő, felszerelte az elosztót, kb két hete, viszont telót nem tudott hozni, tegnap jártam az üfsz-n és akkor kaptam meg. Azt mondták rádugom és minden oké! Na majd hétfőn sztem bemegyek újra! Azért köszönöm.
-
McLaca
őstag
Számhordozás, vagy új telefonszámotok lesz?
A monokróm LCD kijelzők mindegyike ilyen, ez nem a telefon hibája.
Mi számhordoztunk, és míg a hordozást nem indították el, addig azonnal az ügyfélszolgálatot kapcsolta, ha rádugtuk a telefont a digis aljzatra, számhordozás után viszont elnémult.
Hibabejelentést kellett tenni, egy hét múlva jó volt, azóta rapszodikus. Általában működik, de ritkán van, hogy nem ad vonalat, vagy mobilt tárcsázva nem kapcsol, esetleg nem elérhető a vezetékes számunk, pl. mobilról hívva úgy hat, mint ha ki lenne kapcsolva. Tényleg ritka, de előfordult. Ingyen van mondjuk...
Csak ezért hordoztuk el a számot, amúgy meg is szűnhetett volna.
Ha új számotok lesz, akkor azt a számot amíg nem izzítják be, addig nem él a szolgáltatás.Üdv!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

már 21ms...
lool hazaérek és kipróbálom! (van aki dolgozik is
)

Sok sikert hozzá! A Közös képviselőnek azért illik a lakók döntését is figyelembe venni, ily módon, ha összegyűlik a létszám kutya kötelessége rábólintani.