Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
félisten
válasz F-ECT$ #24392 üzenetére
"180% dodge + 200% all resist"?
Ja.(#24397) thesound: Nekem lvl 48-on van ~15K HP + ~2,5K DPS, úgy hogy még "lvl 27-es gatyában rohangálok". 2 fegyvert vettem összesen, azt is kevesebb mint 10K-ért.
"One with everything?""The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Wolverine
félisten
válasz F-ECT$ #25038 üzenetére
Nem törtek. Man in the Middle trükkel néhány esetben bejutottak ugyan accountokba, de ez volt a legtöbb, amit meg tudtak tenni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #25123 üzenetére
nagyon sanszos hogy olyan loggere van, pláne hogy néha még én sem tudom beírni időben... ráadásul a keyloggerek nagy része "generikus", azaz a túloldalán
1) nem ül senki
2) amikor a kísérő infókat utólag (vagy automata által) átnyálazzák és ott van hogy az ablak címe Diablo III, és mik a beírt adatok, akkor azt erre a termékre konkrétan szakosodott bandáknak adják el, akik majd másnap, vagy fél év múlva bármikor szépen "feltörik" az accountot, a user meg sír, hogy dehát neki van víruskeresője. Ja, meg 3 éve ugyanaz a jelszava...
Ezért jó az authenticator. -
almafa42
aktív tag
válasz F-ECT$ #26126 üzenetére
"Ez pedig a kovetkezo hatast fogja elerni: A perfect, vagy ehhez kozeli itemek csilliardokert fognak gazdat cserelni. A kozel sem tokeletes, de hasznalhato targyak erteke konvergalni fog a nulla fele, mert egyre kevesebb embernek jelent elorelepest a jelenlegi targya helyett."
Konvergalni fog a nulla fele egy koltoi tulzasa volt annak, hogy igen, olcsobbak lesznek. De ezt ellensulyozhatja a jatekban forgo penz novekedo mennyisege, meglatjuk.
-
Jazz
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #26342 üzenetére
1-2 napja még Monk volt nála.
Hoppá: Barbarian is back!
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
-conrad-
addikt
válasz F-ECT$ #26515 üzenetére
Én is így vagyok vele. Most minden este tolom, de ha alábbhagy a kedvem akkor is fogok altozni / jobb geart farmolni, mert ugye jön a pvp, és akkor majd oda biztosan kell gear! Akkor meg aki unja a farmolást az meg bemehet facerollolni, elver mindenkit, ha meg zsinórban elkapják párszor akkor megjön a kedve a farmhoz
-
Neptunfű
tag
válasz F-ECT$ #28392 üzenetére
Jelenleg melóhelyen ülök sima munkaruhában, 0% MF és mégis lottózunk a többiekkel Ja amúgy mikor AH-ban nézelődök mindig előjön a kognitív disszonancia és farmolok inkább tovább Mindenesetre ma folytatom tovább az átöltözős goblinfarmot amíg még lehet... remélem a szerencse ma velem lesz, meg a portugálokkal!
as long as you don't choose everything remains possible
-
félisten
válasz F-ECT$ #28453 üzenetére
Leginkább golyófogó.
Fel lehet túrni, hogy sebezzen, de csak 60-on érdemes foglalkozni vele.
(én az egyébként "jó" de AH képtelen itemeket szoktam rájuk aggatni)(#28457) Nordic: Tudod mit találtam tegnap act2-ben?
Ja igen, tudod."1,9% értéktelen, eladhatatlan lvl60-as(ergó összetöröm)"
Tuti, hogy van benne értékes cucc, csak nem foglalkozol az AH-val=azaz neked értéktelennek tűnik.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
killerjohn
addikt
válasz F-ECT$ #29025 üzenetére
ez így szerencsejáték, én meg nem kaszinóért fizettem, hanem játékért...
szerintem teljesen leöli az RMAH a játék gazdaságát. Persze blizzard örül neki nagyon, csak rajta kívül senki más (max a profi botfarmolók és akik már rég inferno act4-et farmolják). Nice!
Annó, amikor ugyanez megtörtént Dia2-vel (csak ott a hekkek miatt), akkor az egész játékban az egyetlen fun-faktor az volt, hogy ki tud jobb botot írni hozzá... remélem hogy ez nem jön el Dia3-nál is egyhamar, mert tele vagyok melóval, és nincs rá időm[ Szerkesztve ]
-
válasz F-ECT$ #30000 üzenetére
10 masodpercig csak bamultam hogy mi az istenre irhattad ezt a 30k-t, orulsz a damagednek vagy mi .
sith7: ha van turelmed, linkeld be a cuccaidat, valoszinu tobb helyen minosegi upgradet lehet vegrehajtani 100k-ert.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Pocok256
veterán
-
Wolverine
félisten
-
Djuree
félisten
válasz F-ECT$ #30800 üzenetére
főleg hogy 60-as fegyvert már akár 45-48-as szinten is tudsz használni, csak a -lvl requivements-re kell szűrni ha nem szűrsz nem adja ki. és ezek potom pénzekért mennek.
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dobolan
senior tag
válasz F-ECT$ #30799 üzenetére
Ez rendben van, de ias nélkül a kite baromira megnehezül, kivéve , ha mindenkit megölsz 1 hittel, mert akkor nem. Ha pedig sok ütést kapsz wizardba meghalsz. Eddig pont ezért tolták az egekbe az iast, mert egyszerűsödött vele a kiteolás (csak szépen magyarul ), nem kis mértékben.
-
Ghoosty
őstag
válasz F-ECT$ #30800 üzenetére
Köszönöm a tippet, de ha akarnék, vehetnék drágábban is cuccot is, mert van pénzem rendesen, a kovácsom már nagyobb szintű cuccot tud gyártani, mint amilyen vagyok, de fegyvere nincs jó. A dobozom teljesen fel van vásárolva és a jc is csak azért nem magasabb, mert még nem esik ToS.
Nálam ez egyrészt ilyen saját magamnak beállított nehezítés, hogy nem használok AH-t. Másrészt bizonyíték sokaknak, hogy AH nélkül is végig lehet játszani, pedig időm nem sok van. Most egy kicsit szar, mert act I végén volt egy nagyobb upgrade-em olyan 3,6k dps lett, most olyan 4 körül van és act 2 utolsó harmadánál járok. Azért vettem fel azt a fehér botot, mert ilyen nevüt még nem láttam, erre 10 egész dps-et emelt.
Néha morgok a rossz droppon egy kicsit, de azért megy a haladás és élvezem a játékot. Belialtól félek egy kicsit, mert itt a fórumban többen 10k dps-sel nem tudták leverni, nekem meg kevesebb mint a fele van jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz F-ECT$ #30822 üzenetére
KIcsit túltápoltam a felszerelést, de így Belial elég megalázó volt. Volt olyan, hogy nem is álltam ki a csapásaiból. VAgy a leap +300% armorja, vagy az ignore pain sebzéscsökkentés +life leach, vagy a revenge visszaszedte az életet és tompította a legkeményebb zúzásait is. WotB-nél meg az esetek többségében el sem talál
Egyszer már olyan is volt, hogy csak néha-néha másztam ki a zöld tócsákból amikor elkezdett pocsolyázni. Mondjuk az már hosszútávon necces volt. de azt meg könnyű elkerülni. Kiváncsi vagyok hogy megy majd a patch után. -4k DPS mellett szerintem nem kenem el a száját 3 perc alatt. Akkor meg elkezd morcos arcot vágni, ugye?Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
gabranek
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hardcore café
- 3D nyomtatás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- Opel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest