Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
forras2
őstag
Szevasztok
Újra kedvet kaptam a játékhoz... Most viszont pala karit kezdtem.
De el vagyok veszve...
Normál szinten végig vittem, egész jó kis karaktert sikerlült összerakni, de nightmaren már teljesen halott ez a karakter, egyszerűen nem lehet vele játszani...
Próbáltam utána nézni buildeknek, hogy mit és hogyan is kéne csinálni, hogy jó legyen, de mindenhol csak 60-70-80-as szintű palákat találok, azoknak hogy kéne kinézniük, de az oda vezető útról nincs semmi infó, hogy 30-40-es szinten, vagy ahol most én vagyok, 34-es szinten is élvezhető legyen a játék...
Normál szintet végig vittem a Holy Fire aurával és mellé a Vengeance skillel.
Viszont nightmaren ez így nagyon kevés...
Ellenállásokra rámentem, tűz ellenállásom maxon van, méreg 62%, villám és jég elleni 55 és 58%.
Nightmare, első pálya, Akaránál most tudok resetet tolni. Mire kéne rámennem, hogy kéne kinéznie a palámnak, hogy helyt álljon?Köszi, ha segítesz 1 nem hardcore játékos nyelvén is
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest