Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
Twin tuneres DVB-C Set Top Box beépített merevlemezzel .
Digikábellel tesztelve.Technisat DigiCorder K2
-magyar nyelvű menü
-80 Gb HDD (igény szerint nagyobbra is cserélhető) (kérésre küldök HD sentinel képet róla)-Timeshift funkció (megállítható és áttekerhető adás)
-Egy csatorna nézése mellett lehetséges másik csatornáról felvenni
- USB port (felvételeket le lehet menteni pendrivra, külső hdd-re és számítógépen szerkeszteni, ez egy kicsit lassú)
- médialejátszó funkció (mp3-at és jpeg-et biztosan visz, ezt próbáltam)
- PIP funkcó
- beépített teletext- (elvileg lehetséges usb-ethernet adapterrel hálózatba is kötni, valamint hozzáférni a gépen tárolt felvételekhez ill pc - to- pc usb adapterrel közvetlenül is gépre köthető, de ezeket nem volt módomban tesztelni)
ár: 22000Ft
-
belinho
senior tag
-
törölt tag
-
PLaci58
addikt
válasz sirály69 #35489 üzenetére
Idő kell, hogy megszokja az ember.
Nekem kellett 1 hónap, mire nem volt fura a nagy kép, pedig messziről néztem.
Ha egyébként elfér a szobában, akkor nem szabad kisebbre cserélni ! (az asszony miatt )wwhy!
Az itthoni eladási statisztikák alapján csak az a 3 a nyerő. A többi szerintem összesen nem teszi ki az eladott mennyiség 10%-át.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
gyuszaa
őstag
válasz lorcsi #35471 üzenetére
Azért kell kalibrálni
Ez a feketén való lovaglás a led-nél majd ugyanúgy el fog tűnni mint, ahogy az IPS monitornál, elmehetnek a búsba a tn+film panelos monitorok. Ismerősömnél mindig ott virít a 12-es karika a plazmán.Alacsony fogyasztás, 150 körül meg már alap 40col,az aktív 3d, 100hz, smart tv pl. a samsungnál. (f6400)
Mellette szól még DLNA wifivel, meg külső hdd-ről minden codec-et támogat.
Input lag is 30ms körül van, sony-nál meg még kevesebb.Aki most vásárol annak megéri.
[ Szerkesztve ]
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ismerősöm jó állapotú szekrénysort keres olcsón.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Zola007
veterán
válasz Laraxior #35497 üzenetére
létezik 75-ös, de nem szoktak általában tartani csak a 63, utána 110
mihez kellenek neked ezek a dolgok?
bombát építesz tán vagy űrhajót?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
válasz Zola007 #35508 üzenetére
Jol mondod. Csak 63 es 110es volt mindenhol autóba kell a légszűrő csöve kicsit rövid, azt toldanam meg, hogy a szűrő része kozelebb legyen a beömlő nyíláshoz.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
inkubator
aktív tag
válasz gyuszaa #35506 üzenetére
Itt ph-n a megfelelő topikban nagyon tolják az LG és Philips TV modelleket. Le is mentem a Hülyevagyok boltba és megnézegettem mi a kínálat...... Azt tapasztaltam hogy nekem, mondom NEKEM az LG passzív 3d-s Tv-k csak akkor adtak kissé 3d képet amikor pont szemből pont 3 méterre álltam, ha kissé elmozdultam szétesett a kép. A másik kiszemeltem a Samu F6400 aminek aktív szemüvege van, viszont elkápráztatott, tökéletes kép mindenhonnan nézve és a demó videóban a paradicsom amit felém dobtak, tényleg majdnem eltalált. 200 HZ, 40 col,2 szemüveg, full HD, 2 távkapcsoló, SMART..... nekem nem kell több. Nagy boltokban 180.000 (M.M.) - 220.000 (Tacskó) debreceni webshopokban ócsóbb 150-165.000 Ha megérkezik jövőhéten akkor írok hogy milyen, ha lesz rá igény.......
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
-
MarKoo
addikt
Családi címerek, illetve órák faragását vállalja egy nagyon kedves ismerősöm. Legutóbbi munkája: [link]
Kérésre tudok képet küldeni az órákról is.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
JoDy_28
csendes tag
Sziasztok!
Illatgyertyát hol tudok venni a városba ahol van választék és jó árba is van?
“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”
-
zolikaDB
veterán
Van valakinek Ctek töltője?
-
gyuszaa
őstag
válasz inkubator #35511 üzenetére
Ez a passzív 3d egyik hátránya, nem mindegy milyen szögből, magasságból és távolról nézed. Na meg, hogy lényegében felezi a felbontást, ami így már nem 1080p. De vannak akik nem bírják az aktív 3d-t, ki kell próbálni előtte.
Én is így vagyok vele, most lesz véve egy 40-es F6400 szintén. Engem is meggyőzött.
PS4-nél biztos lesz jó pár 3d-s cím ráadásba.Várom a fejleményt, fogod kalibráltatni? Régebben valaki vállalta itt a topicban.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
eladó
Transcend 8GB SDHC Class 10 (valós), eredeti, regisztrálható
élettartam gari
érdeklődni priviben[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Laraxior #35509 üzenetére
mit lekínlódsz azzal a légszűrővel
Csillag utcán van egy légtechnika bolt, nézz be esetleg, nekik szoktak lenni érdekes méretek mert a szellőzéstechnikában más szabványokat használnakMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Eladó / cserélhető / rendelhető.
Szemezgessetek bátran.1.: Tükrös szekrény eladó / cserélhető. A héten csak 10 K!!!
2.: Egyedi kristály ékszer készítés rendelés alapján.
3.: És a kihagyhatatlan ajánlat: GRAVIR készítés megrendelés alapján.
4.: Gesslein Lion babakocsi eladó / cserélhető. A héten csak 10 K!!!
5.: Pince ürítés készletek, porcelánok, könyvek, stb. Friss képek!!! A porcelánok egyben a héten csak 5 K!!!
Az 1., 4. és 5.-ban foglaltak cserélhetők egy jó állapotú 160 x 200 -as matracra.
Ajánlatok priviben.
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
cekkk
veterán
Őszinte leszek veled!
Ha valaki napi 12 órában a retek klubot vagy a többi TV-t nézi arra tök felesleges a plazma arra én is vennék egy LCD és uccu neki hagy menjen.
Viszont ha valaki többet néz filmeket akkor ott már előjön a plazma előnye. Persze mondják, hogy a plazma képe jobb még sd adásnál is stb, de sima tv nézésre pont a beégés miatt én nem venném meg. Mondjuk van amikor nálam is megy a sima M1 adás a Forma 1 miatt és 2 órán keresztül kint vannak a kiírások ami nem igazán plazma barátok, de még soha nem maradt ott 1-2 óránál tovább. Így vagy a barátod TVje valami régebbi beégésre hajlamos darab, vagy tényleg napi 12 órában megy a tv.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Az nem kalibrálás kérdése. Az áruházakban mindíg a kiemelt últramaxtotál fényerőn hatszor túlszaturált üzemmódban teszik ki a tévéket, hogy kilóméterről virítson. Ez 1-2 gombnyomással megszüntethető, mert elég a normál, vagy film állásban átállítani.
Plazmáknál viszont kisebb a maximális fényerő, ami azt ererdményezi, hogy a MM-ban, ahol nagyon világos van, majdnem mintha szabadban lennél, a plazmák olyan fakónak, fénytelennek tűnhetnek. Viszont egy lakásban nincs ekkora fény, oda bőven jó a plazma fényereje is.
Nekem pl. a tévém (Samu LCD) még sosem volt fele fényerőnél jobban feltekerve, de esti filmnézéshez még annyi sem kell. -
cekkk
veterán
Én erre nem vennék mérget, ha egy statikus képelem ott van órákon keresztül folyamatosan akkor be tud égni. Próbáld ki
Volt egy sorozatom amit kikölcsönöztem és ilyen AXN-es logó volt rajta de nem a sima hanem másik, itthon nincs az a csatorna két 40 perces rész után öröm volt nézni a képet, mert azt hittem soha nem tűnik el onnan az a logó Szóval vannak olyanok amik nem plazma "barátok" a technológiából adódón a veszélye mindig fenn fog állni, de egyre kevésbé.
-
gyuszaa
őstag
válasz #65675776 #35523 üzenetére
Ott direkt így lett kialakítva a helyiség. Nem hiszem minden háztartásban egyenlően adottak és kedvezőek a feltételek, és mindenki azzal akar foglalkozni, hogy kialakítsa a legtökéletesebb körülményt neki utólag. Ebből a szempontból rugalmasabb, és nem kell szokásos helyről nézni.
(#35521) inkubator
Műszerrel való kalibrálást.
(#35524) XtremLor
Ismerős.. ez mindig így van. Eltörpül az idők alatt.
(#35526) vlevi
Én sem mondanám teljesen hiteles referenciának ilyen téren az MM-et, saját felvétellel kell megnézni a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
Ha már TV, keresnék jó áron 60-80cm körüli LCD vagy LED masinát, HDMI lényeges, de az már szerintem mindegyiken van.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Nekünk volt LG 3D-s tv, de hamar túladtunk rajta. Samsung lett helyette..ég és a föld a két tv
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
lorcsi
veterán
ez jól hangzik...érdekelne majd a tapasztalatod
Végül honnan rendelted és menyiért ?
minket ez a 3d dolog abszolute nem érdekel. ha van akkor éppen megnézném 1-2 fim erejéig, ha tényleg olyan minőségű..de ebben erősen kételkedem
a wifi és hogy mindent vigyen akár usb-ről akár wlanon..sokkal fontosabbeladó: vadi új soundcore motion+
-
cekkk
veterán
válasz zolikaDB #35531 üzenetére
Ha most órákon keresztül ott van mondjuk egy erősebb statikus logó akkor szerintem igen bele tud égni.
De lehet jobban jársz ha plazma topikba megkérdezed.
Bár nekem lassan 3 éves a TV-m de mondom forma egy alatt sem ég bele semmi, de ilyen ghost marad ami 10-20 perc alatt el is tűnik.
Pl ez a logo plazmának nem jó Az rtl -t is szidták régebben. Nem tudom mostanában milyen lehet nekik. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz Laraxior #35509 üzenetére
a légszűrő csövének, hossza nem véletlen olyan hosszú, ahogyan az gyárilag van.
Nem próbáltad meg úgy, hogy a gyári légszűrő házát félig megtartva, oda beszerelni az új tunying rácsing szűrőt?
A baj a műanyag csövekkel, meg amit ajánlott vki papírt, hogy ha úgy van a motor összeroppnathatja, egy magasbb fordulatszám tartománynál. Ezért is vannak a gyári légszűrő csövek bordázva, vagy az igazi tuning-nál fém csövet használnak. Megfelelő hosszal, mint ahogyan a kipufogó oldalon is meg van hogy milyen csőátmérő, milyen hossz kell.
Szóval én azt mondanám, hogy azért csak ésszel... Mert ronthatsz is a dolgokon.Eladó:
- 4GB-os M2-es, Sony fényképezőgépbe való memóriakártya.(SanDisk)
- Huawei 736 dobozában, töltővel Voda függő
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- 2 db DSL 360R modem (dobozával, kb minden tartozékával)
- USB (1.0) 4 portos pci-os hub
- 4x100 ról 5x112-re osztókörmódosító (2db 25mm vastag)
- VW Golf III-hoz lökhárítók, fényszórók, első indexek
Érdeklődni privátban.[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
Chiu Chih’s Survival Kit for the Apocalyptic Future:
-
br.rak
őstag
Eladó
Canon lide 60 Win7/64 bit kompatibilis egykábeles (usb-n jön táp+adat) lapolvasó
6000FtBr
-
Zola007
veterán
hol tudnék izopropanolt (aka izopropil alkohol, 2-propanol) kapni Debrecenben
flakonos vagy hajtógázmentes spray kiszerelés érdekel, legalább 200ml, > 99% tisztaságú olajmentesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mghltm
addikt
otthoni hasznalatra ezek kozul melyiket javasoljatok? nem vagyok villanyszerelo, hobby celbol kellene.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
-
Zola007
veterán
eladó 2db ÚJ, Sharkoon Silent 8 csendes ház ventilátor 900 ft/db
80 x 80 x 25mm
1500 rpm, 15 dB, 12V, 0,6WMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bjørgersson
félisten
válasz Bjørgersson #34860 üzenetére
Továbbra is eladóak a noti alkatrészek. A processzor valószínűleg AMD Turion 64 X2 TL64. Érdeklődni pü-ben.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Zola007
veterán
válasz copass #35542 üzenetére
aranyáron, aminek a fele a magisztrális díj
(#35546) sirály69 : köszi, de nem akarok kimászni a spektrumhoz, illetve vegyszert nem biztos hogy adnak ki magánszemélynek. valami közelebbi kelleneMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
7Sony7
addikt
Helló! Tudtok androidra a valami jó facebook klienst? 256Mb Ram van a telóban.
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos Otthon / Smart Home
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Tőzsde és gazdaság
- Bitcoin topic
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest