Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• attilam

őstag

Én summoningos necroval játszom, és van ez olyan jó mint a paladin. A sok csontváz teszi a dolgát, így ez az egyik legbiztonságosabb karakter amit eddig csináltam.
    Act2 Nightmare Offensive merc, és a might aura jól felgyorsítja a játékot. Tulajdonképpen csak végig kell vinni a csontikat a pályán.
    Egyéb terv: Pride a merc kezébe (+20 concentration aura a might mellé), wisp projectors (heart of wolverine: + damage + AR). És akkor erre jön még az amplify damage, főnököknél Decryp.
    Egy Crushing Blow-os Iron Golem, vagy egy izmos Clay Golem a slow target miatt, és már kész is a sereg.
    Elég ütős karakter, singlen már sokáig elvittem, de most bneten még csak 34-es szintű vagyok, hardcore-os kar.
    Ami egyedül aggasztó lehet, az a csontik alacsony ar-je, de igazából ez nem számít, mert simán eltalálnak mindent. PVM-be szerintem messze ez a legjobb kari.

Teljesen készen így fog kinézni:
    20 Summon skeleton, és 20 skeleton masterity, 1 summon resist, 1 clay, blood, iron golem, 1 summon mage, 1 revives

1 Ampl Damage, 1 weaken, 1 terror, 1 decrep., 1 iron maiden, 20 corpse expolosion

1 bone armor, 20 bone wall, maradék bone prison

Felszerelés:
    Enigma armor, Harlequin Crest headgear, Arm of King Leoric, Homonculus, Arachnid Mesh, Mara's caleidoscope amu, 1 SoJ vagy wedding ring, 1 wisp projector ring, a többit még nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák