Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
bambano
üzenetére
Mi akadalyoz meg abban hogy a multkori gigabites pppoe wan kerdesben elismerd, beleszaladtal? Arrol tul nagy a csend azota is...
Szoval ne akarj kioktatni , foglalkozz a sajat dolgoddal. A ZTE csoda meg sose fog jobb szoftvert kapni ha csak arra vagy kepes hogy azt bizonygatod, mindent meg lehet oldani maskepp. De miert kellene egyeb megoldasok utan kajtatnom ha engedelyezni kene csak benne ezt az opciot?
Remek mentalitasotok koszonom szepen...
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Bocs! Nem neked címeztem.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz
Becenick
üzenetére
Miért is? Ha csak 1 gépet kell kintről elérni, akkor felrakod a szolgáltató kis progiját ami jobb helyeken van linux/win/mac platformra és kész. Nekem simán vitte a no-ip ingyenes ddns-el. Semmit se kellett csinálni a routeren hozzá. Bár nekem tudja a routerem és csak kipróbáltam. (amúgy nem használom)
-
vargalex
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Szia!
Pl. a no-ip biztosan. A leírásban ugye kifejezetten ott van: "The IP address to which the host(s) will be set. If no IP address is supplied the WAN address connecting to our system will be used. Clients behind NAT, for example, would not need to supply an IP address".
-
-
válasz
vargalex
üzenetére
nem hekkeltem dyndns-t, de amit magamnak csináltam, az nem küldi át a publikus ip-t, mivel felesleges. a http headerekből meg lehet tudni. egy rendesen megcsinált dyndns szolgáltatáshoz tökéletesen elegendő egy usernév/gépnév és egy jelszó.
(#28889) lakisoft: nekem ha 20 nincs, egy darab se

szerk2: közben nézegetem gugli haveromat, és a legtöbb válasz ilyesmi:
wget -q http://username:password@members.dyndns.org/nic/update?hostname=hostname.dyndns.org
vagyis a dyndns update-hez nem kell tudnia az ip címet az updatelő kliensnek. ezek is értenek hozzá.
-
lakisoft
veterán
Van itt köztetek Mikrotik routere vagy boardja valakinek?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
vargalex
félisten
válasz
bambano
üzenetére
Szia!
Azért abban, hogy routerre tegye a dyndns szolgáltatást erősen akadályozza az, hogy a gyári firmware-ok (amit ugye a nagy sebességhez szükséges HW NAT miatt használni kénytelen
) csak a WAN interface-ra kapott IP-vel képesek frissíteni a dyndns szolgáltatónál. Ami ugye alap esetben (ZTE csoda, majd mögötte a saját router) privát IP lesz... -
Zjunior
veterán
Sikerült beköttetni egy Digi 200-as netet....
94mbs le 54mbs fel ez lenne a normális?

Köszönöm!

-
B-L-A-C-K
titán
Az elvileg 200/50-es netem még mindig ~94/27-es, szóval nekem is b@sztak emelni a netemen, nem kapkodják el...:/
-
-
válasz
DonMaster
üzenetére
átlag internetező, a nagyon bátor kasztból, a routert babrálja. kireseteli például és utána üvöltözik az ügyfélszolgálattal, hogy nincs net. pl. meghirdet az isp egy bővítést (értsd: üzemszünet), átlag ló béla ügyfél nem fog róla tudni. és amikor nem megy neki a net, nyom egy kövér resetet. utána biztosan nem fog menni neki a net.
vagy t. ügyfél elindít a wan oldalon egy dhcp szervert, és a fél lakótelep rámászik, stb.
ahol melózom, nemrég csináltunk bővítés miatt üzemszünetet. egy *CSOMÓ* előfizető jött befizetni tartozást, mert azt hitte, tartozás miatt kapcsoltuk ki a netjét... komolyan mondom, az előfizető hülyesége nem korlátos.
-
DonMaster
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
hagyjuk már, a dumát, mert kell iyg még 1 switch?
mire kell dyndns? meghasonlok? amire a digi adja arra meg felelö, saját routerel job használni, persze jolenne ha ez tudná alapbol, de ez nem arra van , persze plusz kiadás, jah, téynleg 5k huf 1x kiadás a switch routerel kb 18ezer forint bol kijön brutto, áram 1 évre kb 2000ft plusz , durván 20e forint az elsö évben utáan évente már csak 2000ft plusz kiadás, ez durván havi 160ft többlet, ha valakinek a jelelegi digis internet árak mellet ez a 160ft sokba kerül, az hülye, mert ha egy t-home nál ami 10k /ho ott még 100ft is sok, de 5000ft amiben minden van tv 1gbitnet telfon még 150ft /ho az semmise, perze plusz 2 eszköz villog a sarokban, nah bum, most komoylan, nem mondom , hogy nincs igazad ,mert van igzaság amit irsz hoyg mehetne az is, de attol fügetlenül szerintem joban meg oldhato saját eszközzel , mint avval amit a digi adot routertbambano
részben igen, de mit si babrál az átlag ember? átlag internetezö, mit babrál?
böngészni tud
facebook megy, torrent megy , skype stb iylen megy, mikel még neki?ftp- szerzver ts3 szervert nem tud üzemeltetni nah bumm, az már mondjuk nem átlag lenne, mert egy átlag felhasználo a gépét nem 0-24/7-ben hagyja üzemelni hanem kevesebb idöben.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
DonMaster
üzenetére
Nem kár. Alap dolgokat korlatoz és ez nincs rendben. Extra eszköz, ectra kiadas, extra meghibasodasi lehetőség.
Port range forward, ha kell nekem 30 egymast követo portot nyitni akkor egyesevel pötyögtessem... es a többi... Sajat router akkor lenne "mentség" ha tudnank a PPPoE NET és a VOIP VLAN ID-t illetve a router tudna WAN oldalrol VLAN-t forwardolni...
-
Balageee
csendes tag
válasz
Flashget
üzenetére
Igaziból alapbeállításokat vettek el... egy MAC filter vagy egy Dyndns mit tesz tönkre?? ...de még van egy pár ilyen amihez nincs jogosultságod?
Amúgy nagyon egyszerű a képlet: - Meg kell hagyni rendesen az alap beállításokat (ha már P-forward van, akkor pl. egy szaros DMZ vagy Dyndns is maradjon és még a többi NEM veszélyes beállítás is). Illetve olyan kikötést kell tenni, hogy mindenki a saját felelősségére állítgassa, mert ha elbacca, akkor kemény pénzekért csinálja meg a Digi. Biztosan lehet LOG-ot beállítani ebbe a vacakban, hogy mikor milyen funkciót változtattak. Az átlag ember nem nyúl bele, tehát neki sem baj ha benne vannak a beállítások, az olyan hozzá nemértő aki meg elbassza az meg fizet mint a katonatiszt. Aki meg ért hozzá az meg nem nyomkodja el, vagy ha mégis, akkor ő is fizet mint a katonatiszt. -
Becenick
tag
válasz
DonMaster
üzenetére
Tény és való, hogy nálam is gyengébb a jel, de talán még úgy ahogy használható lenne, ha jól választom meg a csatornát. Mindenesetre bosszantó, hogy rögtön 2 eszköz ugrik be pluszba a telefon miatt.
Sajnos nekem tp-link 1043nd v1 router van a 200-as csomaghoz, úgyhogy amikor először megtudtam, hogy routert hoznak még valahol örültem is neki, hogy legalább nem kell másikat beszerezni, de amikor kiderült, hogy központilag belenyúlhatnak és még be sem állítható rendesen, akkor "kicsit" elszomorodtam.
Úgy tűnik ez kénytelen kelletlen zsebbenyúlós sztori lesz. -
ACE-
addikt
válasz
Becenick
üzenetére
Ahol befért egy UTP, ott befér még egy, ráadásul elvileg abban jön a koax is, szóval tuti elfér. Azt a pár méter kábelt ami meg még kell, szerintem ki lehet fizetni... Én is jobban örültem volna ha húznak kábelt, mert így nincs telefon (amit mondjuk nem nagyon használtam) így marad a saját router és a ZTE dobozolás. Ha esetleg valakinek kéne, akkor hajlandó vagyok DIGI-vel egyezkedni hogy tőlem vigyék el, húzzanak kábelt, máshoz meg odavihetik.
