Hirdetés
-
LOGOUT.hu
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mewryck
tag
hello!
wifit laptoppal használnád? tudja a laptop azt a titkosítást,amit a routerbe beállítottál?
(digi 20/10es netem van,TP-LINK TL-WR642G routerrel,egyszerű a beállítása-ha gondolod írj egy pm-et)üdv!
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
digi 20/10es netem van,le és feltöltés megy rendesen,de az utobbi 2 hétben már harmadjára jön elő a probléma:szakad a net,általában késődélután-esti időszakban jön elő,kb fél-egy óráig ilyen,utánna jó(ruterrel van megosztva és nem a ruter dobja el a netet)
valakinek volt már hasonló probléma?
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...
-
Mewryck
tag
igen,ugyértem
független attól,hogy töltök-e fel vagy le,ma is szakadt rendesen,pedig csak msn ment
ilyenkor a ruter sem tud ujracsatlakozni,a log televan bejegyzésekkel(idötullépés)[ Szerkesztve ]
-
Mewryck
tag
válasz cannyon #3318 üzenetére
nem az alaplapi karival van gond(egy kb féléves lapnál meglepődnék...),de mint írtam,maga a router nem tud csatlakozni(próbáltam a router kihagyásával is,akkor se tudtam kapcsolódni),tehát a gond nem nállunk van...
ilyesmi,ehhez hasonló esete volt már valakinek?(helyileg:Miskolc-Avas)
-
Mewryck
tag
ahogy nézem,elég alacsony pingetek van,nekem a kezdetek óta 300 vagy afölött van
amikor bekötötték,a gépre fogták a dolgot...érdekesmód winreinstall után is ez volt a helyzet(routerrel és anélkül is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest