- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
betyarr #4824 üzenetére
Nekem mindig azt mondták, minden attól függ, hogy milyen felszerelést adsz a karakterednek. És én mindig mérges voltam az ilyen emberekre, hogy nem tudnak rendes választ adni...
De pont ez igaz a skillekre is. A Leap Attack már egészen jó, most nézem, hogy rendesen ad dmg-t is, ha eléggé felfejleszted. Én még sose próbáltam. A Mastery-kre akkor érdemes adni, ha tényleg tudod, hogy milyen fegyvernemet fogsz használni. Vagy előre tudod, vagy pedig egyre adsz, és végig azt használod, ha pedig találsz egy jobb fegyvert egy másik osztályból, akkor szomorú szívvel, de eladod
. (kivéve, ha az még így is jobb a mostaninál
).
NM-en nem is fogsz olyan jó cuccokat találni, ahhoz el kell jutnod Hell szintre, hogy igazán jó cuccokat kapjál.
Nézd itt végig, hogy miket tud, és döntsd el ez alapján, hogy mire érdemes adni. Ha Leap Attack mellett kitartasz (nemtudom, az milyen lehet magasabb szinten), akkor is adj pár dologra: Increased Stamina, Increased speed, Iron Skin, Natural Resistance. Ezekre én mindig adok, legalább egy pontot.
+ mindig maxold a skillek synergy-jét (ha 1-2%nál többet adnak)Szerk.: Látom, már más is válaszolt közben, de olvasd el többször, az a biztos.
Ezek alapján szerintem vagy hammerpala lesz, vagy light soso... Mindkettő rosszabb cuccokból is megél, és közben a sebzése is elviselhető... (meg megnézem ,dualsosot mennyire lehet maxolni
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- Kerékpársportok
- iPhone topik
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- EMESE! 16napot futott! MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest