- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Mi számít neked gyorsnak?
Belépéstől számítva 1perc az lassú? Na annyi idő alatt megvan Hell Countess egy jól megépített sosoval. Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc, ráadásul hell mefi jobban is dob. De hát ugye oda el is kell jutni. Na erre való a rush.
Bár most egy bowamat kezdtem és haverral együtt toltuk (necroval indult), semmi rush, max egy BO-t adtam a csapatnak ha kényes szituáció jött, de végülis norm Andit elég könnyű volt lenyomni.
Én zeal palával szoktam általában kezdeni, akivel norm Durielt hamar le lehet teríteni. Miután már bírja gond nélkül Durielt, na akkor kezdek egy Blizz+FW sosot, akinek lenyomom palával Andit és Durielt normon. Onnantól már a soso magát húzza
-
Hurkaleves
őstag
Oké.
Különben 700fg-ből már lehet viszonylag erős soso-t vagy smiter csinálni, bár attól is függ, h mire kell (ut, pvp, stb...)
Amúgy meg, ha venni akarsz fg-t, akkor sztem tudok egy olcsóbb megoldást (ez ugye 25$ azaz durván ~4k huf -> 700fg-ért), egy haver árul fg-t ft-ért, full megbízható a tag, személyesen is ismerem. Sztem úgy működne a dolog, hogy utalsz bankkártyára, aztán amint neki megjött a pénz, már kapod is jsp-n az fgt.
Ha érdekel írj privit, meg az b.net accodat is megadhatod
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest