Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Peti78 #108396 üzenetére
Én 4-5 éve szedek Jutavit 1000mg C + D3 nyújtott felszívódású vitamint. 100db 1900Ft. Több helyről hallottam már, hogy kamu, mert nincs is benne annyi hatóanyag, meg a nyújtott felszívódás sem igaz meg stb. stb. stb... A tény viszont az, hogy míg korábban -gyerekkorom óta - 2-3 havonta menetrend szerint ágynak estem lázasan mindenféle torokgyulladással, mióta ezt szedem, ez a szám évi max 1 esetre redukálódott, annak ellenére, hogy két gyerekem két oktatási intézményből hordja haza a válogatott, durvábbnál durvább vírusokat és baktériumokat. Ráadásul 5 év alatt asszem 2-3 alkalommal kellett antibiotikumot szednem, míg előtte úgy ettem, mint a cukrot.
Szóval lehet, hogy te tized áron veszed a C vitamint, viszont tízszer többet is pisilsz ki hasznosítatlanul. Ez leginkább majd vesekő formájában fog neked visszaköszönni (reméljük nem).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest