- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz
Flashget #28998 üzenetére
A V1-nek is hoznia kellene a 110Mbitet lefelé ha gigabites a be és kijövője, ennek még bele kellene férnie...
lakisoft
Ez a 2 nem üti egy kicsit egymást?
Ki akarom hajtani a netet teljesen-Nem lényeg a wifi sebessége
worxland
http://logout.hu/tema/digi_lan_pppoe/hsz_28976-28976.html
Ha a kábelt kicserélnéd CAT5e-re vagy CAT6 -ra (normálisan bekötve mind a 8 ér akkor a V1-es 1043-nak is kellene tudnia a 110Mbitet) szerintem megéri rá befektetni..
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
MaciLaci1970 #28981 üzenetére
Végre cca. 48 órával a bekötés után, plusz 3x telefonon reklamálva a probléma megoldva.
-
llacee
őstag
válasz
lakisoft #28993 üzenetére
A wrt 320N nagyon régi, 100mbps is jó, ha kijön belőle pppoe-n.Static/dhcp-n valamivel több, van nekem is ilyenem.Most TP-link van, ők elég korrektül leírják milyen kapcsolatnál melyik eszköz mire képes egy táblázatban.
Gigás nethez már a 1043 v2 is elég többletköltség a wifi sebesség, ha nagyobb igényeid vannak 5ghz-en
-
Flashget
félisten
válasz
gaborba81 #28992 üzenetére
Csak netre nem kötnek hűséget..kell mellé a kábeltv és telefon is.
Plussz kültség az anyagra van, ha nem oda kéred ahova ÁSZF szerint jár (bejárattól 1m a csatlakozási pont) ez általában 20-3000Ft között bármennyi lehet felhasznált anyagoktól és mennyiségtől függően.
ÁSZF mellékletében van az anyagár... -
gaborba81
tag
Sziasztok!
Ha csak hűségidős netet szeretnék,akkor kell pluszban fizetnem valamit bekötéskor?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
lakisoft
veterán
Van valakinek Asus RT-N66U routere? Mennyit lehet ebből kihozni vajon?
-
TeeJay
félisten
válasz
nandow #28983 üzenetére
előny : baromi gyors és még fölé is lövik, olcsó, nincs modem (FTTB+LAN részen), a ping 1-2ms
1éve tolom 24/7-ben eddig úgy 3x volt kimaradás de a legtöbb is 2óra volt mikor elszállt a lépcsőházi switch tápegysége.
DIGI mellé a DVB-C kábelTV szintén a legjobb szerintem mert sem STB sem mediacard nem kell
így nem rántanak le még pár ezerrel ha 3-4TV-d van, csak fogod osztod a koaxot, bele a TV-be és ha van DVB-C tuner benne máris megy minden.hátrány talán az ügyfélszolgálat bár én 2x hívtam eddig őket mindig azonnal csöngött és nem volt gondom
én úgy fogalmazok hogy a netezők nagy része szeretne DIGI területen lakni magyarországon
főleg a sok 29-es körzetes -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg UPC előfizetésem van (net, tv, telefon) és most lehetőségem van váltásra, olyan helyre költözünk, ahol van DIGI is, ami csábító, olcsóbb, és a net is gyorsabb.
Van, akinek esetleg mindkét szolgáltatóval van tapasztalata, és ezt meg is osztaná? Megéri-e váltani vagy nem, esetleg mik az előnyei, hátrányai a DIGI-nek a UPC-vel szemben és fordítva.Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
-
MaciLaci1970
aktív tag
válasz
Lin3Lord #28980 üzenetére
Az telefonos ÜF-en látják a leadott munkalapot az elvégzett cseréről, de ugyan akkor még mindig TOP net néven fut az előfizetésem.
Eddig kétszer kértek még plusz időt az átállásra mikor telefonáltam.
Ezért kérdezném, hogy másnál is ennyire elhúzódott, mert ez lassan már vicc kategória. -
Lin3Lord
tag
válasz
MaciLaci1970 #28978 üzenetére
Változó, egy reconnect után sem tapasztalsz változást a sávszélességedben?
Szerződés szerint mikortól él a szolgáltatás?
Tudomásom szerint egészen addig, amíg nem jelenti le a szerelő készre, addig nem billentik át adminisztratív oldalon sem. -
Lin3Lord
tag
válasz
poli27 #28977 üzenetére
Itt van angolul a magyarazat, hogy mitol lesz az, hogy egy eszkoz csak lan oldalon kepes gigabit kozeli savszelt produkalni es egyeb halozati szolgaltatasokat igenybe veve a wan-lan teljesitmenyuk miert lomhul...
Hardware Switching is performed by ASICs and Software Switching is performed by CPUs.
The term hardware-switching refers to the act of processing packets at any Layers 2 through 7, via specialized hardware components referred to as ASICs. ASICs can generally reach throughput at wire speed without performance degradation for advanced features such as QoS marking, ACL processing, or IP rewriting.
Other terms used to describe hardware-switching are in-hardware, using ASICs, and hardware-based.
Multilayer switching (MLS) is another term commonly used to describe hardware-switching. MLS describes the capability to route and switch frames at line-rate (the speed of all ports sending traffic at the same time, full-duplex, at the maximum speed of the interface) with advanced features such as Network Address Translation (NAT), QoS, access controls, and so on using ASICs.
Switching and routing traffic via hardware-switching is considerably faster than the traditional software-switching of frames via a CPU. Many ASICs, especially ASICs for Layer 3 routing, use specialized memory referred to as ternary content addressable memory (TCAM) along with packet-matching algorithms to achieve high performance, whereas CPUs simply use higher processing rates to achieve greater degrees of performance. Generally, ASICs can achieve higher performance and availability than CPUs. -
MaciLaci1970
aktív tag
Sziasztok!
Kijött a szerelő bekötötte a ZTE routert és azt mondta még kell egy kis idő míg az egész át áll a központjukban.
Hétfő delelőt történt ez a váltás, de még mindig TOP netes vagyok és a letöltés sebessége is csak egy picit emelkedett 80-ról 105...110-re, a feltöltés meg talán nem is változott olyan 25-28 közötti.
Ezért érdeklődnék, az internet csomag váltás után mennyi idő kell, hogy ez az ügyfélkapun is látszódjon és megkapjam az 500/100-as netet?Köszi: MaciLaci1970
-
TeeJay
félisten
válasz
Flashget #28972 üzenetére
mostanság már a Dunaújvárosi is karcos mert sokan mérnek rajta és pontatlan
a BP Telenor és Vodafone elég jól hajt azon nálam jól mér
vagy a Digi oldalán lévő is jóa közleményekben hamarosan fejlesztik a Dunaújvárosi hálózatukat is...
másik kérdés
van itt olyan aki 100-as nethez használ még TP-Link WR1043ND V1.x!!!!!! típust?
tudom hogy gyári legújabb FW-el csak valami 150megabit alatt teljesít
de most lenne egy lehetőségem átcserélni az enyémet egy olyanra
a net maradna 100/50 továbbra is, de akkor a 1043ND V1 jobban bírná mint a mostani
főleg a fel és letöltés egyidőben téma -
Spittleneck
csendes tag
válasz
pumukli4573 #28967 üzenetére
Akármit állítok be a másolásnál, ezt a hibaüzenetet írja ki:
ˇFailed to verify router settings
1. Please check the WAN connection type and parameters.
2. Please check your network connectivity and retry." -
lakisoft
veterán
[ Módosította: radi8tor ]
-
Charx
senior tag
válasz
allein #28844 üzenetére
Én szintén ebben a helyzetben vagyok (XV.ker), már a szerződést is aláírtam 500-ra, de még mindig semmi!
Még egy telefon se, a szerződésben már 60 nap szerepel az ígért 30 helyett, abból még van hátra 20 nap.
Ezt még megvárom, de már bánom hogy nem váltottam vissza 100-as csomagra! -
pumukli4573
tag
válasz
Spittleneck #28966 üzenetére
bejövő UTP kábelt rákötöd a TP-LINK TL-WR1043ND V2 routeredre és kész ...
-
mogyi71
csendes tag
Sziasztok
Ma megkaptam a DIGI-től ezt a csoda routert. (ZTE) De csak telefonhoz kellene. Van egy jól üzemelő otthoni hálózatom, egy TP-LINK WDR3600 router és egy gigabites switch. Nem szívesen bontanám meg, mert kell a switch is a több eszköz miatt.
Azt tudom, hogy a legegyszerűbb megoldás az lenne, ha a switchbe dugom a bejövő lan kábelt és a két routert. A ZTE routerbe a telefont és a TP-LINK csatlakozna a digihez. De így a switchem kiesik.
Az működne, ha a TP-LINK router egyik lan portját dugom össze a ZTE router wan portjával?
Vagy esetleg valami más olyan megoldás létezik ahol a saját routerem csatlakozik a digihez? -
Flashget
félisten
válasz
Lin3Lord #28958 üzenetére
2008 vagy 2009-ben nekem így volt először okos csomag, mert más nevén ment a net + telefon és másén a kábeltv. Azt mondták, ha a számlát egy névre küldhetik jár az okos csomag..lan már ment jó ideje így egyből belementünk.
Most ketyeg a második okos csomag, 2. félideje. január végén lejár majd kiderül, hogy maradunk a Diginél vagy megyünk a T-hez, mert UPC az nincs. -
ACE-
addikt
válasz
Lin3Lord #28958 üzenetére
De tudtál volna, hiszen a kötbér a DIGI-nél mindig is a kedvezményes, és listaár közötti különbözet volt...
Egyébként a UPC-nél van hasonló, persze NET szempontjából lassabb csomag, ami ugyanannyi, mint a DIGI, erre ha lejár a hűségidőm, benevezek, aztán 3-4 hónap múlva vissza. Ha ez kell a DIGI-nek, hát legyen. -
Lin3Lord
tag
-
Gejza1981
tag
válasz
B-L-A-C-K #28946 üzenetére
Nincs ez hülyén kitalálva egyetlen egy dolgot rontott el a digi, hogy hűségidőnek hívja...
Ha "egyszeri új ügyfél belépési kedvezmény"-nek hívná, akkor nem lehetne összekeverni a többi szolgáltató hűségidős konstrukciójával
Egyébként a listaár gyakran kedvezőbb a diginél (99%-ban) mint a többinél a 2 éves hűségidős rabigás csomagok (a net pl sebességben és minőségben is verhetetlen, a tv-n lehet vitatkozni, a telefon szintén nagyon olcsó...)
Szoval már réges-régen senki nem hüppögne, hogy újra akarja kötni a hűségidőt, és dögöljönmegadigimiértadjaolcsóbbanazújnak, ha normális neve lenne...
Egyedül az bukott ezzel akinek még nem volt okoscsomagos kedvezménye a legelején, aki egyszer már igénybe vette az ugyanannyi kedvezményt kapott, mint akinek most ketyeg a csomag...
-
Dawe24
tag
Sziasztok!
Amióta bekötötte a kedves DIGI ezt a fos ZTE ZXHN H298N nevezető übergyagyi (fapados) beállításokkal rendelkező routert, vagy csak én nem tudom mi micsoda, holott eddig ilyen gondom nem volt, de valamiért az istenért sem sikerül normálisan beállítani, hogy konkrétan a telefonokon is működjék rendesen a wifi (1-2 appnál nem megy, térkép, play, külső appok, stb...)
Valaki árulja már el nekem, hogy mit kell ki/be kapcsolni a router interfacejében, hogy normálisan működjön?Ilyen hibák vannak többek között minden egyes wifire kapcsolódott mobilon.
http://i.imgur.com/HuvJXNP.png
http://i.imgur.com/xZe0ryM.png
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Flashget #28945 üzenetére
Köszi a részletes leírást...Viszont nem értem ez miért van ilyen hülyén kitalálva. Jó persze érteni értem mert 2 év után a paraszt fizessen, de hiszen ha újra alá írnék két évet miért ne lehetne egyből újra kedvezményt megadni? Máshol mindenhol így van pl telefonszolgáltatóknál....
-
Flashget
félisten
Úgy látom elég nagy a kavar a fejekben az okos csomaggal.
Ha lejár a 2 év utána listaár lesz. Mielőtt balhézna valaki ez pont annyi mint a konkurenciánál az akciós (1hó, 2 hó) 2 év rabigás szerződés.
Lehetőségek a további okos csomagra:
1. üfsz-en asztalt borítani, veszekedni hogy aztán most megyek az UPC/T-hez
2. lemondani a kábeltv-t és 90+8 napig Mindig tv-t kell nézni. Amilyen a műsor simán kibírható a többit a neten is meglehet találni.Meglévő előfizetőknek akiknek mind3 szolgáltatás megvan más lehetőség nincs.
A lemondom a telefont 98 napra c. fejezet tavaly április 1-el megszűnt a Digi becsukta a kiskaput.90 nap a az ÁSZF-ben kikötött idő a 8 nap pedig a felmondástól ketyeg és ennyi ideig van szolgáltatás az adott területen még.
-
-
mzsombor
tag
válasz
LSL1337 #28940 üzenetére
"1. Meglévő ügyfeleknek szóló akció keretében ügyfél a meglévő 1 vagy 2 kábeles előfizetését 3-as TV+NET+TEL előfizetésre kiegészítve csatlakozhat az OKOS csomag akcióhoz. Nem vehet részt az akcióban, aki meglévő két szolgáltatását (tv+net) csak telefon szolgáltatással kívánja 3 szolgáltatásra bővíteni."
http://digi.hu/akcio/okos-csomag
->Akciós feltételek meglévő előfizetőknek -
B-L-A-C-K
titán
válasz
radi8tor #28939 üzenetére
Értem, és olyat lehet hogy 3 hónapig fizetem teljes áron, és utána 2 évre megint alá írok? Vagy teljesen szüneteltetni kell 3 hónapig ha megint két évre akarok?
Valamint amit kérdeztem, illetve amit előttem is kérdeztek most az járható út. Azaz:
"De az se rossz ha valamelyik szolgáltatást lemondja valaki, azaz pl lemondom a telefont 3 hónapig, utána megköthetem akkor megint 2 évre az egészet jó áron?"
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
qqcqqc #28937 üzenetére
Én most okosba vagyok, gondolom az úgy nem járható út hogy most asszony nevén van, és az én nevemre kötjük az újat...Vagy igen?
De az se rossz ha valamelyik szolgáltatást lemondja valaki, azaz pl lemondom a telefont 3 hónapig, utána megköthetem akkor megint 2 évre az egészet jó áron?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LSL1337 #28935 üzenetére
Elvileg le kell mondani, ki kell köttetni vagy 3 hónapra és utána megint kérhetsz 2 évre olyan áron. (de lehet ez hülyeség de tudtommal régen úgy volt.) Viszont olyat is halottam hogy bementek és kiverték a dilit, hogy ez így inkorrekt, és megadták nekik újabb 2 évre. Nekem november-decemberbe jár le a 2 év, én befogok menni, és én is elpróbálom majd intézni.
-
LSL1337
őstag
Sziasztok:
Jelenleg Okos csomaggal tolom, de mi lesz vele, ha lejár a hűségszerződésem? Okos csomag elvileg csak az uj előfizetőknek jár. Ha lejár a 2 évem, akkor a számlám felugrik 30%-al? Vagy ha újabb 2 évet vállalok, akkor marad a mostani? Egyáltalán a hűségidő és az okos csomag együtt jár, vagy külön van kedvezmény a kettőre?Köszi!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
B-L-A-C-K #28917 üzenetére
Na felhívtam a digit, elmondtam a lényeget...
Digis hölgyike: folyamatosan haladnak az átállással, várjak türelemmel.
Én: Elég türelmes vagyok de 4-5 hónap szerintem már kicsit túlzás, feleslegesen fizetem a 200/50-es netet ha 100/25-öt kapok, szóval nem bánnám ha csinálnának valamit.
Digis hölgyike: Megértem, akkor az eredeti tulajdonos feltudja gyorsítani a folyamatot de az nem Ön ahogy látom.
Én: Igen, a párom nevén van.
Digis hölgyike: Sajnos csak az eredeti tulaj tudja ezt kérni, így ez most nem lehetséges.
Én: De lehetséges, mert itt van mellettem, átadom neki a telefont, és szépen megfogja kérni Önöktől ezt a gyorsított eljárást....Lényeg ezt így elfogadtál, továbbították az illetékeseknek és majd hívnak, kíváncsi vagyok mikor...Remélem nem nyár végén...
-
bambano
titán
válasz
Lin3Lord #28930 üzenetére
a kérdésed elvileg jogos lenne, de gyakorlatilag van rá válasz:
[link] 2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről:"155. § (1) A szolgáltató - szükség szerint más szolgáltatókkal közösen - megfelelő műszaki és szervezési intézkedésekkel gondoskodni köteles a továbbított közlés és a közléshez kapcsolódó forgalmi adatok jogosulatlan lehallgatásának, tárolásának vagy megfigyelésének, valamint a közléshez és a közléshez kapcsolódó forgalmi adatokhoz történő jogosulatlan vagy véletlen hozzáférésnek a megakadályozásáról (közlés bizalmassága).
(2) A szolgáltató csak úgy választhatja meg, és minden esetben úgy üzemeltetheti a szolgáltatás nyújtása során alkalmazott elektronikus hírközlő eszközöket, hogy biztosítani tudja a közlés bizalmasságát." -
Lin3Lord
tag
válasz
bambano #28922 üzenetére
fel lehetne tenni azt a kérdést is, hogy az ilyen eszközökre a security updatet tartalmazó firmwarek terítése, esetleges elmaradása vagy késleltetése esetén kit terhel a felelősség és mi az amiért felelősséget kellene vállalnia a felelősnek egyáltalán... az előfizető csak használó vagy üzemeltető is? egy szobányi jogász sem tudna állást foglalni szerintem egyhamar az ilyen kérdésekben
-
Becenick
tag
válasz
TeeJay #28928 üzenetére
Tudom. Utólag én is csak azt tudom hozzátenni, hogy ott a pont...
De én kb úgy voltam vele, mint azt korábban B-L-A-C-K is írta, hogy oké... túlvállalták magukat, nem sikerült, de beígérték, hogy év végéig megoldják (maguktól !!!). Eddig is ezt az összeget fizette az ember, nyilván meg lehetett volna spórolni ezt a jópár ezer Ft-ot, de magát a procedúrát éreztem "feleslegesnek", hogy ide oda váltogassak, miközben folyamatosan történik az átállás (legalábbis azt hittem).....
Úgy gondoltam tényleg jó szolgáltatást nyújt a digi, úgyhogy emiatt nem fogok pattogni...
Ettől függetlenül már akkor sem értettem, hogy miért 25 a feltöltés, mikor az 50 már a 100-as csomagnál is röhögve ment. Ez volt az egyik dolog, ami kicsit bosszantott a másik pedig az, hogy év végéig se történt semmi változás.Utólag igazad volt. Franc se gondolta volna, hogy semmi se történik egész eddig....
... és most is csak azért, mert saját magam intézkedtem, hogy jöjjenek ki és csinálják meg.
Zárójelbe jegyezném meg, hogy ezt ki is akarták számlázni, csak akkor módosították ezt az elképzelésüket, amikor egy kicsit emelkedettebb hangnemben közöltem velük, hogy nem igazán korrekt üzletpolitika amit jelenleg a topnetes ügyfelekkel művelnek.
Puffogni most már nem puffogok. Megcsinálták.
De lehet jobb lett volna mégiscsak váltani ezidő alatt, akkor már minimum a switch ára bejött volna, amit most kénytelen lesz beszerezni az ember. -
TeeJay
félisten
válasz
Becenick #28916 üzenetére
ugye hogy megírtam júliusban hogy én az ex 80-as előfizetők helyében nem várnám meg a 200-ra emelést hanem azonnal módosítanék vissza 100-as új csomagra és megspórolnak havi 1ezret addig is...
neked is így kellett volna tennimindenki tudhatta hogy ennyi helyen nem fognak fél év alatt sem ennyi eszközt kicserélni hiszen jobb helyeken lépcsőházanként 2-3 switch is van, egy egész lakótelepen akár 1000 is lehet és budapesten van pár ilyen
a nyári tippem beigazolódott, még most is nagyon sokaknak nincs 200-as csomag és szerintem nyárig nem is lesz -
TomBond
aktív tag
Van valamilyen térkép amin látszik, hogy melyik településeken van DIGI, vagy hogy merre mennek a vezetékek?
-
-
A router kérdésnél egy jogász ismerősöm feltett egy kérdést:
A diginek van admin (teljes) hozzáférése az eszközhöz, magyarul az előfizető tudta nélkül hozzáfér az eszközhöz.
Ha az adott végponthoz köthetően bűncselekmény történik, kié a felelősség? -
B-L-A-C-K
titán
radi8tor1, becenick: Engem annyira nem érdekel az a havi 1000 Ft, meg igazából az sem hogy 100-as vagy 200-as a netem...Viszont maga az elv nem tiszta, hogy még én mászkáljak utána mikor ezt nagyon nem nekem kellene...Na de jövőhéten bemegyek és én is pontot teszek a dologra.
-
Becenick
tag
válasz
B-L-A-C-K #28910 üzenetére
Sokan jönnek azzal, hogy a digi még így is sokkal jobb szolgáltatást nyújt, mint a többi.
De valahogy ez számomra nem indok arra, hogy épp azokat hozzák kellemetlen helyzetbe, akik akár éveken keresztül a legmagasabb csomagban voltak....
Igazából 2014 év végére ígérték az átállást. A topnetesek ezidő alatt ezer Ft-al többet fizettek egy 100-as csomagnál is kisebb internetre. Én úgy voltam vele, hogy nem fogok felesleges köröket futni, hogy visszaváltsak 100-asra addig, míg a körülményekkel nem lesz semmi gond, hogy aztán újra válthassak.
De amikor már év végéig sem történt meg a növelés, akkor már érezhetem úgy, hogy kicsit meg vagyok tévesztve és 7-8e Ft-ot vettek ki a zsebemből a semmire.
Az a normális, hogy utána kell járnom, hogy ugyan már "ne b@sszatok ki velem".... ?!
Érdekes az üzletpolitika. Fair akkor lett volna, ha a topneteseknek sem kell többet fizetni a 100as csomagnál, akkor könnyebben hunyt volna szemet az ember a technikai felkészületlenségük előtt.
Na de itt legalább már megcsinálták. Kár, hogy ezzel együtt egy új problémát hozott a routerük .... -
-
Balageee
csendes tag
válasz
szaszapi #28904 üzenetére
Jól gondolod... de ha nem használod a telefont akkor kérhetted volna a szerelőt, hogy azt ne kösse be és akkor minden mehet úgy mint régen... egy kábel + saját router...
...legalább is nálam szóltak, hogy ha nem kell teló, akkor maradhat így minden aztán ennyi.. a központi szekrényben lekötik a telót az utp-ről és már szabad is a 8 ér...
Nálam elég egyszerűen meg lehetett volna oldani egy kéteres vezeték behúzását az utp mellé, de semmi hajlandóságot nem mutattak, pedig szóltam... inkább idehoztak egy fehér díszt az asztalra, ami mellé rakhattam egy switch-et, meg a routert Még bele is mentem volna ha ez a fehér csoda legalább annyit tudna mint a saját routerem. De se a wifije, se a beállításai nem okés... na mind1... "szeretem" az ilyenm korrekt megoldásokat.
Lehet meg kellene kérdezni mennyiért húznának be egy kábel... megyek felhívom őket... -
ACE-
addikt
Szerintem meg vezessék be Ők is a VoIP-t, mint a UPC, és már meg is van oldva a telefon probléma. Nekem legalábbis elegendő lenne. Ha egy jó kis Windows/Android/Apple applikáció is lenne hozzá, még jobb lenne. Mert ilyen szempontból csak kullog a DIGI a UPC után...
-
szaszapi
őstag
De sejtem miért lehet....3az1-ben csomagom van és a telefonnak amit nem használunk,annak is megy 1 érpár így nincs meg a 4 érpár a gigabithez.Jól gondolom?
-
Flashget
félisten
válasz
wwenigma #28867 üzenetére
Ahelyett, hogy itt falba vered a fejed, akit ez zavar írjátok össze és küldjétek el mélben mik azok a ZTE router részek amihez a Digi nem enged hozzáférni, ami a hálózat biztonságára nincs veszéllyel, viszont az usereknek segítség lenne. Vagytok páran akik értenek hozzá...
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fujifilm X
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest