- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
válasz
moklys1 #40782 üzenetére
Az én változatom a HDD klónozása EaseUS Partition Master programmal (ingyenes).
Most olvasgatom a SSD témákat, az új szériás Dell-eknél valami miatt a Samsung Pro széria nem működik rendesen (gyakran nem ismeri fel bootnál az SSD-t). Az EVO szériával viszont semmi gond.
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40581 üzenetére
Már ne haragudj, de amit én írok azt úgy lesz@rod magasról? Írtam neked egy privát üzenetet, hogy ne ilyen gyerekes dologgal legyen tele a Dell topic (írhattam volna azt is, hogy a topicban lassan 1 éve heti szinten le van írva a dolog), ahol le írtam neked ezeket a dupla fájlokat meg, hogy mit jelent.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
moklys1 #40572 üzenetére
Esetleg ezt a drivert próbáld meg... hátha, win7 -en használom és nagyon szuper!
előtte le kell szedni a régi amdéset, és ki kell kapcsolni a driveraláírás ellenőrzést.
-
thomasvold
őstag
-
thomasvold
őstag
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40555 üzenetére
Jaa bocsi, nem figyeltem eléggé. A merevlemezen lévő recoveryt el lehet indítani valahogy, ezt pontosan nem tudom, nem használtam ilyet még.
De Win8 esetében ha bemész a gépházba ott van egy olyan menüpont, hogy a számítógép felújítása és akkor visszaállít mindent tudtommal gyárira.
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40549 üzenetére
Drivert kellene cserélni rajta valószínűleg amiatt nem alszik el a géped, emiatt nem kell új windows. Keress rá itt ilyesmi kulcs szóval, hogy 14.6 fix vagy 14.6 mod, ott lesz egy leírás (vagy valaki majd linkel), hogy milyen sorrendben kell mivel leszedni az Intel meg AMD drivert és mit kell felrakni és jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest