Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob72
tag
Sziasztok
Vennék hasznàlt laptop 15,6 os led slim 40 pin kijelzőt ,
Ha van valakinek Debrecenben , írjon nekem privàtban , köszönöm -
KngAlex
tag
Sziasztok,
Ilyen kábelt hol tudnék venni Debrecenben?
Nincs ilyen valakinek esetleg? -
kungzi
veterán
Szerintetek ilyet hol tudnék ma venni? Sürgős lenne!
Elosztóköszi
-
Thermaltake
tag
Valaki szeretne vadi új 0 perces Telenor függő mobilt vásárolni olcsóbban?
( az ajánlat csak 1 db készülékre érvényes)
Menete:
Te kiválasztod a készüléket, megbeszéljük az árat, én megveszem a Telenornál, és már viheted is.
Érdeklődő üzeneteket PM-ben várom.üdv
[ Szerkesztve ]
-
lappy
őstag
Szia
Én is most nézem milyen lehetőségek vannak.
A kínai ajtók minősége semmi ettől egy fokkal jobb a műanyag viszont az már drágább. A legjobb tényleg a fém ajtó. A neten talált legjobb ajtó ami masszív is (nívó ajtó) az 100+áfa, persze egyedi esetén ez is nő. De ezzel még az a baj mire lehozzák plusz beépítik máris 200e Ft lesz, innentől csak felfelé van.
Amúgy az Árpád téri csak a beépítést 80 vállalná (majdnem annyi az ajtó).
Amúgy Debrecenben nincs csak a kínai vagy ha rendelnek.[ Szerkesztve ]
Bámulatos hol tart már a tudomány!
-
dewil666
őstag
válasz drogery #108355 üzenetére
Én 1.5 éve keresgéltem de itt Debrecenben nem találtam normálisat. Így Bp-en csináltattam és lehozztam. Ablak cserekor beépittetem az ablakosokkal.
Elégedett vagyok vele és nem bili anyagból van több mint 100 kg.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
copass
veterán
-
dewil666
őstag
válasz copass #108364 üzenetére
Csemete utcán van boltjuk.
Nekem ők csinálták az ablakot viszont inkább fizetnék többet érte mit hogy ismét ezeket rakassam be.KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
adorjant
őstag
Toshiba 3TB HDD új,bontatlan 2 év Multimediatower gari 19000ft
Kingston UV400 120GB SSD új,bontatlan 3 év Multimediatower gari 16000ft -
Irmscher 353
aktív tag
válasz kungzi #108356 üzenetére
Túlfeszvedős elosztó:
A Daniellában van 6-os elosztó, asszem 3800-ért vettem, Eaton márkájú, viszont csak 80cm körüli a kábele, pedig nagyon mondta a fickó, hogy 1,5m. Nekem ez igy rövid lett, szóval holnap visszaviszem, hátha kicserélik. Ha nem, akkor eladó sorba kerül... -
iscsu
tag
válasz lappy #108359 üzenetére
Egy nagy + a Nívóra. Kettőt is használunk, az egyiket a lakással kaptuk, a másodikat már mi szereltettük máshová.
Elég sok évre egyszer kell kifizetni. Nekünk megérte, ha harmadik helyre kellene szereltetni, megint kifizetnénk a kiszállás (egyébként irgalmatlan) felárát.[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
-
dewil666
őstag
válasz #05304832 #108373 üzenetére
Ajánlom Neked az iQpro adatkártyát! 1575ft 4Gb [link]
Mi a munkahelyre korlátlant vettünk teljesen hibátlan (telefonról megosztva).KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
bul07
nagyúr
válasz Zsoleszhun #108375 üzenetére
Nem, felveszed a kapcsolatot az adott kft-vel és ők intéznek szinte mindent és ők is számláznak
Én tavasszal tervezek hozzájuk menni mert hűség nélkül mennek
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Zola007
veterán
ez külön cég, csak a hálózat telenor
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zsoleszhun
addikt
Köszönöm, így már értem. Most digis hűség nélküli 1Gb van 1500Ft-ért a 2Gb 1900Ft de ott is telenorról megy még
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
mghltm
addikt
válasz Zsoleszhun #108378 üzenetére
"ott is telenorról megy még" - errol valami bovebb infod nincs? mikor indul a digi sajat halozata?
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
dewil666
őstag
Én írtam az összekötőnek szombaton és kedden már jött is a kártya. Mindentől független semmi előfizetés nem kell.
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
Drughi
addikt
Üdv,
Jön az ősz/tél, kellene egy kis vitamin....
Ki mit ajánl?
Sima C vagy inkább multi? -
dewil666
őstag
válasz #33253120 #108382 üzenetére
Amit én mondok (Telenor sim kártya) az 4362ft hűség nélkül korlátlan 150Mbit/sec net. Eun belül 13Gb használható.
Mi ilyet használunk és nagyon jó eddig.MÁS:
Hol tudok venni 8mm-es osb lapot jó árban (3 tábla kellene)?
Esetleg valakinek nincs kimaradva 30cm-es csík ebből viszont kellene kb 9 méter. Az sem baj ha darabokban van.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz #33253120 #108385 üzenetére
Mobil telefonba raktam és így négyen használjuk egyszerre. Megosztható!
-
zsolti1debre
tag
Kicsi segitseg kellene.A tesomnak vett a ferje egy wizzair repjegyjet mert mennenek kulfoldre.A jegyre elfelejtette rairni a tesom Dr nevet a ferj amikor az adatokat irogatta a wizz weblapjan,de minden mast helyesen adott be.Lehet gond ebbol?Felengedik majd a gepre?Vagy modositassa a nevet a 06-90-es telefonszamon?
-
Calogero
addikt
válasz #33253120 #108385 üzenetére
Én voltam az iQpro Kft-nél és és Euro Quattro-nál is. Mindkettőt simán megtudtam osztani.
Mindkettőnek van korlátlan csomagjuk, és nincs hűség. Euro Quattro-nál van belépési díj (hang+adat esetén : 10 000 Ft, csak net esetén 5000 Ft) Euro Quattro-nál van lehetőség Adatmegosztót kérni Havi 690 Ft-ért
iQpro nál az elméleti max: 150 Mbps, Euro Quattro 300 MbpsBővebben itt: [link]
-
Zola007
veterán
válasz zolikaDB #108391 üzenetére
bioboltban 800 Ft a 25 deka
gyógyszertárban 1800 a 100x1g Jutavit
1g egyébként fölösleges, többségét kipisiledadagolás 3-5x 300-500 mg igénybevételtől és zöldség/gyümölcsfogyasztástól függően
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pomorski
őstag
válasz zsolti1debre #108388 üzenetére
Szerintem nem kell csinálni semmit, fel fogják engedni a gépre, azaz nembaj, ha hiányzik a Dr.
-
zeon.hu
nagyúr
Iphone SE-t vagy 5S-t keresne női vevő.
Ajánlatokat privátban várom.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
bul07
nagyúr
Csak pár szösszenet
"A 80 milligramm a lakosság 97,5 százalékának esetében fedezi a napi C-vitamin szükségletet" - mondja Horacsek Márta, az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) osztályvezetője. "
[link]A jelenleg érvényben lévő RDA elegendő az akut C-vitamin hiány kivédésre, de közel sem elegendő a krónikus betegségek megakadályozására, amit a szabad gyökök sejtkárosító hatása okoz. Az optimális mennyiség valahol 400mg/nap körül kezdődik átlagos életmódot élő emberek esetén és ennek többszöröséig terjed fizikai vagy szellemi terhelés esetén.
Például egy heti 3-4 edzést végző sportoló esetén már 1000mg/nap, egy élsportoló esetén napi 2000mg-ot javasolnak.
A C-vitamin vízben oldódó vitamin. Elég hamar (néha órák alatt) kiürül a szervezetből. Az egyenletes bevitel majdnem olyan fontos, mint a mennyiség. Kitűnő elnyújtott felszívódású termékeket lehet beszerezni erre a célra.
...........................
Férfiak, 19 év felett: 90 milligramm
Jó, ha olyan komplex C-vitamin-készítményt választunk, amely nem pusztán aszkorbinsavból áll, hanem flavonoidokat, heszperidint és rutint is tartalmaz. A C-vitamin ugyanis csak ezekkel együtt képes eredményesen felszívódni és hasznosulni.
[link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
lizakattila
senior tag
Sziasztok!
Kis kapacitású, 160-200Gb körüli 3,5-es sata-s winchestere lenne valakinek feleslegben (sata1-es is megfelelne)?
Kis pénzért érdekelne, + esetleg fel tudok ajánlani helyette egy 80Gb-os sata-s laptop merevlemezt."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest