Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Hurkaleves #3247 üzenetére

En nem erzem penzkidobasnak egyiket sem, mert mielott ezt osszeraktam, volt Treacheryvel szerelt smiterem is es egy rakas sz*r volt ehhez kepest, nem a + skillek miatt van zaka, hanem azert mert a 75% block izi vele, nem kell 160-180 pont dexre, asszem nekem 140 van cucokkal egyutt, es valami 20-at tettem ra kb.

Skillezes egy sima smiter skillezese:

Smite: max
    Holy Shield: max
    Defiance: max
    Fanaticsm: max
    ennyi, meg az elofeltetelekre 1 pont.

Hogyha valaki kerdezi, hogy milyen smitert tegyen ossze, en ezt tudom javasolni, mert olcso (persze relativ, de nem kell ra 5 hr-es Lastwish, meg 2 hr-es exile es atm mar egy zaka is ist magassagaba mozog, ami mar szerintem teljesen megfizetheto) es iszonyat eros, ha 90-ig ut-znek vele kozel 1.9k elete lenne, es ha esetleg tennek be life sc-ket konnyu lenne a 2k is, es ha ezt egy hammer bebozza 3.5k life nagyon lol barhova, de igy is eleg. Pgmebol is meglehet csinalni, de nekem ez adja a biztonsagot, mert en is hallottam ezer fele smiter eq-t de nekem ez jott be elozo seasonban is ez volt, most is ez lesz, mert ez nekem a 100%-os eq, ennel dragabbat nem csinalnek, mert nem erzem szukseget, olcsobbat sem, mert szerintem tobbet lehet vele szivni, mintsem hogy megerje, hogy megsporoljak egy hr-t a coh-bol. De izlesek es pofonok, van haverom aki kepes tobb hr-t elkolteni egy pvp baba invere mint amit en eddig osszesen lattam, mint amennyi eddig osszesen volt nekem :-).

/e: igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is, szal 75% block, es 75% allresi mindenhol ahol kell es nincs halas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés