Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mcsabee

senior tag

válasz Hurkaleves #3249 üzenetére

"Hat jojo, de pl cohbol mi az, ami kell: res meg str, res-t tudsz szedni duressbol vagy vmi light rwbol"

Igen, pont ezert irtam fentebb, hogy "igazabol a halas resi es block kerdese, biztos lehet oclsobban is" :-P.
    Btw duress szerintem egy rakas sz*r mert semmi ertelmes sincs rajta, nagyon keves a resije es szerintem nincs szukseg iszonyat sok cb-re (ezert van black + guillaumem, boven eleg sztem).

"Aztan smitetot tok folosleges maxolni, nem azzal olsz, hanem cb-vel"

Tudom, hogy CB-vel ol, ezert nincs 2k+ dmg-m, de oszinten megmondom a tutit, 1 smitevel meg nem probaltam, fogalmam sincs mennyire lehet jo vagy rossz.

"defiancet is folos szvsz, block legyen"

Ezzel viszont nem ertek egyet, mivel defiance lvl 20-on 300% + defet ad HS-re, ami igy elsore nem tunik kevesnek, de itt is hozzateszem, hogy nem probaltam meg, ugy, hogy nem volt maxolva, igy erdemben errol sem tudok pontos adatot mondani, csak tippelek, hogy elkelhet ^^.

"Fana se fontos, tok mind1, hogy 40 vagy 60 sec alatt olod le oket, nem?"

Ezzel talan kicsit veszekdenek, szemelyes tapasztalatom, hogy nem mindegy, hogy van-e fana aura vagy sem, mivel meg ladder elejen toltam egy ubert, az elso smiterrel (késobb ujrakezdtem, mert nem tetszett), ahol allres aurat toltam, vagy light reset mar dunno, de a lenyeg az volt, hogy mefinel ut-ben igencsak hianyzott a fana, olyan doglassan verte, hogy egyszer bele is haltam :-\ volt egy par csonti korulottem (life tap on volt marrowwalkbol).

"Cb legyen jo sok es kesz is"

Ezzel is veszekednek, bar nem tudom neked mik a tapasztaltaid, de en ugy vettem eszre, hogy 75% cb eleg barhova pl8-ban is, persze azzal az eq-val, amit fentebb irtam (lowosabbal pl8-ban nem probaltam).

Btw jo lenne ezeket a megoldasokat egyszer kiprobalni, de mar nincs pluggy 1.12 ala es lusta vagyok 1.11-et felrakni, hogy kiprobaljam :-D.

Jah es meg egy dolog, ha valakinek van cold sk-ja 6 str-rel KELLLLLL!!!! mar csak az kell blizzeremre hogy kesz legyek az eq-val :-\.

/e: es egy aprosag, a CoH-ot sosomon es smiterem is hasznalom egyarant, szoval nem kizarolag a smiteren lesz, oda csak akkor kerul ha utzok ^^. (elozo ladderben elrontottam, mert volt kb 5 enim, 4 ctam, 4 hotom, meg 2 cohom, de iden inkabb pakolgatok ^^)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés