Hirdetés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• zolnagy

őstag

Sziasztok!
    Laptopot szeretnék venni max. 200e Ft-ig. Ebben az árkategóriában találtam is egy számomra megfelelő ajánlatot: [link]
    Na most a garival kapcsolatban sikerült elbizonytalanítanotok. Nekem épp azért tetszett ez ebben a kategóriában, mert 3 év garancia van rá. Most akkor ez mit jelent, ha a linken szereplő helyen veszem meg? 1 év teljes körű gari +2 év alkatrészgari? Az alkatrészgari ebben az esetben azt jelenti, ha pl. tönkremegy az alaplap, akkor ''csak'' a munkadíjat kell fizetnem? És hova kell vinnem ebben az esetben javítani?
    Amúgy a géppel kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?
    Én egyébként asztali gép helyett használnám, ezért nagyon fontos szempont a megbízhatóság. Ezért mindenképpen Dell, IBM vagy HP-t szerettem volna, Fusit, Acert semmiképp. Az Asus ebből a szempontból milyen? Arra is adnak 2 év garit.
    A linkelt gép kicsit nehéz (3,5kg) és csak 2000 mAh-s akksija van, de számomra ez nem szempont, ha a nagyobb súly azért van, mert ''ebben van anyag'' :)
    A fenti linken viszont egy dolgot nem értek: a proci-fsbt és a memóriát is 533 MHz-re írja, holott a chipkészlet (Intel 910GM) csak a 400 MHz-t támogatja: [link] Hogy is van ez?

Új hozzászólás Aktív témák