-
Flashget
félisten
válasz
Becenick
üzenetére
A Digi azért hozta meg így a döntését, mert ő a netre és és a hozzáadott eszközzel együtt vállalja a garantált sávszélt. Ha több jogot adna admin felületen, akkor a nem hozzáértők (routerhez nem értők) összevissza elállítanák ők meg mehetnének ki állandóan hibabejelentésre.
Ezért lett többször írva átlag embernek megfelel, de aki többet akar kihozni egy routerből annak saját eszközt kell használnia.
Arról nem beszélve a wifi része nálam sorra hajigálta le az eszközöket. lehet jött rá azóta frissítés nem tudom, de nálam csak a telefonhoz van használva. -
Becenick
tag
válasz
Flashget
üzenetére
Teljesen igaz, hogy az eszköz nem a sajátom, de azért a ddns beállítás szerintem sokaknál valós igény.
Persze értem én, hogy "ha nem tetszik vegyél másik routert". De minek kiadni 20-30e Ft-ot egy másik eszközre, ha ez is alkalmas lenne a funkcióra ?! Persze ha benne hagyták volna... hmm
Nyilván a mezei felhasználónál elég annyi, hogy "gyííí háááá megy a net öcsééém.... ezt nézd meg milyen eredményt produkáltam a speedtesten... és még ráadásul a vájfáj is karaj, hogy itten a levegőben szállnak a bitjeim"... de az hogy egy maximálisan kiherélt eszköz került a lakásba vagy hogy eleve a drága szagemberek tulajdonképpen az egész hálózatra rálátnak távolról, az más kérdés.....
Érdekes. De szívesen kihagyná az ember a plusz eszközök vásárlását... már ha lenne rá mód.... hm -
DonMaster
addikt
válasz
Balageee
üzenetére
azért az durva , hoyg lustaságnak hivd azt hoyg miért nem huztak be még 1 kábel-t neked, biztos örültél volna furás stb-nek. plusz az anyga és munka költségnek is amit kiszámláztak volna miatta, igy olcsobban emg usztad, huzd ki a telefont és dugd rá a sajűát routered és megy akkor .
vagy ha kell annyira telo akkor egy switch elé és sajt router, ,
bár teszem hozzá a hogy valami dyndns-t meg oldhattak volna, otthoni szerver készitás miatt, bár lehet pont emiat van letilvtva gyárilag rajta , hogy ne otthoni szervert használj mert az lefogja a sávszélt. -
Balageee
csendes tag
válasz
zsolt501
üzenetére
1. Már rég elolvastam az összefoglalót....
2. Olvasd el a hozzászólásom! ...írtam, hogy kell telefon.
3-4. Van saját routerem, de minek menjen három eszköz, ahhoz, hogy egy egyszerű dyndns-t beállítsak?Igen ezeket az alternatívákat sikerült elolvasnom a segítséged nélkül is... az, hogy mást nem zavar, hogy apróságokért 3 eszköznek kell mennie, illetve be kell szerezni azokat, az nem igazán izgat... az optimális megoldás keresése nem egyenértékű a szenvedéssel.
Azt nem értem, hogy ha nem tudod a kérdésem a megoldást, akkor minek írogatsz feleslegesen, vagy ha meg tudod akkor meg miért nem azt mondod, hogy nem lehet máshogy csak úgy ahogy az összefoglalóban van.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Balageee
üzenetére
Ha többet akarsz állítgatni akkor
1 olvasd el a téma összefoglalót,
2 ha nem kell a telefon akkor nem kötelező a Digi routerét használnod
3 és szerezz be egy routert magadnak ami saját,
4 ha használni akarod a telefont is akkor még a router mellé kelleni fog egy gigabites swich is amibe belemegy a Digis kábel, illetve belemegy a Digis router, és a saját routered.De ez mind le van írva az első összefoglalóban, mert nem te vagy az egyedüli aki ezzel szenvedett.
-
Balageee
csendes tag
válasz
zsolt501
üzenetére
Egy port forwarding-hoz, vagy egy wifi beállításhoz, stb-hez van jogom, de egy szaros dyndns-hez nincs? Na ne már... Azért mert lustaságból, leszarom stílusban nem húztak a telefonnak egy új szaros 2eres vezetéket, és idehoztak a lakásba egy ilyen fehér csodát (ami még egy működő szar), miért csak a beállítások felét kapom meg? Mert azzal ellentétben, amit említettél megváltoztathatom a beállításokat, de csak a felét... ( a digis szerelő mondta, hogy majd állítsam be a wifit ahogy szeretném). Ha már jogokról van szó: Neki honnan van joga ahhoz, hogy mit állítok be wifi jelszóra? Semmi köze sincs ennek a jogokhoz, csak ilyen "okosan" oldották meg.
Amúgy meg nem azt kérdeztem, hogy mihez van jogom, hanem azt, hogy hogyan lehet megoldani a teljes elérést! -
Balageee
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy a ZTE ZXHN H298N csodánál, hogyan kaphatok Admin jogot?
Csak USER -ként lehet belépni, így egy jópár funkció nincs: DDNS, DMZ, MAC filtering...stb.
Egy reset bizti segítene rajta, de nekem kell a telefon is, amit utána nem tudok rajta belőni. Nem terveztem másik routert venni, így jó lenne, ha rendes admin hozzáférésem lenne a routerhez. Az meg végképp nem tetszik, hogy ők távolról hozzáférnek teljes admin joggal, és látnak mindent, amit beállítgatok a router-ba, én pedig csak USER hozzáféréssel tok pár dolgot állítani. -
Flashget
félisten
-
Gézengúz
addikt
-
VOid
tag
válasz
PeterPH
üzenetére
Voltak kint digis szerelők azóta, gondoltam megírom, mint kiderült, az előző szerelő nem ellenőrizte le hogy van e valahol még egy toldás(ők csinálták nem én), és ez okozta a problémát.Mostmár jó minden

Amúgy páran itt írták hogy a wr1043nd v1. 150-160 körül van a vége, most mértem vele, 185öt visz át, szóval nincs értelme lecserélnem azért a hiányzó 15 Mbpsért, esetleg ha 500asra váltok
de bőven jó ez is
-
TeeJay
félisten
válasz
PeterPH
üzenetére
ha ONT-ra kötik, lehet gigabites linket kap de ha a többi porton is meg van rántva az ONT akkor az ő portja már nem fogja azt a 940megabitet elérni ha jól tippelem.
sosem járattam még 4porton maxra ilyen eszközt de gondolom van némi lassulás már csak azért is mert a GPON miatt 2,5/1,25gigabitből gazdálkodik az ONT és az sem 100% mivel pár ilyen lépcsőházat is össze kell fogniuk valami dobozban OLT-vel és kitudja hány gigabit jut gyakorlatban 1-1 tömbnél egy lépcsőházra.ugye ha van 7 tömb akkor tuti nem 17,5gigabitre teszik hanem mondjuk szintén 2,5gigabitre vagy mondjuk 2x2,5-re és egy egész lakótelepet simán rátolnak egy 10gigás linkre
saját IP címemet online traceroute-olva 18. kerületre ezt adja utolsó még látható ugrásnakte-2-1.dr01.xviii.digicable.hu
én az elején a "te"-ből arra tippelek hogy 10gigabit ethernet 18. kerületösszegezve
lehet hogy van 4 gigabites port az ONT-on ha valahol dugulás van feléjük és nem tudja kiszolgálni számára az 500megabites letöltést(#28844) allein
nálatok sincs még switch csere az ONT meg már lehet tele van így hiába rendeltél 500-as csomagot amíg nem kerül sorra nálatok is az eszközcsere addig maradsz 100-as linken úgy meg 94megabit a max...(#28825) VOid
nevében is benne van hogy Auto Negotation tehát automatikus egyeztetés...
azért nincs sok gigabit LAN beállításai között az hogy fix gigabit mert akkor hálózati hiba lehetne
nekem is Broadcom gigabit LAN van a laptopban és csak auto mód van, de ha gigabites routerre dugom akkor gigabitet ad, a DIGI-re dugom akkor 100-at
ha lenne fix gigabit és rányomnám akkor lehet nem lenne LAN, és gondolom ezt kerülik el ezzel
így auto módon hagyd és kész, ha mehet a gigabites link akkor úgyis arra csatlakozik, ha nem akkor bármit tehetsz akkor sem fog -
allein
addikt
Sziasztok. 15. kerületben vagyok helyileg, panel. Tavaly júliusban online igényeltem 500/100 sávot. Tegnap kaptam emailt tőlük, hogy az igényemet fogadták ☺ És akkor 30 nap amìg vállalják a szolgáltatás kiépítését. Régi 80/25 sáv helyett jelenleg még mindig 95/25 van és nem az igért 200/50. Gondolom, hogy sok idő kell amìg kiépítik az egész hálózatot ami az 500 és 1000 csomagokat illeti, csak egy kicsit most ez az egész átmegy vicc kategóriába 😊 Függetlenül ezektől akkor is úgy gondolom Digi jelenleg a legjobb szolgáltató.
-
-
Attila 1
tag
DIGI válasza
Tisztelt Ügyfelünk!
Internet szolgáltatással kapcsolatos hibabejelentését rögzítettük, munkatársaink a lehető leghamarabb ki fogják javítani a hibát. Amennyiben szerelőinknek szükséges a probléma elhárításához bemenni az Ön otthonába, időpont egyeztetés végett keresni fogják a megadott telefonszámon.
Abban az esetben ha a későbbiekben bármilyen jellegű problémát tapasztal, kérjük jelezze felénk e-mailben vagy a 1272-es telefonszámon.
Munkatársaink a nap 24 órájában állnak rendelkezésére.Köszönjük együttműködését.
-
Attila 1
tag
Sziasztok
ONT-nek mind a 4 portya tudja 1000 Mbps-ot ? Switch csere nem volt az elosztó szekrényben ONT-re raktak.Nincs meg 500 Mbps letöltésnél 255 Mbps van bekötés óta.Szerintem csak ennyit tud ez a port vélemények erről.
-
VOid
tag
válasz
llacee
üzenetére
Nincs gigabites opcióm ahogy az a fenti képből is látszik, ez az amit nem értek hogy miért? Ez akkor fordulhat elő ha a kábel nem gigabites,nem? De ezt is megnéztem és ahogy írtam elvileg az, legalábbis nekem a "verified for gigabit ethernet" azt jelenti. Digi részéről elvileg mindent megcsináltak a szerelők.
-
VOid
tag
Sziasztok,
Közben rájöttem hogy ha közvetlenül a gépbe dugom a kábelt akkor csak 100Mbps-t ír connection speedre(ha routeren keresztül akkor 1000), tehát ez a probléma.... Amit nem értek miért, mert az alaplapi hálókártya gigabites. Megnéztem mi van ráírva az internetkábelre (még 2009ben hozták a digisek) "verified for gigabit ethernet", szóval elvileg a kábel is jó, a kártya is jó, a legfrissebb driver is van fent, mi lehet a probléma szerintetek?

Itt se tudom átállítani gigabitesre a kapcsolatot.
Köszönöm előre is a segítséget
-
fcc
aktív tag
A diginet100-hoz nem kell(ene) switch-et cserélni a lépcsőházban? Mert nekem elég lenne az a sebesség is, csak nem jön annyival ami le van írva 100/50, csak 94/28 a mostani. Erre az üf. reagálása a " a garantált meg van". Pedig szvsz. nagyobb switch-el meg lehetne az előírt. Rábeszéltek a 200/50-re, de ehhez meg hozzák a saját ZTE router-t(van telefon is). Erről a router-ről mi a vélemény, mennyire megbízható?
-
Flashget
félisten
Az a router 100 megáig jó gyári fw-vel.
vargalex fajtával 165-öt csiholtak ki belőle PPPoE-n. Amint megjavult a net sebességed lefelé:
Vagy beletörődsz ebbe vagy lecseréled egy V2-re és búcsút intesz a custom fw-nek a hw nat miatt.
Vagy meghagyod ezt a routert így ahogy van és visszalépsz 100/50-re (úgyis jobb ár/érték arányú) és nem kell beruháznod másik routerre. -
dre75
tag
Na ez lett a helyzet hogy kijött a digis szerelő és megnézte router nélkül megy a 780mb/s letöltés de a routerrel csak 300ig megy...elvileg nem egy alap router ez tegnap vettem és azt mondta a szerelő hogy valószínű valami router beállítás lesz azért tilt 300nál.(ő nem nyúl hozzá azt mondta)
Ha valaki ért a routerekhez és a beállításokhoz attól kérnék egy kis segítséget hogyan tudnám előcsalogatni a közel 800as letöltési sebességet amit router nélkül hozna

a szóban forgó router D-link DIR-865L

-
adika4444
addikt
1043ND v1 nem bír 140-150 és felette, v2-t vagy erősebb routert kell beszerezned.
Amúgy mennie kellene, mert ha gigás a kapcsolat, akkor már át kéne hogy férjen a 200 Mbps. a 94 egy 100-as kapcsolatra utal, de ha a kábeled egy gigás switch-ben van, ami viszont nem gigásan kapja az adatokat, akkor lehet ilyen a sebesség. Szeirntem reklamálj náluk, egy kört megérhet a dolog. -
VOid
tag
Sziasztok,
Nálam is TOPnet volt, most jöttek a digitől, kicserélték a kábelt,+ még gondolom a switchet is mer valamit csináltok 1-2 emelettel feljebb, azt mondták minden óra 5. percében frissül a rendszerük, akkor éreznem kéne a gyorsabb sebességet, eddig kiakadt a letöltés 94Mbps-nél a feltöltés 25nél.
Most annyi változott hogy a letöltés ugyanúgy maradt 94, de a feltöltés felment 50re, gondolom ebből akkor átállt a rendszerük?
de nem értem a letöltés miért nem változott.Router: TP-link wr1043nd (V1) (vargalex firmware-el)
Próbáltam routeren keresztül is a sebességet, és úgy is hogy közvetlenül a gépbe dugtam, mindkét esetben ugyanaz a sebesség.
A gépben az alaplap integrált hálókártyáját használom (Asus P8H77-V) , windows 7el. Ha a net beállításait megnézem Speednél 1 Gbps-t ír.Valakinek van valami ötlete? lehet csak a feltöltést állították át a rendszerükben? előfordulhat ez?
Köszönöm előre is a segítséget

-
DonMaster
addikt
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
inkább használnád ki azt az 5-10percet mint a többiek filmezés helyet

-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
Este hazaerek, adok enni tengerimalacnak, magunknak csinalunk es egyeb tevenysegek. Kb. a 200as net es felette nem beszelhetunk hosszu percekrol....
-
DonMaster
addikt
válasz
poli27
üzenetére
mi hülyeség?
feltételeztem hoyg jo a kábel, persze leeht rosz is, de ezt látatlanban nehéz meg mondani,
de ha jo a kábel és nem lát gigabitet akkor a switch nicns cserélve,
ha rosz a kábel akkro enmf og látni, de ezt igy kábel nélkül csak ugy ad-hoc nem egyszerü emg mondani, -
llacee
őstag
Én csak azt nem értem, hogy miért kell, hogy egy nas 500Mbittel tudjon tölteni?
Az közel 5TB egy nap alatt, van akinek huzamosabb igénye van ennyi adatra vagy filmre?
Töltögessen 2-300mbittel, kit éredekel, majd befejezi.
Ezért biztosn nem vennék 100e+ Nas-t.Szerintem jobban számít, hogy LAN-on bírja szusszal.
-
Brogyi
őstag
Mennyivel tud letölteni a J1900 a top digi netről?
Kizárólag linux Transmission/rTorrent érdekel. Estleg Deluge, de az már erőforrás igényes. -
válasz
Mr Bond 007
üzenetére
egy-két nas árából kijön egy microserver plusz *két év* hoszting díj.
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Lexus, Toyota topik
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Rafal Kosik - Cyberpunk 2077 Nem véletlen
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

En mar mondtam nem1x, de tesznek ra... (Az itteni kollegak)