- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
válasz
wikings2 #3999 üzenetére
Hát, első ladderem mindösszesen 3 hónapos volt, akkor nem sokat mf-eltem. Második ladderemben (2007. júniustól) kemény 3 hónapot mfeltem. Ebben a legfrisebben pedig összesen 1 hónapot. A következőben, ami vélhetőleg nyáron fog eljönni, nem tervezem, hogy mf-elni fogok. Most 3.8k FG-m van, resetig talán meg lesz az 5k, ami elég lesz arra, hogy első héten felcuccoljam kicsi sosomat.
Egyébként én sosem szerettem mf-elni, mert nem esett semmi, egy jó rare cucc sem, unique itemek estek, de nem a hűűűűdedrága kategória. Például HR, sosem esett még, a legdrágább itemem pedig egy Eth Perf Titan volt, ami 160 fg-be ment el, akkori áron kb 15-20 HR. Bár így belegondolva, a legdrágább cuccom ennek a laddernek az elején esett, egy soj, akkor eladtam 200 FG-ért, ami sajnos 1 HR sem volt.
És akkor #4002
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- Parfüm topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest