- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- votlage71: Kábel menedzsment
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
egeristi
csendes tag
Sziasztok!
Még midnig nem érdekel snkit?Tényleg nagyon jól néz ki vele a gép:
Sziasztok!
Német ebayről rendlet gyári bontatlan hivatalos Dell áltlal csomagolt és Dell által hozzáadott felszerelési útmutatóval ellátott ''cseresznyefa-erezetes'' színű snap-on cover(előlap) Inspirion 6000/6400hoz eladó. Nem sikerül belinkelnem a konkrét aukciót képekkel, így akit érdekel írja be a www.ebay.com vagy ebay.den található keresőbe ezt: 270056081088 Így azonnal kidobja az aukciót, ahol látni vételárat, és hogy ei647 a vevő, aki én vagyok!
Viszont félreértés miatt 2 darabot szállítottak, így egy feleslegeséé vált. Az ára a beszerzési ár 80%a,azaz 10000ft. Ez viszont alku nélkül. Kérés esetén postázom +500ftért ajánlva elsöbbségivel. A termék bontatlan, eredetileg Dell által csomagolt(Rev A00;DS/N: IE-0X5375-49000-64P-9PHB Made in Ireland)
Érd.: egeristi@t-online.hu -
listván
tag
-
Mayday001
csendes tag
itt a link: http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=8522
én egy elég sablonos rajzra gondoltam igy hirtelenjébe tigris és sárkány lenne rajta mind kettö egyik karma rajta a dell logon mint a ying-yang-os rajzokon szokott lenni csak itt ugye bar a dell logo körülrem tudod mire gondolok
-
listván
tag
Azt írtam, hogy alap esetben 3év szervizgar van, de ettől a disztri eltérhet.
HPR Szervizben dolgozom!
Inspiron-okra van általában 1 +2 év gari. Mivel ezek a készülékek általában 1 év dell garral jönnek, és a + 2 évet már a HRP adja hozzájuk.
Tehát ha a garjegyen 1+2 év gar van, akkor az azt jelenti, hogy 1 év szervizgar + 2 év alkatrészgar. Ebben az esetben a +2 évben fizeted a szervizdíjat ami jelen esetben 9000 Ft +áfa/óra -
-
Mayday001
csendes tag
Nekem is ugyvan a garim 1+2 év elsö teljes körü utána szerviz dijat kell fizetni...direkt rákérdeztem ahol vettem a notit
-
brasil
senior tag
válasz
listván #2277 üzenetére
nem azt mondtam én is h a szervízt kell fizetni az alkatrészt nem??? ha nem akkor sorry de aszittem egyértelmű...mingyá nézem...
azt írtam h a szervízgar is gar..az én olvasatomban ezt azt jelentette h bár a szervízdíjat te fizeted, de alkatrész ingyé van...nem ezt mondod te is?
[Szerkesztve] -
listván
tag
A Dell-nél a garancia sokféleképpen működhet!
Alapszabály a 3 év garancia, ami teljes szervizgaranciát jelent. Vagyis behozod a szervizbe a gépet és díjtalanul megjavítjuk. Ez akkor igaz, ha ahhoz a disztrihez viszed a géped, ahonnan származik. Mivel Magyarország nem direkt Dell ország, a külföldi gépek javítása után a szervizek nem kapnak pénzt, hiába garos. Az alkatrészért nem kell fizetni, de a munkadíjért igen!
És van még olyan variáció, hogy a disztritől megveszed a helyszini garanciát, ebben az esetben sem az alkatrészért, sem a munkadíjért nem fizetsz, és az általad megadott címen fog megkeresni a szervizes kolléga. Ez persze külön díjtétel, és egyéni árajánlat alapján kerül megállapításra.
Vehetsz még garkiterjesztést is, ami vagy +1 vagy +2 év gart jelent. Tehát összesen max 5 év gari lehet egy Dell gépre! Azért ez nem olyan rossz!
Ha garral kapcsolatban nem vagy biztos valamiben, inkább kérdezz, minthogy elriasztod a leendő Dell tulajdonosokat pontatlan infók adásával.
Megnézném egyébként, hogy melyik gyártó képes még arra, amire a Dell, és hogy ki tudja prezentálni a NBD garanciát a Dell-en kívül. (Egy HP alkatrészere heteket kell várni, és nincs ez máshogy az MSI-vel és az LG-vel sem) -
brasil
senior tag
válasz
Mayday001 #2275 üzenetére
hát nem olcsó a téme, és egyenlőre azt sem tudom h megoldható-e mivel kicsit feljebb linkeltem az install nehézségeit...a 7950-et én sem tudnám beletetetni, azt nem tudják berendelni hozzá hivatalos úton, úgy, hogy a garival ne legyen basz...legolcsóbban talán német és us boltokban lenne a csere ott is vannak helyek ahol visszaszámolják a gs-t, de ott se olcsóbb a 60nál sokkal
de télleg érdemes elgondolkodni h érdemes-e kivágni a gépet egy másik vga miatt:
[link] -
Mayday001
csendes tag
sziasztok!én is gondolkozok egy vga cserén 7900gtx vagy 7950 gxt-re de marha sokba kerül föleg hogy a 7950gtxnek az árát nem is tudom de mivel hogy a 7900gtx 60csokitallér gondolom +10-20 e...hol lehetne ennek utána járni??hátha olcsobb vhol
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
Silencer83 #2266 üzenetére
jah nem rossz, majd ha enyémnek is lejárt a 3 év gar én is nekiállok
bár kétlem h meglenne addig. sajnos még nem tudni h a 8as sorozat belemegy-e. megoszlanak a vélemények. ha belemegy akkor lehet h mégis meglesz addig
hát igen mostanában nem sokat járok erre. meló, suli szakdoga, aztá nincs időm rá -
yazoo69
csendes tag
szóval ha jól értelmezem, szerinted nem lesz gáz bármelyiket is választom, mert a támogatás megvan. a photoshop cs2-nek, meg a flash 8-nak bizonyára megvan ez a 16:10es támogatás. főleg ezekre kellene.pl hp pavilion zd8000-es modellja van a havernak, az is 17-es és ott tökéletesen futnak a progik. nekem pl az is nagyon tetszik, de a dell jobb árban, most ebben az akcióban meg pláne nagyot lehet szakitani...
-
brasil
senior tag
válasz
yazoo69 #2258 üzenetére
a 6400 és a 9400 is widescreen, tehát mindkettő széthúzza a képet. olyan alkalmazásoknál ami támogatja a 16:10es arányt, ott nincs gond, ami viszont nem ott télleg szarul tud kinézni, de manapság már szinte mindegyik támogatja. jó ellenpélda erre az nfs carbon
ott pl eccerűen nem lehet beállítani csak 4:3-as felbontásokat(1024x768, 1280x1024) így a szélesvásznon kicsit húzza egyrészt, másrészt nem a tft natív felbontásán megy, ezért a kép is kissé elmosódott lesz. de ezt is megoldották, van hozzá egy prog amiven bármilyen felbontást beállíthatsz.
na de visszatérve az elejére mindegy, hogy 1280x800 vaqgy 1440x900 mert mindkettő widescreen, szóval ha ez nem jön be neked akkor nem inspiron kell, hanem valamelyik 15.1''os noti. 17''-ból csak wide van ha jól tudod, én még nem láttam 4:3-ast. -
yazoo69
csendes tag
na igen, latitude...csak éppen a 15''-ös kijelző csak az 1024x768at viszi. azt hallottam, hogy nem is lehet feljebb nyomni valami native mód miatt vagy mi...nem igazán értem mi is ez. apropó...ha már a kijelző méreténél és felbontásánál tartunk: ha a 17''-est választom (inspiron 9400), akkor nem lesz az a problémám, hogy a kép olyan izé...széthúzott lesz? lehet most hülyeséget kérdeztem?? csak mert láttam vkinél 17-es wide-os lcd monitort és pl minden alkalmazás egészen hülyén nézett ki rajta. filmezni ok-s volt, aztán ezt a gépet rendelésre hoznák ennyiért, szóval csak neten láttam. lehet mégiscsak jobb lenne a 6400-as?
-
Akcept
tag
Nagy kérdésem van!
Megér a DELL Inspiron 1300 akksitól függően 165-175e Ft-ot 3 év garival? A családba kellene net + szövegszerkesztésre. A másik alternatíva egy celeronos HP. Tapasztalatok? Kijelző? Nagy gáz 3,5 kiló? Internetes áruházban meg szabad rendelni?
Előre is THX. -
Nikk
senior tag
Hejjj...
Azt ugyen nem mondod komolyan, hogy cserélhető benne a vidkari?
A 6400-asban is cserélhető a vidkari, vagy ez csak a 9400-as privilégiuma?
Ha cserélhető, akkor lehet el is kezdek gyűjteni rá, hogy később kis grafikai tuning is szóba jöhessen... -
brasil
senior tag
már-már éppen ott tartottam, hogy megrendelem a 7900gtx-et a gépembe...és akkor, mint derült égből...:
[link]
nos sztem az a két kis darab kivágása garanciavesztéssel jár...de attól tartok ezt is megoldom valahogy
megoldom a dolgot aztán mesélek h hogy ment
-
tkazmer
addikt
válasz
szablaco #2247 üzenetére
1. Szerintem akkora jelentősége nincs, a 667-es jobban hangzik, emellett többet fogyaszt.
2. ha később nem szeretnél bővíteni, akkor igen.
3. rengeteget számít sebesség szempontjából, bár egy notebooknál a fogyasztást sem árt szemelőtt tartani, és bizony a 7200-as sokkal többet is fogyaszt.
4. ha grafikai munkára használnád, kell bele vga.
5. nekem tapasztalatom nincs, de ha sokat számít az akkus üzemidő, azt leginkább a teljesítmény rovására lehet növelni. Jah, és még ott vannak a subnotik is, azok keveset fogyasztanak.
(#2246) brasil
Az jó lenne, lehet, h cserélnék borítást...
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
válasz
szablaco #2247 üzenetére
amiről tudom elmondom a véleményem:
1.:elég fontos nekem is 533ról cserélték 667re.
2.: persze.
3.: előző notimban 7200as volt most csak 5400, nagyon érzem a különbséget, mondjuk winben nem, de ahol sokat tölt ott elég érszrevehető
5.: nekem a 9cellás bírta 2:15ig, majdnem ugyanezzel a konfiggal a 6 cellás 1:40
6.:lehet máshonnan is, linket priviben. -
szablaco
csendes tag
Sziasztok!
A közeljövőben szeretnék venni egy Dell D620 laptopot, de lenne egy-két kérdésem hozzátok:
1. Mennyire fontos a gép sebessége szempontjából, hogy a memória 667 MHz vagy 533 MHz? mert a legtöbb helyen 533as memóriával árulják a gépet.
2 Ha 1 Gb memóriát szeretnék a gépbe akkor azt célszerűbb 2*512 formában kérni bele a Core miatt ugye?
3. A vinyó sebessége mennyire befolyásolja a gép sebességét, úgy értem, hogy megéri-e belerakni egy 7200 rpm-es vinyót? (5e Ft a különbség az 5400 es és a 7200es között)
4. Nekem a gép leginkább CAD. és 3D-s rajzprogikhoz kell, ennek megfelelően szükségem van ugye az NVDA videóvezérlőre? Szóval tud-e annyival többet, mint amennyivel az Intel 950-nél drágább(kb 15e Ft a különbség)
5. Van-e tapasztalatotok, hogy a 9 cellás aksi mennyivel bírja tovább a strapát, mert nekem fonotos, hogy a gép sokáig bírja táp nélkül,de a 6 és a 9 cellás akku közöt van 17e Ft difi, és nem tudom, hogy megéri-e?
6 És végül: Nem tudjátok véletlenül, hogy a Humansofton kívül lehet-e máshonnan is egyéni configgal rendelni a gépet?
A segítségeteket előre is köszönöm :Laci
[Szerkesztve] -
brasil
senior tag
-
yazoo69
csendes tag
köszönöm skacok. lehet a 9400-as marad. grafikai progik futtatására sztem az a a jobb.
-
brasil
senior tag
válasz
yazoo69 #2236 üzenetére
hej
nekem is 9400 van, és tökéletesen elégedett vagyok vele. A két említett közül mindkettő szélesképernyős amennyiben a 16:10re gondolsz, csak egyik ugye 17es. Nálam az asztali gép teljes felváltása volt a cél ezért esett a választás a nagyobbra, bár a 6400 jobban tetszett. A nagyobb cuccolásával iagzán nincs gondom, vettem hozzá egy hátizsákot és mintha ott sem lenne. Kijelő tekintetében is szebb a 6400, kicsit élesebb, kontrasztosabb a képe. Maga a gép anyagaiban viszont kicsit mintha a 9400 vezetne, a 6400 kicsit műanyagnak tűnik. Szóval ha 9400 akkor inkább a WUXGA+ kijelző, annak tökéletes képe van.(de később is cseréltethető.) Vga upgrade: nem olcsó, de ha egy darabig elvagy ezzel akkor simán megfizethető, én is most tervezem a cserét 7900gs-ről 7800gtx-re 50k körül meghy a dolog, hivatalosan, garival meg minden.
Na a lényeg h szerintem maradj a dellnél nekem ez a második ilyen gépen nem is veszek mást...az meg h nagy kell vagy jobban hordozható neked kell tudni -
tkazmer
addikt
válasz
yazoo69 #2236 üzenetére
Mind a kettő elég jó inspironnak, ha nem sokat hordozod, akkor a minőségükkel sem lesz bajod. A hardver nagyon jó, amiket említettél, mind tökéletesen mennek rajta(a carbon is olyan felső- közép grafikával). Nekem 6400-am van, én annak idején, amikor megjelent itthon a c2d, még bruttto 400k-ért vettem, szal az ára is ok. A két gép képernyője között elég nagy a különbség, ugye az egyik 17''-os wxga+, a másik meg 15.4-es sima wxga. Itt neked kell eldöntened, h teljes mértékben egy asztalit szeretnél e helyettesíteni, vagy pedig azért egy vmilyen mértékben hordozható gépet szeretnél. A 3 év dell garanciáról azért tudni kell, hogy abból csak 1 év teljes, a további 2 csak szervízgari, de persze bővíthető. A vga cserére ne alapozz, inkább vegyél egy jobbat most, mert annyiba kerül, h nagyon nem éri meg.
-
yazoo69
csendes tag
nah emberek, ki mit szól?
inspiron 9400-ast vennék. amire kellene: adobe cs 8, flash 8 és egyéb grafikai progik.
találtam is 1et. mi a véleményetek?
17.0'' WXGA+ (1440x900p) UltraSharp
ATi mobility Radeon X1400/ 256MB HyperMem
Core-Duo T2400 (1.83GHz/2MB/667)
1024MB DDR2
80GB HDD
DVD+/-RW DL
Wi-Fi (802.11a/b/g)
Bluetooth
3év DELL garancia
ár 323.988-
-------------------------
de lehet, hogy egy 6400-as lesz belőle:
15.4'' WXGA (1280x800pixel) TFT
ATi mobility Radeon X1400 - 256MB HyperMemory
Core2-Duo T7200 (2.0GHz/4MB/667)
1024MB DDR2 • 120GB HDD
DVD+/-RW DL
Wi-Fi (802.11a/b/g)
Bluetooth
3év DELL garancia*
ár 329.988-
ki mit mond?? amennyire én tudom a dell-ek nagyon jók. ez a 2 konfig ebben az árban ok-s?? az a baj, hogy kezdő vagyok laptop téren, sosem volt csak pc-m. csak ez a melóhelyre kellene. nem igazán megy a döntés, mindkettő jó lenne. a szélesképernyősnek valamivel olcsóbb az ára, de pár ezer nem számit. hp-ban gondolkodtam még, de sztem vmelyik dell marad. a videókari gondolom cserélhetős, mondjuk kiindulási pontnak a carbon futna rajta ok-san?? mondjatok valami okosat. kösz -
egeristi
csendes tag
Sziasztok!
Német ebayről rendlet gyári bontatlan hivatalos Dell áltlal csomagolt és Dell által hozzáadott felszerelési útmutatóval ellátott ''cseresznyefa-erezetes'' színű snap-on cover(előlap) Inspirion 6000/6400hoz eladó. Nem sikerül belinkelnem a konkrét aukciót képekkel, így akit érdekel írja be a www.ebay.com vagy ebay.den található keresőbe ezt: 270056081088 Így azonnal kidobja az aukciót, ahol látni vételárat, és hogy ei647 a vevő, aki én vagyok!
Viszont félreértés miatt 2 darabot szállítottak, így egy feleslegeséé vált. Az ára a beszerzési ár 80%a,azaz 10000ft. Ez viszont alku nélkül. Kérés esetén postázom +500ftért ajánlva elsöbbségivel. A termék bontatlan, eredetileg Dell által csomagolt(Rev A00;DS/N: IE-0X5375-49000-64P-9PHB Made in Ireland)
Érd.: egeristi@t-online.hu
[Szerkesztve] -
Nikk
senior tag
Na hali emberek... Inspiron 6400 tualjjá váltam...
Első benyomásaim:
Simán jó az a T7200
X1400 elég (egy ideig)
120-as vinyó Cool
Letisztult kinézet...
Masszív műanyagból van...
A fontosabb kimenetek megvannak rajta... DVI az hiányzik...
Csendes nagyon
A venti van mikor be se kapcsol, mert nem melegszik absolute... Most is csak 48 fokos, és a venti alig pörög...
Megéri ez a gép...
Pfff... és mire befejezm a venti ki is kapcsolta magát... LOL -
Shadowfax
addikt
válasz
k.krisz03 #2229 üzenetére
Gondolom, készenléti állapotba teszed a géped, ha lecsukod a kijelzőt, nemde? Ha igen, akkor: Vezérlőpult - Energiagazdálkodási lehetőségek - speciális fül: ''Jelszó kérése, ha a számítógép visszatér készenléti állapotból'' pipa. (Ugyanitt: ''Amikor lezárom a hordozható számítógép tetejé''t: Készenléti állapot opció választása.)
-
k.krisz03
tag
Hali!
Dell laptopomhoz szükségem lenne egy olyan progira, mely a kijelző felnyitása után jelszót kér ahhoz, hogy tudjak a gépen dolgozni. Nem bejelentkezéskori jelszó kell, hanem ha a gépet otthagyom egy időre lecsukva, akkor mikor újra használnám, kérjen jelszót. Képernyővédőt nem használok, így ott az a jelszavas akármi nem megfelelő.
Tehát valami jó biztonsági progit tudnátok ajánlani?
Előre is köszi szépen!
Krisz -
tkazmer
addikt
-
atv72
tag
válasz
ponti_ak #2218 üzenetére
Haho, szovall ez meger 140e penzt? illetve irjatok kerlek a hutesrol: mennyiszer kapcsol be es mennyire hangos a venti!
koszi
- Intel Pentium M725 Centrino(2MB Cache Dothan) 1.6 GHz
- 512MB DDRRAM,
- 40GB HDD ATA,
- DVD-CDRW Combo
- ATI Radeon 9000 32MB VRAM
- 2xUSB,PCMCI, S-Video,Com,LPT, VGA,LAN,Modem,W-LAN b/g,
Infra,
- 14.1'' TFT,
- 2.1kg
- gari2008.06.30
- Akku 2-3 óra -
figyusz
csendes tag
-
atv72
tag
válasz
tkazmer #2211 üzenetére
a d600 hasznaltan lenne, felesegemnek. centrino (1,6), 512ram, 40HDD, combo kiadasban.
az enyem munkahelyi inspiron c2duo (1,83), 1Gram,120HDD, DLdvd-rw.
tudom, hogy a latitude erosebb kulsore, de a ket gep azert nem azonos. en sokat utazom az inspironnal, de igyekszem vigyazni. ha lett volna wide d520as a piacon, most azt hasznalnek...
nem elfeledendo, hogy a d600 csaladi koltsegvetesbol menne...
hat ennyi,
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
válasz
Atlantis #2208 üzenetére
Szia Atlantis,
A Latitude sorozathoz van ilyen ''Caddy bay'', és menet közben kiszedhető. Ahogy az ODD is.
Árat, elérhetőséget nem tudok, de ha találsz, és szólsz nekem is, azt megköszönném..
D600-asom van egy kicsit régebbi típusú 40gigás vinyóval, és hát eléggé melegszik a kezem alatt, emiatt gondolkodom egy ilyen megoldáson pl.. hogy ne izzadjon a tenyerem.. Nem fontos annyira, de max 10k-t megérne a dolog...
üdv: ponti_ak -
atv72
tag
haho,
csatlakoztam egy inspiron 6400 core2, 1GRam, 120G HDD-s geppel a klubhoz. Haaat, roviden csodas.
viszont kellene meg itthonra egy es van itt egy latitude d600-as a lathataron. tapasztalatokrol irjatok: akku ido, melegedes, es fokepp mennyire hangos a hutes?
koszonom!
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
DVI kimenet csak a 1705-ökön van? XPS-eken kívül másik gépeken nincs is
-
Atlantis
veterán
Dell gépekhez létezik és beszerezhető olyan vinyókeret, amivel ODD helyére második vinyó szerelhető? Egyáltalán kivehető menet közben az ODD? Emlékeim szerint az Inspiron 6000-esemben nem volt az.
-
MekkMaster
tag
WD Scorpio szeriahoz annyit tudnek hozzatenni, hogy egy ismerosom dolgozik a Solectronnal azon a reszlegen ahol javitjak a vinyokat. Hat a WD Scorpio szeria miatt vannak a nagy uszasok idoben, iszonyat mennyiseg pusztul el, hegyekben allnak a rossz Scorpiok. Mondjuk azt nem tudom, hogy mennyit adnak el belole, lehet hogy 5-szor annyit mint barmi masbol.
-
nemtommi
senior tag
válasz
maxtreme01 #2202 üzenetére
Mondjuk WD Scorpioknak nem a fogyasztásuk az erényük, de ezt nem is várja el tőlük senki a sebességük mellett. Amúgy nálam egy Fujitsu MHT2040AH nem ment vele.
-
MekkMaster
tag
Sziasztok
Van egy bazaros topikom ahol van par Dell alkatresz is, ha valakit erdekel ilyesmi:
[link] -
maxtreme01
csendes tag
válasz
nemtommi #2201 üzenetére
Startup current (peak, max.) >>> Szerintem ez az értékem volt túl magas a WD-k nél, ezért nem ment. A GAS végződésűek a Toshibák voltak, a Fujitsuk MHT0000AT-k
Hétvégén betesztelek pár winyót, de USB kártyám nem lesz másik. Majd kiderül mivel megy... Köszi a tippeket... -
nemtommi
senior tag
válasz
maxtreme01 #2199 üzenetére
Lefelejtettem a végét a kódnak, teljes neve: HTS424040M9AT00
Dissipation
Startup current (peak, max.) 4.7 W
Seek (avg.) 2.3 W
Read (avg.) 2.0 W
Write (avg.) 2.1 W
Performance idle (avg.) 1.85 W
Active idle (avg.) 0.85 W
Low power idle (avg.) 0.65 W
Standby (avg.) 0.25 W
Sleep 0.1 W
A 4db HDD-ből (Samsung, WD, Fujitsu és ez), amit próbáltam, csak ez ment. Valószínű menne még egyes 4200rpm-es Toshiba-kal is (régebben volt ilyenem, emlékeim szerint a GAS-re végződőek fogyasztanak a legkevesebbet).
USB port hibájára passzolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400, 14" FHD IPS, I5-8365U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 9410 i7 / 15GB RAM / 512GB SSD 2in1 érintőkijekző Profi gép, kedvező áron!
- Dell Latitude 5430 12. generációs i5, 16GB RAM, 512SSD Kiváló ár/érték
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest