Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mi történik egy netes csalás után?
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Gurulunk, WAZE?!
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhx
tag
válasz cserno6 #16783 üzenetére
Szia!
Itt találsz képeket egy szétszedett N5010-ről. Ahogy az egyik képen látszik, a dvd-író bal sarka felett lenne a sim kártya fogadó nyílás, csak nincs ott semmi az alaplapon. Én nem tartom valószínűnek, hogy be lehet építeni mobilnet modemet, és a képek miatt szerintem ne szedd szét a gépet feleslegesen.
Egy hete lettem gazdája én is egy N5010-nek, és nagyon elégedett vagyok a géppel.
(i3 350M, 2GB ram, ATi 5470..)u.i.: Persze sufni tuninggal határ a csillagos ég
[ Szerkesztve ]
-
-
hhx
tag
Pontosan, x64= 64bites
Én is megtaláltam őket, csak kicsit szenvedtem a telepítéssel. A videókártya drivert az Ati honlapról szedtem le, lévén, hogy 10.11-es drivertől teljes támogatottságot ígértek a laptopokhoz. Aztán feltettem nem történt semmi, próbálkoztam még vele később is, de nekem csak a Dell honlapról letöltött vga drivert ette meg a gép. Wifi-t Everest-tel silabizáltam ki én is, hogy melyik drivert kell majd feltennem hozzá a három lehetséges közül.
-
hhx
tag
válasz GrooveHero #17011 üzenetére
Tölts le egy Aida64-et aztán nézd meg pontosan, hogy milyen van benne pontosan. (Én is ezt tettem a laptopomnál. ) Aztán ha megvan milyen van benne akkor innen tudod a megfelelőt letölteni.
[ Szerkesztve ]
-
hhx
tag
válasz lollerblade #17025 üzenetére
Pont ilyen gépem van csak kékben. Nekem nagyon tetszik a gép külsőre, hogy letisztult, kicsit minimalista dizájnnal rendelkezik. A gépbe tettem még 2gb ramot, teljesítményre semmi panaszom sincs. Hűtése elég jól megoldott, nekem még nem volt semmi problémám a géppel. Aksiról sima netezéssel olyan 3-4 órát szerintem lazán ki lehet hozni a gépből.
Ha ilyen gépet veszel, csak 64 bites Win7-et tegyél fel, a driverek miatt. Személy szerint én mást nem ajánlok, mivel nem nagyon ismerem a linuxokat, illetve a driver hátteret hozzá.
-
hhx
tag
válasz dhcodoki #17170 üzenetére
Én most megyek falnak. Én Győrben a sima N5010-et vettem 168e Ft-ért. i3 350M procival, és 5470 vga-val. Proci igazából észrevehetően szerintem nem jobb, de azért tesztekben kimutatható a különbség a magasabb órajel miatt. A videókártya viszont nagyságrendekkel jobb. Javítson ki valaki ha nem így lenne.
Szerintem jó vétel, én biztos ezt venném az enyém helyett.
-
hhx
tag
válasz ThePoweR #17278 üzenetére
Szia
Külsőre nem különbözik, nekem is ilyen van kékben.
Igazából ha most vennék tuti ezt venném. Ugyan csak 2 giga ram van benne, de ha ezt megnézed, pár ezer forintér lesz bele még kettő. Magában a gépben viszont "eggyel" jobb a proci, a vga viszont sokkal jobb (HD5650).Én ha most vennék gépet tuti ezt venném, sajnálom, hogy karácsony előtt nem volt még ilyen ennyiért
-
hhx
tag
Szia
Telepítettem 2 hete én is egy ilyen gépre Win7-et. Nekem nem volt semmi problémám vele, feltettem a 64bit-es verziót, drivereket is amiket kellett a netről levadásztam hozzá, aztán minden oké volt.
Próbálj meg mindent legyalulni róla, Win7-et feldobni rá, Dell honlapról összevadászni a szükséges drivereket, aztán ha sehogy sem akaródzik menni, akkor irány a szervíz.
Nem gondoltam volna, hogy valami baja lehet vele bárkinek, mert az én N5010-emhez képest jóval "minőségibben" tűnt a gép.
-
hhx
tag
Sziasztok,
Tudom, nem feltétlen a jó topicba írok, de hasonló témakör. (A T20 fóruma nem éppen pörgős.)
Van egy Dell PowerEdge T20-as szerverem, amin NBD garancia van szeptemberig. Szeretném ezt meghosszabbítani 1 vagy 2 évvel.
Hol vagy min keresztül tudnám ezt megoldani? Csinált már garancia bővítést valaki innen? Mi a menete?
Köszi,
hhx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10. gen ultrabook szép állapotban 80k-ér eladó!
- Asus ROG Strix G713 /Ryzen 7 4800H/16GB DDR4/512GB SSD/RTX 3050/Beszámítás.
- HP Zbook 17 G4,4K UHD,i7-7820HQ,32GB,256GB SSD+1TB HDD,P3000 6GB VGA,WIN11
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest