- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hothead
csendes tag
Hi embrek!
Tud valaki valami pontosabbat erről a battery visszahívásról? Csak japánban gyártott akkukra vonatkozik, vagy koreaiakra is? -
dannynet
tag
Én is beléptem egy C600-as típusú géppel.
Előtte FuSi Lifebook C4355-ös laptopom volt, de a 800x600-as felbontású 16 bites színmélységű kijelző, valamint az elöregedett akku (15 perc üzemidő) és az erősen melegedő Celeron processzor miatt úgy döntöttem hogy lecserélem.
Nagyon meg vagyok elégedve ezzel a Dell notival, a kijelzője nagyságrendekkel jobb mint a Fujitsué.
Az akku wifi-s netezés, mp3 hallgatás és szövegszerkesztés mellett 3,5 órán át bírja a kiképzést.
A gép egyáltalán nem hajlamos a melegedésre, a ventillátor csak ritkán kapcsol be -rövid időre. A modernebb beépített videókártya hardveres gyorsításának köszönhetően filmnézéskor a processzor terhelése 15-30% körül mozog, míg a Siemensél ez az adat 100% volt. Az integrált hangkártya jó minőségben szólaltatja meg a dalokat -persze nem a beépített hangszórókon és nem a Dell honlapjáról letölthető driverrel.
A relatíve alacsony teljesítményű processzor ellenére egész jól megbírkózik az általam használt képkonvertáló szoftverrel, persze e célra sokkal alkalmasabb az asztali számítógépem. De pl.egy egész napos fotózásra nem tudom magammal vinni a PC-met, és további pozitívum hogy a mobil háttértárakkal ellentétben a notin nagy méretben tudom ellenőrizni a képek minőségét.
Nem látszik a gépecskén, hogy öt éves, 78 E Ft-ért vettem. -
sooony
csendes tag
Klubbtag lettem
Második utazó gépnek vettem egy dell c610 est
.
-
PLacc
senior tag
válasz
zorrobomber #1190 üzenetére
Sajna nem, de egyiknél se lehet tudtommal (MSI).
Viszont rosszul mondtam, mert 1 év van rá, de nagyon jutányos áruak: [link] -
nortol
senior tag
én is a photohallban vettem, csak éppen a dual magos változatot. semmi problémám nincsen vele, sőt nagyon megvagyok vele elégedve. én csak ajánlani tudom ezek után, hiszen tapasztalom nap mint nap, hogy mivel dolgozok. pénz minőség arányban szinte megdönthetetlen szerintem ...
-
bandii
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit lelombozodtam az elmult par hozzaszolas miatt, mivelhogy valaki(k) lehuzta(k) az inspironokat, hogy nem a legjobb minoseg. Akkor ne vegyem meg? Sajna csak erre van penzem. Nem akarok a dellben csalodni, remelem nem is fogok.
Mit szoltok ehhez: http://www.photohall.hu/aruhaz/informatika/notebook/70570
Meg szabad a photohall-nal venni a gepet? Elvileg 3 ev garanciat adnak ra, ami szerintem 1+2 ev, csak nem irjak. Masik az, hogy kint angliaban lehet-e ervenyesiteni az otthoni garanciat? Lehet, hogy mar megvalaszolt kerdes, de nincs idom visszaolvasni. Ha valaki tud segiteni, nagyon megkoszonom. Ha megveszem a gepet, mindenkeppen beszamolok az elmenyeimrol. Udv mindenkinek! -
Hydra SR
addikt
Bár sokaknak nem újdonság, hallottunk már az Opteronos szerverekről és a desktop AMD tervekről, de íme egy kicsivel több konkrétum:[link]
-
Hydra SR
addikt
Nekem mindig is tetszettek a Dell subnotijai. Már a C400 is jól nézett ki, és az X300 is pofás darab. A teljesítményt meg nem hiányolom belőlük, arra ott az asztali gép. A PDA meg már túl kicsi, és nem is egészen arra való amire egy subnoti.
Tényleg, létezik külső optika PDA-hoz?
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
válasz
zorrobomber #1188 üzenetére
Az is van eladó, 2 év garral, Inteles.
-
PLacc
senior tag
válasz
zorrobomber #1186 üzenetére
A D520 esetében esetében a 2.3kg-os súlyt messze feljetsd el, akku, ODD, és töltő nélkül lehet annyi max.
Egyébként 2.7kg
Ha könnyű gépet keres, akkor D610/D620, de azok is full cuccal 2.5kg fele tartanak.
Nekem lesz pl. egy eladó Dell X300 subnotim, az cakk-pakk 1.5kg. -
zorrobomber
tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnék notebookot venni, fontos neki a 3éves gari és a könnyű súly, kb nettó 240ig gondolkozik (az se baj ha alacsonyabb az ár mivel nemigen fogja széthajtani a worddel, esetleg egy kis filmnézésre lesz még használva). Én ezek után ezt néztem ki neki:
DELL Latitude D520 04
http://www.notebook.hu/notebook/dell/latitude_d520_04
Ami miatt tetszik hogy 3 év a gari és 2,3kg
Mi a véleményetek róla, esetleg tudnátok mást ajánlani helyette? (Nem feltétlenül csak Dell-t, de azért nő lévén érzékeny a márkára is a kedvesem) -
Hydra SR
addikt
Hmm...szóval nem csak Dell
[link] -
-
Hydra SR
addikt
Akinek érintett akksija van és kigyulladástól fél, az használja töltőről addig a notiját. Azt hiszem, még kiszedni sem kell az akksit ha rá van dugva a töltőre. (?)
-
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1177 üzenetére
Nem, tényleg jogos ha belegondolok, egyelőre még nincs áthárítva a disztribútorokra, de valószínűleg ez lesz a vége. Egyelőre postán lehet feladni, de szerintem ha kicsit vártok vele, itthon is el lehet majd intézni. De ez még nem biztos, csak valószínű. Egyelőre nem lehet, szóval kár a disztribútorokat zaklatni ezzel.
-
SzaboZE
addikt
válasz
Hydra SR #1167 üzenetére
A cserét a disztribútoroknál teheted meg itthon. Akkor is cserélik, ha külön vetted az akksit és nem garanciális, mert a Dell az összes ilyen akksit visszahívja.
Ezzel azért ne rohanj így előre. Egyelőre még döntés sincs a dellnél a disztributori cserékről! Jelen esetben úgy működik a dolog, hogy elballagsz a www.dellbatteryprogram.com-ra, ott bepötyögöd az akku széria számát és ha érintett, akkor kitöltesz egy formot. Benne az adataiddal és postán jön az akku. Légyszíves ne terjessz ilyen infókat, amíg nincs semmi alapja!!!
SzaboZE -
nortol
senior tag
az én inspiron 6400-am alaplapi videókártyával rendelkezik. eleve tudtam, hogy mit veszek, hogy mit tud a kártya. azóta csak a régebbi stratégiai játékokat gyüjtöm, ahol nem a 3d a lényeg
de a játék élmény így is meg van
én 250.000 Ft-ért vettem a gépet egy héttel ezelött. normálisabb videókártyával legalább 50.000 Ft-vel drágább lett volna(nem beszélve arról, hogy csak ez volt, tenni nem is tudtam volna semmit sem ellene).
ellenben jelenleg az igényeimet is a videókártya teljesítménye határozza meg. meg lehet szokni
a komoly játékokra ott van az asztali gép, az viszont elvisz mindent, csak elhatározás kérdése, hogy visszaüljek elé. ami meg kell hagyni, egyre nehezebb, mióta meg van a laptop.
és így visszamenőleg még egyszer elnézést kérek a néhány nappal ezelötti kirohanásom miatt. ne haragudjatok rám. ennek a csapatnak aktív tagja szeretnék lenni én is, annak ellenére, hogy én is elkövetek hibákat ...
[Szerkesztve] -
listván
tag
Sokkal jobb a felbontása, ezáltal nagyobb a látható kép is!
Szerintem megéri a többletköltséget. A kép nagyon éles, nem tükröződik.
Ha ilyen gépet veszel, azért nagyon fontos az is, hogy milyen videokártyával veszed.
Létezik Intel, ATI X1300, és ATI X1400.
Az Intel az alap, de szerintem megéri legalább a kisebb ATI-t megvenni bele.
Persze függ attól is, hogy mire fogod használni, és mennyi pénzed van, mert a VGA jelentősen megnyomja az árát.
Hol vennéd a gépet? És milyen konfiggal? -
Hydra SR
addikt
-
Hydra SR
addikt
Akksikról: valamennyire minden akksi melegszik, de a minap indult a botrány a Sony által gyártott (Magyarországon elsősorban a D szériát érintő) kigyulladós akksikkal kapcsolatban. Pár hozzászólással feljebb említettük már a témát.
Az Inspiron 6400-as szériát is érinti az ügy, itt tudod leellenőrizni, hogy kell-e cserélned az akksit: [link]
A cserét a disztribútoroknál teheted meg itthon. Akkor is cserélik, ha külön vetted az akksit és nem garanciális, mert a Dell az összes ilyen akksit visszahívja.
Szerk.: ...feltéve, hogy a hibás szériából való, mert ez nem törvényszerű. Erre való a megadott link, hogy le tudd ellenőrizni.
[Szerkesztve] -
savas
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem. Szeretnék venni egy DELL Inspiron 6400 as notebook-ot. A kérdésem az lenne lehet-e kapni, rendelni Magyarországon ilyen notebookot WXGA True Life, vagy WXGA+ True Life kijelzővel?
Valakinek van ilyen tipusú LCD-je (WXGA True life, vagy WXGA+)? Megéri-e a többlet pénzt érte? Mennyivel szebb képet add ez, mint a sima WXGA és mennyire tükröződik vissza? Vagy ez is csak egy hangzatos szó a pénz lehúzásra. Van erről tapasztalatotok?
A ti akkumlátorotok is melegszik? Más fajta notebooknak is melegszik-e ennyire mint a DELL inspiron-nál?
Valászotokat előre is köszönöm. -
Hydra SR
addikt
(Különben pár éve még úgy volt, hogy idén vezetik be a 4G-t és Japánban kezdik)
-
DrEvil
csendes tag
Ha minden jol megy en is belepek a taborba, bar mar azt is mondhatnam beleptem, mert itt adtam el a DELL latitude C400 -asom a PH-n. Elotte egy MSI M645 volt, es ha minden jol megy lesz egy DELL Latitude 6400 -am...
Ha sikerul megvennem ujra irok... ez kb pentek tajekan lesz...
Addig is szevasztok! -
_imation_
csendes tag
felraktam a mobile broadband progit, persze nem megy. aztan kozben a biosban is megneztem: ha nem tevedek a ''cellular device'' lenne ez, foleg ha nem ''none'' felirat viritana mellette. pedig mar itt oromkodtem......
olyan lehetseges, h ott a komplett kartya, csak nincs bekotve? mert a kartyahely alatt vannak mindenfelek(aramkorok, es nemtom meg mik
), es a muanyagra, amikbe ezek be vannak ''agyazva'', ra is van irva, h SIM. valami biztato velemeny??
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
Szép summát kell kiköhögnie a Sonynak, ha a Dell leveri rajta az akksik cseréjét az összes járulékos költséggel, és a presztizsveszteség miatt még kártérítést is követel
bár kíváncsi vagyok, mennyit tud majd ezek közül érvényesíteni, illetve hányan fogják visszavinni az akksijukat a Dellhez és disztribútoraihoz. Ma az ügyfélszolgálatunk vonalán többen is érdeklődtek ezzel kapcsolatban, pedig még nem is hívta vissza a Dell az akksikat.
Szerk: azt tudja valaki, hány akksi gyulladt ki eddig? Én 2 esetről olvastam, ami a 4 millió eladott akksihoz képest nem túl sok, ezért is vagyok kíváncsi, hányan viszik vissza az akksit.
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
válasz
_imation_ #1143 üzenetére
Akkor lehet, hogy nincs benne minicard, a WLAN miniPCI-os, tök más a slot.
Az LCD-vel ne foglalkozz, a win gondolom felismeri mint WXGA+, és működik.Ott az összes Dell monitortípus fel van sorolva a 15''-os CRT-től a 30''-os LCD-ig.
Csak egy inf vagy milyen file-t tudsz leszedni, nem csinál semmit gyakorlatilag, csak a színkezeléshez kell esetleg.
-
Krisz.19
csendes tag
mai hírek a melegedő Dell (sony) akksikról
http://www.origo.hu/techbazis/hardver/20060815vacakakku.html -
_imation_
csendes tag
neztem mar a configot korabban, abban csak ez van, mint mini card:
INTEL PRO/WIRELESS 3945 802.11A/G MINI C
szoval semmit nem ir mobile broadband-el kapcsolatban... ha mashogy nem tudom kideriteni, legfeljebb megprobalom beizzitani... csak ebbol is van 3 fele.
arra nincs otleted, h lehetne megnezni, h milyen lcd van a gepben?
14.1'' WXGA+ LCD SCREEN (1440 X 900 RESOL
ennyi infom van rola, ugyanakkor ha jol szamolom, 22 tipushoz van driver a dell.com-on..
koszi -
k.krisz03
tag
válasz
k.krisz03 #1137 üzenetére
Na lenne még valami ezzel a progival kapcsolatban: Az ACPI fülön ezt írja, miután bepipálom az ACPI engedélyezést: ''ACPI control systems is not yet configurated for this system''. Ez miért van? Ez akkor azt jelenti, hogy nem tudom használni a proci hőmérséklet figyelést?
Egyébként egy Latitude D600-ról van szó. -
PLacc
senior tag
válasz
_imation_ #1138 üzenetére
Így van, akksis és hálózati ózemmódra különböző sémákat lehet beállítani. Pl. ''Max. Battery'' módban alapfrekin (600-800MHz) járatja csak a procit, nem engedi feljebb kapcsolni, míg ''Max. Performance''-ban fullon viszi végig.
A képen tényleg SIM hely van, már csak az a kérdés, hogy bele is építették a kártyát a gépedbe, 3 féle minicard lehet (Communications fül alatt): [link]
Esetleg le tudod csekkolni a support.dell.com oldalon, ha beíod a service tag-et, és rányomsz az eredeti konfigra. -
_imation_
csendes tag
koszi, felraktam az NHC-t. ugy ertettem a korabbi hozzaszolasokbol, h lehet allitani a max orajelet, h pl amikor aksirol megy, akkor ne porogjon annyira.
bluetooth van a gepemben, de ahogy a service manualban neztem, az mashogy nez ki. linkelek rola egy kepet, hatha erre tudsz valamit mondani.
[link] -
k.krisz03
tag
Hali!
Most ez hogy is van? Ehhez a Notebook Hardware Control-hoz kell .NET 2.0-ás keretrendszer, a .NET-hez kell Windows Installer 3.0, de ahhoz meg kellene winfos érvényesítés, de nekem meg nem épp olyan a winfosom, amit lehetne érvényesíteni. Most akkor hogy is kellene megoldani ezt?
Krisz
[Szerkesztve] -
PLacc
senior tag
válasz
_imation_ #1133 üzenetére
A Speedstep nem a progiban van, hanem a ''CPU-ban''.
Tegyél fel egy NHC-t: [link] és látod, hogy a terhelés függyvényében hogy változik az órajel.
A SIM-es dolog nem tudom mi, elvileg ott a Bluetooth kártya, de ezeket adják GPRS/UMTS kártyával is, így még az is meglehet... -
_imation_
csendes tag
válasz
SzaboZE #1081 üzenetére
Felraktam az uj quickset-et, de ebben sem talaltam, szoval help please, hol van ez a speedstep funkcio????
volna meg 1 kerdesem, most hogy jott ez az akksi visszahivas, kiszedtem leellenorizni, szerencsere nem kell cserelni. viszont talaltam az akksi alatt egy kartya-helyet, amibe pont befer egy sim-kartya. (lat. d620-as gep) ez most egy mi? gprs modem? esetleg 3g?
koszi elore is,
akos -
AMD Power
titán
4,1 millió noteszgép akkumulátort hív vissza a Dell
[link] -
MM
őstag
Ok, mindenkinek köszi az infókat!
Egyelőre a billentyűzetet cserélem csak ki, ez menni fog egyedül is.
A miért:
Pár oldallal hátrébb volt szó a kül. típusok billentyűinek kopogósságáról. Szvsz nem típusfüggő, hanem inkább darabfüggő.
Az újabbik D600-nak a billentyűzete középen jobban felpúposodik (az alja), mint a régiben lévőnek, ettől válik kopogósabbá. (ha lenyomom a pointernél fogva, akkor ugyanolyan csendesen és puhán működik, mint a régiben...) -
PLacc
senior tag
''amúgy a problémáimra mindre választ kaptam, igaz, hogy ezt csak saját magamnak és a bátorságomnak köszönhetem''
Ezekután mindenki leborul előtted szerintem.
Talán kezdhetted volna rögtön ezzel (kereséssel: google, ph...) vagy gondolkodással a mondanivalódat, nem anyázással!
Szerk: a ''tanúl'' nem hosszú ''u''-s, minthogy a szerviz is rövid i.
[Szerkesztve] -
Storm_lg
csendes tag
Kicsit értetlenkedve olvasom a kissé indulatos hozzászólásaidat. Pénteken este feltettél egy szakmai kérdést, és felháborodva tapasztalod, hogy nem kapsz rá választ a hétvégén. Sokan vannak olyanok, akik otthon nem férnek hozzá a nethez, vagy mint én is, a hétvégéjükön nem feltétlenül olvassák a fórumokat, és igy nem is irogatnak válaszokat. Persze érthető, hogy te pont a hétvégét szántad a kisérletezésre, és a rendszertelepítésre, de a hétvége fórum szempontjából elég nagy türelmet igényel, még akkor is, ha születik egy rakat hozzászólás a dokkoló színéről. Lehet, hogy azoknak az embereknek nincs tapasztalata vagy válasza az általad feltett kérdéssel kapcsolatban, és nem akarnak hülyeségeket irni válasz gyanánt.
Mellesleg megjegyzem, hogy van egy kereső, ami sokat segített volna. Nem sokkal korábban EBBEN a fórumtémában leírtam, hogy a ''mezei'' xp-telepítsé hazavágja a MBR-ra támaszkodó rendszerhelyreállítást, és annak azután búcsut mondhatsz. Azonban néhány hozzászólással lejjebb ott van egy progi linkelése, ami kimondottan ennek kiküszöbölésére született, és azzal újra működőképessé tehető a rendszerhelyreállítás (megjegyzem, én még nem használtam, mert nem volt rá időm, de tervbe van véve). Tehát tudom neked ajánlani hasonló esetben a 10-ig számolást, a fórum újbóli végigfutását, és végső esetben a külföldi, angol nyelvű, de sokkal több információt tartalmazó fórumokat (amit a nagyobb számú hozzászólás eredményez).
Üdv: Storm_lg -
Hydra SR
addikt
válasz
k.krisz03 #1106 üzenetére
Kb arra, hogy ennek a segítségével félig-meddig desktop gépként használhatod a notebookot. Rádughatsz billentyűzetet, egeret, monitort, nyomtatót, van benne hálókártya, meg asszem 2 PCI slot és egy meghajtó hely, infra port, hang kimenet, sőt az LPT port alatt egy SCSI csatlakozó figyel. Így ha beérsz a munkahelyedre, nem kell egyesével dugdosnod a kábeleket, csak beleilleszted a notit és még az akksit is tölti.
Létezik egy kisebb változata (C Port), amiben nincs kártya és meghajtó bővítőhely, meg az a SCSI csati sincs rajta. Mindkét változatnak saját MAC Addresse van.
A D szériás port különbözik ettől, de kb ugyanezt a szerepet tölti be. -
nortol
senior tag
szó sincs arról, hogy támogatott e vagy sem a gépem. alap dolgokról van szó, amik véleményem szerint minden dell gépen ugyan úgy működnek, és szerintem ezekre a problémákra egy service-ben dolgozó szakembernek a kisújjából kellene kirázni a válaszokat.
ettől függetlenül nem haragszok senkire sem. igaz, a tegnapi válaszaim egy kissé csípősre sikeredtek, de ezeket már nem tudom visszavonni, de nem is akarom, mivel az éppen aktuális érzéseim is benne voltak. ha valakit megsértettem önérzetében, (ami sikerült is) ezennel elnézést kérek.
amúgy a problémáimra mindre választ kaptam, igaz, hogy ezt csak saját magamnak és a bátorságomnak köszönhetem, valamint a gép logikus működésének (minden gép azonos elven működik, legyen az asztali vagy laptop). neki vágtam, és sikerült végrehajtani a célnak kitűzött feladatot.
ha valakinek hasonló kérdései lennének, mint nekem is voltak, szívesen segítek ... -
MM
őstag
D600-nál a BlueTooth integrálva van az alaplapra, vagy cserélhető?
Épp cserélek egy 2 évesről egy 1 évesre, és az újban nincs bluetooth.
Ha van rá mód, szeretném átmenteni.
Ha lehet, de szakembert igényel, akkor van aki vállalná?
Természetesen nem ingyen gondoltam! -
SzaboZE
addikt
Na még egy aggresszív kismalac... Arra esetleg nem gondoltál, hogy az eleve itthon nem támogatott gépeddel kapcsolatban még senki nem végzett esetlegesen operációs rendszer újratelepítést? Elnézést kérek és elvonulok a sarkomba, amiért a SZABADIDŐMET hajlandó vagyok egyesek problémáira szánni, például olyanokra, akik egy független fórumon kívánnak SZAKMAI tanácsokhoz jutni és nem képesek elmaradó válasz esetén felhívni egy dell szervízt, hogy ugyanmár találkoztak-e ilyesmivel... A többiektől elnézést, remélem nem veszik magukra. Ez itt egy fórum, ahol próbálunk egymásnak segíteni, nem helpdesk. Ha nem kaptál választ a kérdésedre, akkor valószínüleg nincs ezirányú tapasztalat és senki nem próbált marhaságokat válaszolni.
SzaboZE -
nortol
senior tag
minden esetre kiábrándító, hogy konkrét kérdésekre senki nem tud válaszolni szakszerüen, hozzáértően...
egyszerüen nem hiszem, hogy senki sem telepített más windowst, illetve linuxot a gépre alapból a gépen eleve fennt lévő helyett. nem hiszem, hogy senki sem partícionálta tovább az eleve nagy c partícioját. és hasonlóak ...
ezek lennének azok a válaszok, amelyek értékesebbé tennék ezt a topicot! és nem azok, amelyek a színválasztékot teszik elsőrangúvá!
minden esetre én megtaláltam az összes kérdésemre a választ (SZAKMAI), így megszabadultam a nagyon okosok okoskodásától!
a válaszokat persze itt nem lehet meg találni!
[Szerkesztve] -
slapec
tag
Ha jól olvasom, itt nem arról folyik most a vita, hogy fekete a dokkoló, a noti meg ezüst. Az, hogy nem passzolnak a színek csak egy megjegyzés volt. A fekete dokkolót csak azért mondják, mert arról mindenki tudja, hogy melyikről van szó.
szerintem..
Ettől eltekintve nekem is van egy legális XP Pro-m, szívesen felraknám én is majd -ha meglesz- a notira.
-
nortol
senior tag
ebben a topicban elvárná az ember, hogy ha vesz egy dell laptopot, akkor kap válaszokat olyan szakmai kérdésekre, amiket én is feltettem. de mit lát itt az ember? állítólagos szervízekben, ráadásul dell szervízekben dolgozó emberek teszik az agyukat, és konkrét válaszokat az emberek semmi erővel sem tudnak kicsikarni belőlük, persze másokból sem. akkor mire fel az a nagy hűhó, hogy pl.: az egyik leszólja a másikat, hogy lófinghoz sem ért, mert az egyik az mindent tudó, a másik meg semmihez sem ért??????
az egyetlen közös csak az közöttünk, hogy szinte mindenkinek van egy dell márkájú laptopja, a másik meg javítja őket!
és ezek után lassan kezdem azt érezni, hogy az itt semmit sem mondók kőzött az én tudásom magasan kiemelkedik az átlagból.
és most milyen színü is legyen az a dokkoló??? rózsaszín biztos, mert az megy a szemetekhez!!!!!!
háááááááát bakker ....! -
nortol
senior tag
egy kicsit hihetetlen, hogy véleményem szerint egy komoly kérdést tettem fel, és ezek után arról folyik a vita, hogy milyen színű a dokkoló és a laptop.
ti nem tartjátok nevetségesnek a helyzetet?
mert szerintem marhára nevetséges az egész ezek után!
csúcs technika, és a problémái lenne a fő téma, de ti arról vitáztok, hogy a barack, vagy a zöld megy e a szemetek színéhez!!!!
háááát le a kalappal elöttetek! van egyáltalán bármi gyakorlati tudásotok ebben a témában azon kívül, hogy szinte mindenkinek van egy dell laptopja, és itt osztja az észt???
[Szerkesztve] -
k.krisz03
tag
Egy láma kérdés: Mire is jók ezek a dokkolók?
-
SzaboZE
addikt
válasz
MekkMaster #1097 üzenetére
''Es a Dell kepes egy ekkora fekete dokkoloba belerakni egy ilyen pici ezust notebookot? Ki fogok abrandulni''
-> ''Há mivel ''C'', ezért persze hogy belemegy.''
Szerintem nagyon jó dolog, hogy a teljes C szériához ugyanaz a dokkoló való. Nem pedig ahány széria annyi féle eszköz. Gondolj bele.Lecseréled a géped és nem kell dockot cserélned! Ez a többi gyártónál nem így van! Egy dock újkori értéke 6 számjegy, a reális piaci értéke max 10-20k. Most inkább buknál rajta egy rakat összeget, mint használnád az új géped? Ugyanez igaz a tápokra is. A legtöbb C-s táp jó a C-s gépekhez. Nézz meg egy compaqot, hányféle táp van forgalomban.... Szóval inkább ésszel éljünk, mint design-nal. Hálistennek ez a jószokás a D szériánál is megvan még.
SzaboZE -
SzaboZE
addikt
válasz
MekkMaster #1094 üzenetére
Fejtsd ki bővebben
SzaboZE -
Hydra SR
addikt
válasz
MekkMaster #1101 üzenetére
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy ''adják hozzá'', de mechanikailag nem csatlakozik a dokkolóhoz, csak pont passzol fölé. Ezért is gondolom, hogy tökmindegy milyen notebook van benne, ha a C800 elfér alatta akkor bármi elfér, ami jó a dokkba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ROG Strix G16 G614JVR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 512GB 13.3" FHD IPS
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- Asus V16 V3607VH 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5050 MaxQ 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest