Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

Ofc 4 facet'd monarch van bent, de csak a damra mentem vele funbol, szal nolifer sk-k. Btw en is ugy vagyok, hogy 5/3 lvl azt annyi, nw-ben is az van, sok dam, klanon belul szoktunk fun duelezni, de ott mindegy mi van rajtam, mert rohogunk mindenen :-D.

Es ez dru fegyo kezdesnek tokeletes, de kozel sem a legjobb, druk hotoval rohangalnak inkab az fcr, skill es resi miatt.

"csak infit kene majd szerezni a csicsora meg kell tobb lifeos sk (cserelni a simakat) meg life/mana sc:D"

Abszolut apropenzes, kistilu dolgok :-D.

Btw kesz van hammerom is a smiter utan, de annak a cuccait nem irom le, mert sirnatok xd. Hammerrel kapcsolatban mindig megkapom, hogy mekkora low :-D (ami vegulis igaz lehet, de nem az a lenyeg). Kiraktam ma s5 elso ctajat (persze az en szempontombol) es 5-5-1 lett cs-ben, ugyhogy ezzel ez is be van fejezve, mostmat sosora kell figyelnem, meg par szaz fg, ugy 3-400 es kesz, ebben a honapban valszeg befejezem ^^.

"Na, sztem en is lattalak mar, asszem ez (mcsabee) az accod b.neten is (igy, h lattam itt, brugrott)."

YoO, vegulis igen csak van mogotte egy [wtf] :-P, karim neve RuLeMaKeR.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés