Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz betyarr #4824 üzenetére

Nekem mindig azt mondták, minden attól függ, hogy milyen felszerelést adsz a karakterednek. És én mindig mérges voltam az ilyen emberekre, hogy nem tudnak rendes választ adni...
    De pont ez igaz a skillekre is. A Leap Attack már egészen jó, most nézem, hogy rendesen ad dmg-t is, ha eléggé felfejleszted. Én még sose próbáltam :). A Mastery-kre akkor érdemes adni, ha tényleg tudod, hogy milyen fegyvernemet fogsz használni. Vagy előre tudod, vagy pedig egyre adsz, és végig azt használod, ha pedig találsz egy jobb fegyvert egy másik osztályból, akkor szomorú szívvel, de eladod :). (kivéve, ha az még így is jobb a mostaninál :P).
    NM-en nem is fogsz olyan jó cuccokat találni, ahhoz el kell jutnod Hell szintre, hogy igazán jó cuccokat kapjál :).
    Nézd itt végig, hogy miket tud, és döntsd el ez alapján, hogy mire érdemes adni. Ha Leap Attack mellett kitartasz (nemtudom, az milyen lehet magasabb szinten), akkor is adj pár dologra: Increased Stamina, Increased speed, Iron Skin, Natural Resistance. Ezekre én mindig adok, legalább egy pontot.
    + mindig maxold a skillek synergy-jét (ha 1-2%nál többet adnak)

Szerk.: Látom, már más is válaszolt közben, de olvasd el többször, az a biztos. :)

Ezek alapján szerintem vagy hammerpala lesz, vagy light soso... Mindkettő rosszabb cuccokból is megél, és közben a sebzése is elviselhető... (meg megnézem ,dualsosot mennyire lehet maxolni :))

Új hozzászólás Aktív témák