- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlatiaAmos
tag
Internal hdd-t pipaltam csak be. Mit kellenne meg atallitanom?
-
szabonagyur
félisten
válasz
PlatiaAmos #45198 üzenetére
Állítsd be a boot sorrendet rendesen a gépben.
-
PlatiaAmos
tag
válasz
szabonagyur #45191 üzenetére
Megcsereltem, viszont most nem indul a gep. A kovetkezo uzenet fogad, pxe-e61: media test failure, check cable. Pxe-m0f: exiting broadcom pxe rom. Az ssd van most a hdd helyen es az ssdn van a windows. A beepito keretbe pedig beraktam a hddt ahol eddig az ssd volt. Boot menube internal hddt allitottam be.. Valaki segitsen pls, nem akarom megint feleslegesen szetszedni az egeszet
-
somasz
Topikgazda
válasz
Core2duo6600 #45196 üzenetére
Mert a Dell Feature Enchancement Packot nem rakja rá az Update. Töltsd le!
-
somasz
Topikgazda
válasz
Core2duo6600 #45194 üzenetére
Nem szúrtad el, én ráengedném a Command updatet, rakja fel a driver library-t, aztán meg lefrissíteném.
Win update meg intézze a többit. -
somasz
Topikgazda
válasz
Core2duo6600 #45192 üzenetére
Dell Command Update felrak minden drivert, ha kéred tőle, utána le is frissíti. (usb3.0 drivert lehet, neked kell majd rátenni)
Dell Feature Enchancement Pack-re van szükséged, ebben vannak az OSD cuccok mellett az akkubeállítási lehetőségek és az energiaprofilok.Ventinek lehet hangja még a Win Update-től is, ha minden frissítés és driverezés véget ért, akkor foglalkozz a venti hangjával.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
szabonagyur #45191 üzenetére
Köszi,
Vadi új a gép, így akkor lekapom ezeket -
szabonagyur
félisten
válasz
Core2duo6600 #45190 üzenetére
A Driverknél a Dell Command cuccok kellenek neked.
Mondjuk a hangos venti lehet nem megfelelő driverezés is, vagy akár nem tiszta szellőző
szerk: mindent rakj fel ami az oldalon van mivel elő fog még jönni akkor több ilyen apróság is.
-
Core2duo6600
veterán
Hello,
Latitude 6430 és win 8.1
Van - e olyan program amivel befolyásolni lehet az energia gazdálkodást
Értem ez alatt azt, hogy ne pörögjön állandóan a venti, csak ha szükséges, ill. az akksi töltési módját, stb.A teszteket olvasva, láttam, hogy létezik ilyen progi, de nem találtam meg a dell lapján.
-
szabonagyur
félisten
válasz
PlatiaAmos #45187 üzenetére
SZia
Ez a legtöbb esetben igaz, hogy a HDD helyén lévő SATA port gyorsabb. Konkrét adatot nem találtam de az biztos, hogy a HDD-nél SATA2 van, ODD-nél pedig lehet csak SATA1, így a te felállásod esetében értelmét veszti az SSD.
Cseréld meg a 2 dolgot és jobb lesz, telepíteni nem kell semmit.
-
adika4444
addikt
válasz
PlatiaAmos #45187 üzenetére
Általában a DVD írónál csak sATA II van, amit írtál megoldható, sőt javasolt is.
-
PlatiaAmos
tag
Dell latitude e5520-am van, OD helyére beépítő kerettel SSD-t raktam 1 éve kb.
Itt bukkantam egy olyan HSZ-re, hogy a legtöbb OD helyén nem a maximális sebességű SATA található.
Ez nálam is fent áll?
Az opció lehet, hogy a beépítőkeretbe próbálom rakni a HDD-t és a HDD helyére az SSD-t?Köszi
-
diobioesz1
tag
Szevasztok! Van egy dell gx520-as,legkisebb SFF gépem.A processzor hűtő ventilátora kicsit "zörög",nem tudjátok hova fordulhatnék ahol találnék is egy eladót.Választ köszönöm!
-
_adaml21_
őstag
Azt nem tudjátok, hogy NBD garancia bővítése mennyibe kerül idehaza?
Van egy Lati E6530-am még több, mint fél év NBD garival, de mivel semmi olyan laptopot nem találok, amire szívesen lecserélném (ami nem azt jelenti, hogy maradéktalanul meg vagyok vele elégedve, de azért nagy bajom nincs vele), inkább vennék magamnak még pár év nyugalmat, hogy tovább élvezhessem a Dell laptopok legjobb tulajdonságát, a garit
.
-
somasz
Topikgazda
Mai nap tanulsága:
A Command Update nem rakja fel minden esetben jól az usb 3.0 drivert. 3-ból 2 gépen csak usb 2.0 sebességgel ment a vevő hozott külső vinyója. Arról nem is beszélve, hogy az egyik fel sem ismerte... -
Wyll
őstag
válasz
SzaboZE #45174 üzenetére
És ha azt mondod, hogy a tapasztalat beszél belőled, mi ilyenkor a megoldás?
Habár nálam nagyobb baj lehet, mert valószínűleg nem is az akkuval van gond, hanem az alaplappal, hiszen el sem indul a gép...
De te azt mondod, hogyha elindul, akkor is így villog akku para esetén?!
-
norrberth
addikt
Sziasztok! ma a jobb oldali zsanérom fogatása kitört az alsó burkolatból
Dell N 5110. akinek ilyen gépe van annak ismerős lehet. Én megjavítottam ez alapján [link] csak még + epoxival beleragasztottam a menetes részt az alsó burkolatba.16.000Ft ot mondtak itt a boltba nekem egy új alsó részre.. inkább megjavítottam.
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Egy E6420-rol lenne szo...
CPU típusa Mobile DualCore Intel Core i5-2520M, 3000 MHz (30 x 100)
Videokártya Intel(R) HD Graphics 3000 (1839624 KB)
Videokártya NVIDIA NVS 4200M (512 MB)Az a gondom, hogy kisse nagyon melegszik. (Kivaltkepp Win 7 alatt, Linux alatt nincs kulonosebb gond.)
Hõmérsékletek
CPU 79 °C (174 °F)
CPU Package 79 °C (174 °F)
CPU IA Cores 79 °C (174 °F)
CPU GT Cores 77 °C (171 °F)
1. CPU / 1. mag 75 °C (167 °F)
1. CPU / 2. mag 79 °C (174 °F)
Lapkakészlet 74 °C (165 °F)
Aux 50 °C (122 °F)
DIMM 35 °C (95 °F)
GPU dióda 82 °C (180 °F)Kene valami jo otlet, hogy lehetne ezeket a homersekleteket csokkenteni!
Jut eszembe... ujrapasztaztam a hetvegen, Arctic Silver 5-tel.
Egy kis moddolas is beleferne, de szet nem akarom fureszelni a muanyag hazat.Koszi a segitseget, elore is!
Udv, Tomi
-
Harcoskenny
csendes tag
Hello!
Köszönöm a segítségeket a C-szervizbe bevittem egy óra alatt megcsinálták és SSD-t is bővitettek, kitakarították. Úgy hogy már minden király újra!
Naggyon köszönöm -
SzaboZE
addikt
válasz
terencehIII #45162 üzenetére
A világításhoz nem kell driver, anélkül is kell világítania (ha olyan a billentyűzet).
-
terencehIII
tag
tud valaki segíteni, hogy a billentyű világításhoz és az újjlenyomat olvasohoz honnan és milyen drivert kell feltenni?köszi előre is (7240 latitude)
-
Wyll
őstag
Sziasztok!
Nem induló Dell Studio 1555-nél a power led által kivillogott hibakódhoz magyarázatot nem tud valaki? Csináltam a jelenségről videót is:
akkuval van a villogás: 4x rövid piros, majd 1x hosszabb zöld
-
Roxkex
senior tag
válasz
lord.lakli #45157 üzenetére
Külsővel majd megpróbálom azzal hátha jó .. :\
-
soldi3r
veterán
Feljegyzes a hajonaploba:
Mar a 3. gepen probalom ki es mukodik a Dell Command | Update v2.0.0. Talalt olyan eszozt is, aminek a driveret lusta voltam feltenni. -
ozzzy21
csendes tag
Nemrég vásárol dell inspiron 17 5000 series laptopomon nem tudom kikapcsolni az fn funkcionitást pedig letöltöttem a drivert. ha bárki tud benne segíteni előre is megköszönöm van az esc billentyűn egy lakat de bármilyen párosítással próbáltam kikapcsolni nem sikerült. a segítséget előre is köszönöm
-
S3cu
tag
Sziasztok, adott egy Dell 6420as noti amin egy user átírta a BIOS jelszót és persze már nem tudjuk elkérni tőle, van rá egyszerű mód, hogy kiüssük belőle?
Köszi
-
Mike...
tag
Másik kérdés:
Dell E6400:
Jelenleg A20-as bios van rajta. Miben tér el az újabb A34-es?
Van valakinek tapasztalata? Régebben más géppel már jártam pórul bios csereberélés miatt, ott is pont a hűtés volt a kérdés, de rosszabb lett az új biossal mint a régivel volt. -
Mike...
tag
Üdv!
Tudtok Dell e6400-hoz valamiféle hűtésvezérlő progit?
Mint pl. a Thinkpad-eknél a tpfancontrol.
A gép a ventit a proci hőfoka alapján állítja így alapból, de nekem kellene az, hogy a vga hőfokára is szabályozzon. Főként amikor 3d igénybevétel van. -
Roxkex
senior tag
válasz
lord.lakli #45142 üzenetére
Belső adapterrel próbáltad csak?
-
somasz
Topikgazda
Shady313 által elkészített moddolt driver segítségével egy HD8690M-ből készített Firepro W4170M-szerű kártya van a nálam levő E6440-ben a . Mivel teszteljem le, mennyit számít a driver?
Luxmark-ban minimális javulást tapasztaltam. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok - Tudom ez nem feltétlen ide való de kicsit ide is kapcsolódik ..
Dell Inspiron 3537 (Windows 7 Ulti 64bit) laptopomra felraktam a MotioninJoy nevű programot , amivel a PS3 yot használnám a laptophoz , kábellel ez működik is ! (Tökéletesen!)
No , de van ilyen funkciója is , hogy Bluetooth kapcsolattal használjuk (és ha már van , akkor miért ne csináljuk meg ?) , ehhez fel is raktam a laptop bluetooth driverét de maga a program nem érzékeli a bluetoothomat ..
Kipróbáltam az összes ehhez a laptophoz lévő drivert egyik se jóValaki esetleg nem használta ugyan ilyen laptopon vagy esetleg más laptopon ezt a programot ? És neki jó ?
(Ha nem muszáj nem szeretnék venni egy külső bluetooth adaptert :\)
Előre is köszi bármilyen nemű segítséget ! -
kistewe
tag
válasz
architect26 #45130 üzenetére
Szerintem rosszul, ha jol emlékszem ez csak akkor megy ( E6430-on) ha be van dugva a töltő a gépbe azaz áram alatt van, bekapcsolt állapotban dugod bele a telefonod USB töltőjét , és utána kapcsolod ki a gépet, akkor fogja áram alatt hagyni a powered USB portot ami vagy sárga színű vagy az USB jel melett van valami villám vagy ilyesmi jel. Általában csak 1 ilyen port van a többi sima USB.
#somasz : de, a másik vége a tápnak meg a 230-as dugaljba
uff stewe
-
somasz
Topikgazda
Kis off:
Jó barátom megunta a görnyedést a 6230-as gépe fölött, amit egyébként imád.
Laptop állványt és egy billentyűzetet szeretne, lehetőleg minél olcsóbban. A dell e-view drága neki. Mit ajánlanátok?soldi3r: rossz akkuval mit csinálsz? rekondícionálod?
-
soldi3r
veterán
válasz
fotobolond #45135 üzenetére
Azt passz, jobb gomb az akku ikonon a talcan, onnan konnyen elered.
-
soldi3r
veterán
Keresek M4600/4700/6600/6700-hoz rossz akkumulatort, hatha valakinel hever kidobasra varo.
Illetve tovabbra is erdekelne, hogyan lehet manualisan valtani a videokartyak kozott.
-
fotobolond
tag
válasz
soldi3r #45134 üzenetére
Nálam Thermal Managment érhető el, ahol a processzor hőmérsékletére és a ventillátorra vonatkozóan vannak különféle beállítások. Ahogy nézem a képet a kettő megegyezik..
Ezt valahogyan nem lehet beilleszteni a Vezérlőpult / Energiagazdálkodási lehetőségek közé, hogy onnan is választható legyen?
Azért kérdezem mert akkor melyik séma az aktív. A Power Managerben vagy az Energiagazdálkodási beállításokban kiválasztott profil? -
soldi3r
veterán
válasz
fotobolond #45132 üzenetére
A power managerben szokott ilyen lenni.
-
szabonagyur
félisten
válasz
fotobolond #45132 üzenetére
Pedig más nem nagyon van, csak ennyi beállítás.
Itt nincs olyan mint Asus-nál a Cool&Quit meg hasonló fantázianevű találmányok.
-
somasz
Topikgazda
válasz
architect26 #45130 üzenetére
Nem használtam még ezt, de nem csak akkor megy, ha be van dugva a laptop tápkábele?
-
architect26
aktív tag
Sziasztok! Dell e5250 biosban beállítottam az USB powershare-t. Ez hogy működik? Mert hiába dugom be a mobilom usb töltőjét- a teljesen kikapcsolt- gép áramképes usb portjába, semmi sem történik
Vagy rosszul értelmezem ezt??
-
somasz
Topikgazda
válasz
fotobolond #45128 üzenetére
Dell Command Power Manager?
-
fotobolond
tag
Sziasztok!
Egy kis apró, de számomra fontos kiegészítést keresek. Latitude 7440-hez szeretném letölteni a gyári energiagazdálkodási profilokat. A Dell honlapján kerestem, de én nem találtam, vagy a szememet kerülte el.
Honnan tudnám letöletni?Köszönöm, üdv:
-
szabonagyur
félisten
válasz
Martin2876 #45125 üzenetére
Az, hogy van újabb nem feltétlenül jelenti, hogy must have...
Először azt kéne megnézned, hogy mit írnak a changelog-ban, hogy mire érkezett javítás az újabb BIOS verziókba. Másrészt a megfagyás lehet driveres vagy hardveres probléma amit a BIOS update nem javít, sőt ha szerencséd van még haza is vágod a géped hiszen egyértelműen instabil a géped. -
soldi3r
veterán
válasz
Martin2876 #45125 üzenetére
Az windows hiba lesz.
-
Martin2876
csendes tag
válasz
szabonagyur #45123 üzenetére
10-es verzió van fenn és van már 19es is.. és képernyő automatikus kikapcsolása után megfagy néha..
-
FeZ...
aktív tag
válasz
AstraCDX #45121 üzenetére
Én nem tudom a biztos megoldást, csak egy tapasztalatot tudok leírni:
a barátnőm laptopjával sem tudtam a telefonomat hasonló módon összepárosítani, de amikor a telóról elküldtem bluetooth-on a képet a laptopra, az fogadta és el tudtam rá menteni.
(értelemszerűen a laptopon is bekapcsolt bluetooth-nál) -
szabonagyur
félisten
válasz
Martin2876 #45122 üzenetére
Minek akarod frissíteni? Ha megy a gép felesleges.
-
Martin2876
csendes tag
válasz
Martin2876 #44541 üzenetére
Vki erre tudna bármiféle megoldást..?
-
AstraCDX
senior tag
Sziasztok !
Tudna valaki segíteni, hogy fotóimat bluetooth kapcsolaton keresztül, hogyan tudnám átvinni telefonról DELL Latitude E6540 notebookra ?
A telefonon a bluetooth, és a láthatóság bekapcsolva, de a notebook nem akarja megtalálni .
Üdv.
Astra
-
somasz
Topikgazda
válasz
RocknRoller #45116 üzenetére
Proci és vga hiány.
-
Nincs név
tag
válasz
RocknRoller #45116 üzenetére
Könnyen lehet, az a HD3000 nagyon messze van a minimum igénytől.
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
Egyik cimborám megvette a GTA4-et, de amikor feltelepítette azt tapasztalta, hogy az autókon és gyalogosokon kívül semmit nem látni, olyan mintha az egész a tengerben lenne.
A gépe egy N szériás Dell laptop, Intel Core i3-2330 M CPU -2,20 ghz és Intel HD3000.
Szerintetek lehet az, hogy a gép nem elég erős a játékhoz? Vagy mi lehet a baj?
köszi előre is. -
Primary92
senior tag
E6440-be lehet tenni mediabay akksit?
-
soldi3r
veterán
Precin hogyan lehet manualisan valtani a kartyak kozott?
-
Primary92
senior tag
Van ötlet arra, hogy hogyan lehet egy olyan gépet beszerezni legegyszerűbben, ami a Dell német oldalán érhető el? Az osztrák oldalon nincs az a konfiguráció.
Ha esetleg lesz az a gép a dell.com/at oldalon, akkor azt át lehet venni személyesen Bécsben mondjuk? -
thepityu
csendes tag
üdv
egy dell latltude e6400 rol lenne szoujra lett teleptve es azota nem reagal par betu
shfte.fel nyíl.vesszö.k betu.i,8,
ezeet s most epernyo blenytyuzettel rtam be...
tudto valam megoldast ra
-
DeXoSZ
csendes tag
Sziasztok, kipróbáltam a garanciáztatást, nagyon pozitív a tapasztalat
A Getronicsba vittem a notit és servicetag alapján másfél hét alatt cserélték a kijelzőt, amin volt egy fehér folt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest