Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Hurkaleves #3268 üzenetére

Az alap cuccok megvannak hammeren, shako, eni, magefist, arach, waterwalk, hoto, pala spirit 42@ST 35 fcr, torch, anni, amu az mara helyett rising ( a fire abs miatt ), az egyik ring raven (soj helyett), a masik pedig 10 fcr + random adds, nem egy uberpowner kari, de nekem huzira + ut lvlingre + mfre hibatlan, 75% block, 75% allres, 10k dam, 3,2k life.

"+ melyik fegyverhasználatra érdmes adni?"

Nem vagyok egy barb szakerto, de szvsz egy botd eth ba + grief nonenth ba pvmre frenzy skillel (ertelemszeruen maxolt axe masteryvel) igen hatasos tud lenni, persze nem olcso, de ha olcso barb kell, akkor ik barb, ahhoz kepest, hogy set, eleg jol hasznalhato, haver azzal tolta dest runokat ladder elejen.

"A Paladinnak a Blessed Hammer nevű képességének sebzését vmeik aurája tudja növelni?"

Ofc tudja a Concentration, de leirok egy teljes pala skillezest:

Combat Skills:

Smite: 1
    Holy Bolt: 1
    Charge: 1
    Blessed Hammer: 20/max
    Holy Shield: 20/max

Offensie Auras:

Might: 1
    Blessed Aim: 20/max
    Concentrate: 20/max

Defensive Auras:

Prayer: 1
    Defiance: 1
    Cleansing: 1
    Vigor: 20/max

Esetleg valamin sporolhatsz, hogy tegyel 1 pontot redemptionra, ami neha hasznos tud lenni. Asszem ez a skillezes 95-96 korul van kesz, szal ha mf-re kell akkor eleg huzos, de szvsz a 95 must have, mert ha jol tudom, de javitsatok ki ha tevedek, hr csak 95 vagy a feletti karinak eshet ^^.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés