- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #92926 üzenetére
Régebben telefonon minden kérdésemre válaszoltak, mielőtt még gigabitre váltottam volna fttb esetében. Sőt, amikor a neten kívül mindent lemondtam, ezzel kapcsolatban is minden kérdésemre válaszoltak.
-
leviske
veterán
válasz
szabonagyur #92918 üzenetére
#92921 Dragon3000: Én először a DIGI-t kerestem e-mailben és azt a választ kaptam, hogy:
Tisztelt Levélíró!
Köszönettel vettük ügyfélszolgálatunkhoz érkezett megkeresését!
Kérjük, hogy felmondási kérelmét szíveskedjen részünkre a pontos szolgáltatási cím és/vagy szerződésszám megjelölésével,a mellékelt megkeresésben levélben (DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. 1385. Bp., Pf.: 832), faxon (061 707-6700) vagy e-mailben pdf. vagy elektronikus kép formátumban megküldeni, vagy személyesen ügyfélszolgálati irodánkban bejelenteni.
[...]
Köszönjük együttműködését!Viszont az általa mellékelt kérelem műholdas TV előfizetés lemondására jó csak. Ezt a részt írtam át úgy, hogy a "[...]címen lévő műholdas televízió előfizetésem[...]" helyett "[...]címen lévő otthoni és mobil előfizetésem[...]" van írva. Viszont választ nem kaptam az e-mailre, miközben az még mindig kérdés, hogy az ONT-ot mikor kéne vissza vinnem, illetve egyáltalán feldolgozták-e a kérelmem.
Magát a cuccot aláírtam és bescannelt formában küldtem el nekik. Illetve a felmondási időt is úgy adtam meg, hogy ma vagy holnap indítva a folyamatot még beleférnek a 9 napba. Viszont ha várnak 3-4 hetet a válaszadással, akkor már nyilván nem.
-
Laccoss
addikt
válasz
szabonagyur #92920 üzenetére
Nem hiszem, hogy szükséges megindokolni, hogy egy szolgáltatást miért nem akarsz tovább használni. Bár ha nem akarod tovább használni, annak is megvan az oka, tehát nem kell kamu dolgokra hivatkoznod.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #92920 üzenetére
A legtöbb ember személyesen mondja le a szolgáltatásait, mert kell az aláírás. Amire a jelenlegi helyzet miatt nincs lehetőség, mivel itt kérdezi erről a digi oldala se tájékoztat megfelelően, így inkább a cégtől kellene érdeklődnie. A belsős infót a fejlesztésre és új helyeken való szolgáltatás elérésre értettem.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #92918 üzenetére
Ha nincs vele tapasztalat, akkor szerinted tud rá bárki is válaszolni, nem értem, hogy ennyire szolgáltató függő dolgok esetében miért nem a szolgáltatónál érdeklődnek az emberek, mint a digi mikor fog itt ott fejleszteni, mikor lesz itt ott digi.... Eleve a digi se közöl ilyent, ha meg véletlen lenne itt belsős ember és belsős információkat osztana meg, akkor nem sokáig lenne ott, mint alkalmazott.
-
Márton
nagyúr
válasz
szabonagyur #92877 üzenetére
És milyen formanyomtatvány? Mert az egy db honlapról letölthetőben az szerepel:
Bejelentem, hogy kérem a ..........................................................
címen lévő műholdas televízió előfizetésem megszűntetését. -
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #92852 üzenetére
Telefonon sem lehet felmondani, csak emailben a formanyomtatványból. Az meg csak kézzel kitölthető, ez egy vicc.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #92289 üzenetére
Igazából az lényegtelen, írásban közöld a felmondást, onnantól az él. Az eszközt meg beviszed amikor tudod ennyi.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #92289 üzenetére
Arra figyelj, hogy felmondás után még 8 napig él a szolgáltatás, amit számláznak is, így időben jelezd feléjük.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #92287 üzenetére
Hát azt majd beviszed 22-e után. 1-éig kell lemondanod nem?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #92285 üzenetére
Írásban is le tudod mondani, elküldöd nekik emailben.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #91316 üzenetére
Mennyi az átfutási ideje a szerződésbontásnak?Mennyi az átfutási ideje a szerződésbontásnak?
A felmondási idő 8 nap, amit a lemondási szándék bejelentésétől, levél esetén annak beérkezésétől számítunk. A 8 nap lejártával szűnik meg a szolgáltatás és a számlázás is. -
M_AND_Ms
veterán
válasz
szabonagyur #85664 üzenetére
6 éve??? Most, hogy belegondolok....
1995 óta cipelek magammal mobilt. Azóta, kb egy év időszak volt, amikor mind a készüléket, mind a forgalmat magam fizettem. Amúgy, mindig cégest használtam, magáncélra is. -
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #83785 üzenetére
Régen én se fizettem semmit új előfizetőként, most meg átépítés alkalmával sem kell fizetni, mert eleve ügyfél vagy, pár méter optikát amúgy is hagynak, na meg ahol eddig volt az fttb vége, odáig el kell vinniük az optikát is, ha kéri az ügyfél. Aki új előfizetőként köttet be szolgáltatást, már régóta számolnak fel anyagköltséget, amit idén megtoldottak egy 6000Ft-os bekötési díjjal, ami tartalmazza az anyagköltséget is. Ha volt már digi szolgáltatás az adott lakásban vagy házban és új előfizetőként kérsz szolgáltatást, akkor is felszámlázzák a 6000Ft-ot, ha igazából semmit sem kell csinálniuk.
-
cof
veterán
válasz
szabonagyur #83781 üzenetére
Nekem 15m optika van. Meg kértem egy 3-as osztót a TV-re. Nem tudom, talán mert hűség nélkül rendeltem én.
Még nem kaptam csekket csak erre az összegre számítok, az viszont tény, hogy bekötési díj 6000 Ft van feltüntetve a szerződésen.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
szabonagyur #83781 üzenetére
Új előfizető voltál vagy fttb-ről ftth-ra átállás? Előbbi 6000Ft költséggel jár utóbbi ingyenes, amíg nincsenek plusz kérések.
-
válasz
szabonagyur #83748 üzenetére
Bolygóegyüttállás az oka.
-
nrg_52
addikt
válasz
szabonagyur #83676 üzenetére
+1 tobbszor gariztattam naluk, korrektek voltak minden alkalommal.
-
Loretto
veterán
válasz
szabonagyur #83620 üzenetére
Sajna egyikben sincs signál a mostanin kívül. Esetleg újra kell ilyenkor indítani? Feltételezem letiltva nincsenek.
-
Bucsek
tag
válasz
szabonagyur #83359 üzenetére
Be, de nem csatlakozik. Azt irja hogy valami nem oké
-
Stanley-B.
őstag
válasz
szabonagyur #83019 üzenetére
baromi irritáló korlátozás így hogy csak 300 megabites feltöltés van.
Maga a csomag ára és a szolgáltatás minősége nagyon jó de 300 nem elég, konkurenciától meg csak a telekom van itt koaxon és a legnagyobb csomag is csak 25 megabitet tud fel, amiből 4 a garantált, ami viccnek is rossznem tudom nekik miért nem tökmindegy hogy hozzám húznak be még egy optikát vagy a szomszédhoz, ha már ugyanúgy fizetnék még egy előfizetést mint bárki más.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #83016 üzenetére
Nálunk 2 előfizu van (10+ éve még lehetett így kötni), az én nevemen csak a net van, ráadásul ugyanazon az utp kábelen jött a net meg a telefon amíg nem húztak be külön kábelt az 500-as netnek anno...
-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur #83009 üzenetére
de,bent van.10 éve.más szolgáltató nincs.2 hete már az optikát is felhozták a folyosókra.csak most megy ez,amit fentebb is írtam.
-
betyarr
veterán
válasz
szabonagyur #83004 üzenetére
addig rendben,viszont megeszem a kalapom,ha itt mindenkihez betudnak jutni mondjuk uazon a napon.sőt!márpedig itt mindenki digit fog igényelni,mert más lehetőség nincsen.
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #83004 üzenetére
Hatékonyabb is lett volna ha minden telepen így csinálják. Minek mennek össze vissza pesten ha csak x szerelőjük van és egy szerelő 6 címet tud elvinni egy nap és abból sem mindig tud mindet bekötni.
20 szerelő egy hét alatt egy komplett telepet átkötött volna és már lehet is leállítani az FTTB-t és spórolnak egy csomót
Jó mondjuk túloztam mert nálunk van 140 lépcsőházban 8ezer lakás, ha a fele DIGI-s akkor közel 4ezer előfizetőt kell felhívni egyeztetni meg átkötni de 20 szerelőnek 200cím fejenként az 30nap átkötni, menjenek több szerelővel és tömegesen egyeztessenek és akkor 1 hónap alatt le van tudva egy telep és mehet a következőRosszul számoltam mert ha nem kell kocsikázni össze vissza hanem csak bemegy egy lépcsőházba és csak köt egész nap akkor nem 6 címet tud megcsinálni hanem 8-10-et is hiszen haladósabb egy szinten 2-3 lakást bekötni ha már úgyis ki van nyitva a kötődoboz meg a kábelcsatornákban kivágta a koax meg LAN kábelt és vele együtt húzza be az optikai szálat
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #82944 üzenetére
Mit értesz alatta, hogy nem megy tökéletesen? Hány IPv6-címe van a gépednek? Windows-on be tudnak ragadni a régi címek, és hiába van új, a régit próbálja. Új prefixet ad a DIGI minden PPPoE csatlakozáskor, ezáltal új címe lesz a gépnek.
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #82935 üzenetére
Itt jó, kapok prefix-et is meg címet is. Milyen router? Próbáltad közvetlen router nélkül PC-vel?
-
gabro0
őstag
válasz
szabonagyur #82935 üzenetére
Indítsd újra megint, vagy ha tudod a routerben hogyan kell újracsatlakozni, akkor az is elég. Valószínűleg megjavul az IPv6-os gondod.
-
adika4444
addikt
válasz
szabonagyur #81666 üzenetére
Ha iPhone (emlékeim szerint neked az van), ott be kell lőni az APN-t (internet) a hotspotnál is, és jó lesz.
Egyébként itt olyan este fél nyolc körül akadt a YouTube, de minden más jó volt. A DNS CF és Google.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #74742 üzenetére
Fas*a.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
szabonagyur #74740 üzenetére
Próbáltad újraindítani az eszközöket(router, ont)?
-
Manka76
senior tag
válasz
szabonagyur #60636 üzenetére
Egy hétig szívtam pont ugyanígy. Akkor javult meg amikor kijött a szerelő és kicserélte a switch-et a szekrényben. Persze ehhez kellet 4 panasz levél és minden este telefon az ügyfélszolgálatra.
-
válasz
szabonagyur #60636 üzenetére
Azért lenne informatív, mert a torrent a sok kapcsolati szállal azért elég agresszívan elveszi magának a kellő sávszélességet, így ha azzal érezhető, lényegi javulás lesz, akkor szinte bizonyos, hogy kevés a kapacitás. Másik lehetőség, hogy felkelsz hajnali 4 és 5 óra között, és akkor is mérsz egyet, mert a bix.hu statisztikák szerint ekkortájt van az internethasználat mélypontja.
De én azért mindenképp futnék még egy kört az üszf-el, mert ha jól sejtem a 8Mbps az a garantál alatt van. Ja, és még egy-két lényeges kérdés ami kimaradt!
1. Ezt ugye vezetékes kapcsolattal mérted?
2. Több eszközzel is reprodukálható?
3. Ha használsz saját routert, azt kihagyva is ennyi a sebesség? -
válasz
szabonagyur #60634 üzenetére
Akkor viszont lehet terhelési probléma van, vagyis csúcsidőben nincs elegendő kapacitás. Torrenttel sem tudod feljebb tornászni a sebességet 8-10Mbps-től?
-
válasz
szabonagyur #60632 üzenetére
Feltételezem a hiba bejelentésén már túl vagy. Mit mondtak rá?
-
slug
senior tag
válasz
szabonagyur #49094 üzenetére
A session timeout 1 het DIGI reszrol, nezz korul a routerednel, hogy miert bont, mi van a logban.
Ha kizartad a sajat hibalehetoseget, akkor jelentsd be hibara, mert lehet eszkozproblema is, amire nincs rahatasod. -
g0dl
addikt
válasz
szabonagyur #49094 üzenetére
Nekem elég pontosan hetente cserélik az IP címem.
-
Varszegig
veterán
válasz
szabonagyur #48572 üzenetére
Nyugodtan beköttetheted hűséggel is a digit, mert az csak annyit tesz, hogy kapsz 20%-ot az amúgy is baráti listaárból. Ha 1 hónap után mégis a UPC mellett döntenél (amin én meglepődnék), akkor ezt a 20%-ot kell visszafizetned, azaz ott vagy, mintha hűség nélkül kötötted volna. De ha a digi marad, akkor később már nem tudsz hűséget kötni, és buktad a 2 évig 20%-ot.
-
válasz
Mivel még hűség nélkül is olcsóbb mint bármi más, ezért bőven fel is mondhatod ha úgy kötöd bármikor.
De nem hiszem fel fogod...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Hamar fogod dobni a UPC-t, semmi jelentős gond nincs a Digi internetes szolgáltatással.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Meg kötheted hűség nélkül is akkor bármikor probléma nélkül megszüntetheted.
A UPC és a digi két külön szolgáltató, miért is lenne probléma az hogy egyszerre mind a kettő legyen, még az sem ha egy néven fut, akár a többi szolgáltató is lehet, nincs közük egymáshoz.
-
lajos0001
tag
válasz
szabonagyur #38878 üzenetére
Mint eddig láthattuk, jópár digis is olvasta/olvassa ezt a fórumot, sőt hozzá is szólnak. Bizonyos, hogy a digi ebben a formában is tud a problémáról. Minthogy Nálad állításod szerint megy az ipv6, talán nem lenne célszerű "visszafognod" azokat, akiknek még nem megy, és keresik, hogy mi a megoldás. Ezenkívül (most nagyon finoman fogalmazok) engedtessék meg az a feltevésem is, hogy valószínűtlennek tartom, hogy minden egyes fórumolvasó már most tökéletesen tisztában van az egyébként helyes és szükséges ipv6-beállítások mikéntjével. Teljesen kézenfekvő, hogy szeretnének tájékozottabbak lenni e téren.
-
lajos0001
tag
válasz
szabonagyur #38874 üzenetére
+1: Mint az eddigi hozzászólások kellőképpen mutatták, ez sok ember problémája. A fórum többek közt ennek tárgyalására is való, a tapasztalatok megbeszélésére, a megoldás keresésére is. Több szem többet lát. Nyilván van/volt/lesz olyan, akit ez (vagy más téma) nem érdekel (ilyen vagy olyan ok miatt), de az nem azt jelenti, hogy akkor hallgatni kell erről a témáról.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #38871 üzenetére
Ez nem csak 1 ember problémája illetve ha 1 ember problémája lenne akkor sem kellene elhallgatni, hanem megoldasra torekedni. TJ problemaja meg van oldva, elfogy a fejallomasan a savszelesseg és a szolgáltató csak a garantált minimumot tudja adni ami a szerződésében szerepel. Innentol kezdve Ő a Digit zaklatja es ide pedig a jön update-ekkel, ez mar meg lett beszélve.
IPv6 terén pedig ujabb es ujabb emberek jönnek fel....panasszal mert nem megy.
nagyfejü: nem, sajna hibás azzal is. Egyelore ha csak e miatt raknád fel, nem javaslom mert felesleges.
#38874: ha nincs panaszos, nincs probléma. Egy esetleges parbeszednel - szolgaltato vagy gyártó - van hova mutogatni hogy bizony nem egyedi hiba és igény...
-
Smktrooper
senior tag
válasz
szabonagyur #38866 üzenetére
öTLET:
Kéne egy DIGI IPv6 TOPIC addig a mig a probléma meg nem oldódik...Oda mehetnek a hiba jelentések....és akkor itt marad az IPv4 ami még sokunknál 5 éven belül nem tűnik el.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #38863 üzenetére
"... egyelőre közelében nem vagytok annak, hogy hátrányát éreznétek, hogy nem nagyon megy senkinek."
Ebben, jelen pillanatban igazad van.
Rendben, akkor ettől kezdve beszéljünk TeeJay feltöltési sávszélességéről!
... ahogy olvasom, még mindig gondok vannak vele. Pedig már egy karbantartáson is átesett a terület.
-
Askformore
senior tag
válasz
szabonagyur #37296 üzenetére
Köszi a választ ismét. Van olyan topic, ahol segítenek összerakni MiniATX házas letöltős gépet?
-
Askformore
senior tag
válasz
szabonagyur #37293 üzenetére
Köszönöm a választ. Nem én döntök, én csak érdeklődöm a lehetőségekről. Ezt a gépet nézte ki letöltős gépnek, csak nem tudom, hogy ebben milyen hálókártya van. Az 500-ast gondolom bármilyen asztali hálókártya elbírja.
-
Askformore
senior tag
válasz
szabonagyur #37290 üzenetére
Nem kell, de nincs lényegi különbség az árban az 500-hoz képest. Egy külső hálókártyával elbírná a laptop az 500-as Digi netet?
-
sarkan
aktív tag
válasz
szabonagyur #36946 üzenetére
Köszi.
Nem lehetne at összefoglalót kiegészíteni? -
sarkan
aktív tag
válasz
szabonagyur #36929 üzenetére
Tudom, hogy már volt de megmondaná valaki, hogy honan tudom milyen az ip címem?
Publikus vgy NAT-olt?Lehet, hogy amatőr kérdés de eddig mentek a hálózatos játékok de a mai napon már nem tudtam külső szerverhez kapcsolódni.
Mostani ip címem: 188.143.xx.xx
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabonagyur #36790 üzenetére
Viszont amit a T cisco routert és ONT illetve DSL modemek bizony tudják az IPv6-ot.
De amit a Digi oszt router és ONT is tudja az IPv6-ot. -
válasz
szabonagyur #36790 üzenetére
Amiket az utóbbi 4 évben árultak, vettek általában igen. De a gyártók készíteni fognak firmware frissítést, ha mégsem.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szabonagyur #36686 üzenetére
Ezek teljesen ALAP dolgok amit tudnia kéne. ZTE a nemlétező DynDNS-sel vagta el magát. (egyébként azon is ott a PPPoE Passthrou, csak az opciot kene engedniuk admin hozzaferesen kivul is...)
Juteszembe, van mar uj szoft ZTE-re a Software Version V1.1.3_RDS5T1 helyett?
-
Varszegig
veterán
válasz
szabonagyur #36686 üzenetére
Egyébként mi a baj a port forwarddal? 1x beállítottam a ZTE-n, azóta semmi gond vele.
-
htc07
addikt
válasz
szabonagyur #36636 üzenetére
Hagyjad, trollkodik
Meg van győződve róla, hogy minden, ami UPC, az a sátán műve.
-
DonMaster
addikt
válasz
szabonagyur #36631 üzenetére
nem erről van szó, és TJ-nél meg feltöltés nem letöltés.
persze kiépíti, oké, áramot is hoz? de ezt hagyjuk, sima ont nem kell router is legyen minek.Flashget
akkor meg pláne ha még a 940 ami kéne menjen se megy -
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #36084 üzenetére
ha hamarosan nem változik sőt még rosszabb lesz nem is fogom nekik fizetni az 5ezres nagy csomagot
visszamegyek 100/100-ra hiszen ott is 30megabit lesz hétvégi csúcsban a feltöltés...
reménykedek hogy inkább foglalkoznak az üggyel és nem lesz@rják... -
MrCsiT
addikt
válasz
szabonagyur #35879 üzenetére
Na, akkor szedjük szét ezt a hsz-t, mert a ferdítést nem tolerálom, én kérek elnézést:
"Elmondták, hogy 2 évig tart a kedvezmény utána listaár" - épp az a baj, hogy nem mondták el. leírtam vagy 3x, csodálom, hogy egyszer sem értetted meg. Ne általánosíts, kérlek. Nekem elsőre átjön, ha mondanak valamit.
"Nem olvastad el az ASZF-t vagy a szerződést? " - kérlek, idézd be az ASZF-ből, hol van leírva, hogy "soha többet kedvezmény igénybe vételére nem lesz módja", mert valahogy, ez a rész nekem kimaradt.
"Esetleg örömödben, hogy mehetsz haza 500 Mbittel tölteni eszedbe sem jutott megkérdezni, hogy mi van a 2 év után" - mivel egy normális szolgáltatónál - lsd. összes telefon szolgáltató - triviális, hogy ha újabb hűséget kötsz, újabb kedvezményt kapsz, valóban nem kérdeztem meg. (hű, de nagyot vétettem, aztaa..) Nincs 500-as netem, sőt, 2 éve talán még nem is volt ilyen csomag.
"Amúgy meg az ilyen "nekem nem mondta senki" jellegű hozzászólásokon csak röhögni tudok," - majd akkor röhögj, ha neked nem mondanak el valami fontosat, bár remélem, sokszor nem élsz át ilyet.
"mindenhol van ilyen aki csak aláír és nem olvas semmit, aztán a végén sír." - elolvastam, amit adtak, de ebben az általam kifogásolt rész nem szerepelt.
Sajnálom, de ez akkor is igaz, ha Te ezt nem vagy hajlandó elfogadni.Részemről amúgy peace
, de az elvakultság az elég gázos tulajdonság, ha a semmit véded..
Én itt fejeztem be, elfogadom a tényt, hogy hibáznak az emberek, talán, majd legközelebb elmondják.
Csak azért hoztam fel a témát, hogy senki ne szaladjon abba bele, hogy esetleg 1 évet ír alá, miközben - jelenlegi állás szerint ugye - többé nem tud aláírni semmilyen kedvezményért hűséget.
-
MrCsiT
addikt
válasz
szabonagyur #35872 üzenetére
..lemaradt:
én otthoni felhasználó vagyok, elő nem fordul így az általad vázolt "többet buknék egy lassú nettel 1 nap alatt ha mondjuk váltani kellene." eset.A konkurrens volt az előző szolgáltatóm. Kis túlzással semmit nem kell bekötniük, így falbontással sem jár a dolog.
és továbbra is ott tartunk, hogy az helyett, hogy azt mondanád: "igen, tisztességesebb lenne, ha elmondanák szerződéskötéskor, hogy elvileg csak egyszer vehetsz igénybe kedvezményt, és soha többet" - hozod a mindenféle érveket, hogy mit bukok, meg mit nem.
..de ettől még egyáltalán nem lesz rendben az eljárásuk, hiába írsz részletesen a szolgáltatóváltás hercehurcájáról...és tévedsz: igenis, merem ajánlani a UPC-t, mert én végig elégedett voltam a szolgáltatásukkal, mint ahogy a szomszédom is az. Nekem havi 5-600 Ft megtakarítást hozott a Digi a UPC-s árhoz képest, mert egészen jó kis kedvezményeink voltak. A Digire csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy milyen.
-
ACE-
addikt
válasz
szabonagyur #35801 üzenetére
Ha a könyörgéssel jobban járnak, akkor miért ne tennék? Könyörögjenek csak, eddig is megtették
-
Sanyaaa26
aktív tag
válasz
szabonagyur #34784 üzenetére
Szia, közben mértem, 890-900 ra felment, no problem. Új a router ilyenkor mániám tesztelni mindent, hogy biztosan jól működik e.
-
Ryder1
senior tag
válasz
szabonagyur #34678 üzenetére
Szia!
Székesfehérvárról lenne szó. Nagyon nagy részt családi házas övezet, pontosabban ez a terület. Kb 2-3 utcát ad ki lehetőségnek erről a területről.
-
MajaG
senior tag
válasz
szabonagyur #34668 üzenetére
Én csak ide járok olvasgatni, mert érdekel a konkurencia dolgai, de ez TJ srác egyértelműen troll. Kicsit nehéz miatta a lényeges infókat kiszedni a topicból. Én a Digi helyébe simán felvenném fizetett trollnak, mert negatív reklám is reklám, állandóan a fasza szolgáltatásokról szól miatta a topic.
-
nandow
aktív tag
válasz
szabonagyur #34521 üzenetére
Semmi támadás, de "3.-on" kifejezésnél kell a pont a szám után.
-
Nemt0m12
tag
válasz
szabonagyur #34521 üzenetére
Szolgáltatót kell váltani, ott meg lenne mindig a 10mbit igaz akkor az lenne, hogy miért csak annyi
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #34517 üzenetére
mondjuk abból hogy ONT-n mérve délben pár hete 150megabit volt a max visszafelé
aztán mindenki vissza lett dugva és kicsivel később szintén ugyanennyit mértünk lakáson belül is majd ez csökkent estére 60-70 megabitreokoskodj bakker de nálam jártak kb. 5-6x én voltam lent a 3.-on az eszközöknél meg mi mértünk mindent routerrel anélkül laptopon asztali gépen 3.-on ONT-nél meg már mindenhol
megengeded hogy a szerelővel beszélgetve átlássuk azt hogy valszeg kevés feltöltés jut a lépcsőházra és azon a kevesen vagyok magam 200-as feltöltéssel meg még a többiek akik napközben egy gyors mérés alapján nem igen használták a vissza irányt számottevően...
alapból tré ha egy lépcsőházi ONT-n kevesebb a vissza irány mint ami egy ezres előfizetőnek kellhet
és mellette van még a többi 14-15 másik előfizető 100/50 és 100/100-on akkor is ha használják vagy nem a feltöltést...halom lépcsőház van itt és 99% hogy ahova összefűzik mindből az ONT-t ott van kevés vissza irány
ennyi... kérdés fogják-e bővíteni vagy megvárják míg garantált alá befutunk egyre többször egyre többen
mert ha rám csak ennyi jut akkor a környező lépcsőházakban is lehet gond rendesen csak ott még nem veszik észre vagy passz
természetesen emelés előtt éjjel nappal 54megabites volt a feltöltés de még a 100/100 esetén is többször láttam a 90-100megabites feltöltést mint most.
tudom te akkor is megmagyarázod hogy én vagyok a hülye -
válasz
szabonagyur #34517 üzenetére
Biztos csak nyugdíjasok laknak a környéken
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #34416 üzenetére
igen persze azért futtatok valamit a háttérben hogy tudjak olyat mérni ami 50megabit alatt van...
meg még 150 másik mérést amit speedtest-en vissza lehet nézni az eredmények fül alatt hetekig visszamenőleg... mikor a DIGI-s is kint volt visszamutattam nekik napra időre pontosan hoyg hajnalban jó csúcsidőben meg f*s
kihozta a laptopot ott is speedtest-en mért mert a saját oldalukon tré adatokat mért főleg letöltésre... -
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #34416 üzenetére
Éjszaka mindig jó neki, csak csúcsidőben esik le a sebessége..Oda már lehet egy 10Gbit-es optikai egység kellene és akkor nem lenne torlódás..
-
kungzi
veterán
válasz
szabonagyur #34399 üzenetére
Alig várom az aug. 27-t, mert akkor kötik az 500/200-t ffth területen
-
Flashget
félisten
válasz
ez tiszta KO volt.
-
PeterPH
senior tag
válasz
Telitalálat
-
eisento
addikt
válasz
szabonagyur #34200 üzenetére
vagy 4k-s homepornot csinal (miert? van aki szereti nagy felbontasban nezni az anusz minden reszletet SICC
) es nincs egy rendes progi amivel kodol es egy 2 perces menet 300gb
D
-
90Quiet
tag
válasz
szabonagyur #34200 üzenetére
Közönséges torrenthuszár vérpistike. Nincs ezen mit szépíteni
-
g0dl
addikt
válasz
szabonagyur #33972 üzenetére
A legkirályabb SOHO routerben is olyan ARM proci van, ami minden i5-nél jóval gyengébb. Márpedig ugye a router bírja ezt a sebességet.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
szabonagyur #33972 üzenetére
Ezt ugye nem gondolod komolyan, nézd már meg a sebességeket, a feltöltése megvan 200 fölött a letöltése meg 12 körül mozog, nehogy már ne bírja ezt a gép...azért galambra ágyúval ne lőjünk már...
Nekem egy ősrégi i3-as procival szerelt laptopom van 4GB-rammal, és 500-as laptop HDD-vel, és hond nélkül viszi az 500/200-as netet.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
szabonagyur #33970 üzenetére
Tök mindegy, annak vinnie kell az 500-at. Sőt, a HDD-nek is bírnia kell.
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #33864 üzenetére
egy olyan vasárnap este amikor mindenki kb. nyaralni van
50-60megabit között mértem, nem sok kell és simán mehet a reklamálás
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #33862 üzenetére
igen képzeld párom van gyerek van és bejelentett vállalkozásban dolgozunk és mielőtt azt hiszed filmet streamelek baromira nagyon tévedsz, csak saját anyagot tolok és az legyen az én dolgom hogy mit...
az meg szintén legyen az én dolgom hogy a DIGI feltöltését szeretném egész nap kihasználni miközben szeretnék mellette mást is csinálni mert 3 azaz 3 gépem van a lakásban és míg kettőn megy a munka a harmadikat szeretem fotózásaimra használni illetve torrentezni is... amíg tré a feltöltés valamelyiket szüneteltetnem kell hiába fizettem elő 200-as feltöltésre. majd ha befarol garantált alá tudok reklamálni és fejlesztenek vagy mi a fene lesz. -
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #33819 üzenetére
Szerintem az amit mondasz FTTH területre nem vonatkozik, itt éjjel-nappal megvan a full sebesség!
Szóljunk T-nek, hogy költözzön?
-
DonMaster
addikt
válasz
szabonagyur #33819 üzenetére
igen ez igaz de azért nagy átlagban 90%-a az elöfieztöknek 200 alti csomagban van.
és elig vnaank gigásban emg 500-asban, de amit ö elvár ahz pont bérelt vonalnk felel meg. de ezt nem érti meg, nah mindegya torentröl meg lehet hoyg más enm érti és tudom mivl ekzdte aztán 1x csak beismerte de ahgyjuk mert ujra elkezd halndzsáésni
-
DonMaster
addikt
válasz
szabonagyur #33815 üzenetére
inkbb örülne hogy eyni pénzért havi 5000ft ért kap 50-200mbit/s-es feltöltést , addig pl: upc nél 20mbit/s-ért fiezetnek 10ezreket -T-home rol ne is beszéljünk ahol 5mbit/s-ért fieztnek enynit örülnie kéne hoyg johelyne van, de az tlyn, hogy a szolgáltato nem fixre modnja 0-24-ben a sebességet, 50-200között van a diginél a feltöltés. a legnagyobb csomagnál, de az meg van neki mindig, 64-74-eket ir hoyg annyija van az emg pont benen van, persze lehetne 200-is mint sok másnál nállam is meg van a 200 0-24/7-ben de és? nálla nem és lehet nem si fog, bár szerintem si abbol kiinduéva hoyg este okés nappal enm biztos nem kábel problémás de ez van költözön el ahol fixen ont-e van kötve only és akkro nincs ilyen problémája, nekem tegnap a router dobta a nat-ot amit nem votl emg de nem igazán halottam olyat aki ont-re volt kötve only és panaszkodot hogy nincs meg meg hasonlo.
-
ACE-
addikt
válasz
szabonagyur #33800 üzenetére
Szerintem a gerincet kábelezik újra, jönnek és felássák az egészet, hogy kicseréljék neki a kábelt.
-
TeeJay
félisten
válasz
CAT5 kábel - toldás - CAT5 kábel - toldás - CAT5e
ezt cseréljük le végig toldás nélküli CAT5e kábelre ONT-től routerig
plusz jelezni fogom hogy továbbra is gebasz van reggeltől éjszakáig közel sincs 200megabit de még 100 se
éjszaka meg nem vigasztal a 218 mert nem hajnali 2-3-kor akarom használni hanem napközben valahogy -
DonMaster
addikt
válasz
mind szép és jo , de cat5-ös kábelek is vannak a hozzá menö nyomvonalon, és ezeket a sok darabot cserélik ki 1 darab cat5e-es kábelre,
-
Vakegérke
félisten
válasz
Másra gondoltam, elnézést kérek.
Ami azt illeti, én is kíváncsi vagyok a végkifejletre.
-
Vakegérke
félisten
válasz
szabonagyur #33797 üzenetére
Neked már az is baj, ha nem nyafog?
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #33797 üzenetére
reggel 8után már 70megabit felfelé maximum és ez egész nap és este kitart, éjszaka meg simán megy maxon 218 megabittel felfelé... jövőhétre marad a kábelezés és akkor ismét szólok majd mi az 1hét tapasztalata...
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #33422 üzenetére
A Digi-Digifon, az egy igen "pörgős" topik.
Jelenleg 50 alatti hozzászólással, szemben az itteni 30 ezer felettivel.
Egy áprilisban feltett kérdésre mindezidáig még senki sem válaszolt.Most, hogy "átküldtél" oda valakit egész beindult ott az élet.
Ráadásul már a DIGI-nek Digifon szolgáltatása sincs, mert DIGITel-nek hívják. (Ez az új neve a DIGI telefonszolgáltatásának.)
-
limpfred
csendes tag
válasz
szabonagyur #33422 üzenetére
Nagyon koszonom.
-
TeeJay
félisten
válasz
szabonagyur #33399 üzenetére
ember gyorsan állítsad le magad! oké?
most ment el tőlem a srác, átnézte a kábeleket a toldókat, kábel tesztelővel minden ér hibátlan
ONT-nél átrakott LAN dugóra és úgy is néztük, 2tucat mérés, sőt levittem a laptopot az ONT-hez és 1méteres CAT5e kábellel sem volt 70-80megabittől több felfelé
vakarta a fejét hogy ő sem hiszi el hogy ilyen hogy lehet hiszen ránézett az eszközre bent
és elvileg félig sincs terhelve meg a fejállomás sem...
holnap ismét jön hoz még egy ONT-t hoz gigás laptopot és bent is megkérdez pár embert mi lehet itt nálam az anomália...
nagyon helyes is hogy elmégy a topikból másoknak viszont lehet hasznos tanács hogy nem kell beletörődni valamibe hanem ki kell deríteni mi lehet a hibaja megjegyzem éjszaka hasít a feltöltés 217-el...
szerintem ha egy DIGI szerelő sem tudja megmondani mi a fuck van az már jó kis sztori lehettermészetesen Flashget felé meg nem leszek hálátlan hiszen nála garantáltan tuti az 1000-es DIGI és hozzá routert megyek kitesztelni és azt is gariztatom ha tré
-
Flashget
félisten
válasz
szabonagyur #33414 üzenetére
nem hinném..
eddig az volt, hogy telefonnal nem lehet kiegészíteni meglévő két kábeles szolgáltatást háromra a hűség miatt. -
Gézengúz
addikt
válasz
szabonagyur #33409 üzenetére
emailcímből itélve kerek 30
-
ada19
senior tag
válasz
szabonagyur #33409 üzenetére
Én nagyon szívesen szponzorálom ezeket a hivatalos méréseket az adómmal. Holnap legalább kétszer boldogabban (és persze hatékonyabban) fogok dolgozni!
-
ada19
senior tag
válasz
szabonagyur #33407 üzenetére
Lehet csak én nem értek hozzá de streamelős szolgáltatások esetén nem 1x kell feltöltened aztán a szerver broadcastolja tovább?
Az ország túlnyomó többsége nevében szeretném kifejezni az irigységem aziránt hogy vannak emberek, akiknek van idejük beleölni több 10 órát mérésekbe és tesztelésbe, mert léteznek olyan tér-idő metszetek ahol "csak" 42Mbps a feltöltés. 1st world problems, de komolyan.
Egyébként meg tudom ajánlani a Verizon MPLS szolgáltatását, 1Mbps-enként kb. 300-600$ cserébe viszont folyton megvan a garantált sávszél, QoS is megy, jameg kötbér ha nem jó.
-
berbatov2
senior tag
válasz
szabonagyur #33399 üzenetére
Nem tamogatom, ez az egyik legjobb topik
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest