Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Mi számít neked gyorsnak?
Belépéstől számítva 1perc az lassú? Na annyi idő alatt megvan Hell Countess egy jól megépített sosoval. Persze normális cumók és bérenc nélkül esélytelen az 1 perc, ráadásul hell mefi jobban is dob. De hát ugye oda el is kell jutni. Na erre való a rush.
Bár most egy bowamat kezdtem és haverral együtt toltuk (necroval indult), semmi rush, max egy BO-t adtam a csapatnak ha kényes szituáció jött, de végülis norm Andit elég könnyű volt lenyomni.
Én zeal palával szoktam általában kezdeni, akivel norm Durielt hamar le lehet teríteni. Miután már bírja gond nélkül Durielt, na akkor kezdek egy Blizz+FW sosot, akinek lenyomom palával Andit és Durielt normon. Onnantól már a soso magát húzza

-
Hurkaleves
őstag
Oké.
Különben 700fg-ből már lehet viszonylag erős soso-t vagy smiter csinálni, bár attól is függ, h mire kell (ut, pvp, stb...)
Amúgy meg, ha venni akarsz fg-t, akkor sztem tudok egy olcsóbb megoldást (ez ugye 25$ azaz durván ~4k huf -> 700fg-ért), egy haver árul fg-t ft-ért, full megbízható a tag, személyesen is ismerem. Sztem úgy működne a dolog, hogy utalsz bankkártyára, aztán amint neki megjött a pénz, már kapod is jsp-n az fgt.

Ha érdekel írj privit, meg az b.net accodat is megadhatod

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
- iPhone 12 Pro emelt kapacitású 3250mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest