Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz pandras83 #5741 üzenetére
Ez kb 1 hete is felmerült. Amúgy nem mindegy? Ha a fejlesztőkeg 100%-osan akarod támogatni akkor a GOG -ról kell, mert az a CDPR saját boltja. Ha meg tök mindegy akkor a kedvenc platformon. Én pl. Steamen.
[ Szerkesztve ]
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz pandras83 #5791 üzenetére
Sajnálom, hogy magadra vetted, nem kioktatás képpen írtam egyáltalán. Azt próbáltam leírni, hogy a launcherbe be lehet jelentkezni de ha túl nagy lesz a terhelés a szervereken, valószínűleg a letöltés nagyon lassú lesz. Ezen segíthet a preload, de kérdés, hogy mennyit.
A GTA 5 pc-s megjelenését sosem fogom elfeledni, ott a megjelenés napján sokan úgy jártak, hogy nem tudtak játszani, mert annyira le voltak terhelve a szerverek.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
félisten
-
RubbishBin
senior tag
válasz pandras83 #6643 üzenetére
Így, hogy lehet zoomolgatni, mozgatni, nekem már nem tűnik olyan kicsinek mint eddig. Nem nagy, de szerintem bőven elég, főleg ha van tartalom. Illetve szerintem az eddigi open-world játékokban sem volt ennél sokkal több kihasznált terület. Sivatagi autópályákkal, meg 5 kilóméternyi fás résszel két falu között,
könnyűkönnyebb 100 csillió négyzetkilóméteres mapot alkotni.[ Szerkesztve ]
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
bélanéni
őstag
válasz pandras83 #7850 üzenetére
Szerintem ez nem negatív attitűd, az átlagosnál pozitívabb beállítottságú vagyok.
Ez most realistának érzem. Ne legyen igazam!Cifu: az ég világon semmit nem tudok arról, hogy az elmúlt 1-2 év játékait hogy fogadta az XO /PS4 közönség, lehet hogy hozzászoktak az erős kompromisszumokhoz. Ha így van, akkor persze jól is elsülhet minden.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
Topikgazda
válasz pandras83 #8544 üzenetére
Ez az a probléma, amit korábban említettem. Amit Te linkeltél, az a videókból készült screenshotok. Amit én linkeltem, az a hivatalos Twitterfiók által posztolt "hivatalos" screenshot. Utóbbi terén jó ideje csak a videókból kapunk screenshotokat...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
válasz pandras83 #8550 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem jó.
Sőt, ezen a linken tűnt fel egy női kéz érdekes kinézete:
Hanem csak amiatt vagyok picit mérges, mert azért egy kicsit lébecolásnak érzem azt, hogy a hivatalos PR csapat nem tud (vagy akar) valóban korrekt screenshotokat csinálni Photo módban, hanem inkább csak fogják, és a videóból vágnak be képeket.
Telhetetten vagyok, na...
-
-
Topikgazda
válasz pandras83 #9786 üzenetére
Korábban már volt nem egy és nem két összehasonlító videó. A legtöbb elemzés nagyjából az RDR első része és a Skyrim közé rakta méretben, utóbbi papíron 37.1 km², valójában olyan 30km² körül lehet, mivel a terület cirka negyede része nem elérhető. Nagyjából ebből érdemes kiindulni. Az ilyen 100 km² feletti becslések szerintem egyértelműen túlzások, kiindulva a térképből. Ha csak a térkép határain túl nem lehetne kóvályogni, amit nem tartok valószínűnek.
-
gyantaszuz
aktív tag
válasz pandras83 #11554 üzenetére
Én a screen space reflections és volumetric fog párosal tennék próbát.
Más:
Ryzen 5 2600 + rtx 2060 teljesen jó ultran 1080p-n.
Kültéren rtx-szel már küzd balanced dlss-sel, de tuti lehet majd finomhangolni.
Ja nekem volt 3 crashem is 2 órán belül. Meg a verda a levegőben. Emberek nem mennek át a zebrán, csak állnak előtte mint egy ... De amúgy ezek nem zavaró dolgok.[ Szerkesztve ]
-
shotika
őstag
válasz pandras83 #12570 üzenetére
Ezt én se értettem. Annyi, de annyiféle hely van ahol lehet informálódni egy játékról. Haverom is rám írt ma fb-kon, hogy megvenné ezt, de hogy mégis milyen cucc. Mondom fasza, kva jól néz ki stb, de nem olyan játék, amit te is szeretsz, hogy csak leülsz a gép elé és fél órát tolod. (megvette, de még nem írt azóta)
Sokkoló volt végigolvasnom a megjelenés óta a topicot. Nyilván nem játszott innen mindenki a W3-mal, én úgy készültem, hogy az a játék anno nagyon megette a gépeket, itt se számítottam ultra 144fps-re, ehhez képest nagyon jól fut. Az open world cuccok amúgy is szeretik zabálni a vasat - valaki meg lentebb a Battlefield 5-höz hasonlítgatta a grafikát...Szvsz a játék grafikája ebben a stílusban mindenképpen előremutató (direkt nem korszakalkotót írtam), és ugyan némely részletében kevés lehet (és lesz is) egy BF5-höz képest, de a saját műfajában valami kicseszett durván szép. Ennyire részletesen kidolgozott világot (mind a környezet, az npc-k - és azok száma -, Night City távolabbi épületeinek textúrája, a fények stb) én még nem láttam. És akkor még egy szót se szóltam arról a hatalmas lexikális tartalomról, amit belepréseltek. Ez is a játék szerves része.
Minden játékban vannak gyenge pontok, és a ma klasszikusnak számító játékokat is sokan szidták a megjelenéskor - és ahogy mindent ami nagy reklámot is kapott mellé. Most ez a játék az aktuális szar, 1 hónapja az új Call of Duty volt a szar.
Ja és még valami: azok az emberek, akik felülnek egy hype vonatra, és irreális követelményeket szabnak ki, azok mindig csalódni fognak.Egyedül a ps4/xbox one alapgépeseket tudom igazán sajnálni. Azokon a gépeken tényleg ocsmány a játék.
Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
nanorambo
őstag
válasz pandras83 #13840 üzenetére
Én full lopakodva játszom. Többször meg is jegyzik a játékbeli "kollégák" , hogy milyen tisztán dolgozom, nem szeretik az ok nélküli puffogtatást
Azért a komolyabb részeken (pl arasaka facility stb) a lopakodás elég erősen hozza a deus ex hangulatot, ami nagyon pozitív dolog. -
Hauptmann
addikt
válasz pandras83 #14922 üzenetére
Nincs senki sem leoltva, nekem aztán mindegy, ki mivel játszik. Csak ne tegyünk úgy, mintha ez a játék lenne a megváltó az open world terén, hiába ezt mondta a sokak által istenített CDPR.
Vesa,
20 órám van benne, de letettem, nem köt le, hiába szép a város, ha élettelen. Majd ránézek fél év múlva megint.
-
gyugyo79
addikt
válasz pandras83 #15640 üzenetére
Ebben az esetben a játék mentések sem kerülnek elmenésre a felhőbe. Ez azoknak lehet fontos akik nem egy gépről / helyről játszanak csak (pld. Én) így nem tudod folytatni onnan ahol abba hagytad a másik gépen.
+ Ha egyszer is már el lett indítva a steamen át nem lesz konzisztens a felhőben lévő mentés a gépen lévővel így ha megint elindítja valaki a steamen át miután játszott csak az exe -t indítva nagyon figyelmesen válasszon a kérdésre, hogy mi legyen mihez szinkronizálva.[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
válasz pandras83 #15640 üzenetére
Fölmerült már 3-4 alkalommal.
Amúgy jó hír, hogy az ügyfélszolgálat reagált az utóbbi időben beküldött 40-50 (?) hibajelentésemre (az első volt ez a steames nyelvválasztásos probléma). A rossz hír, hogy nem értették meg, mit jelent a "bug report/feedback", ezért általános hibajavítási tippeket kaptam. (A GOG-hoz, miközben előre jeleztem, hogy Steamen van a játék.) Illetve, az egyikük szerint az 1.05-ös frissítés telepítése megoldja ezt a problémát (nem). Még futok 1-2 kört, hátha sikerül a fejlesztők tudomására hozni a dolgokat.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
-
RubbishBin
senior tag
-
-
Cheesus
senior tag
válasz pandras83 #17972 üzenetére
+bagyulajuve
Természetesen tisztában vagyok a gép korlátaival, és bár nem tudom, ezek az oldalak mennyire megbízhatóak, beleszámítva azt is, hogy az ottani VGA kicsit erősebb, vmiért akkor is keveslem az fps számot.
Természetesen gépcsere lesz a közeljövőben, de akkor komplett.https://www.twitch.tv/csehla
-
zseko
veterán
válasz pandras83 #17981 üzenetére
Kipróbáltam, hát nem tudom hogy rosszabb, vele vagy nélküle
Nálam a loudness-kiegyenlítés be volt kapcsolva a filmek miatt, hogy ott ne legyen az az idióta hangerő különbség a beszéd és az effektek között, és lehessen hallani értelmes hangerőn is este, amit beszélnek, anélkül, hogy a másik szobából átszólnának miatta.
Segít valamit az biztos, a kocsiban jobban hallom a zenét, a külső zajok viszont kevésbé hallatszódnak, ami zavar.
De az is lehet, hogy már túlságosan hozzászoktam, hogy így szól, és azért zavar.
A hibák viszont megmaradtak, ugyanúgy eltompul a hang a járműben random, meg hullámzik a hangzás (nem a hangerő).[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz pandras83 #18094 üzenetére
Igen, én is így teszek, bár nekem nyelvet nem kell állítani. Vezetés közben egyértelműen jobb, ez tény. Utcai zajok viszont, hát nem tudom, hol így jobb, hol úgy. Tegnap már belehülyültem abba, hogy oda-vissza állítgattam
Két monitorom van, egyikben a beállítást nyitottam meg, a másikban pedig a játékot beállítottam, hogy ablakban fusson. Mivel gamepaddal játszom, így nem volt gond, hogy az egér fókusza nem a játékban van, hanem a hangbeállításokon, a gamepad így is vitte a játékot, így simán tudtam kapcsolgatni a hangot bármikor oda-vissza anélkül, hogy megszakítanám a játékot.
Felemás az érzés, néhány hang sokkal jobban átjön a kikapcsolt loudness-kiegyenlítés állapotban, mint például a 'hangosbeszélő' (nekem olyannak tűnik), vagy npc-k beszéde 'igazibbnak' hangzik, vagy a kisrádiók, tévéműsorok hangja, bekapcsolva viszont nekem a környezeti, utcai hangok, zajok hangosabbak - viszont el is nyomják egymást és főleg a közeli rádióadásokat, egy kavalkád, 'katyvasz' lesz. Így első kikapcsoláskor ingerszegény, 'steril', 'süket' lett a játék a hangokat tekintve. Viszont marad kikapcsolva, mert összességében jobb.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
Topikgazda
válasz pandras83 #18341 üzenetére
Nagyon hiányzik a beépített benchmark. Ugyan azt az utat végigjártam (kinyirtam pár bandást, autóztam egyet a városban, majd belekötöttem a rendőrökbe és meghaltam) a driver telepítése előtt és után. Az FPS 54 vs. 52 lett, az újabb driverrel kevesebb lett, de nem hiszem, hogy mérvadó, mert a második esetben folyton csinált egy automata mentést, ahol ugye beesik az FPS durván. Így sajnos némileg fals a kapott érték.
Ezzel együtt látványosabb több vagy kevesebb biztos nem lett az FPS az új drivertől, és a fennálló grafikai bugok is megmaradtak (TAA "szellemkép" ha gyorsan autózunk és többiek)...
@VágniValó: ha a 460.97 jó volt (amennyiben az volt fent), akkor szerintem felesleges felrakni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Matematika topic
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED TV topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest